Jump to content
GeorgeSlayer

Ζωντανη συζητηση Φεβρουαρίου 2014

Recommended Posts

Η ζωντανή συζήτηση θείε Σάββα γι' αυτό είναι.Για να λέμε το μακρύ και το κοντό μας.Στην κατηγορία οφφ-τοπικς είναι.

Δεν το κάναμε επίτηδες,για να σπάσουμε τα νεύρα άλλων.Sorry κιόλλας...

Καλά ρε σύ δε σε μαλώνω ..........πολύ ....... :tooth:

Απλά είμαι σαν παλιόγερος λίγο μίζερος και .........σιχαίνομαι μαγειρική κλπ, μπορείτε να επιστρέψετε τουλάχιστον στα άλλα τα όμορφα..... :_innocent:

Τι να κάνουμε?

Το μη χείρον βέλτιστον ! :rolleyes:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εσυ εχεις φαει απο αυτο?

Ναι,έφαγα 2-3.Θα ήταν πιο ωραία αν είχαν απο πάνω έξτρα -υγρή- σοκολάτα.

Μέσα τους δεν ήταν και τόσο υγρή η σοκολάτα.Μπορεί να έκανα εγώ κάποιο λάθος ή να μην μου άρεσε η συγκεκριμένη συνταγή.Γιατί υπάρχουν πάρα πολλές παραλαγές.

Πάντως,κάπως έτσι πρέπει να 'ναι.

Καλού-κακού,περίμενε να κάνω άλλο σουφλέ.Μην κάνεις αυτό που σου είπα,εκτός και αν βάλεις έξτρα υγρή σοκολάτα.

Se ;exasa...

Δεν πειράζει,ξέρει αυτός... :peep:

Καλά ρε σύ δε σε μαλώνω ..........πολύ ....... :tooth:

Απλά είμαι σαν παλιόγερος λίγο μίζερος και .........σιχαίνομαι μαγειρική κλπ, μπορείτε να επιστρέψετε τουλάχιστον στα άλλα τα όμορφα..... :_innocent:

Εντάξει,άλλη φορά θα του τα λέω με π.μ. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα τους δεν ήταν και τόσο υγρή η σοκολάτα.Μπορεί να έκανα εγώ κάποιο λάθος ή να μην μου άρεσε η συγκεκριμένη συνταγή.Γιατί υπάρχουν πάρα πολλές παραλαγές.

Καλού-κακού,περίμενε να κάνω άλλο σουφλέ.Μην κάνεις αυτό που σου είπα,εκτός και αν βάλεις έξτρα υγρή σοκολάτα.

Δεν πειράζει,ξέρει αυτός...

καλα η κιβωτος του Νωε ειμαστε?(πολλα ζωακια εδω μεσα... :peep:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειράζει,ξέρει αυτός... :peep:

Εντάξει,άλλη φορά θα του τα λέω με π.μ. :crazy:

Να του τα λές εδώ κατσουλίνο πλάκα κάνω εδώ ότι μας έρθει λέμε..........ακόμα και ...........ούφ..........συνταγές !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να του τα λές εδώ κατσουλίνο πλάκα κάνω εδώ ότι μας έρθει λέμε..........ακόμα και ...........ούφ..........συνταγές !

Θα τα βάζω σε σπόιλερ θείε Σάββα,για να μην τα βλέπεις. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα η κιβωτος του Νωε ειμαστε?(πολλα ζωακια εδω μεσα... :peep:)

Και όχι μόνο......και η Βέφα και το Playboy και ότι άλλο γουστάρεις..........δεν βάζεις φίλε μου κανά καλό κοκτέιλ τουλάχιστον να αρχίσουμε να πίνουμε κανένα να ξεχάσουμε τον πόνο μας ? :tooth:

Θα τα βάζω σε σπόιλερ θείε Σάββα,για να μην τα βλέπεις. :tooth:

Άντε να χαθείς βρε κατσουλίνο δεν έχω και άλλα ΜΕ ΑΡΕΣΚΕΙ και γράφω συνέχεια ..... :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1-6..

και over και goal /goal και 7+ goal..ειο ειο ειο παμε πρακτορειο

Θυμάμαι παλιότερα ότι οι τσόντες έμπαιναν μετά της 2.Όχι απ'της 12 παρά... :lol:

μα τωρα δεν βαζουν ουτε μετα τις 12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον αγώνα εννοούσα.Επειδή έριξε 5 6 γκολ. :P

το αντελειφθην αλλα εγω εννοουσα το αλλο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια λοιπον...επιθυμια του μεγαλου ΣΑΒΒΑ >>> caipirinha (καϊπιρίνια,"χωριατοπουλα",το πιο διαδεδομενο κοκτέιλ στη Νοτια Αμερικη κυριως στη Βραζιλια-μαζι με το Μοχιτο).Βασιζεται στο εθνικο ποτο της Βραζιλιας την cachaca(προφ. κασασα με παχυ το δευτερο σιγμα,καθοτι εχει υπογεγραμμενη το c ) ρουμι φτιαγμενο απο ζαχαροκαλαμα (υποκαταστατο, άλλο ρουμι, το Pitu ). Χρειαζομαστε υλικα (4 lime -ά. μοσχολεμονα- 2 φακελακια μαυρη ζαχαρη. 1,5 - 2 μεζουρες των 30ml cachaca ) εξαρτηματα> ενα χαμηλο ποτηρι ουισκιου,2 κοντα καλαμακια,ενα σέικερ ινοξ,λεμονοστυφτη,ενα μικρο γουδοχερι -ξυλινο κατα προτιμηση- και προαιρετικα μηχανημα για τριψιμο του παγου. Κοβουμε τα 2 απο τα 4 μοσχολεμονα στη σανιδα κοπης (στη μεση και σε σκελιδες τοσο οσο να μη διαλυθουν,να μεινουν ενα ενιαιο σωμα δλδ)και τα τοποθετουμε σα στρωση στον πατο του ποτηριου (με τη σαρκα του κομμενου λάιμ προς τα πανω).Ριχνουμε το ενα φακελακι μαυρης ζαχαρης και χτυπαμε με το γουδοχερι.Οταν εχει βγει ο χυμος(με λιγη προσοχη να μην εχει πολτοποιηθει γιατι μπορει να πικριζει καπως) τριβουμε παγο και ριχνουμε μια καλη στρωση πανω απο τα κομμενα-λιωμενα μοσχολεμονα.Στιβουμε τα άλλα δυο λάιμ στο στυφτη και τα στραγγιζουμε μεσα στο σεϊκερ, οπου προσθετουμε 2-3 παγακια,τις 2 μεζουρες κασασα και το ενα φακελακι μαυρη ζαχαρη.Χτυπαμε δυνατα μεχρι να εχει διαλυθει ο παγος μεσα στο σέικερ, βγαζουμε την ταπα του σέικερ και στραγγιζουμε το περιεχομενο στο ποτηρι μας.Προσθετουμε τα 2 καλαμακια,γαρνιρουμε με μια μεγαλη φετα λάιμ...(αν δεν μπορουμε να φτιαξουμε τριμμενο παγο,τον αντικαθιστουμε με 4-5 παγακια η τοσα οσα χρειαζεται για να σκεπαστουν τα μοσχολεμονα στον πατο του ποτηριου) :gd_cheers: ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειαααα σου Μανωλιό. :) Τί κάνει το CBF; :)

Μια χαρά είναι.Κοιμάται τώρα. ^_^

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά κάνει... Εντωμεταξύ τελειώνει ο μήνας πολύ σύντομα... Πρώτη φορά που άνοιξα ζωντανή έχω πιάσει τις 160 σελίδες, δεν είναι άσχημα, είναι και Φλεβάρης. :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...