Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ωχ,πλάκωσαν οι Ευρωπαίοι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ωχ,πλάκωσαν οι Ευρωπαίεοι... fixed 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Που είχαν χόντα στο παρελθόν. Ελπίζω να ακολουθήσω την πορεία σας.Κυρίως του Γιώργου! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 θες και συ να γίνεις ευρωπέος ε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Εεε,αφου έχω χόντα... Δεν μπορώ να γίνω ευρωπαίος,παρά μόνο ευρωπέος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ένα συνεργείο ΚΤΜ προσφέρει εκτός από καφέ, και δωρεάν WiFi! :P ΑΧΑ ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους πιάσαμε. ..............να που ψάχνουμε τους συνεργάτες των ξέρετε ποίων...........ποίοι εξαγγέλλουν δωρεάν WiFi ? :tooth: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Χαιρετε πανηγυριζοντες και συνεορταζομενοι και μελη απλα και προεδρε....{Εγω το ηξερα οτι εκτος απο δοσιλογους και καταδοτες της πεθερας μου εδω μεσα υπαρχουν και καποιοι ελαχιστοι φερεφωνα του μνημουνίου (εμου και του αιδοιου δλδ) αλλά και του primus ministrus Τρελαντωνη...Τελικα εχει δικιο ο Λιακο...Ζουν αναμεσα μας... :( ) 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 :tooth: :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δωρεάν WiFi της Φορθνετ εννοούσα... όχι από το WiFi που λέει ο αντωνάκης! :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ααααααααααα λέω και εγώ ......και έσβηνα από τις επιλογές μου το νέο σκούτερ της ΚΤΜ ! :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δεν πειράζει καλύτερα! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Αλλά και πάλι.....κείνοι οι Αυστριακοί μια ζωή κολλητάρια με τις δυνάμεις κατοχής ρε παιδάκι μου.......τώρα που το ξανασκέφτομαι ......χμμμμμμ ! Έτσι έτσι πάντα καλύτερα ας κάτσω εγώ με τα σχιστομάτικα φιλαράκια μου, πού να μπλέκω τώρα σε περιπέτειες γέρος άνθρωπας ! :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Σήμερα,παραλίγο να φάω μπάλα ποδοσφαίρου στο κράνος,έξω απο το γυμνάσιο.Τα κωλόπαιδα... Την απέφυγα σαν σωστός Τζέιμς ΜποΝτ,όμως.Δεν έχουμε μόνο την γοητεία,αλλά και την δεξιοτεχνία του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 To κομπλέρ πιάνει πάνω στο βολάν οπότε ναι πρέπει να βγουν τα λάδια γιατί θα λύσεις πλαϊνό καπάκι... α ωραια, απλα ηθελα να τσεκαρω αυτα που ελεγε ο μηχανικος, κομπλερ, λαδια, φλατζα κι εργασια 110 ευρω, τα εργατικα συγκεκριμενα ειναι 50. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Γειαα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Γειαα.. Γειααααά.Το DRZ καλά είναι ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Γειααααά.Το DRZ καλά είναι ; Για'τ'εσένα ποιός χ€$τηκε... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Για'τ'εσένα ποιός χ€$τηκε... Eεεε,αν δεν ήταν καλά ο άνθρωπος,θα το έλεγε.Ή δεν θα έγραφε καν... :P Βασίλη,καλά δεν είσαι ;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Μπορεί να ήταν καλά και να μην ξέρει γραφή και ανάγνωση. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γειααααά.Το DRZ καλά είναι ; Ζει και βασιλευει στους δρομους του κεντρου ! Απλυτο τους τελευταιους 17 μηνες ! Eεεε,αν δεν ήταν καλά ο άνθρωπος,θα το έλεγε.Ή δεν θα έγραφε καν... :P Βασίλη,καλά δεν είσαι ;;; Ναι μωρε , κακο σκυλι ψοφο δεν εχει που λενε..! Μπορεί να ήταν καλά και να μην ξέρει γραφή και ανάγνωση. με το ζορι μιλαο.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον Smias 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Γειααααά.Το DRZ καλά είναι ; Δεν είναι ΚΤΜ ρε τι ρωτάς; :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Σήμερα,παραλίγο να φάω μπάλα ποδοσφαίρου στο κράνος,έξω απο το γυμνάσιο.Τα κωλόπαιδα... Την απέφυγα σαν σωστός Τζέιμς ΜποΝτ κατσουλίνος όμως.Δεν έχουμε μόνο την γοητεία,αλλά και την δεξιοτεχνία του. FIXED ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δεν είναι ΚΤΜ ρε τι ρωτάς; :P Καλα αν παθενε καμια αρρωστια το drz και γινοταν 690sm δε θα με χαλαγε και πολυ..! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 με το ζορι μιλαο.. Χαιρετισμούς να δώσεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δεν είναι ΚΤΜ ρε τι ρωτάς; :P Και τα DRZ τα αγαπώ κύριε. FIXED ! Σαν κατσουλίνος,έπρεπε να την σκάσω με τα νύχια μου! (αντί να την αφήσω μες στην μέση,για να την μαζέψουν τα παιδιά ) Καλα αν παθενε καμια αρρωστια το drz και γινοταν 690sm δε θα με χαλαγε και πολυ..! Τουλάχιστον τώρα δεν τρέχεις Τρίτες/Τετάρτες στους μάστορες. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες