Jump to content
Sign in to follow this  
TKM

Nipponia Arte 150. Τι ξέρουμε;

Recommended Posts

2-Arte-150.jpg

Ένα σκούτερ που ήρθε με αρκετές προσδοκίες, καθώς το έχει σχεδιάσει ο Σωτήρης Κωβός, ο σχεδιαστής του πρώτου TOYOTA YARIS, αλλά...δεν έπιασε.

Δεν κρύβω ότι μου αρέσει εμφανισιακά και κάποια στιγμή το σκέφτηκα - αλλά δεν προχώρησα επειδή δεν ήθελα να το παντρευτώ, πολύ περισσότερο που φοβήθηκα μήπως και ήταν ένας...κακός γάμος, δηλαδή να έβγαζε προβλήματα και να μη μπορούσα να το ξεφορτωθώ με τίποτα!

Ξέρει κανείς τελικά κάτι γι' αυτό; Είναι αξιόπιστο; Πάει καλά; Ας μας δώσει τα φώτα του όποιος το έχει οδηγήσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2-Arte-150.jpg

Ένα σκούτερ που ήρθε με αρκετές προσδοκίες, καθώς το έχει σχεδιάσει ο Σωτήρης Κωβός, ο σχεδιαστής του πρώτου TOYOTA YARIS, αλλά...δεν έπιασε.

Δεν κρύβω ότι μου αρέσει εμφανισιακά και κάποια στιγμή το σκέφτηκα - αλλά δεν προχώρησα επειδή δεν ήθελα να το παντρευτώ, πολύ περισσότερο που φοβήθηκα μήπως και ήταν ένας...κακός γάμος, δηλαδή να έβγαζε προβλήματα και να μη μπορούσα να το ξεφορτωθώ με τίποτα!

Ξέρει κανείς τελικά κάτι γι' αυτό; Είναι αξιόπιστο; Πάει καλά; Ας μας δώσει τα φώτα του όποιος το έχει οδηγήσει!

ειπα να σου απαντησω χτες...Σε καποιο μοτοπεριοδικο(πριν απο 2-3χρονια?) ειχα διαβασει οτι η εταιρεια πηγαινε καλα απο εξαγωγες στο Ισραηλ και τη Γαλλια...Απο κει και περα μαλλον εισαι ο 1ος που μου θυμισες οτι υπαρχει και αυτη η εταιρεια με τα σκουτερ της (ολα σχεδιασμενα απο τον ελληνα που αναφερεις)αλλα και ενα μοτοσυκλετακι(στα 125 κ.ε. νομιζω??).Δεν εχει παρει ουτε ενα το ματι μου να κυκλοφορει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το επαιρνα γιατι κ μου αρεσει σχεδιαστικα, καθως ειναι διαφορετικο απο οτιδηποτε κυκλοφορει. Αυτο που ειπε πριν ο φιλος, οτι δεν εχω δει κανενα να κυκλοφορει, φτανει. Κατι που ξεχωριζει. Τωρα απο θεμα αξιοπιστιας, αναλωσιμων κτλ, ο Θεος βοηθος. Απο ανταλ. βρισκεις καθως ειναι ελληνικη η εταιρεια που τα εισαγει, ο γκορκολης νομιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχε παρει ενας γνωστος μου Nipponia envy και σε λιγοτερο απο χρονο εκανε γενικη επισκευη, βεβαια τα ανταλλακτηκα ηταν πολυ φθηνα αλλα και παλι ηταν καινουριο μηχανακι, εγω ενα θα σου πω.. ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το "arte" ειναι ειρωνικο να φανταστω

ενταξει βρε παιδες σα σχεδιο δεν ειναι και μαυρο χαλι(τα υπολοιπα δεν τα ξερω...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει βρε παιδες σα σχεδιο δεν ειναι και μαυρο χαλι(τα υπολοιπα δεν τα ξερω...)

αυτο ειναι βασισμενο στην αποψη οτι τιποτα δεν μπορει να ειναι τοσο κακο που να μην μπορει να γινει χειροτερο ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικα θα του εβαζα και εναν περιστρεφομενο κουβα κατω απ' τη σελα και θα το εκανα πλυντηριο ρουχων :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ξεχνάμε και το υπέρτατο σχεδιαστικά πόνημα της ίδιας εταιρίας.

Θαυμάστε:

20092434841.jpg

Μετά από αυτό, όντως πως να μην φαίνεται ωραίο το ''arte''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το "arte" ειναι ειρωνικο να φανταστω

Όχι, το όνομα αναφέρεται στην Άρτε, μια λευκή κατσίκα που είχε ο σχεδιαστής στην παιδική του ηλικία στο Βουλγαρέλι, χωριό της ορεινής Άρτας (εξού και το arte), στο οποίο χωριό, λόγω γεωγραφικής και πολιτιστικής απομόνωσης, ανέπτυξε διαφορετικά αισθητικά κριτήρια, από την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο σχεδιαστής δεν είναι καθόλου τυχαίος, είναι, όπως έγραψα στην αρχή, ο Σωτήρης Κωβός, αυτός που σχεδίασε το πρώτο και πιο πετυχημένο απ' όλα TOYOTA YARIS! Φυσικά, γούστα είναι αυτά - και μάλλον...δεν αρέσει στους περισσότερους, γι' αυτό πήγε άπατο μεταξύ άλλων! Για ένα περίεργο λόγο πάντως, παρόλο που είμαι λάτρης των κλασσικών σχεδίων (από τα σκούτερ ειδικά μου αρέσουν οι βέσπες για να καταλάβετε), μου αρέσει κι αυτό!

Μην ξεχνάμε και το υπέρτατο σχεδιαστικά πόνημα της ίδιας εταιρίας.

Θαυμάστε:

20092434841.jpg

Μετά από αυτό, όντως πως να μην φαίνεται ωραίο το ''arte''

Χαχαχα :D :D :D :D :D :D , αυτό είναι άλλο πράγμα, πάντως το έχω δει να κυκλοφορεί στο δρόμο τρεις-τέσσερις φορές! Μάλιστα είχα ρωτήσει έναν που το είχε και είχαμε βρεθεί δίπλα στο φανάρι και μου είχε πει ότι δεν του είχε βγάλει προβλήματα! Δεν είναι όμως της ίδιας εταιρίας, καμιά σχέση!

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν όμως θέλετε να κουφαθείτε πραγματικά, δείτε αυτό! Το πουλάνε και στην Ελλάδα - δεν έχω δει ωστόσο κανένα στο δρόμο!

20133132162936.jpg

Κινέζικο (η μάρκα λέγεται Shenke) 250ρι απομίμηση του BMW Scarver! Οι αθεόφοβοι από όλες τις BMW αυτή βρήκαν να αντιγράψουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...η εταιρεια αυτη εχει μονο ενα 125αρι μοτοσυκλετακι αλλα ρε μαμωτο δε θυμαμαι ...Δεν εχει φερινγκ νομιζω και εμοιαζε ως σχεδιο με τα παλια cb της Χοντα...(μη με φατε,τωρα Χονταιοι...)ειδικα με το 50ρι...Τεσπα,α ρε δυσκολα που μας εβαλες βρε φιλε!Ρωτα κατι αλλο,κανα ευκολακι να εχει νοημα το κουιζ!! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

Πάντως, σοβαρά τώρα, στο συνεργείο που συχνάζω, παλιότερα πριν 3-4 χρόνια, ερχόνταν μερικά παλιότερης σχεδίασης Nipponia, δεν θυμάμαι το μοντέλο, αυτό που μοιάζει με Yamaha YBR 125 τέλος πάντων.

nipponia_125.jpg

Μπορεί να φταίει το ότι τα είχαν φτωχοί μεροκαματιάρηδες ανθρώποι χωρίς ενδιαφέρον για την μοτοσυκλέτα, αλλά το μοντέλο ήταν κακοφτιαγμένο παρτάλι από βλάβη σε βλάβη, και θυμάμαι ότι είχε βρει το μπελά του ο μάστορας στο που θα βρει ανταλλακτικά. Κάπου στο σύνορο του ανατολικού αεροδρόμιου Ελληνικού τρέχαμε, σε κάτι που δεν έμοιαζε με αντιπροσωπεία παρά με παρατημένη αποθήκη...

Αν έχει βελτιωθεί η αντιπροσώπευση στις μέρες μας, και δεν είναι και τόσο χαμηλής ποιότητας κατασκευές, όσο εκείνο το YBR αντίγραφο, δεν λέω, είναι μια πρόταση διαφορετική και αν έχει και καλούτσικη τιμή και σου αρέσει αισθητικά, γιατί όχι.

Δεν γνωρίζω όμως τι συμβαίνει σήμερα.

ΕΔΙΤ: Το αντίγραφο scarver το έχω δει πολλές φορές, παλιότερα έβλεπα μάλιστα τακτικά ένα, παρκαρισμένο στο σταθμό μετρό του Κορωπίου.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν όμως θέλετε να κουφαθείτε πραγματικά, δείτε αυτό! Το πουλάνε και στην Ελλάδα - δεν έχω δει ωστόσο κανένα στο δρόμο!

20133132162936.jpg

Κινέζικο (η μάρκα λέγεται Shenke) 250ρι απομίμηση του BMW Scarver! Οι αθεόφοβοι από όλες τις BMW αυτή βρήκαν να αντιγράψουν!

αχααα! οχι ουτε αυτο το εχω δει πουθενα...Πω ρε χαμος γινεται σ' αυτη τη χωρα...Μονο τα στρατευματα του "κιτρινου ποταμου" δεν εχουν κανει εισβολη??

ενταξει το μαλιμπου τρωγεται ή μαλλον "πινεται".... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Nipponia πάντως είναι εταιρία του Γκοργκόλη, προφανώς σε συνεργασία με Κινέζους, αλλά παρόλο που ο Γκοργκόλης θεωρείται γενικά σοβαρός (έχει και την αντιπροσωπεία των SYM απ' ό,τι ξέρω), αυτή την εταιρία δεν την προωθεί στην Ελλάδα, δε τη διαφημίζει. Ίσως επειδή την προορίζει για εξαγωγές αλλού...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο εμφανιση και μονο p59.gif

εγω ξερω, οτι αν εβαζες καλαθι απο το κεντρο του γηπεδου στο ΟΑΚΑ οταν επαιζε ο Παναθηναϊκος, το βραβειο ηταν ενα τετοιο σκουτερ 50αρι...

(πρεπει να ειναι το envy που αναφερθηκε πιο πανω)

εμενα και ενα πορτοκαλι-ασπρο που ειδα στο φαναρι στην καλλιθεα μου ηρθε κατευθειαν να :puke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο εμφανιση και μονο p59.gif

εγω ξερω, οτι αν εβαζες καλαθι απο το κεντρο του γηπεδου στο ΟΑΚΑ οταν επαιζε ο Παναθηναϊκος, το βραβειο ηταν ενα τετοιο σκουτερ 50αρι...

(πρεπει να ειναι το envy που αναφερθηκε πιο πανω)

εμενα και ενα πορτοκαλι-ασπρο που ειδα στο φαναρι στην καλλιθεα μου ηρθε κατευθειαν να :puke:

μου φαινεται οτι εισαι ο μονος που το εχει δει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα