Jump to content
kostastrl

ζητω συγγνωμη

Recommended Posts

Ζητω συγνωμη για τον τροπο με τον οποιο ανοιξα το προηγουμενο θεμα Παιδια παρεξηγηση γιατι δεν ημουν αναλυτικος. Δηπλωμα εχω κανονικα απλως απο τον απριλη που σκοτωθηκε η αδερφη μου σε τροχαιο ως συνοδηγος μηχανης ειχα κρατησει το δηπλωμα της στα χαρτια μου απο το μηχανακι αλλα προχθες καταλαβα οτι το εχω χασει και δεν το βρισκω πουθενα. Για αυτο ρωταω αν μπορω να φτιαξω δηπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απλως φιλε εχω σκασει απο την στεναχωρια μου γιατι και οι δικοι μου ειχαν πει να το αφησω μαζι με τα υπολοιπα πραγματα της για να μην το χασω και ο μαλακας το χασα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν σε τρολαρω καθολου, αμα δεις στα θεματα μου ειχα ανοιξει καποιο σχετικο με το ατυχημα

Απλως δεν ξερω να το ποσταρω εδω περα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά συλλυπητήρια για την αδελφή σου.

Αυτό είναι το βασικότερο.

Στο θέμα σου......

Θέλεις να έχεις ένα δίπλωμα με τα στοιχεία της αδελφής σου για λόγους συναισθηματικούς.

Δυστυχώς δεν γίνεται παλικάρι μου.

Θα μπορούσατε να ζητήσετε έκδοση νέου διπλώματος στο υπουργείο (πχ με αιτιολόγηση κλοπής).

Αλλά αυτό απαιτεί την παρουσία της αδελφής σου ή εξουσιοδότηση.

Αν υπάρχει εξουσιοδότηση, ΊΣΩΣ να μπορούσες.

Για πλαστό μη παιδεύεσαι.

Και κυρίως εδώ απαντήσεις δε θα βρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δηπλωμα μου το ειχαν ζητησει απο την αρχη οι γονεις μου για να μην το κουβαλαω μαζι μου αλλα εγω δεν το εδινα και τωρα δεν γινεται να τους πω οτι δεν το βρισκω ή το εχασα για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα. Και σε γνωστο που εχει σχολη οδηγων ρωτησα και μου ειπε δεν γινεται να εκδοσουν αλλο σε αυτην την περιπτωση για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγινε και ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δωσατε και παλι συγγνωμη για το λαθος μου να διατυπωσω ενα θεμα με τετοιες αποριες. Καλο απογευμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για της πληροφοριες που μου δωσατε και παλι ζητω συγγνωμη για το θεμα που ανοιξα και το περιεχομενο του. Καλο απογευμα

Φιλε karellen το ξερω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα απλως αυτο για μενα προσωπικα ηταν κατι πιο ξεχωριστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για της πληροφοριες που μου δωσατε και παλι ζητω συγγνωμη για το θεμα που ανοιξα και το περιεχομενο του. Καλο απογευμα

Φιλε karellen το ξερω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα απλως αυτο για μενα προσωπικα ηταν κατι πιο ξεχωριστο

Κώστα, είσαι σίγουρος πως το έχεις χάσει?

Έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανό σενάριο αποθήκευσης του διπλώματος?

Από που αντλείς την σιγουριά της απώλειας του εγγράφου?

Αν πάντως έχει χαθεί, καλό είναι να δηλωθεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα (σαν κλοπή όμως γιατί αν δηλώσεις απώλεια πληρώνεις πρόστιμο) γιατί υπάρχει η πιθανότητα να το έχει βρει κάποιος και να το έχει παραδώσει.

Μικρή πιθανότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα