kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ζητω συγνωμη για τον τροπο με τον οποιο ανοιξα το προηγουμενο θεμα Παιδια παρεξηγηση γιατι δεν ημουν αναλυτικος. Δηπλωμα εχω κανονικα απλως απο τον απριλη που σκοτωθηκε η αδερφη μου σε τροχαιο ως συνοδηγος μηχανης ειχα κρατησει το δηπλωμα της στα χαρτια μου απο το μηχανακι αλλα προχθες καταλαβα οτι το εχω χασει και δεν το βρισκω πουθενα. Για αυτο ρωταω αν μπορω να φτιαξω δηπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ενώ τώρα το έφτιαξες το θέμα δηλαδή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Απλως φιλε εχω σκασει απο την στεναχωρια μου γιατι και οι δικοι μου ειχαν πει να το αφησω μαζι με τα υπολοιπα πραγματα της για να μην το χασω και ο μαλακας το χασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Εντάξει θεούλης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Φιλε δεν σε τρολαρω καθολου, αμα δεις στα θεματα μου ειχα ανοιξει καποιο σχετικο με το ατυχημαΑπλως δεν ξερω να το ποσταρω εδω περα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Αρχικά συλλυπητήρια για την αδελφή σου. Αυτό είναι το βασικότερο. Στο θέμα σου...... Θέλεις να έχεις ένα δίπλωμα με τα στοιχεία της αδελφής σου για λόγους συναισθηματικούς. Δυστυχώς δεν γίνεται παλικάρι μου. Θα μπορούσατε να ζητήσετε έκδοση νέου διπλώματος στο υπουργείο (πχ με αιτιολόγηση κλοπής). Αλλά αυτό απαιτεί την παρουσία της αδελφής σου ή εξουσιοδότηση. Αν υπάρχει εξουσιοδότηση, ΊΣΩΣ να μπορούσες. Για πλαστό μη παιδεύεσαι. Και κυρίως εδώ απαντήσεις δε θα βρεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Το δηπλωμα μου το ειχαν ζητησει απο την αρχη οι γονεις μου για να μην το κουβαλαω μαζι μου αλλα εγω δεν το εδινα και τωρα δεν γινεται να τους πω οτι δεν το βρισκω ή το εχασα για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα. Και σε γνωστο που εχει σχολη οδηγων ρωτησα και μου ειπε δεν γινεται να εκδοσουν αλλο σε αυτην την περιπτωση για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 κανένας δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Εγινε και ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δωσατε και παλι συγγνωμη για το λαθος μου να διατυπωσω ενα θεμα με τετοιες αποριες. Καλο απογευμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα για να θυμάστε το κορίτσι φίλε. :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ευχαριστω για της πληροφοριες που μου δωσατε και παλι ζητω συγγνωμη για το θεμα που ανοιξα και το περιεχομενο του. Καλο απογευμαΦιλε karellen το ξερω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα απλως αυτο για μενα προσωπικα ηταν κατι πιο ξεχωριστο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Μας έφτιαξες την χρονιά ! ! Συλλυπητήρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ευχαριστω για της πληροφοριες που μου δωσατε και παλι ζητω συγγνωμη για το θεμα που ανοιξα και το περιεχομενο του. Καλο απογευμα Φιλε karellen το ξερω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα απλως αυτο για μενα προσωπικα ηταν κατι πιο ξεχωριστο Κώστα, είσαι σίγουρος πως το έχεις χάσει? Έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανό σενάριο αποθήκευσης του διπλώματος? Από που αντλείς την σιγουριά της απώλειας του εγγράφου? Αν πάντως έχει χαθεί, καλό είναι να δηλωθεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα (σαν κλοπή όμως γιατί αν δηλώσεις απώλεια πληρώνεις πρόστιμο) γιατί υπάρχει η πιθανότητα να το έχει βρει κάποιος και να το έχει παραδώσει. Μικρή πιθανότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Εχω ψαξει παντου, πουθενα δεν το βρισκω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες