GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο σκούτερ http://www.gorgolis....300i_F4_ABS.htm για καθημερινή χρήση στη δουλειά μου! Κάνω περίπου 70 χλμ την ημέρα και μένω λίγο έξω από την θεσσαλονίκη οπότε τα περισσότερα χλμ θα είναι σε αυτοκινητόδρομο! Θέλω να μου πείτε αν έχετε γνώμη για το συγκεκριμένο σκούτερ σχετικά με την : 1. την αξιοπιστία του , 2. το κόστος συντήρησης 3. την οδηγική του συμπεριφορά 4. την κατανάλωση και γενικότερα οποιοδήποτε σχόλιο , από προσωπική γνώμη ή από αυτά που έχετε ακούσει από ανθρώπους που το έχουν. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 από τον GoodBye Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 εχεις το φαζερ? αν ναι γιατι δεν πας με αυτο? μιας κ πας απο αυτοκινητόδρομο τα ιδια σχεδον θα καψουν κ το σκουτερ θα σου βγει πιο ακριβη η συντηρηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Δεν θα κάψουν τα ίδια. Με μια μέση ταχύτητα στα 100, το fazer θα κάψει 4,5-5 και το σκούτερ κάτω από 4. Γιατί θα βγει πιο ακριβή η συντήρηση στο 300άρι σκούτερ σε σχέση με το τετρακύλινδρο fazer? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Αν βαλουμε και το κοστος αγορας του σκουτερ και τα εξοδα ασφαλισης και σηματος καθε χρονο + οτι προκυψει νομιζω οτι αξιζει να χρησιμοποιεις το fazer. Με το εστω 1 λιτρο διαφορα στην καταναλωση η αποσβεση θα γινει σε 15 χρονια, δε νομιζω οτι αξιζει. Αν μιλαμε για αυτοκινητο που καιει το λιγοτερο 8 λιτρα και σκουτερ με 3,5 -4 τοτε μαλιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σίγουρα, εάν έχεις fazer δεν αξίζει να αγοράσεις 300άρι σκούτερ. Απόσβεση δεν κάνεις. Με παπί μόνο θα δεις διαφορά. Όπως και να 'χει, ο Prevel έχει δίκιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 70 χμ την ημέρα με παπί τα ξεχνάς! Με scooter δεν θα δεις διαφορά στην τσέπη σου. Νομίζω πως με το fazer είσαι μια χαρά! Εκτός και αν δώσεις το fazer και πάρεις κανένα από το δικύλινδρα της αγορά που είναι επίσης αρκετά οικονομικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Ο λόγος είναι ότι είμαι καθηγητής και πηγαίνω από μάθημα σε μάθημα και το βάλε βγάλε αδιάβροχο είναι πολύ κουραστικό. Μπορεί να χρειαστεί 8 φορές την ημέρα να βάλω και να βγάλω αδιάβροχο μέσα στην βροχή. Σκέφτομαι πως με το σκούτερ και μια κουβερτα tucano urbano πως θα γλίτωνα το βάλε βγάλε από κάτω τουλάχιστον! Το fazer το οδηγώ ευλαβικά με σταθερά κάτω από 90χ.α.ω και κάτω από τις 5000 στροφές , όπως θα πήγαινα με το σκούτερ δηλαδή, και η κατανάλωσή του σε αυτές τις συνθήκες είναι 5,4λίτρα/100km. Επιπλέον το έχω φτάσει στις 55.000κμ και παρόλο που δεν έχει βγάλει ζημιές η συντήρησή του είναι ακριβή σίγουρα και φαντάζομαι πως όσο αθροίζονται τα χιλιόμετρα ίσως γίνει και ακριβότερη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σκέφτομαι πως με το σκούτερ και μια κουβερτα tucano urbano πως θα γλίτωνα το βάλε βγάλε από κάτω τουλάχιστον! γενικα ειναι μια χαρα οικονομια, το symaki κανα 3,5 θα καιει στα 90 και πολλα σου λεω, και συντηρηση σιγουρα λιγοτερα του fazer η κουβερτα ομως δε σε σωζει απο αδιαβροχα, αφου βρεχετε ο κολος σου στα νερα που σουπιαζουν στη σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) μια παράξενη προταση: κάποιο wr 125 x η ένα klx 250s 2ο χερακι, είναι οτι πρέπει.. θα εκπλαγείς πόσο εύκολα κινούνται μέσα στην πόλη τα ψηλόφτερα, χωράνε παντού και θα κάνεις μια καποια οικονομια. το 125 έχει καλη τελικη στα 130 χλμ. αν θυμαμαι καλα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 5.4 σαν κάπως πολλά μου ακούγονται... μιλάμε για εντός αστικού πεδίου ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Κοίτα, εάν σε "παίρνει" να πάρει και σκούτερ τότε προχώρα. Αλλά να ξέρεις πως με το να συντηρείς δυο μηχανές οικονομία θα κάνεις σε βάθος 5ετίας..... Βέβαια, είναι πιο πρακτικό για σένα και θα σου κάνει τη ζωή ευκολότερη το σκούτερ, ειδικά στη βροχή. Οικονομία χρήσης και συντήρησης θα υπάρχει σε σχέση με το 600, αλλά συνολική οικονομία όχι για κάμποσα χρόνια. Εάν βρεις μεταχειρισμένο κάνα 250άρι gts θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για την τσέπη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο σκούτερ http://www.gorgolis....300i_F4_ABS.htm για καθημερινή χρήση στη δουλειά μου! Κάνω περίπου 70 χλμ την ημέρα και μένω λίγο έξω από την θεσσαλονίκη οπότε τα περισσότερα χλμ θα είναι σε αυτοκινητόδρομο! Θέλω να μου πείτε αν έχετε γνώμη για το συγκεκριμένο σκούτερ σχετικά με την : 1. την αξιοπιστία του , 2. το κόστος συντήρησης 3. την οδηγική του συμπεριφορά 4. την κατανάλωση και γενικότερα οποιοδήποτε σχόλιο , από προσωπική γνώμη ή από αυτά που έχετε ακούσει από ανθρώπους που το έχουν. αν θες να δεις οικονομια παρε ενα ζχ130 μεταχειρισμενο με κανα 1000αρικο μαξ.Exει και χωρο κατω απο τη σελα για αδιαβροχα και γαλοτσες και αλλα πραγματα.Τα 100 σταθερα στο κοντερ τα εχεις ακομα και δικαβαλο για οση ωρα θες και σε αυτα τα km καταναλωνει 2,7-2,8(3 μαξ) λιτρα τα 100.Ουτως η αλλως για να δεις οικονομια με το GTS θα πρεπει να το πηγαινεις με 100 σταθερα αλλιως καλυτερα να πηγαινεις με το fazer.Εγω με το ΖΧ κανω καμια 100η Km τη μερα εντος πολης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 επειδή δουλεύω και εγώ κατά καιρούς σαν συνάδελφος (με πολύ λιγότερα βέβαια δρομολόγια με αυτά που ανέφερες) το σκούτερ θα σε σώσει από το βάλε-βγάλε. Καταναλώσεις μην περιμένεις επιπέδου πάπιας αλλά από το fazer αρκετά λιγότερη. Το συγκεκριμένο έχει βγει αξιόπιστο και πολλοί το χαρακτηρίζουν σκυλί. Το μόνο αρνητικό είναι η τρόμπα βενζίνης η οποία εκεί που είναι τοποθετημένη χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και χρήμα για να αλλαχθεί σε περίπτωση βλάβης. Οπότε χρειάζεται λίγο προσοχή στις βενζίνες που θα του βάζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Προσωπική μου απόψη και εμπειρία κράτα το Fazer και κάνε την δουλειά σου με αυτό,τα σκούτερ γενικώς και αναλόγως την μάρκα σε σέρβις μπορεί να φτάσουν την τιμή μιας μηχανής αν αλλάξεις και ιμάντα,τα κρατήματα και η σιγουριά που έχουν οι μηχανές δεν το έχει κανένα σκούτερ ,και από πλευράς βενζίνης δεν θα γλιτώσεις και τίποτα μια από τα ίδια θα είσαι,πχ είχα το Sym Citycom 300 που σε σκουτεράδικα φόρουμ το δίνανε ότι καίει κάτω από 3.5 λίτρα/100κμ στο διάστημα που το είχα ένα χρόνο η κατανάλωση του έπαιζε σε διαδρομές μέσα στην πολή και ελα΄χιστες φορές σε Αττική οδό που το άνοιγα από 4.5-5.5λίτρα/100κμ και αυτονομία με το 10 ρεζερβουάρ το πολύ 200-220 χλμ,μην σε παραμυθιάζουνάλλοι και σου λένε 300+ χλμ κτλ γιατί δεν βγαίνει,το πολύλησα για΄τι ήθελα να πάρω πάλι μηχανή αλλά τσιγκουνέυτηκα και δεν βγαίνανε τα κουκιά και έχω πάρει έαν παπί για να κάνω την δουλειά μου.Υστερα και σε στατικό πέσιμο να σου οέσει ένα σκούτερ με την πλαστικίλα που έχει πάω θα σου βγεί ο κούκος αηδόνι,σε beverly ενός φίλου φίλου μου του πήγανε τα πλαστικά 1500 ευρώ,στο GSR που μου έπεσε μια 2 φορές μια στατικό και μια με 20χλμ ή ζημιά περιόριστηκε μόνο σε λεβιέ ταχυτήτων (50 ευρώ)και λίγο στράβωσε το ποδόφρενο στην την άλλη φορά,η μηχανή είχε εργοστασικά μανιτάρια πάνω και δεν έπαθε τίποτα.Fazer και πάλι Fazer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Ευχαριστώ για τις συμβουλές ! γενικα ειναι μια χαρα οικονομια, το symaki κανα 3,5 θα καιει στα 90 και πολλα σου λεω, και συντηρηση σιγουρα λιγοτερα του fazer η κουβερτα ομως δε σε σωζει απο αδιαβροχα, αφου βρεχετε ο κολος σου στα νερα που σουπιαζουν στη σελα Αυτό παίζει σε όλα τα σκούτερ ή το συγκεκριμένο μαζεύει νερό στη σέλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Απορώ που προτείνονται πάπιες και ψηλόφτερα.......... Αφου όλα αυτά σε βροχή, είναι χειρότερα απο οποιοδηποτε σκουτερ στον τομεα προστασίας. Goodbye, γιατι οχι ενα 150αρι ή 200αρι σκουτερ ? Για 70 χλμ ειναι μια χαρά σε ταχυτητες + η συντηρηση του αισθητα πιο χαμηλή απο το 300αρι. Και η κατανάλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Ευχαριστώ για τις συμβουλές ! Αυτό παίζει σε όλα τα σκούτερ ή το συγκεκριμένο μαζεύει νερό στη σέλα; Αυτό παίζει σε κάθε σέλα. Όταν βρέχει κυλάει το νερό από τη σέλα με στόχο τα π@π@ρια. Εάν έχεις κουβέρτα που σου καλύπτει το εμπρός μέρος, θα κυλάει το νερό από πίσω που είναι ακάλυπτη η σέλα με άλλο στόχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Η SYM ως εταιρεια εχει ενα πολυ καλο ονομα,ισως να ειναι και πρωτη πλεον στις συνολικες ταξινομησεις για το 2013,οπωσδηποτε ειναι στα σκουτερ...Τωρα για το F4 (Fabulus-friendly-fantastic-fascinating) δεν το εχω οδηγησει,δεν εχω αποψη.Λενε οτι ειναι πολυ καλο,πολυ οικονομικο,με εξαιρετικη πεδηση(4εμβολες δαγκανες,σωληνακια υψηλης,κλπ,κλπ)αντικλεπτικα συστηματα,δυνατα φωτα...Τωρα απο την αλλη, αξιζει βρε παιδι μου να δωσει κανεις 4.300 για ενα σκουτερ??Δεν ξερω...Αν σωνει και καλα θα επρεπε να διαλεξω απο αυτην την κατηγορια θα επαιρνα τη MAXSYM(φοβερη οδικη συμπεριφορα,κρατηματα,πεδηση,τελικη ταχ. και ιπποδυναμη,και πολλα πολλα καλουδια....).Αλλα παλι... στα 5.000 ευρω??Τελος, με δυο λογια,συμφωνω με καποια μελη, ειμαι υπερ της μοτοσυκλετας,μολονοτι αναγνωριζω την πρακτικοτητα,ισως και την ανεση σε κοντινες αποστασεις που θα μπορουσε να σου δωσει ενα αυτοματο...Εσυ αποφασιζεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες