loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 έχει και εδώ : http://www.motorpart...-papoutsia.html μερικά μοντέλα TCX αυτο που θελω δεν το εχει και λαθος μου στο προηγουμενο ποστ εχει 160 δολαρια 120 ευρω δλδ στο ρεβζιλα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 o κοσμας εχει προταση σοβαρη... γιατι ειναι πατρινονε το μαγκαζατονε.. οποτε υπαρχειν ισχυραν δυνατοτηταν, για δοκιμη.. εντιτ για να πω οτι γλειτωνεις και το 40αρι εις το υδορ Ορίστε και στας Αθήνας... http://toofast.gr/showprod.php?id=1525 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ορίστε και στας Αθήνας... http://toofast.gr/showprod.php?id=1525 δεν θα τα επαιρνα γιατι εκτος απολα τα αλλα ειναι και ρατσιστες τι απο 41 νουμερο? δηλαδη εμεις που φοραμε 39-40 στα @@ τους? εκει εμπαργκο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 δεν θα τα επαιρνα γιατι εκτος απολα τα αλλα ειναι και ρατσιστες τι απο 41 νουμερο? δηλαδη εμεις που φοραμε 39-40 στα @@ τους? εκει εμπαργκο.. Δεν έχει 39-40 νούμερο.Τωρα τους τελειώσαν ή δεν είχαν φέρει καθόλου δεν ξέρω.ΑΛΛΑ,επειδή παρατήρησα οτι και στο toofast και στο αλλο στην Πάτρα έχουν την ίδια ακριβώς τιμή,τότε σημαίνει οτι είτε κάποια αποθήκη έκλεισε και τα πήραν όλοι απο κει,είτε έχουν τον ίδιο προμηθευτή.Άρα δεν ευθύνονται τα μαγαζιά αυτα καθε αυτα για τα νούμερα που ειναι διαθέσιμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) "...ειναι και ρατσιστες τι απο 41 νουμερο? δηλαδη εμεις που φοραμε 39-40 στα @@ τους? εκει εμπαργκο.." LOL :grin: In other news : Παρέλαβα τα X-rap. Eίναι ακριβώς οτι έψαχνα απο εμφάνιση/εφαρμογή - απο προστασίες όμως μου φαίνονται ελαφρώς χειρότερα απο τα X-cube τελικά καθώς αυτές του αστραγάλου καλύπτουν μικρότερο τμήμα αυτών και οι ενισχύσεις στις μύτες και φτέρνες (φαίνονται) να μην είναι τόσο στιβαρές...Η αδιάβροχη μεμβράνη είναι η ίδια με αυτή των X-cube/X-street. Για όποιον δεν έχει στην κατοχή του TCX υπόδημα, η φόρμα τους είναι ελαφρώωως πιο μακριά (στενόμακρη) απο αυτή των Dainese παρεμπιπτόντως - έχετε το υπόψιν σας αμα στην περίπτωση που ψωνίσετε απο το internet Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2013 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 "...ειναι και ρατσιστες τι απο 41 νουμερο? δηλαδη εμεις που φοραμε 39-40 στα @@ τους? εκει εμπαργκο.." LOL :grin: In other news : Παρέλαβα τα X-rap. Eίναι ακριβώς οτι έψαχνα απο εμφάνιση/εφαρμογή - απο προστασίες όμως μου φαίνονται ελαφρώς χειρότερα απο τα X-cube τελικά καθώς αυτές του αστραγάλου καλύπτουν μικρότερο τμήμα αυτών και οι ενισχύσεις στις μύτες και φτέρνες (φαίνονται) να μην είναι τόσο στιβαρές...Η αδιάβροχη μεμβράνη είναι η ίδια με αυτή των X-cube/X-street. Για όποιον δεν έχει στην κατοχή του TCX υπόδημα, η φόρμα τους είναι ελαφρώωως πιο μακριά (στενόμακρη) απο αυτή των Dainese παρεμπιπτόντως - έχετε το υπόψιν σας αμα στην περίπτωση που ψωνίσετε απο το internet Παρόλο που με προβληματίζουν λίγο όσα γράφεις για τις προστασίες,αν τα νέα παπα είναι 45-46,θα σου κάνω τη χάρη να μου τα δανείσεις για 2-3 μέρες να στα στρώσω Γράψε εντυπώσεις μετά τις πρώτες βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Που τα βρηκες 160 ? 135 τα πήρα απο Ελλάδα Google ρε μάγκες, google ;) ΦΙΛΑΡΑΚΙ πες μου σε παρακαλω 2 πραγματα πρωτον απο βαρος τι λενε ειναι ελαφρια η κουτσουρα ? και δευτερον ποιο σχεδιο πηρες το μαυρο το καφε η το γκρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 ^ Βάρος ? Γιατί, θα τα σηκώσεις στον πάγκο ? :grin: Μια χαρά είναι Λούτσε, ελαφριά θα τα έλεγα κιόλας, σε μαύρο τα πήρα στα 138 γιούρια (μαζί με την αντικαταβολή) @ Ευκολα : 43 φοράω γΚαρΔιά μου... Σήμερα το βράδυ θα τα ξεπαρθενιάσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Δε μιλάμε έτσι :P Από την αποθήκη στην Ηλιούπολη τα πήρες;Γράψε εντυπώσεις γιατί ψήνομαι κι εγώ τουλάχιστον να τα δοκιμάσω αν και με προβλημάτισε το σχόλιό σου για τις προστασίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 εγω αυτα που θελω τα γκρι δεν τα βρησκω πουθενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy_triple 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 αγόρασα πέρυσι τα tcx-x-street και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όταν τα παρέλαβα από το ιντερνετικό alexfactory.it (αξιόπιστο και συνεπές μαγαζί) φαινόταν όπως είναι στις φωτογραφίες στο σάιτ http://uniongaragenyc.com/shop/index.php/boots/tcx-x-street-wp.html δηλαδή η σόλα ήταν λίγο τάχαμ από το γκαράζ και λίγο ξενέρωσα γιατί το ήθελα άσπρο. Νο πρόμπλεμ, λίγο οινόπνευμα (φωτιστικό, όχι τσίπουρο) και τρία λεπτά απαλό τριψιματάκι με μπαμπάκι και έφυγε. Λοιπόν με λίγα λόγια: Αδιαβροχοποίηση super, θερμομόνωση super, ποιότητα δέρματος και κατασκευής super, προαστασίες αστραγάλων (άκαμπτο θερμοπλαστικό ή μετάλλινο έλασμα) μάλλον κι αυτό super, φτέρνα και μπροστά μάλλον χωρίς ιδιαίτερη προστασία αλλά αρκετά άκαμπτα. Ωραίο και "φορέσιμο" όλες τις ώρες και για τα δικά μου τα γούστα άνετο. Μόνη επιφύλαξη, το μέγεθος. Προσωπικά σε nike, adidas και sidi μπότες φοράω 44 ή αμερικάνικο 10. Στην TCX και δε μιλάω μόνο για αυτό το παπούτσι καλύτερα να ειχα παραγγείλει το 43 ή αμερικάνικο 9,5. Τώρα βάζω έναν εξτρα πάτο για καλύτερη αίσθηση. Θεωρώ πως ήταν καλή αγορά αν και τα 110 ευρώ δεν τα λες και λίγα! Τώρα μπορεί να επαιρνα το ψηλότερο tcx η ένα v-quattro! Ελπίζω να βοήθησα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 αγόρασα πέρυσι τα tcx-x-street και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όταν τα παρέλαβα από το ιντερνετικό alexfactory.it (αξιόπιστο και συνεπές μαγαζί) φαινόταν όπως είναι στις φωτογραφίες στο σάιτ http://uniongarageny...-street-wp.html δηλαδή η σόλα ήταν λίγο τάχαμ από το γκαράζ και λίγο ξενέρωσα γιατί το ήθελα άσπρο. Νο πρόμπλεμ, λίγο οινόπνευμα (φωτιστικό, όχι τσίπουρο) και τρία λεπτά απαλό τριψιματάκι με μπαμπάκι και έφυγε. Λοιπόν με λίγα λόγια: Αδιαβροχοποίηση super, θερμομόνωση super, ποιότητα δέρματος και κατασκευής super, προαστασίες αστραγάλων (άκαμπτο θερμοπλαστικό ή μετάλλινο έλασμα) μάλλον κι αυτό super, φτέρνα και μπροστά μάλλον χωρίς ιδιαίτερη προστασία αλλά αρκετά άκαμπτα. Ωραίο και "φορέσιμο" όλες τις ώρες και για τα δικά μου τα γούστα άνετο. Μόνη επιφύλαξη, το μέγεθος. Προσωπικά σε nike, adidas και sidi μπότες φοράω 44 ή αμερικάνικο 10. Στην TCX και δε μιλάω μόνο για αυτό το παπούτσι καλύτερα να ειχα παραγγείλει το 43 ή αμερικάνικο 9,5. Τώρα βάζω έναν εξτρα πάτο για καλύτερη αίσθηση. Θεωρώ πως ήταν καλή αγορά αν και τα 110 ευρώ δεν τα λες και λίγα! Τώρα μπορεί να επαιρνα το ψηλότερο tcx η ένα v-quattro! Ελπίζω να βοήθησα! αρκετα πλακα κανω .. θα παω αυριο να τα δοκιμασω απο κοντα και αν μου αρεσουν θα παραγγειλω απο το ιντερνετ αυτα που θελω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 λοιπον πηγα και τα δοκιμασα σημερα ! 1ον το καταστημα δεν ειχε το χρωμα που ηθελα αλλα μονο το καφε και το μαυρο 2ον δεν ειχαν νουμερα κατω απο 41 και δυστηχως ουτε απο ρεβζιλα εχουν ακομα τουλαχιστον κατω απο 41 ( τι ρατσισμος ειναι αυτος θεε μου..) 3ον δοκιμασα το 41 για να δω πως ειναι και το μονο που με προβληματισε ειναι αν ειναι για καθημερινο παπουτσι για πολλες ωρες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Σε προβλημάτισε επειδή είναι χοντροκομμένο,ψηλό και ''βαρύ'' στο περπάτημα;Σε ποιο κατάστημα τα δοκίμασες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Σε προβλημάτισε επειδή είναι χοντροκομμένο,ψηλό και ''βαρύ'' στο περπάτημα;Σε ποιο κατάστημα τα δοκίμασες; ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ οχι με προβληματισε γιατι μου φανηκε το λιγο που το φορεσα οτι ειναι αρκετα ακαμπτο και δεν ξερω κατα ποσο αντεχετε στο περπατημα πολλες ωρες απο βαρος καλα ειναι θα ελεγα μονο σε αυτο εχω μια ενσταση !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εναλλακτικά δες και αυτά: IXS Strada Λίγο χοντροκομμένα και προσφέρουν προστασία μπροστά (δάκτυλα), πίσω (φτέρνα) και στους αστραγάλους. Σε σύγκριση με τα αθλητικά πάντα έτσι, όχι με μπότες. εδιτ: Στο πλαι έχουν φερμουάρ για να φοριούνται πιο έυκολα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2013 από τον brutos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) αγόρασα πέρυσι τα tcx-x-street και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όταν τα παρέλαβα από το ιντερνετικό alexfactory.it (αξιόπιστο και συνεπές μαγαζί) φαινόταν όπως είναι στις φωτογραφίες στο σάιτ http://uniongarageny...-street-wp.html δηλαδή η σόλα ήταν λίγο τάχαμ από το γκαράζ και λίγο ξενέρωσα γιατί το ήθελα άσπρο. Νο πρόμπλεμ, λίγο οινόπνευμα (φωτιστικό, όχι τσίπουρο) και τρία λεπτά απαλό τριψιματάκι με μπαμπάκι και έφυγε. Λοιπόν με λίγα λόγια: Αδιαβροχοποίηση super, θερμομόνωση super, ποιότητα δέρματος και κατασκευής super, προαστασίες αστραγάλων (άκαμπτο θερμοπλαστικό ή μετάλλινο έλασμα) μάλλον κι αυτό super, φτέρνα και μπροστά μάλλον χωρίς ιδιαίτερη προστασία αλλά αρκετά άκαμπτα. Ωραίο και "φορέσιμο" όλες τις ώρες και για τα δικά μου τα γούστα άνετο. Μόνη επιφύλαξη, το μέγεθος. Προσωπικά σε nike, adidas και sidi μπότες φοράω 44 ή αμερικάνικο 10. Στην TCX και δε μιλάω μόνο για αυτό το παπούτσι καλύτερα να ειχα παραγγείλει το 43 ή αμερικάνικο 9,5. Τώρα βάζω έναν εξτρα πάτο για καλύτερη αίσθηση. Θεωρώ πως ήταν καλή αγορά αν και τα 110 ευρώ δεν τα λες και λίγα! Τώρα μπορεί να επαιρνα το ψηλότερο tcx η ένα v-quattro! Ελπίζω να βοήθησα! Tommy, οταν λες "εξτρα πάτο" εννοείς 1 δικό σου + αυτόν που έχει το παπούτσι ήδη ή 2 δικούς σου + αυτόν που έχει το παπούτσι ? Ρωτάω γιατί η φόρμα των TCX είναι όντως περίεργη...Το 42 μου είναι άβολο ενώ τα 43 που έχω πάρει είναι λίγο μεγαλούτσικα στο δικό μου πόδι πάντα... Τα φόρεσα χθές για 3-4 ώρες και...είναι άκαμπτα αρκετά (καλό αυτό καθώς μιλάμε για υπόδημα μηχανής).Η μόνη μλκ ? τα κορδόνια δεν είναι αρκετά μακριά, κοινώς, δεν αρκούν για να τα δέσεις μέχρι πάνω το οποίο συνεπάγεται στη μη καλή εφαρμογή του παπουτσιού.Βόλτα στον τσαγκάρη απο Δευτέρα Πολύ ωραίο και ζεστό πάντως, οτι πρέπει για Χειμώνα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2013 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy_triple 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Tommy, οταν λες "εξτρα πάτο" εννοείς 1 δικό σου + αυτόν που έχει το παπούτσι ήδη ή 2 δικούς σου + αυτόν που έχει το παπούτσι ? Ρωτάω γιατί η φόρμα των TCX είναι όντως περίεργη...Το 42 μου είναι άβολο ενώ τα 43 που έχω πάρει είναι λίγο μεγαλούτσικα στο δικό μου πόδι πάντα... Τα φόρεσα χθές για 3-4 ώρες και...είναι άκαμπτα αρκετά (καλό αυτό καθώς μιλάμε για υπόδημα μηχανής).Η μόνη μλκ ? τα κορδόνια δεν είναι αρκετά μακριά, κοινώς, δεν αρκούν για να τα δέσεις μέχρι πάνω το οποίο συνεπάγεται στη μη καλή εφαρμογή του παπουτσιού.Βόλτα στον τσαγκάρη απο Δευτέρα Πολύ ωραίο και ζεστό πάντως, οτι πρέπει για Χειμώνα... Γεια σου Red Η γραμμή τους είναι λίγο "άνετη" και εγω έβαλα κοινό πάτο από φελλό που το πήρα στο σούπερ μάρκετ. Τον έβαλα κάτω από τον δικό του που είναι ανατομικός. Για το χειμώνα πάντως και με χοντρή καλτσούλα είναι ζούπερ. Τα κορδόνια σε μένα ρε συ έρχονται ταμάμ, δεν ξέρω τι εγινε με τα δικά σου. Καλοφόρετα και μακάρι να μην χρειαστεί να δείξουν σε κανένα τις "προστατευτικές ιδιότητές" τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 εμενα παντως με βλεπω προς τα joey πλεον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια σου Red Η γραμμή τους είναι λίγο "άνετη" και εγω έβαλα κοινό πάτο από φελλό που το πήρα στο σούπερ μάρκετ. Τον έβαλα κάτω από τον δικό του που είναι ανατομικός. Για το χειμώνα πάντως και με χοντρή καλτσούλα είναι ζούπερ. Τα κορδόνια σε μένα ρε συ έρχονται ταμάμ, δεν ξέρω τι εγινε με τα δικά σου. Καλοφόρετα και μακάρι να μην χρειαστεί να δείξουν σε κανένα τις "προστατευτικές ιδιότητές" τους. Thanks βρε Tommy Έχω ξεχάσει ο μλκς οτι έχω κάνει derail το θέμα : μιλούσα για τα x-rap που πηρα πρόσφατα και οχι τα x-street... Tα κορδόνια του είναι κοντά... Λιεπόν, έχω ψιλο-ξενερώσει να'ουμ, μαλλον εκανα μακακια με το νουμερο και έπρεπε να ειχα παει με τα 42...Τα x-cube που ειχα πριν (43), με εναν πατο ηταν ΟΚ - ηταν βολικα και αγκάλιαζαν το ποδι μου σωστά.Τα χ-rap απο την αλλη...χμμ...Τι να πω ρε πστ, τόσο διαφορετική φορμα έχουν ? Υπόψιν, τα x-cube που τα ειχα δοκιμάσει σε 42 μου ηταν κάπως μικρά, κοινώς με καμια χοντρή καλτσα μαλλον θα με πονούσαν... Tα 43 x-street/rap μαλλον κανουν για 44 νουμερο ποδιου πιο πολύ... Αυτο ειναι το κακο με το να ψωνιζεις απο internet... In other news : επειδή βλέπω οτι υπάρχουν και άλλοι κολλημένοι σαν εμένα με τις λευκες σόλες, μην χρησιμοποιείς οινοπνευματα,μπαμπάκια κτλπ - πάνε πάρε μια λευκη γομολάστιχα και θα εισαι Α-ΟΚ, πίστεψε με, κάνει δουλειά... Αυτη την μόδα με τις vintage-ο-σόλες ακόμα δεν την έχω καταλάβει...αφήστε τες λευκές ρε πστ μου, θα λερωθούν απο μόνες τους, τι στον Εωσφόρο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2013 από τον Red1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 εμενα παντως με βλεπω προς τα joey πλεον... και εγω...με πρασινο ΓΚΟΡΔΟΝΙ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 και εγω...με πρασινο ΓΚΟΡΔΟΝΙ :P δεν βγαινουν με πρασινο ΓΚΟΡΔΟΝΙ μονο με κιτρινα και μαυρα χανουμακια ειναι οι ιταλοι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 δεν βγαινουν με πρασινο ΓΚΟΡΔΟΝΙ μονο με κιτρινα και μαυρα χανουμακια ειναι οι ιταλοι !! θα βαλουμε εμεις ρε μαστορα.... ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες