BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Φιλε εχω ακριβώς το ίδιο θέμα που είχες σε σχέση με τα δύο μηχανάκια!!! (Επιτέλους ένας άνθρωπος με το ίδιο πρόβλημα!!!) Ή αγορά με το καλό θα γίνει το νέο έτος!! Βλέπεις θέλω και την έκδοση moto cage!!!Όποιο σου αρέσει προφανώς να πάρεις, αλλά σκέψου ότι με 700 ευρω διαφορά βάζεις ανάρτηση ή εξάτμιση και ζελατίνα. ;) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Όποιο σου αρέσει προφανώς να πάρεις, αλλά σκέψου ότι με 700 ευρω διαφορά βάζεις ανάρτηση ή εξάτμιση και ζελατίνα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Απλά με την έκδοση moto cage συμπάθησα το mt07!!!Συμφωνώ ότι μόνο η εμφάνιση είναι αλλά μου αρέσει όπως μου αρέσει και η έκδοση Rizoma!!! Δεν ξέρω αν την έχετε δει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Σημερα το πρωι γυρω στις 9 επανω στην Αλεξανδρας στο υψος πανορμου ητανε κανεις απο δω? @babisstinson ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Σημερα το πρωι γυρω στις 9 επανω στην Αλεξανδρας στο υψος πανορμου ητανε κανεις απο δω? @babisstinson ???9 ήμουν στο γραφείο, κατά τις 8 περνούσα από Κηφισίας στο ύψος της Πανόρμου..!Βρέθηκε κι άλλος με κίτρινο ΜΤ-07?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Ναι,ιδιο με το δικο σου.Πηγα να χαιρετησω αλλα μαλλον πετυχα καποιον ασχετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Νεα χρωματα για το μωρο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 To τελευταιο Γ@μ@ει!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ωραιες οι 2χρωμιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 Ξανά σε κόκκινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 Βασικά σε μπορντώ, που όντως φαίνεται ωραίο. Το κόκκινο που είχε όταν βγήκε δεν μου άρεσε καθόλου.Το γκρι-φλουο ωραίο και στο 7αρι, όπως και στο 10αρι και το 9αρι!(Το κίτρινο όποιος το πρόλαβε, πρόλαβε..!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Όμορφα πράγματα, την έριξε στο Street Triple μέσα στην πίστα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 αυτο το "μικρο" μου φαινεται ειναι η πιο εξυπνη αγορα μακραν μες τη κριση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 http://www.fz07r.com/Τα λόγια είναι περιττά! Απλά πηγαίντε στο Gallery! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gkarma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 καλησπερα σε ολους, κατοχος mt 07 κεγω εχω να κανω 2-3 ερωτησεις. 1) Αυτος ο χαρακτηριστικος θορυβος που κανει η αλυσιδα πολλες φορες σαν να ειναι χαλαρη/χωρις λαδι , το κανει σε ολους? και αν ναι ειναι φυσιολογικο?2) ξερουμε ποσα χιλιομετρα βγαζει η ρεζερβα περιπου? (35 εχω κανει εγω)3) yoshimura εξατμιση υπαρχει καποιος στην ελλαδα που πουλαει/αναλαμβανει να φερει?Ευχαριστω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 1γρασσο(πολυ) κ τεντωμα η αλυσιδα θες2 50-60 αλλα στεγνωνεις την αντλια βενζινης ,εσυ βαζε αμεσως3 μην πετας τα λεφτα σου,θορυβος και placebo ειναι,βαλε ζελατινακι,αφρο στη σελλα,κανα μανιταρι κλπ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Το γράσο κάνει καλό στα o-rings? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλησπερα σε ολους, κατοχος mt 07 κεγω εχω να κανω 2-3 ερωτησεις. 1) Αυτος ο χαρακτηριστικος θορυβος που κανει η αλυσιδα πολλες φορες σαν να ειναι χαλαρη/χωρις λαδι , το κανει σε ολους? και αν ναι ειναι φυσιολογικο?2) ξερουμε ποσα χιλιομετρα βγαζει η ρεζερβα περιπου? (35 εχω κανει εγω)3) yoshimura εξατμιση υπαρχει καποιος στην ελλαδα που πουλαει/αναλαμβανει να φερει?Ευχαριστω!!!!Καλως ήρθες:)1. Όλοι λένε ότι η αλυσίδα κάνει θόρυβο, εγώ διαφωνώ. Η αλυσίδα κάνει τον προβλεπόμενο θόρυβο νομίζω. Να βάζεις λίγο σπρέυ και συχνά, γιατί το πολύ θα το πετάει και θα κάνει το μηχανάκι κώλος. Επίσης, πρόσεξε καλά μή τυχόν και έχεις την αλυσίδα παραπάνο σφιγμένη απο όσο πρέπει, γιατί θα κάνεις damage στο ρουλεμάν του άξονα.2. Η "ρεζέρβα" είναι 2.7λίτρα, οπότε εκτιμώντας τη μέση κατανάλωση στα 4.5lt./100km. θα κάνεις περίπου 60km.3. Και εγώ διαφωνώ με τις aftermarket εξατμίσεις. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 από τον MentalMinD 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Σήμερα η Yamaha μου ανακοίνωσε ότι η έκδοση moto cage δεν υπάρχει και ότι δεν προτίθεται να το φέρει το 2016 στην Ελλάδα... Μόνο από εξωτερικό και αν υπάρχει...Βέβαια η τιμή δεν θα έχει σχέση με την δελεαστική προσφορά που μου έκαναν εδώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Ρε Race Blu 2016 και ξερο ψωμί! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Σε μαύρο μάλλον η σε αυτό με τις λαχανι ζάντες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Ρε Μπάμπη... Ξερό ψωμί δεν είπαμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες