Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Φιλε εχω ακριβώς το ίδιο θέμα που είχες σε σχέση με τα δύο μηχανάκια!!! (Επιτέλους ένας άνθρωπος με το ίδιο πρόβλημα!!!) Ή αγορά με το καλό θα γίνει το νέο έτος!! Βλέπεις θέλω και την έκδοση moto cage!!!

Όποιο σου αρέσει προφανώς να πάρεις, αλλά σκέψου ότι με 700 ευρω διαφορά βάζεις ανάρτηση ή εξάτμιση και ζελατίνα. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όποιο σου αρέσει προφανώς να πάρεις, αλλά σκέψου ότι με 700 ευρω διαφορά βάζεις ανάρτηση ή εξάτμιση και ζελατίνα. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά με την έκδοση moto cage συμπάθησα το mt07!!!Συμφωνώ ότι μόνο η εμφάνιση είναι αλλά μου αρέσει όπως μου αρέσει και η έκδοση Rizoma!!! Δεν ξέρω αν την έχετε δει!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα το πρωι γυρω στις 9 επανω στην Αλεξανδρας στο υψος πανορμου ητανε κανεις απο δω? @babisstinson ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα το πρωι γυρω στις 9 επανω στην Αλεξανδρας στο υψος πανορμου ητανε κανεις απο δω? @babisstinson ???

9 ήμουν στο γραφείο, κατά τις 8 περνούσα από Κηφισίας στο ύψος της Πανόρμου..!

Βρέθηκε κι άλλος με κίτρινο ΜΤ-07?? :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι,ιδιο με το δικο σου.Πηγα να χαιρετησω αλλα μαλλον πετυχα καποιον ασχετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά σε μπορντώ, που όντως φαίνεται ωραίο. Το κόκκινο που είχε όταν βγήκε δεν μου άρεσε καθόλου.

Το γκρι-φλουο ωραίο και στο 7αρι, όπως και στο 10αρι και το 9αρι!

(Το κίτρινο όποιος το πρόλαβε, πρόλαβε..!) :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολους, κατοχος mt 07 κεγω εχω να κανω 2-3 ερωτησεις. 

1) Αυτος ο χαρακτηριστικος θορυβος που κανει η αλυσιδα πολλες φορες σαν να ειναι χαλαρη/χωρις λαδι , το κανει σε ολους? και αν ναι ειναι φυσιολογικο?
2) ξερουμε ποσα χιλιομετρα βγαζει η ρεζερβα περιπου? (35 εχω κανει εγω)
3) yoshimura εξατμιση υπαρχει καποιος στην ελλαδα που πουλαει/αναλαμβανει να φερει?

Ευχαριστω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1γρασσο(πολυ) κ τεντωμα η αλυσιδα θες

2 50-60 αλλα στεγνωνεις την αντλια βενζινης ,εσυ βαζε αμεσως

3 μην πετας τα λεφτα σου,θορυβος και placebo ειναι,βαλε ζελατινακι,αφρο στη σελλα,κανα μανιταρι κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολους, κατοχος mt 07 κεγω εχω να κανω 2-3 ερωτησεις. 

1) Αυτος ο χαρακτηριστικος θορυβος που κανει η αλυσιδα πολλες φορες σαν να ειναι χαλαρη/χωρις λαδι , το κανει σε ολους? και αν ναι ειναι φυσιολογικο?
2) ξερουμε ποσα χιλιομετρα βγαζει η ρεζερβα περιπου? (35 εχω κανει εγω)
3) yoshimura εξατμιση υπαρχει καποιος στην ελλαδα που πουλαει/αναλαμβανει να φερει?

Ευχαριστω!!!!

Καλως ήρθες:)

1. Όλοι λένε ότι η αλυσίδα κάνει θόρυβο, εγώ διαφωνώ. Η αλυσίδα κάνει τον προβλεπόμενο θόρυβο νομίζω. Να βάζεις λίγο σπρέυ και συχνά, γιατί το πολύ θα το πετάει και θα κάνει το μηχανάκι κώλος. Επίσης, πρόσεξε καλά μή τυχόν και έχεις την αλυσίδα παραπάνο σφιγμένη απο όσο πρέπει, γιατί θα κάνεις damage στο ρουλεμάν του άξονα.

2. Η "ρεζέρβα" είναι 2.7λίτρα, οπότε εκτιμώντας τη μέση κατανάλωση στα 4.5lt./100km. θα κάνεις περίπου 60km.

3. Και εγώ διαφωνώ με τις aftermarket εξατμίσεις.

Τροποποιήθηκε από τον MentalMinD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα η Yamaha μου ανακοίνωσε ότι η έκδοση moto cage δεν υπάρχει και ότι δεν προτίθεται να το  φέρει το 2016 στην Ελλάδα... Μόνο από εξωτερικό και αν υπάρχει...Βέβαια η τιμή δεν θα έχει σχέση με την δελεαστική προσφορά που μου έκαναν εδώ... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα