fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2014 Test Drive mt-07 kai mt-09 στο Ηρακλειο 20-21 του μήνα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 Και πρώτες καλές μόντες: Nitron ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω και full εξάτμιση Arrow. Ααααααχχχχ..... (Μόνο στο χρώμα μου τα χάλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 Έχει πουλήσει αρκετούτσικα. Δεν γίνεται να μπει και ένας να γράψει την άποψή του? Και πρώτες καλές μόντες: Nitron ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω και full εξάτμιση Arrow. Ααααααχχχχ..... (Μόνο στο χρώμα μου τα χάλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει) Το είχα δει όταν το είχε ανεβάσει. Καλό αλλά η Ακραπα ειναι πιο κομψη και αξίζει και σαν ήχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 Έχει πουλήσει αρκετούτσικα. Δεν γίνεται να μπει και ένας να γράψει την άποψή του? Το είχα δει όταν το είχε ανεβάσει. Καλό αλλά η Ακραπα ειναι πιο κομψη και αξίζει και σαν ήχος. εχουνε λιωσει στις βολτες,που χρονος για review! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Έχει πουλήσει αρκετούτσικα. Δεν γίνεται να μπει και ένας να γράψει την άποψή του? Το είχα δει όταν το είχε ανεβάσει. Καλό αλλά η Ακραπα ειναι πιο κομψη και αξίζει και σαν ήχος. Ναι η Akrapovic είναι πιο ωραία, που μένει και χαμηλά στην μηχανή. Κυρίως για το αμορτισέρ της Nitron το ανέβασα. ;) Ένα Ohlins USD πηρούνι μπροστά θέλει, που έβαλαν στο "αδερφό" ΜΤ-09 (τσεκάρετε το αντίστοιχο θέμα) και είναι ΤΕΛΕΙΟ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Ένα Ohlins USD πηρούνι μπροστά θέλει, που έβαλαν στο "αδερφό" ΜΤ-09 (τσεκάρετε το αντίστοιχο θέμα) και είναι ΤΕΛΕΙΟ..! Ισχύει..αντε να περασει ο καιρός να παρουμε και εμεις ενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 εχεις ψηθει ε? χρηστο φαντασου το πιο ευελικτο απ το δικο σου,πολυυυ πιο γρηγορο,πιο αθορυβο και με λιγοτερους κραδασμους δεν ξερω κ αν καιει κ λιγοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 εχεις ψηθει ε? χρηστο φαντασου το πιο ευελικτο απ το δικο σου,πολυυυ πιο γρηγορο,πιο αθορυβο και με λιγοτερους κραδασμους δεν ξερω κ αν καιει κ λιγοτερο! Εγώ έχω ψηθεί όσο δεν πάει..! Πέτυχα πάλι ένα προχθές στο Φάληρο και το χάζευα.. Με συμβιβασμό τα ταξίδια, για τα οποία δεν προβλέπεται λόγω σχεδιασμού, σε όλα τα άλλα πρέπει να είναι εξαιρετικό και με πολύ καλή τιμή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 ταξιδευει δεν εχει θεμα,και ξεκουραστα,εχει πολυ ανετη θεση κ φαρδια σελα μονη παραφωνια το αφρωδες της σελας ειναι λιγο μαπα(πολυ μαπα) ενα ζελατινακι αν θες ταχυτητες για πανω απο 140 σταθερα, κ σφιξιμο την πισω αναρτηση αν πας διπλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) χρηστο φαντασου το πιο ευελικτο απ το δικο σου,πολυυυ πιο γρηγορο,πιο αθορυβο και με λιγοτερους κραδασμους δεν ξερω κ αν καιει κ λιγοτερο! Αυτό αλλάζει εύκολα.. Εγώ έχω ψηθεί όσο δεν πάει..! Πέτυχα πάλι ένα προχθές στο Φάληρο και το χάζευα.. Με συμβιβασμό τα ταξίδια, για τα οποία δεν προβλέπεται λόγω σχεδιασμού, σε όλα τα άλλα πρέπει να είναι εξαιρετικό και με πολύ καλή τιμή. Στα δικάβαλα ταξίδια έχεις θέμα μόνο..εκτός αν θες να ταξιδεύεις σταθερά 150..Και αυτός θα είναι ο μόνος λόγος για να μην το πάρω..αν μπουν στο πρόγραμμα δικάβαλα ταξίδια.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2014 από τον ChristosZ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 αμα αλλαξεις το αφρωδες της πισω σελας,βαλεις κ ενα μπαγκαζιερακι να ακουμπαει εισαι τανκς αηδια βεβαια.αλλα θα ταξιδεψεις πολυ ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 αμα αλλαξεις το αφρωδες της πισω σελας,βαλεις κ ενα μπαγκαζιερακι να ακουμπαει εισαι τανκς αηδια βεβαια.αλλα θα ταξιδεψεις πολυ ανετα έβαλα μπαγκαζιέρα στο Wolf που χρησιμοποιώ καθημερινά.. Το Mt όμως δεν θα το πολυκυκλοφορώ πόλη..οπότε το πολύ πολύ τη βάση της μπαγκαζιέρας που χρησιμεύει σαν χειρολαβές..αλλιώς ή αυτή θα πάρει το λεωφορείο ή εγω fazer(εκτός αν κάνει και κανένα ντυμένο 07 η Yamaha μέχρι τότε..βλέπουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 test ride κανε και στα 2 πριν αποφασισεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 test ride κανε και στα 2 πριν αποφασισεις Καλά..έχω πολύ καιρό ακόμα μπροστά μου..απλά ονειρεύομαι προς το παρόν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Σήμερα έκανα test ride to mt07... . ενθουσιάστικα... το κιβώτιο ταχυτήτων ,το γκάζι ,το στήσιμο ..Από αρνητικά μπορώ να αναφέρω μόνο τον αέρα που τρως στην εθνική μετά τα 120..Πάντως πριν από εμένα έκανε τεστ και ένα παιδί που έχει fazer 1000 και μου είπε οτι δεν είχε πρόβλημα με τον αέρα!Τώρα δεν ξέρω μάλλον είναι τι θέλεις ο καθένας.Αυτά από εμένα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ειδα ενα ασπρο σημερα στις Συκιες. Πολυ ομορφο απο κοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 MT-07 Street Racer Concept: http://www.motorcycl...-racer-concept/ Κόλαση...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 :puke: Λεω και γω, μονο εγω ξερναω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Αυτος ο Ομπερνταν Μπεζι εκτος απο να τον μπαιζει κανει τιποτα αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Σήμερα πέρασα από την Yamaha, με μία πρώτη επαφή δεν "έκατσα" καλά πάνω της. Κάπως περίεργα ήταν.. Θα ξαναδοκιμάσω άλλη μέρα που θα την πάρω και για test ride, ελπίζω να ήταν απλά της στιγμής ή η όποια παραφωνία να διορθώνεται με άλλο τιμόνι πχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Επιτέλους μ ήρθε εχθές !!!:-D Μια ερώτηση θελω να κάνω μονο...ειναι λογικο να ανεβάζει θερμοκρασίες 100-110 μετα απο μιση ωρα χαλαρη οδήγηση πόλης?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Ναι μια χαρα λογικο ειναι. καλοριζικο οδηγησε το και μη ασχολεισαι με τετοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Τέτοιες μέρες και με λίγο μποτιλιάρισμα φυσιολογικό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Οκ ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες