Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Και πρώτες καλές μόντες: Nitron ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω και full εξάτμιση Arrow. Ααααααχχχχ..... :wub:

(Μόνο στο χρώμα μου τα χάλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχει πουλήσει αρκετούτσικα. Δεν γίνεται να μπει και ένας να γράψει την άποψή του?

Και πρώτες καλές μόντες: Nitron ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω και full εξάτμιση Arrow. Ααααααχχχχ..... :wub:

(Μόνο στο χρώμα μου τα χάλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει)

Το είχα δει όταν το είχε ανεβάσει. Καλό αλλά η Ακραπα ειναι πιο κομψη και αξίζει και σαν ήχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει πουλήσει αρκετούτσικα. Δεν γίνεται να μπει και ένας να γράψει την άποψή του?

Το είχα δει όταν το είχε ανεβάσει. Καλό αλλά η Ακραπα ειναι πιο κομψη και αξίζει και σαν ήχος.

εχουνε λιωσει στις βολτες,που χρονος για review!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι η Akrapovic είναι πιο ωραία, που μένει και χαμηλά στην μηχανή. Κυρίως για το αμορτισέρ της Nitron το ανέβασα. ;) Ένα Ohlins USD πηρούνι μπροστά θέλει, που έβαλαν στο "αδερφό" ΜΤ-09 (τσεκάρετε το αντίστοιχο θέμα) και είναι ΤΕΛΕΙΟ..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα Ohlins USD πηρούνι μπροστά θέλει, που έβαλαν στο "αδερφό" ΜΤ-09 (τσεκάρετε το αντίστοιχο θέμα) και είναι ΤΕΛΕΙΟ..!

Ισχύει..αντε να περασει ο καιρός να παρουμε και εμεις ενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις ψηθει ε?

χρηστο φαντασου το πιο ευελικτο απ το δικο σου,πολυυυ πιο γρηγορο,πιο αθορυβο και με λιγοτερους κραδασμους

δεν ξερω κ αν καιει κ λιγοτερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις ψηθει ε?

χρηστο φαντασου το πιο ευελικτο απ το δικο σου,πολυυυ πιο γρηγορο,πιο αθορυβο και με λιγοτερους κραδασμους

Εγώ έχω ψηθεί όσο δεν πάει..! Πέτυχα πάλι ένα προχθές στο Φάληρο και το χάζευα..

Με συμβιβασμό τα ταξίδια, για τα οποία δεν προβλέπεται λόγω σχεδιασμού, σε όλα τα άλλα πρέπει να είναι εξαιρετικό και με πολύ καλή τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ταξιδευει δεν εχει θεμα,και ξεκουραστα,εχει πολυ ανετη θεση κ φαρδια σελα

μονη παραφωνια το αφρωδες της σελας ειναι λιγο μαπα(πολυ μαπα)

ενα ζελατινακι αν θες ταχυτητες για πανω απο 140 σταθερα, κ σφιξιμο την πισω αναρτηση αν πας διπλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό αλλάζει εύκολα.. :tooth:

Εγώ έχω ψηθεί όσο δεν πάει..! Πέτυχα πάλι ένα προχθές στο Φάληρο και το χάζευα..

Με συμβιβασμό τα ταξίδια, για τα οποία δεν προβλέπεται λόγω σχεδιασμού, σε όλα τα άλλα πρέπει να είναι εξαιρετικό και με πολύ καλή τιμή.

Στα δικάβαλα ταξίδια έχεις θέμα μόνο..εκτός αν θες να ταξιδεύεις σταθερά 150..Και αυτός θα είναι ο μόνος λόγος για να μην το πάρω..αν μπουν στο πρόγραμμα δικάβαλα ταξίδια..

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα αλλαξεις το αφρωδες της πισω σελας,βαλεις κ ενα μπαγκαζιερακι να ακουμπαει εισαι τανκς

αηδια βεβαια.αλλα θα ταξιδεψεις πολυ ανετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα αλλαξεις το αφρωδες της πισω σελας,βαλεις κ ενα μπαγκαζιερακι να ακουμπαει εισαι τανκς

αηδια βεβαια.αλλα θα ταξιδεψεις πολυ ανετα

έβαλα μπαγκαζιέρα στο Wolf που χρησιμοποιώ καθημερινά.. Το Mt όμως δεν θα το πολυκυκλοφορώ πόλη..οπότε το πολύ πολύ τη βάση της μπαγκαζιέρας που χρησιμεύει σαν χειρολαβές..αλλιώς ή αυτή θα πάρει το λεωφορείο ή εγω fazer(εκτός αν κάνει και κανένα ντυμένο 07 η Yamaha μέχρι τότε..βλέπουμε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

test ride κανε και στα 2 πριν αποφασισεις :winking:

Καλά..έχω πολύ καιρό ακόμα μπροστά μου..απλά ονειρεύομαι προς το παρόν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έκανα test ride to mt07... . ενθουσιάστικα... το κιβώτιο ταχυτήτων ,το γκάζι ,το στήσιμο ..Από αρνητικά μπορώ να αναφέρω μόνο τον αέρα που τρως στην εθνική μετά τα 120..Πάντως πριν από εμένα έκανε τεστ και ένα παιδί που έχει fazer 1000 και μου είπε οτι δεν είχε πρόβλημα με τον αέρα!Τώρα δεν ξέρω μάλλον είναι τι θέλεις ο καθένας.Αυτά από εμένα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα πέρασα από την Yamaha, με μία πρώτη επαφή δεν "έκατσα" καλά πάνω της. Κάπως περίεργα ήταν.. Θα ξαναδοκιμάσω άλλη μέρα που θα την πάρω και για test ride, ελπίζω να ήταν απλά της στιγμής ή η όποια παραφωνία να διορθώνεται με άλλο τιμόνι πχ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους μ ήρθε εχθές !!!:-D

Μια ερώτηση θελω να κάνω μονο...ειναι λογικο να ανεβάζει θερμοκρασίες 100-110 μετα απο μιση ωρα χαλαρη οδήγηση πόλης??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα