peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 O Χανιώλας είναι ο ψηλός με την άφρικα? Ναι . Τον εδωσα στεγνα τον ανθρωπο. Σορυ Μητσε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Τις εχει παρει φιλος (Xaniolas) και ειναι μια χαρα ανετες. δεν ειναι υπερβολικα ογκωδεις,προς το λεπτο θα τις ελεγα. Αν δεν εχεις απαιτηση να μπουν σε τζιν "σωληνα", μια χαρα θα εισαι. Κλασσικα τρια λουρια, ευκολο στο μπες βγες, τα πλαστικα απο πανω ειναι τρυπητα οποτε αεριζομενα αλλα απο μεσα εχει και το αλλο υλικο,δηλαδη δεν ειναι οτι φυσαει εξω,μπαινει μεσα. Απο προστασια "πολιτικης" υποψιν επιγονατιδας και ουχι "εντουραδικης" , μου φαινετε ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει. Με γειά μου τότε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 εγω είχω αγοράσει πριν χρονια της spidi ακριβές βέβαια αλλα ειναι αυτο ακριβώς που περιγράφεις να φανταστείς είναι τοσο εύκαμπτες οι οποίες μπαινουν μεσα στο κράνος τις ιδιες εχω και γω πολυ καλες και πρακτικες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Για την προστασία του μηρού - γονάτου υπάρχει κάτι φίλοι και φίλες μου? Καλές αυτές οι γνωστές αλλά πιάνουν μόνο γόνατο και κνήμη......παραπάνω? Έχω πολύ σοβαρό λόγο που ρωτάω και κάτι να προστατεύσω οπωσδήποτε, αν ξέρει κάποιος - κάποια θα με βοηθούσε ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Δεν εχω δει κατι αναλογο σαββα,δυστυχως δυσκολο το βλεπω ισως αν μπορουσες να αγορασεις χυμα προστατευτικα που να σε ταιριαζουν και να κανεις καμια εσωτερικη φοδρα σε παντελονι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Δεν εχω δει κατι αναλογο σαββα,δυστυχως δυσκολο το βλεπω ισως αν μπορουσες να αγορασεις χυμα προστατευτικα που να σε ταιριαζουν και να κανεις καμια εσωτερικη φοδρα σε παντελονι.... Ευχαριστώ φίλε μου. Έλεγα μήπως μούχει ξεφύγει αλλά τόσα χρόνια και εγώ δεν έχω δεί. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να προστατεύσει κάτι στην περίπτωση σαν τη δική μου αλλά είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο οπότε θα δούμε....ίσως κάποια <<ειδική κατασκευή>> γιατί οι προστασίες του παντελονιού δυστυχώς μην πώ ότι δεν έκαναν τίποτα ίσως νάτανε πολύ χειρότερα τα πράγματα αλλά στην περίπτωσή μου δεν βοήθησαν να αποφύγω το γόνατο και το μηριαίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Ε......ας γράψω κι εγώ κι ας μη πρόλαβα να προτείνω δοκιμή με τις δικές μου....(η προσφορά ισχύει πάραυτα) Το χειμώνα έχω χειμωνιάτικο παντελόνι και οκ....Έλα μου όμως που το καλοκαίρι και λόγω του ταξιδιού στην Καππαδοκία άρχισα η γυναίκα να ψάχνω να αγοράσω και καλοκαιρινο....Ναι πως....!!!! Εδώ στο Ελλάντα το γυναίκα απαγορεύεται να οντηγκεί μοτοσακό!!Shopping μονο στο mall!!Που θέλουμε και βόλτες στην Καλλιρόης..... Αφού περπάτησα σε όλα τα μαγαζιά της και εννοείται πως στο 99,9% έχουν μόνο αντρικό εξοπλισμό αποφάσισα να πάρω επιγονατίδες....Φόρεσα όλες τις επιγονατίδες της Καλλιρόης χωρίς να μου επισημάνει κανείς τίποτα...!!!Και στο τελευταίο μαγαζί με ρώτησαν, τί μηχανή έχω.....Ωπα, λεω! Και αφού του είπα ότι έχω πάει παντού και κανείς δεν μου έκανε αυτή την ερώτηση ζήτησα να μου εξηγήσει....Και πολύ απλά ο άνθρωπος μου είπε ότι ακριβώς επειδή οι σπαστές έχουν βίδες πρέπει να αγοράζουμε επιγονατίδες ανάλογα με το μοντέλο της μοτοσυκλέτας για να μην γρατζουνιόντε κάποια σημεία.... Κι έτσι αγόρασα ένα ζευγάρι dainese οι οποίες είναι σουπερ άνετες, σουπερ μαλακές και δεν με δυσκόλεψαν καθόλου και σε τίποτα σε ένα τέτοιο μακρινό (σχετικά) ταξίδι.... Αυτά! Αχρειαστες Ειρηνη αλλα βαλε καμια φωτο να δουμε. Απο το γνωστο μαφαζι της Dainese επι της Καλλιροης τις πηρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 τις ιδιες εχω και γω πολυ καλες και πρακτικες.... Ψήνομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες