Jump to content
tuning

περαστικα στον φιλο μας τον σαββα !!!

Recommended Posts

Εκεί που ειναι η στροφή ρε μοτοκατασκοπευτούλη.

Εκεί υπέθεσα κι εγώ, αλλά δε μου φάνηκε (στο χάρτη) έτσι απότομη και να κλείνει ακόμα πιο απότομα στη μέση της στροφής, όπως είπαν τα παιδιά, γι' αυτό θεώρησα ότι έκανα λάθος...

Τα ίδια έκανες με την κατασκόπευση του παιδιού στο Αμέρικα, μέσα απο το google maps, και τώρα δεν μας μιλάει γιατί τον τρόμαξες :D

Άστα ρε φίλε.... τί τό 'θελα.... :blush2: κατατρόμαξε το παλληκάρι και δε θα βγαίνει ούτε στο παράθυρο.

Ευτυχώς που δεν κάθησα να βγάλω όλο του το δρομολόγιο απ' την αρχή μέχρι το τέλος.... θα πήγαινε στον Άρη. :tooth:

Ωραιος ο Παταπιος :_thumbsup:

ωωωωωω τι του ειπεεεε

Αααα μπα, :yeahright: πολύ γρήγορα ξέχασες τί έγραψες πριν λίγο για το ποστ του Πατάπιου. :shades:

Άρπα την να μάθεις να τα βάζεις μαζί μου μωρή μουχρίτσα. :sopase::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αααα μπα, :yeahright: πολύ γρήγορα ξέχασες τί έγραψες πριν λίγο για το ποστ του Πατάπιου. :shades:

Άρπα την να μάθεις να τα βάζεις μαζί μου μωρή μουχρίτσα.

Στου mental ray ομως δεν απαντας εφ οσον σπαμαρεις σπαμαρε ολοκληρωμενα :crazy:

Ενταξει απαντησες τωρα το ειδα

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας? :rolleyes::_unsure:

Περίμενε βρω που είσαι και βιαστικός.

Περίμενε.

Δεν είμαστε συνεχώς απίκο

Θα εξηγήσω όντος ολίγου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2) για να φροντίσει για όλους εσάς ρεμάλια που θα πηγάινετε να τον βλέπετε και θα σκάνε οι νοσοκόμες κάθε 10 λεπτά με την ειδική στολή που ακόμα και τα στρινγκ διαγράφονται... :shades:

Ρε παλικάρι,πρέπει να αρχίσω να φοβάμαι ; Για ποιόν λόγο ''τσέκαρες'' τις νοσοκόμες ;

Και που είναι τέλος πάντων αυτό το νοσοκομείο,να πάω να χτυπήσω και 'γω ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περίμενε.

Θα εξηγήσω όντος ολίγου

Μάλλον το βρήκαμε δια τηλεφώνου με τον Panag.

Είναι λίγο πριν την κάθετη διασταύρωση αν όντως το βρήκαμε σωστά.

Αλλά βάλτο κι εσύ με την άνεσή σου να σιγουρευτούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περίμενε.

Θα εξηγήσω όντος ολίγου

Δωστου ριχτου βαρτου :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον το βρήκαμε δια τηλεφώνου με τον Panag.

Είναι λίγο πριν την κάθετη διασταύρωση αν όντως το βρήκαμε σωστά.

Αλλά βάλτο κι εσύ με την άνεσή σου να σιγουρευτούμε.

Λοιπόν στο χάρτη που αναρτήθηκε πάρα πάνω, τον ξεζουζουμάρεις λίγο να φανεί διασταύρωση ΕΟ Άμφισσας Μπραλου και ΕΟ Λιβαδειάς Λαμίας.

Και από εκεί ξεκινώντας έχουμε, μια αριστερή καμπύλη, μια δεξιά στροφή, και αμέσως μετά μια αριστερή φουρκέτα.

Εκεί στη φουρκέτα ξεκεινάνει λοξός δεξιά και ο ΠΕΟ3, αν ζουμάρεις τώρα τον χάρτη σε εκείνο το σημείο, θα δεις δυο τριγωνικές νησίδες δεξιά ανεβαίνοντας.

Στην πρώτη νησίδα που είναι και η μεγαλύτερη, στην κορυφή του τρίγωνου που συναντάμε αναβαίνοντας και που διαχωρίζει το δρόμο στα δυο και ξεκιναει ο ΠΕΟ3 είχε μια ταμπέλα που δεν υπάρχει πια

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρι,πρέπει να αρχίσω να φοβάμαι ; Για ποιόν λόγο ''τσέκαρες'' τις νοσοκόμες ;

Και που είναι τέλος πάντων αυτό το νοσοκομείο,να πάω να χτυπήσω και 'γω ;

γιατί όπως ήρθε να αλλάξει τον ορό του Σάββα και έσκυψε έβαλε το "στρινγκ" της σχεδόν μπροστά από το κεφάλι μου... ο FZMan βέβαια πρέπει να είχε καλύτερη θέα γιατί ήταν ακριβώς μπροστά από το κεφάλι του εκεί που καθόταν!!! :tooth:

Σήμερα θα έμπαινε για χειρουργείο ο γερόλυκος. Ολα να πάνε καλά και καλή και γρήγορη ανάρρωση να έχει.

Σήμερα (λόγω χειρουργείου) καλύτερα να αποφύγουμε τις πολλές επισκέψεις για ευνόητους λόγους.

Οσοι έχετε εκ των έσω πληροφόρηση (π.χ. από τη γυναίκα του) ενημερώστε μας εδώ παρακαλώ!

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί στη φουρκέτα ξεκάνει λοξός δεξιά και ο ΠΕΟ3, αν ζουμάρεις τώρα τον χάρτη σε εκείνο το σημείο, θα δεις δυο τριγωνικές νησίδες δεξιά ανεβαίνοντας.

Στην πρώτη νησίδα που είναι και η μεγαλύτερη, στην κορυφή του τρίγωνου που συναντάμε αναβαίνοντας και που διαχωρίζει το δρόμο στα δυο και ξεκιναει ο ΠΕΟ3 είχε μια ταμπέλα που δεν υπάρχει πια

Ok Θωμα , οποτε σωστα θεωρησαμε αυτο το σημειο ως το πιθανοτερο να εγινε η στραβη ..

ο FZMan βέβαια πρέπει να είχε καλύτερη θέα γιατί ήταν ακριβώς μπροστά από το κεφάλι του εκεί που καθόταν!!! :tooth:

Ωχ , ωχ κατσε να τον παρω τηλεφωνο γιατι δεν εχω νεα του απο χθες και μετα απο αυτη την αποκαλυψη αρχιζω και ανησυχω !!!

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα η νοσηλευτρια μπορω να πω χθες οτι την ωρα που εσκυβε να αλλαξει τον ορο μοιρασε λιγα εγκεφαλικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... έσκυψε έβαλε το "στρινγκ" της σχεδόν μπροστά από το κεφάλι μου...

Σε παιρνω τηλεφωνο να μου πεις εντυπωσεις..... :mB_kalo_e::afro:

Surprised-Face.jpg

Και πειτε στο Σαββα οταν με το καλο βγει οτι θελουμε να ανεβασει ΤΟΠΙΚ... :hunter::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκείνος ο Patapios που είναι τώρα....... οεο?........ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκείνος ο Patapios που είναι τώρα....... οεο?........ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αααααααα τον παλιο....γι'αυτο εγινε δημοφιλης ο Σαββας αυτες τις μερες... :crazy: Ρε να ειμαι μακρυα.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PRONTO

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νεοτερα

Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μολις βγηκε πριν απο 20' λεπτα.Ποναει οπως ειναι φυσιολογικο. Λαμες δεν μπηκαν ουτε σιδερα κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο.

Περισοτερες λεπτομερειες δεν του ειπαν και φυσιολογικο δεν μου ειπε.

Ωστοσο καλυτερα σημερα να μην γινουν επισκεψεις.Ετσι κι αλλιως ο καιρος δεν ενδεικνυται.

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαμες δεν μπηκαν ουτε σιδερα κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο.

Νομιζω οτι αυτη ειναι πολυ ευχαριστη ειδηση !

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή είδηση αυτή! Άντε με το καλό τώρα να αναρρώσει γρήγορα και να μπορέσει να ανέβει σε δυο τροχούς σύντομα! Έστω και σε σκούτερ... (ποτέ δεν περίμενα να το πω εγώ αυτό...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρώτον, ντροπή σας να ενοχλείτε τις κακόμοιρες τις νοσηλεύτριες την ώρα που δουλεύουν

δεύτερον, είχαμε κανένα νέο???

νέο ως προς τον Σάββα εννοώ, όχι τις νοσηλεύτριες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις νοσηλεύτριες διάβασες, για το σιδέρωμα που γλίτωσε ο Σαββούκος, το προσπέρασες, παλιομπερμπάντη :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις νοσηλεύτριες διάβασες, για το σιδέρωμα που γλίτωσε ο Σαββούκος, το προσπέρασες, παλιομπερμπάντη :mB_kalo_e:

ΟΚ το'χω

είμαι μακριά και έχω καθυστέρηση στο σήμα και αργώ λίγο μην χαλιέσαι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον εγινε ρομποκοπ!

9SOhihg.jpg

Παντως το καλο της υποθεσης ειναι οτι χτυπησε την καταλληλη εποχη για να αναρρωσει πληρως κ να επιστρεψει στις βολτες την ανοιξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα