Jump to content
Nihil004

Το κορίτσι της ημέρας...

Recommended Posts

Άσε Αλέξανδρε με έφαγε η θερμάστρα. :crazy:

η ποπη ειμαι βρε αχαιρευτε ποιος ειναι ο αλεξανδρος??? :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

zooey-deschanel-wallpaper-1663937952.jpg

Amateurs... :lac:

:P

Έτσι είναι τα σωστά μαλλιά:

ZCWKUHr.jpg

gmplySw.jpg

HGM48Ut.jpg

nx4DuFo.jpg

και επειδή μπορώ (και θέλω πολύ),θα βάλω λίγη Portman :wub:

FhrYcGC.jpg

wUO3OJe.jpg

υ.γ.:Πετράν,όπως έψαχνα βρήκα και αυτόν τον άγγελο (αν και νομίζω ότι την συγκεκριμένη φωτό την είχα δει και εδώ κάποτε):

aaQANPD.jpg

και αφού την παρατήρησα,σκέφτηκα ότι φέρνει πολύ στον άγγελο που είχες ποστάρει παλιά:

TexlHZ5.gif

Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα έρευνας και είδα ότι είναι το ίδιο άτομο! :wub: :wub: :wub:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Amateurs... :lac:

:P

Έτσι είναι τα σωστά μαλλιά:

ZCWKUHr.jpg

gmplySw.jpg

HGM48Ut.jpg

nx4DuFo.jpg

και επειδή μπορώ (και θέλω πολύ),θα βάλω λίγη Portman :wub:

FhrYcGC.jpg

wUO3OJe.jpg

υ.γ.:Πετράν,όπως έψαχνα βρήκα και αυτόν τον άγγελο (αν και νομίζω ότι την συγκεκριμένη φωτό την είχα δει και εδώ κάποτε):

aaQANPD.jpg

και αφού την παρατήρησα,σκέφτηκα ότι φέρνει πολύ στον άγγελο που είχες ποστάρει παλιά:

TexlHZ5.gif

Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα έρευνας και είδα ότι είναι το ίδιο άτομο! :wub: :wub: :wub:

ασε φιλαρακι και μαλλον δεν ξερεις τι εστι Ντεσανελ...(καθε άλλο παρα ερασιτεχνης σε μια χωρα οπου επιβιωνουν οι καλυτεροι της σοου μπιζ,καθοτι εκει εχει καθιερωθει η ανελεητη κριτικη...Παρεπιπτοντως,κατσουλογατε με τις γνωστες εντουραδες και εντουρατισσες της Λημνου,δες τις ταινιες Manic,Yesman,500 Days of Summer...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε φιλαρακι και μαλλον δεν ξερεις τι εστι Ντεσανελ...

Sorry,αλλά έψαξα φωτογραφίες της και δεν με τρέλανε εμφανισιακά.Γούστα είναι αυτά.

Τι Ντεσανέλ και μπεσαμέλ... Άμα δεν μου κάνει κλικ δε μπα να θεωρείται και Η θεα... :P

υ.γ.:Όταν κάνεις παράθεση,αν δεν σου είναι κόπος σβήνε όσο περιεχόμενο του δεν θες να σχολιάσεις.Για να μην βλέπουμε τις ίδιες φωτογραφίες 2 και 3 φορές. :)

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:baby:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έσκαβες για κάρβουνο στο Minecraft λεβέντημ?? :D :D

Συνηθες φαινομενο...ειναι μετα απο μια συνηθισμενη μοτοβολτα,πισω απο τη μπουρου τού Ξινου...γιαυτο το ksino1100 ιοτι για να φγει η μαυριλα απο τα μπουριά θες γυαλοχαρτο1100 να ξυνεις μιση ωρα υστερα... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθες φαινομενο...ειναι μετα απο μια συνηθισμενη μοτοβολτα,πισω απο τη μπουρου τού Ξινου...γιαυτο το ksino1100 ιοτι για να φγει η μαυριλα απο τα μπουριά θες γυαλοχαρτο1100 να ξυνεις μιση ωρα υστερα... :afro:

Το ότι έχεις παίξει περισσότερες φορές σαν φωτογραφία στο θέμα 'Το κορίτσι της ημέρας' δεν το περιμένες. Το περίμενες; :D

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι έχεις παίξει περισσότερες φορές σαν φωτογραφία στο θέμα 'Το κορίτσι της ημέρας' δεν το περιμένες. Το περίμενες; :D

μόνο σε αυτή τη σελίδα, 4 φορές!

και άλλη μια 5!

vromeros.jpg

:wub:

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry,αλλά έψαξα φωτογραφίες της και δεν με τρέλανε εμφανισιακά.Γούστα είναι αυτά.

Τι Ντεσανέλ και μπεσαμέλ... Άμα δεν μου κάνει κλικ δε μπα να θεωρείται και Η θεα... :P

υ.γ.:Όταν κάνεις παράθεση,αν δεν σου είναι κόπος σβήνε όσο περιεχόμενο του δεν θες να σχολιάσεις.Για να μην βλέπουμε τις ίδιες φωτογραφίες 2 και 3 φορές. :)

καλα ασε μας επεισες κι εσυ...Ο καρβουνιαρης που γεμισε σελιδες με τον αντιχειρα up :_thumbsup: δε σε πειραξε,η Ντεσανελ σε πειραζει???χμ... B) :rolleyes: καλυτερη απο την Πορτμαν παντως (ως γυναικα εννοω,οχι ως ηθοποιος...)γιατι ειναι πιο "φυσικη",την Πορτμαν την προβαλλει και τη στηριζει πολυ το εβραϊκο λομπι,γι'αυτο εχει ανεβει αρκετα,αποψη μου... Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά λόγια λέτε... Το θέμα δεν είναι για μιλάμε. Είναι για δείχνουμε και να βάζουμε και καμιά σάλτσα που και που. :P

Erica Durance

xin__EWM_350403050840784947413.jpg

936full-erica-durance.jpg

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλλαζουν τα προτυπα στο Κοριτσι της Ημερας...jump γιατι χανομαστεεεεεε :crazy::mB_kalo_e:

OK

vrlxLrG.gif

Τροποποιήθηκε από τον MentalRay
  • Like 9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ασε μας επεισες κι εσυ...Ο καρβουνιαρης που γεμισε σελιδες με τον αντιχειρα up :_thumbsup: δε σε πειραξε,η Ντεσανελ σε πειραζει???χμ... B) :rolleyes: .

Ναι... Δεν ανέφερα το πολλαπλό quote με τον Γιώργο γιατί δέρνουν αυτοί!

:tooth: :P

Στο είπα επειδή θυμάμαι ότι κρατάς συχνά όλο το περιεχόμενο και το συγκεκριμένο ήταν μεγααάλο (μην φοβάσαι,δε με πείραξε η Μπεσαμέλ. :Ρ)

Δεν στο είπα απο κακία,να ξέρεις... :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα σουξέ που έχω, τύφλα να έχει η Monica Belluci.

Αμ πως !!!

που να βγάλεις και animated gif με εσένα να χοροπηδάς χαρούμενα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!Σου πανε τα καρπουζί χρωματα ρε....χαχαχαχα :mB_kalo_e: :online2long:

Και έφτιαξε και κορμάρα, έτσι? :vv:

Να τον πιείς στο ποτήρι είναι ο άτιμος....... :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...