ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Άχ φίλε μου καλέ.............χτύπησες φλέβα τώρα..........φοβερά ωραίο θέμα ! ΕΥΓΕ για μία φορά ακόμη ! :vv: Πάμε επί του θέματος (άλλα που σαπίζουν αλλά και μερακλήδων) : Ξεκινάμε με μερακλή Όχι μότες αλλά με αρέσκουν : Στο θέμα μας επαναφορά : Και το παράπονο τελευταίο......... Δε βάζω άλλες........μαύρισε η ψυχή μου.............. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Επανέρχομαι με ένα ταπεινό αλλά αξιοπρεπέστατο,για την εποχή του, RV. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Καλλιρόης στο βιδέμπορα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Βιδεμπορα η φιδεμπορα;; :P Ωραιο θεμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Θα βάλω κάτι σχετικό με το θέμα: κατάσταση πρίν: κατάσταση μετά: 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Σάββα, η bmw στη δεύτερη, είναι παρατημένη; Ψάχνομαι καιρό τώρα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Το θεμα ειναι "Θησαυροί που σαπίζουν" οχι καλοδιατηρημένες αντίκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 πολύ ωραίο θέμα...πραγματικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Καλλιρόης στο βιδέμπορα; Ναι ναι ναι ! Σάββα, η bmw στη δεύτερη, είναι παρατημένη; Ψάχνομαι καιρό τώρα....... Κάπου στην Πλάκα φίλε μου την τσίμπησα αυτή καιρό τώρα ίσως και δύο χρόνια αλλά τις κρατάω αρχείο ! Θα βάλω κάτι σχετικό με το θέμα: κατάσταση πρίν: κατάσταση μετά: Και σύ Βρούτε? Με σκοτώνεις ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2013 Άλλος ένας θρύλος, από τη Σαξονία αυτή τη φορά,που σκουριάζει παρατημένος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 Εξω απο συνεργειο.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 Honda vf1000r αγρινιο μερια.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2013 Σαββα μας κατεστρεψες με το BSA... :dribble: :dribble: :dribble: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Σαββα μας κατεστρεψες με το BSA... :dribble: :dribble: :dribble: Φίλε μου εγώ τι να πώ και τι να κάνω που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το βλέπω (εκτός από το τελευταίο δίμηνο πούμαι κούτσαθλο ΑΜΕΑ) ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Mέχρι πρόσφατα έβλεπα ένα cagiva elephant παρατημένο σε δρόμο όπου περνούσα καθημερινά λόγω δουλειάς και το λυπόταν η ψυχή μου. Είναι η έκδοση τύπου dakar με τα αυτοκόλλητα της lucky strike. Ακριβώς σαν κι αυτό: Το χω ξαναγραψει. Υπαρχει επισης (η εστω μεχρι και περσι που περασα τελευταια φορα απο κει) ενα Elephant παρατημενο κι αλυσοδεμενο σε μια κολωνα, στη μεσα του πουθενα. Σα να σου φωναζει "κλεψε με"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Όλες αυτές οι gpz900r που είναι ρε παιδιά ? Μου έχει βγει η πίστη εδώ και 2 χρόνια που προσπαθώ να επαναφέρω του πατέρα μου!! Δεν έβρισκα τίποτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Όλες αυτές οι gpz900r που είναι ρε παιδιά ? Μου έχει βγει η πίστη εδώ και 2 χρόνια που προσπαθώ να επαναφέρω του πατέρα μου!! Δεν έβρισκα τίποτα ! Τι εννοεις?Δεν μπορεις να βρεις καποια ανταλλακτικα,η ψαχνεις για ολοκληρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Εξω απο συνεργειο.......... Κλασικά, για να μην παρκάρουν εκεί μπροστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Φίλε μου εγώ τι να πώ και τι να κάνω που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το βλέπω (εκτός από το τελευταίο δίμηνο πούμαι κούτσαθλο ΑΜΕΑ) ? To BSA όποιος έχει περπατήσει σε εκέινο το μερος της Καλλιροης ειναι σημα κατατεθεν. Αλήθεια ποιον λέμε φιδέμπορα εκει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 To BSA όποιος έχει περπατήσει σε εκέινο το μερος της Καλλιροης ειναι σημα κατατεθεν. Αλήθεια ποιον λέμε φιδέμπορα εκει; Ποιόν βρε Θάνο ? Δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Πολλά εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μία μικρή γεύση: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 νομίζω η μπλέ gpz επί της Γ. Παπανδρέου στη Ζωγράφου έχει ήδη αναφερθέι ε; btw, γιατί τόσες gpz στα σαπ-αζήτητα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlando M@gic 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Πολλά εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μία μικρή γεύση: CBR 125R , μοντλέλο 2009 και μετά παρατημένο ?? Δν νομίζω ... Απλά ο ιδιοκτήτης θα το κινεί λίγο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δεν το κουνάει καθόλου. Το μπλε GPZ που πόσταρα εγώ είναι Θεσ/νίκη. Εκτός αν εννοείς άλλο σε πιο πίσω σελίδες φίλε χλαπάτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δεν το κουνάει καθόλου. Το μπλε GPZ που πόσταρα εγώ είναι Θεσ/νίκη. Εκτός αν εννοείς άλλο σε πιο πίσω σελίδες φίλε χλαπάτσα. όχι schumi, ένα μπλέ 900άρι στη Ζωγράφου στην Αθήνα εννοώ. αν δεν είναι αυτό που πόσταρε ο kouler στην αρχή. δεν έχω φωτό του όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες