GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Καλά μη βαράς. Απο το fc που πήγα να παραγγείλω εγώ πάντως ήταν φτηνότερα, Οι Αγγλοι τα βαράνε. Δεν βαραω ρε Μακη....ενα παραδειγμα εφερα ρε αδερφε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 το είδα εγώ το χέρι που ήταν έτοιμο να σκάσει στο τροφαντό μου μαγουλάκι... Πλάκα κάνω μωρέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Ενα δεμα να στειλεις Θεσσαλονικη θες 10 ευρω....... Απο ολοκληρη Αγγλια θα ερθει....εξω απο την πορτα σου...ποσα να δωσεις δηλαδη? αναλόγως το μαγαζί, πήρα τις προάλλες κάτι ρούχα από το sportsdirect και πλήρωσα 1 ευρώ μεταφορικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 τελικα θα μου πει καποιος τι χαρακτηριστικα εχει το εν λογο κρανος? κοιταω στα site αλλα πολυ περιληπτικα. απο τι υλικο ειναι , τι χρονολογιας ειναι, εχει sun visor, και γενικα το κελυφος του τι λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Extremely Light weight, Superior fit and Comfort using Advanced CAD technology and P.I.M technology.Optically-superior Pinlock-prepared Faceshield Provides 95% UV protection and is ready for the ultimate anti-fog insert.RapidFire Shield Replacement System: Quick, secure, tool-less removal and installation.Superior automatic shield locking system with spring controlled lever.“ACS” Advanced Channeling Ventilation System : Full front to back airflow flushes heat and humidity up and out.Removable & Washable moisture-wicking and odor-free interior with advanced Gingkomin anti-bacterial fabric.Glasses groove can accommodate riders who wear glasses, this feature give rider to have less temple pressure while wearing glasses during riding period.Additional Smoke Shield and Pinlock Lens.HJC Helmet maintenance kit. Παντού αυτά γράφουν. Σαν χρονολογία νομίζω είναι περσινό. εχει πινλοκ,υποσιάγωνο επιρύνιο και μια φιμέ δώο μέσα στο κουτί. Ελαφρύ και με πολύ καλή αίσθηση στο κεφάλι και καλό εξαερισμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 και απο τι υλικο ειναι? θερμοπλαστικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 και απο τι υλικο ειναι? θερμοπλαστικο? carbon fiber, aramid and fiberglass Kάπου έχω το χαρτί που τα λέει αλλά άντε βρες τα μέσα στη νύχτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 carbon fiber, aramid and fiberglass Kάπου έχω το χαρτί που τα λέει αλλά άντε βρες τα μέσα στη νύχτα. ινες καρμπον, το aramid δεν το ξερω και το αλλο πλαστικο. καλο ακουγεται με βλεπω αυριο πρωι να κανω επισκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δεν θα το μετανοιωσεις........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Δεν θα το μετανοιωσεις........ Ισχύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 ινες καρμπον, το aramid δεν το ξερω και το αλλο πλαστικο. καλο ακουγεται με βλεπω αυριο πρωι να κανω επισκεψη Το αραμιδιο είναι το υλικό που χρησιμοποιείτε σε εφαρμογές αλεξίσφαιρης προστασίας. Το fiberglass είναι το υλικό που κατασκευάζουν τα πολυεστερικα σκάφη, ίνες υαλοβάμβακα επικολλημένες και ενισχυμένες με πολυεστερικη ρητίνη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 ευχαριστω τωρα καταλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Ισχύει +1 κι από εμένα. Το κρανάκι είναι πολύ καλό, τσίμπα το!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) η ζελατινα του εχει κουμπι που ασφαλιζει οταν την κλεινεις? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Ναι....το κουμπι ειναι πανω στην καθε ζελατινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Ναι....το κουμπι ειναι πανω στην καθε ζελατινα. ωραια αυριο θα δοκμασω ενα hjc που εχει φιλος σε medium να δω πως μου καθεται στο κεφαλι και ειναι κομπλε θα το παρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Με το καλο...οτιδηποτε ερωτηση η διευκρινηση θες για το κρανος ρωτα ελευθερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) η ζελατινα του εχει κουμπι που ασφαλιζει οταν την κλεινεις? οι ζελατίνες είναι και γ'μώ αλλά με προσοχή γιατί είναι και πανακριβες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 χαχαχ θα εχω και μαυρη δωρο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Φυσικα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 όταν δε σε πάει που λένε.... εβγαλα κάπως απότομα το κράνος σμρ και το υποσιάγονο έσπασε. Βασικά παντα με ζορίζε στο βγάλσιμο.Είχε κάνει μια ρωγμή και σήμερα την άκουσε. Στο ιντερνετι βρίσκω μόνο απο το Rpha τι σκέτο υποσιάγωνο ξέρει κανείς αν κάνει στο δικό μας;είναι λίγο διαφορετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mararn 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-rpha-10-plus του έβαλαν 3 αστερια !!!! δεν ξερω πόσο (ΠΟΛΥ) καθοδηγείται αυτή η οργάνωση όσο αφορά τα μη ευρωπαικά κράνη (νομίζω αμερικάνικο δεν ειναι το HJC;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) όταν δε σε πάει που λένε.... εβγαλα κάπως απότομα το κράνος σμρ και το υποσιάγονο έσπασε. Βασικά παντα με ζορίζε στο βγάλσιμο.Είχε κάνει μια ρωγμή και σήμερα την άκουσε. Στο ιντερνετι βρίσκω μόνο απο το Rpha τι σκέτο υποσιάγωνο ξέρει κανείς αν κάνει στο δικό μας;είναι λίγο διαφορετικά.εδώ θα το βρεις σίγουρα, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος, πρέπει να έχει 9€. http://colori.net/web/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2014 από τον kkoletsis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 εδώ θα το βρεις σίγουρα, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος, πρέπει να έχει 9€. http://colori.net/web/ σε ευχαριστώ,αλλά δεν έχει για το plus έχει για το σκέτο. Θα πάρω τηλ να ρωτήσω αν κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες