antonis87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Γειά σε όλους.Μόλις μου ήρθε το εν λόγω κρανος HJC RPHA 10 plus.Θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με το pinlock που μου έστειλαν μαζί με το κράνος.Αυτό το τοποθετείς μόνο σε ομίχλη ή έχει μόνιμη χρήση και πως τοποθετείται?Η μεριά με τη σιλικόνη εφάπτεται με τη ζελατίνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Το τοποθετεις οταν εχει κρυο ωστε οση αναπνοη εκπνεεις να μην σε θολωνει την ζελατινα. Προσωπικα στο βαραι το καλοκαιρι την εβγαζα. Ναι η μερια με την σιλικονη πρεπει να εφαπτεται στην ζελατινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Παρέλαβα και εγώ ένα rpha+ σήμερα το πρωί και πρόλαβα να του κάνω μια καλή δοκιμή. Σε σχέση με το RX7 corsair που με συντρόφευε μια 5ετία οι εντυπώσεις είναι οι εξής: + Το HJC είναι εμφανώς πιο ελαφρύ. Τόσο στο ζύγισμα στο χέρι όσο και στην αίσθηση που δίνει φορεμένο, που είναι το σημαντικότερο. Γενικά είναι πάρα πολύ άνετο. + Το κούμπωμα της ζελατίνας και τα χειριστήρια των αεραγωγών είναι πιο εύχρηστα. Χρησιμοποιούνται άνετα εν κινήσει και με χοντρά γάντια. + Αρχίζει να κάνει θόρυβο σε μεγαλύτερες ταχύτητες σε σχέση με το Arai και ο θόρυβος που κάνει είναι πιο "φυσικός" και λιγότερο ενοχλητικός. Επίσης δεν δημιουργεί έξτρα θόρυβο αν τοποθετήσω το κεφάλι μου στο σημείο που έρχονται οι στροβιλισμοί από το φέρινγκ. + Ο αερισμός του είναι πάρα πολύ καλός. - Αεροδυναμικά δεν είναι κακό, μου δίνει όμως την εντύπωση ότι δεν φτάνει το Arai που απλά δεν ένιωθε από ταχύτητα. Επιφυλάσσομαι για να δω σε διάφορες συνθήκες αέρα πως θα συμπεριφερθεί. Γενικά στην πρώτη δοκιμή δεν με απογοήτευσε κάπου το HJC. Στα 230€ που κόστισε φαίνεται καλή αγορά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Ωραιο κρανακι φιλε μου Καλοφορετο αγρατζουνιστο να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Exω γ@νω-μπερδευτεί κύριοι... Την μία κοιτάω προς το HJC, την άλλη προς Icon Airmada και Suomy Αpex... Aυτο που προσωπικά με ενοχλέι στο HJC είναι το...καλούπι του.Δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε οτι κεφάλι το έχω δει φορεμένο...Εκτός απο το αισθητικό, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αεροδυναμική λόγω αυτού... Μπερδεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Exω γ@νω-μπερδευτεί κύριοι... Την μία κοιτάω προς το HJC, την άλλη προς Icon Airmada και Suomy Αpex... Aυτο που προσωπικά με ενοχλέι στο HJC είναι το...καλούπι του.Δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε οτι κεφάλι το έχω δει φορεμένο...Εκτός απο το αισθητικό, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αεροδυναμική λόγω αυτού... Μπερδεμα... shark race r ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 @red1: τα έχουμε ξαναπεί, σε μέγεθος είναι ίδιο με το xr1100. Το σχήμα των αεραγωγών το κάνει και φαίνεται λίγο κάπως υπό συγκεκριμένες γωνίες. Από άποψη αεροδυναμικής είναι πολύ καλό. To Icon μου αρέσει κι εμένα πολύ αλλά δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα... @johnnyestia: Μεγειές!! Σημαντική και η άποψή σου προερχόμενος από ένα εκ των κορυφαίων αγωνιστικών κρανών... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 shark race r ? αν μιλαμε για το race r pro ειναι πιο μεγαλο απο το rpha10, τα εχω και τα δυο. μαλιστα οταν πηρα το shark μου το ειπαν οτι δειχνει τεραστιο, παροτι δεν φαινεται τοσο διαφορα στις φωτο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Τελικά θα πάρω αυτό το κράνος.αν δεν τύχει πάλι καμία ανάποδη θα το έχω τέλη Απρίλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 αν μιλαμε για το race r pro ειναι πιο μεγαλο απο το rpha10, τα εχω και τα δυο. μαλιστα οταν πηρα το shark μου το ειπαν οτι δειχνει τεραστιο, παροτι δεν φαινεται τοσο διαφορα στις φωτο. Αιφε δεν το πουλησες ακομα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Αιφε δεν το πουλησες ακομα ? το κρατησα για 2ο για τις δικαβαλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Ποιος θα παρει τον κροκοδειλΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Ποιος θα παρει τον κροκοδειλΑ Αυτος !!!! 1 - 0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Αγόρασα και εγώ το κράνος (R-PHA 10 Plus) και έχω μία ερώτηση για όσους το έχουν ήδη. Η φιμέ ζελατίνα που έχει μέσα είναι αρκετά ανοιχτό φιμέ, δηλαδή σε έντονο ήλιο πρέπει σίγουρα να φοράω και γυαλιά ηλίου. Σε σύγκριση με τις φιμέ από Shoei, Arai, Shark είναι αρκετά πιο ανοιχτή. Έτσι είναι και η δική σας; Βγάζουν πιο σκούρα φιμέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 εχει δυο σταδιων, ακομα και η σκουρα δεν ειναι τερμα τερμα φιμε, εγω και με τις δυο την παλευωκαι με και χωρις γυαλια, τωρα ποια απο τις δυο εχει το δικο σου δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Με την φιμέ που έχει μέσα την παλεύεις μια χαρά μέχρι στιγμής.Τώρα το καλοκαίρι που ήλιος περνάει μέσα και απο τοίχους δεν ξέρω τι θα γίνει. Το θετικό είναι ότι μέσα στην πόλη βλέπεις και το βράδυ κανονικά με αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Με την φιμέ που έχει μέσα την παλεύεις μια χαρά μέχρι στιγμής.Τώρα το καλοκαίρι που ήλιος περνάει μέσα και απο τοίχους δεν ξέρω τι θα γίνει. Το θετικό είναι ότι μέσα στην πόλη βλέπεις και το βράδυ κανονικά με αυτή. Κάτσε φίλε, η extra (κούτρα) ζελατίνα που εμπεριέχεται στο πακέτο είναι ημι-φιμέ ? Χμμμ, δώρον άδωρον - ιδίως καλοκαίρι που σε φάσεις τυφλώνεσαι ακόμα και με την extra φιμέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά φιμέ είναι για τα δικά μου γούστα.Και σε οδήγηση με κόντρα ήλιο δεν είχα θέμα. έτσι είναι: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2014 από τον Gen.Markus 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Εντάξει..αν είναι καλό το κράνος βάζεις λίγα ακόμα και αγοράζεις μία "καγκούρικη καθρέφτη"..Προσωπικά δεν μπορώ με τίποτα τον ήλιο στα μάτια όταν οδηγώ..με ενοχλεί πάρα πολύ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Εντάξει..αν είναι καλό το κράνος βάζεις λίγα ακόμα και αγοράζεις μία "καγκούρικη καθρέφτη"..Προσωπικά δεν μπορώ με τίποτα τον ήλιο στα μάτια όταν οδηγώ..με ενοχλεί πάρα πολύ.. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και οδηγώ με φιμέ,χειμώνα-καλοκαίρι.Ε με αυτή τη φιμέ ζελατίνα δεν έχω θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Στο site της HJC που κοίταξα έχουν μόνο μία φιμέ για το RPHA 10 plus. Με το προηγούμενο RPHA 10 έδιναν δώρο την ανοιχτή φιμέ, αλλά με το plus γράφουν ότι δίνουν δώρο τη σκούρα φιμέ (dark smoke). Πάντως σκούρα φιμέ δεν είναι με τίποτα. Δείτε τις φωτό (η άλλη ζελατίνα είναι σκούρα φιμέ SHOEI): Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 αν δεις στην φωτό που έβαλα πιο πάνω είναι πιο σκούρα και απο τις δύο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Και εμένα το plus είχε ανοικτή φιμε στην συσκευασία.Στην αρχή ξενερωσα αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλυτερα έτσι, μιας και ουτως η άλλως φοραω γυαλιά με διόρθωση μυωπίας, ειτε κανονικά ειτε ήλιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Φιλε μπλε νιντζα.....μαλλον δεν εχει την dark smoke ζελατινα το κρανος σου αλλα την light smoke. Οριστε και δυο φωτογραφιες απο το δικο μου με την dark,η οποια ηρθε μαζι με το κρανος ως δωρο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 και μένα αυτή έχει όπως έδειξα.Μήπως παίζει ρόλο το χρώμα;γιατί τα δικά μας είναι μαύρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες