Jump to content
GeorStrat

HJC RPHA 10 plus

Recommended Posts

Όχι, τώρα δεν φεύγει. Το θέμα είναι πως, με αυτή την μέθοδο, σου δίνεται η εντύπωση πως το αριστερό κούμπωμα γίνεται πιο "σφοδρό" (καθότι επαναφέρεις πλήρως την σκανδάλη) και αυτό είναι που με φοβίζει λίγο. Τεσπα ας ελπίσουμε να αντέξει.

Θα δείξει η νεκροψία.

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το Rpha ST τι διάφορες έχει,?

Αλλο καλουπι εντελως απο τα sport κρανη 10+11

Ειναι και πιο βαρυ αφου εχει εσωτερικη φιμε ζελατινα-γυαλι

υ.γ. απο αμερικη που λες προσεχε γιατι μπορει να την φας απο το τελωνειο και ειναι διαφορετικες οι προδιαγραφες στα κρανη εκει, ιδιο μοντελο εταιριας και να ειναι αλλιωτικο απο ενα που κανει εισαγωγη στην ευρωπη.

Παιδες το κουμπωμα φταιει γιατι δεν κανει καλη επαναφορα, πρεπει να ακουστει το κλακ για να ειναι σιγουρο οτι κουμπωσε η ζελατινα.

Τροποποιήθηκε από τον fasarias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο καλουπι εντελως απο τα sport κρανη 10+11

Ειναι και πιο βαρυ αφου εχει εσωτερικη φιμε ζελατινα-γυαλ.

Το St είναι πιο Τούρινγκ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το St είναι πιο Τούρινγκ?

E! Ναι υποτιθεται οτι ειναι κρανος για τουριστικα μηχανακια με πιο ορθια θεση οδηγησης κι`ετσι.

Εγω που το ειχα στα υποψιν για αγορα και ηταν και πιο φθηνο απο το 11 οταν το δοκιμασα δεν μου αρεσε καθολου και το απερριψα αμεσως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε και οι δύο τα δίκια σας.. και εξηγούμαι:

Έκατσα λίγο και έκανα μια ψακτική και πειραματίστηκα με το κράνος (πάλι καλά που δεν το σπασα) και έβγαλα το εξής συμπέρασμα: Το αριστερό κούμπωμα του κράνους μου είναι ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ. lol

Παρ' όλα αυτα, όμως, βρήκα μια ( ανορθόδοξη ? ) λύση που λύνει το πρόβλημα. Έχουμε και λέμε..

Εφαρμογή ζελατίνας ( σε aquilo :p ): Αρχικά (προσοχή:αφορά το προβληματικό αριστερό κούμπωμα) πιέζουμε με το νύχι μας το πλαστικό που προεξέχει, κάτω ακριβώς απο το σημείο που δείχνει το βελάκι ,έτσι ώστε να επανέλθει η σκανδάλη.

spWqZBo.jpg

Έπειτα εφαρμόζουμε/κουμπώνουμε, κλασικά όπως στο βίντεο* παρακάτω (3m:11s-15s), την ζελατίνα πρώτα στο δεξιό κούμπωμα και ακολούθως κουμπώνουμε το (προβληματικό) αριστερό [ κάνει θόρυβο μην φοβηθείτε :D ].

https://www.youtube.com/watch?v=jU70xNNUyBw

Μόνο έτσι δούλεψε σε μενα φίλε rtifosi. Καλή σου επιτυχία. lol

Άψογος! Δουλεύει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

malachaskos

Τρεχα

http://www.helmetcity.co.uk/shoei-xr1100-skeet-tc4-jeans-offer/

Δωρεαν και τα εξοδα αποστολης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά από καιρό. 
Αφού ήρθα ένα 3μερο Θεσσαλονικη είπα να ψαξω 
Βρήκα κάποια που μου έκαναν και ήμουν έτοιμος να πάρω το HJC FG-ST ως ποιό οικονομικό και καλό στα 245€ αφού αυτό και το HJC RPHA ST ήταν που μου κάνουν στο κεφάλι. 
Δοκιμασα NXR, GT AIR, RPHA 11, RPHA ST, AGV K5, και κάποια shark και nolan. 
Τελικά βρήκα 285€ το rpha ST και το πήρα από γερμανια θα απαντήσω μόλις έρθει με λεπτομέρειες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλο να το παραλαβεις και αχρειαστο να ναι......

Οταν με το καλο ερθει,ανοιξε ενα νεο θεμα με τις εμπειριες σου ωστε να ενημερωθουν οι μελλοντικοι αγοραστες του rpha st.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν μιλαμε για το race r pro ειναι πιο μεγαλο απο το rpha10, τα εχω και τα δυο.

μαλιστα οταν πηρα το shark μου το ειπαν οτι δειχνει τεραστιο, παροτι δεν φαινεται τοσο διαφορα στις φωτο.

20140411_205618.jpg

20140411_205701.jpg

George, μπορεις να γραψεις μια στα γρηγορα τη γνώμη σου για αυτά τα δύο?

Αεροδυναμικη κλπ!

Αξιζει η διαφορα τιμης τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα, αξιζει η διαφορα της τιμης τους, σε αεροδυναμικη, σε αερισμο, σε ποιοτητα, σε ζελατινα, στα παντα.

Ειναι πολυ ανωτερο κρανος το shark, δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο απο το hjc, τιμιοτατο για τα λεφτα του. Το shark επειδη δεν εκατσε πολυ καλα στο κεφαλι μου δεν το εχω φορεσει πολυ, τωρα τελευταια το βαζω που και που επειδη του εκανα κατι πατεντες να στρωσει λιγο και οσο το φοραω, τοσο επιβεβαιωνεται η αποψη μου.

Αν σκεφτεσαι το shark πηγαινε δες το στην yamaha στην Καλλιρροης, εχει πολυ καλη τιμη (τουλαχιστον οταν το ειχα παρει εγω, ειχε την καλυτερη τιμη που ειχα βρει στην Ευρωπη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα, αξιζει η διαφορα της τιμης τους, σε αεροδυναμικη, σε αερισμο, σε ποιοτητα, σε ζελατινα, στα παντα.

Ειναι πολυ ανωτερο κρανος το shark, δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο απο το hjc, τιμιοτατο για τα λεφτα του. Το shark επειδη δεν εκατσε πολυ καλα στο κεφαλι μου δεν το εχω φορεσει πολυ, τωρα τελευταια το βαζω που και που επειδη του εκανα κατι πατεντες να στρωσει λιγο και οσο το φοραω, τοσο επιβεβαιωνεται η αποψη μου.

Αν σκεφτεσαι το shark πηγαινε δες το στην yamaha στην Καλλιρροης, εχει πολυ καλη τιμη (τουλαχιστον οταν το ειχα παρει εγω, ειχε την καλυτερη τιμη που ειχα βρει στην Ευρωπη)

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Γενικά σπανίζουν οι απόψεις για τα race r pro.

Περίμενα να είναι πιο κοντά αυτά τα δύο κράνη για να είμαι ειλικρινής.

Πήγα σήμερα από yamaha Καλλιρόης και δοκίμασα το Large(το νούμερό μου) αλλά θα πάω και αύριο που θα μου το φέρει και σε XL γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την εφαρμογή του L. Ο βασικός ενδιασμός μου είναι πως είναι αρκετά εφαρμοστό. Σε φάση να μπαίνει κ δύσκολα μια μπαλακλάβα. Θα ξαναδοκιμάσω το L βέβαια. Η τιμή κάπου στα 450 είναι(του sykes) και αν προσθέσω και τη φιμέ που έχει το HJC τσάμπα, δημιουργείται μια καλή διαφορά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο φαινεται οντος τεραστιο?

ψαχνω ενα κρανος με καλο αερισμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον καλο αερισμο, την αεροδυναμικη αλλα και τη σχετικη ησυχια τους φημιζονται τα γιαπωνεζικα kabuto. Θα παω να τα δω απο βδομαδα. Καπου διαβασα οτι τα δινουν κ test ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον καλο αερισμο, την αεροδυναμικη αλλα και τη σχετικη ησυχια τους φημιζονται τα γιαπωνεζικα kabuto. Θα παω να τα δω απο βδομαδα. Καπου διαβασα οτι τα δινουν κ test ride.

ναι και αυτα παιζουν,που τα δινουν τεστ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

shhhtttt ρουφιάνε, κρατήσου και λίγο.

χεχεχεχε κ θα ελεγα κ αλλα! Αντε μωρε με τα κινεζικα!

ναι και αυτα παιζουν,που τα δινουν τεστ?

Δεν ξερω λεπτομεριες Ηλια. Μιλησε με τον αντιπροσωπο να σου πει σιγουρα. Στο facebook ειχα δει οτι επαιζε αυτη η δυνατοτητα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο φαινεται οντος τεραστιο?

Τι να σου πω τωρα ρε Ηλια, ειναι μεγαλουτσικο, δες απο τις φωτο.

Παντως σε αυτο παιζει ρολο και το τι μεγεθος φορας, γιατι η shark βγαζει 2 μεγεθη κελυφους, οποτε εγω που φοραω s ειναι λογικο να φαινεται σχετικα μεγαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες αν ψάχνεται κανείς, τα έχει το Lids direct στις 130 λίρες, ήτοι 150€ περίπου πλέον με την ξεφτίλα ισοτιμία. Αρκεί να βρείτε νούμερο. Σύνολο με μεταφορικά για Ελλάδα 180€.

http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/hjc-helmets/hjc-r-pha-10

Τροποποιήθηκε από τον kpapageo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες αν ψάχνεται κανείς, τα έχει το Lids direct στις 130 λίρες, ήτοι 150€ περίπου πλέον με την ξεφτίλα ισοτιμία. Αρκεί να βρείτε νούμερο. Σύνολο με μεταφορικά για Ελλάδα 180€.

αν ειναι καποιος απο Αθηνα και θελει να μοιραστουμε μεταφορικα να εμφανιστει αμεσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι περιορισμενα τα νουμερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lids direct.....195 ευρά με τα μεταφορικα το είχα πάρει το 12. 

Όλο και κάτι θα έχει από νούμερα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα