malachaskos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Το Rpha ST τι διάφορες έχει,? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Όχι, τώρα δεν φεύγει. Το θέμα είναι πως, με αυτή την μέθοδο, σου δίνεται η εντύπωση πως το αριστερό κούμπωμα γίνεται πιο "σφοδρό" (καθότι επαναφέρεις πλήρως την σκανδάλη) και αυτό είναι που με φοβίζει λίγο. Τεσπα ας ελπίσουμε να αντέξει. Θα δείξει η νεκροψία. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2016 από τον rtifosi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το Rpha ST τι διάφορες έχει,?Αλλο καλουπι εντελως απο τα sport κρανη 10+11Ειναι και πιο βαρυ αφου εχει εσωτερικη φιμε ζελατινα-γυαλι υ.γ. απο αμερικη που λες προσεχε γιατι μπορει να την φας απο το τελωνειο και ειναι διαφορετικες οι προδιαγραφες στα κρανη εκει, ιδιο μοντελο εταιριας και να ειναι αλλιωτικο απο ενα που κανει εισαγωγη στην ευρωπη. Παιδες το κουμπωμα φταιει γιατι δεν κανει καλη επαναφορα, πρεπει να ακουστει το κλακ για να ειναι σιγουρο οτι κουμπωσε η ζελατινα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2016 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malachaskos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 Αλλο καλουπι εντελως απο τα sport κρανη 10+11Ειναι και πιο βαρυ αφου εχει εσωτερικη φιμε ζελατινα-γυαλ.Το St είναι πιο Τούρινγκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 Το St είναι πιο Τούρινγκ?E! Ναι υποτιθεται οτι ειναι κρανος για τουριστικα μηχανακια με πιο ορθια θεση οδηγησης κι`ετσι.Εγω που το ειχα στα υποψιν για αγορα και ηταν και πιο φθηνο απο το 11 οταν το δοκιμασα δεν μου αρεσε καθολου και το απερριψα αμεσως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 Έχετε και οι δύο τα δίκια σας.. και εξηγούμαι:Έκατσα λίγο και έκανα μια ψακτική και πειραματίστηκα με το κράνος (πάλι καλά που δεν το σπασα) και έβγαλα το εξής συμπέρασμα: Το αριστερό κούμπωμα του κράνους μου είναι ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ. lolΠαρ' όλα αυτα, όμως, βρήκα μια ( ανορθόδοξη ? ) λύση που λύνει το πρόβλημα. Έχουμε και λέμε..Εφαρμογή ζελατίνας ( σε aquilo :p ): Αρχικά (προσοχή:αφορά το προβληματικό αριστερό κούμπωμα) πιέζουμε με το νύχι μας το πλαστικό που προεξέχει, κάτω ακριβώς απο το σημείο που δείχνει το βελάκι ,έτσι ώστε να επανέλθει η σκανδάλη.Έπειτα εφαρμόζουμε/κουμπώνουμε, κλασικά όπως στο βίντεο* παρακάτω (3m:11s-15s), την ζελατίνα πρώτα στο δεξιό κούμπωμα και ακολούθως κουμπώνουμε το (προβληματικό) αριστερό [ κάνει θόρυβο μην φοβηθείτε :D ].* https://www.youtube.com/watch?v=jU70xNNUyBwΜόνο έτσι δούλεψε σε μενα φίλε rtifosi. Καλή σου επιτυχία. lolΆψογος! Δουλεύει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 malachaskos Τρεχα http://www.helmetcity.co.uk/shoei-xr1100-skeet-tc4-jeans-offer/ Δωρεαν και τα εξοδα αποστολης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malachaskos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2016 Καλησπέρα παιδιά από καιρό. Αφού ήρθα ένα 3μερο Θεσσαλονικη είπα να ψαξω Βρήκα κάποια που μου έκαναν και ήμουν έτοιμος να πάρω το HJC FG-ST ως ποιό οικονομικό και καλό στα 245€ αφού αυτό και το HJC RPHA ST ήταν που μου κάνουν στο κεφάλι. Δοκιμασα NXR, GT AIR, RPHA 11, RPHA ST, AGV K5, και κάποια shark και nolan. Τελικά βρήκα 285€ το rpha ST και το πήρα από γερμανια θα απαντήσω μόλις έρθει με λεπτομέρειες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2016 Με το καλο να το παραλαβεις και αχρειαστο να ναι......Οταν με το καλο ερθει,ανοιξε ενα νεο θεμα με τις εμπειριες σου ωστε να ενημερωθουν οι μελλοντικοι αγοραστες του rpha st. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 αν μιλαμε για το race r pro ειναι πιο μεγαλο απο το rpha10, τα εχω και τα δυο. μαλιστα οταν πηρα το shark μου το ειπαν οτι δειχνει τεραστιο, παροτι δεν φαινεται τοσο διαφορα στις φωτο. George, μπορεις να γραψεις μια στα γρηγορα τη γνώμη σου για αυτά τα δύο?Αεροδυναμικη κλπ!Αξιζει η διαφορα τιμης τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Γενικα, αξιζει η διαφορα της τιμης τους, σε αεροδυναμικη, σε αερισμο, σε ποιοτητα, σε ζελατινα, στα παντα.Ειναι πολυ ανωτερο κρανος το shark, δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο απο το hjc, τιμιοτατο για τα λεφτα του. Το shark επειδη δεν εκατσε πολυ καλα στο κεφαλι μου δεν το εχω φορεσει πολυ, τωρα τελευταια το βαζω που και που επειδη του εκανα κατι πατεντες να στρωσει λιγο και οσο το φοραω, τοσο επιβεβαιωνεται η αποψη μου.Αν σκεφτεσαι το shark πηγαινε δες το στην yamaha στην Καλλιρροης, εχει πολυ καλη τιμη (τουλαχιστον οταν το ειχα παρει εγω, ειχε την καλυτερη τιμη που ειχα βρει στην Ευρωπη) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2016 Γενικα, αξιζει η διαφορα της τιμης τους, σε αεροδυναμικη, σε αερισμο, σε ποιοτητα, σε ζελατινα, στα παντα.Ειναι πολυ ανωτερο κρανος το shark, δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο απο το hjc, τιμιοτατο για τα λεφτα του. Το shark επειδη δεν εκατσε πολυ καλα στο κεφαλι μου δεν το εχω φορεσει πολυ, τωρα τελευταια το βαζω που και που επειδη του εκανα κατι πατεντες να στρωσει λιγο και οσο το φοραω, τοσο επιβεβαιωνεται η αποψη μου.Αν σκεφτεσαι το shark πηγαινε δες το στην yamaha στην Καλλιρροης, εχει πολυ καλη τιμη (τουλαχιστον οταν το ειχα παρει εγω, ειχε την καλυτερη τιμη που ειχα βρει στην Ευρωπη)Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Γενικά σπανίζουν οι απόψεις για τα race r pro.Περίμενα να είναι πιο κοντά αυτά τα δύο κράνη για να είμαι ειλικρινής.Πήγα σήμερα από yamaha Καλλιρόης και δοκίμασα το Large(το νούμερό μου) αλλά θα πάω και αύριο που θα μου το φέρει και σε XL γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την εφαρμογή του L. Ο βασικός ενδιασμός μου είναι πως είναι αρκετά εφαρμοστό. Σε φάση να μπαίνει κ δύσκολα μια μπαλακλάβα. Θα ξαναδοκιμάσω το L βέβαια. Η τιμή κάπου στα 450 είναι(του sykes) και αν προσθέσω και τη φιμέ που έχει το HJC τσάμπα, δημιουργείται μια καλή διαφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Γενικα, αξιζει η διαφορα της τιμης τους, σε αεροδυναμικη, σε αερισμο, σε ποιοτητα, σε ζελατινα, στα παντα.Ειναι πολυ ανωτερο κρανος το shark, δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο απο το hjc, τιμιοτατο για τα λεφτα του. Το shark επειδη δεν εκατσε πολυ καλα στο κεφαλι μου δεν το εχω φορεσει πολυ, τωρα τελευταια το βαζω που και που επειδη του εκανα κατι πατεντες να στρωσει λιγο και οσο το φοραω, τοσο επιβεβαιωνεται η αποψη μου.Αν σκεφτεσαι το shark πηγαινε δες το στην yamaha στην Καλλιρροης, εχει πολυ καλη τιμη (τουλαχιστον οταν το ειχα παρει εγω, ειχε την καλυτερη τιμη που ειχα βρει στην Ευρωπη)Γιωργο φαινεται οντος τεραστιο?ψαχνω ενα κρανος με καλο αερισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Για τον καλο αερισμο, την αεροδυναμικη αλλα και τη σχετικη ησυχια τους φημιζονται τα γιαπωνεζικα kabuto. Θα παω να τα δω απο βδομαδα. Καπου διαβασα οτι τα δινουν κ test ride. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 shhhtttt ρουφιάνε, κρατήσου και λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Για τον καλο αερισμο, την αεροδυναμικη αλλα και τη σχετικη ησυχια τους φημιζονται τα γιαπωνεζικα kabuto. Θα παω να τα δω απο βδομαδα. Καπου διαβασα οτι τα δινουν κ test ride.ναι και αυτα παιζουν,που τα δινουν τεστ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2016 shhhtttt ρουφιάνε, κρατήσου και λίγο.χεχεχεχε κ θα ελεγα κ αλλα! Αντε μωρε με τα κινεζικα!ναι και αυτα παιζουν,που τα δινουν τεστ?Δεν ξερω λεπτομεριες Ηλια. Μιλησε με τον αντιπροσωπο να σου πει σιγουρα. Στο facebook ειχα δει οτι επαιζε αυτη η δυνατοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2016 Γιατι δεν βγαζουν ζελατινα καθρεφτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2016 Γιωργο φαινεται οντος τεραστιο? Τι να σου πω τωρα ρε Ηλια, ειναι μεγαλουτσικο, δες απο τις φωτο.Παντως σε αυτο παιζει ρολο και το τι μεγεθος φορας, γιατι η shark βγαζει 2 μεγεθη κελυφους, οποτε εγω που φοραω s ειναι λογικο να φαινεται σχετικα μεγαλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παίδες αν ψάχνεται κανείς, τα έχει το Lids direct στις 130 λίρες, ήτοι 150€ περίπου πλέον με την ξεφτίλα ισοτιμία. Αρκεί να βρείτε νούμερο. Σύνολο με μεταφορικά για Ελλάδα 180€.http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/hjc-helmets/hjc-r-pha-10 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 από τον kpapageo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Παίδες αν ψάχνεται κανείς, τα έχει το Lids direct στις 130 λίρες, ήτοι 150€ περίπου πλέον με την ξεφτίλα ισοτιμία. Αρκεί να βρείτε νούμερο. Σύνολο με μεταφορικά για Ελλάδα 180€.http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/hjc-helmets/hjc-r-pha-10αν ειναι καποιος απο Αθηνα και θελει να μοιραστουμε μεταφορικα να εμφανιστει αμεσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Παίδες αν ψάχνεται κανείς, τα έχει το Lids direct στις 130 λίρες, ήτοι 150€ περίπου πλέον με την ξεφτίλα ισοτιμία. Αρκεί να βρείτε νούμερο. Σύνολο με μεταφορικά για Ελλάδα 180€.http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/hjc-helmets/hjc-r-pha-10ειναι περιορισμενα τα νουμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 @@ ππροσφορά,μονo XL σχεδόν έχει από νούμερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 lids direct.....195 ευρά με τα μεταφορικα το είχα πάρει το 12. Όλο και κάτι θα έχει από νούμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Στο Cyper ρε σεις έχει από όλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες