xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Απλά, αδερφέ, οχι φιμέ το βράδυ, θα πάρεις κανέναν στον λαιμό σου και...δεν λεει... Eννοουσα τη Light smoke γιατι βλεπω πεντακαθαρα το βραδυ Γιαυτο με βολευει κιολας, γιατι δεν μου χρειαζεται να αλλαζω ζελατινες πρωι βραδυ.. κοτσαρα και την pinlock και ειμαι μπομπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 το Plus για κάποιο λόγο σε μερικά κράνη έχει την τέρμα φιμέ και σε κάποια έχει τύχει να έχει την light smoked. με την σκούρα δε οδηγείς το βράδυ πίστεψε με.Ειδικά αν δεν έχει φώτα ο δρόμος,είσαι τυφλός. Καλύτερα να μου τύχει η τέρμα φιμέ! Με τόσο εύκολο τρόπο που έχει για να βγαίνει και να μπαίνει θα με βόλευε πολύ. Ξέρω πως για βράδυ η πολύ φιμέ δεν είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Τα περισσότερα έχουν την τέρμα φιμέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κατραμι smoke..... Αλλα για βραδυ δεν.......αν τυχει και βραδιασει απλα οδηγω με ανοιχτη ζελατινα ανεξαρτητως καιρου και με μικρες ταχυτητες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Κατραμι smoke..... Αλλα για βραδυ δεν.......αν τυχει και βραδιασει απλα οδηγω με ανοιχτη ζελατινα ανεξαρτητως καιρου και με μικρες ταχυτητες. Του πάει και πολύ είναι η αλήθεια αυτή η ζελατίνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 Στο δικο μου που ειναι μαυρο το κυριο χρωμα του παει πολυ η σκουρα....σε πιο ανοιχτοχρωμα που εχω δει παει και η ελαφρια φιμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ήρθε!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με συμβούλεψαν. Το κακό είναι ότι είμαι άρρωστος και δεν μπορώ ακόμα να το δοκιμάσω στον δρόμο. Αλλά το μεγάλο άγχος για το αν μου είναι σωστό το μέγεθος μου έφυγε. Ταιριάζει τέλεια! Ήρθε κανονονικά με το pin lock δώρο καθώς και με υποσιάγωνο αλλά και με εξτρά φιμέ ζελατίνα. Αλλά όχι την πολύ φιμέ, την light smoke που βλέπετε και στις φωτογραφίες. Το βάρος του είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που λέει το ίδιο το κράνος για μέγεθος xl. Λέει ότι είναι 1350 αλλά είναι 1436. Βέβαια στο κεφάλι δεν μου φαίνεται καθόλου όταν το φοράω. Το εσωτερικό φαίνεται πραγματικά πολύ ποιοτικό. Μένει να δοκιμαστεί και στον δρόμο τώρα. Η κουκούλα που έχει όμως δεν με ενθουσίασε να σας πω την αλήθεια. Φαίνεται φθηνιάρικη. Επίσης το HJC το γράφει σαν είδωλο από καθρέφτη, και έχει και μια θήκη με σκρατς που δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Με γεια σου και καλοφορετο.... Φωτογραφιες δεν μπορω να δω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Με γεια σου και καλοφορετο.... Φωτογραφιες δεν μπορω να δω.... Ευχαριστώ πολύ. υπάρχει κάποιος άλλος που δεν βλέπει τις φωτογραφίες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Ευχαριστώ πολύ. υπάρχει κάποιος άλλος που δεν βλέπει τις φωτογραφίες; Καλοφόρετο. Ούτε εγώ μπορώ να δω τις φωτογραφίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Καλορίζικο,οι φωτό δεν φαίνονται όμως Μιχάλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 τώρα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 τώρα είσαι κομπλές :P. Πανέμορφο.Αχρείαστο να ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) thanks man! Η κουκούλα που έχει όμως δεν με ενθουσίασε να σας πω την αλήθεια. Φαίνεται φθηνιάρικη. Επίσης το HJC το γράφει σαν είδωλο από καθρέφτη, και έχει και μια θήκη με σκρατς που δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Η θήκη, αν λέμε την ίδια, είναι για τη δεύτερη ζελατίνα. Καλορίζικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Η θήκη, αν λέμε την ίδια, είναι για τη δεύτερη ζελατίνα. Καλορίζικο. Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλά ενώ είναι το κράνος στην κουκούλα πρέπει να την τεντώσεις πολύ την ζελατίνα για να μπει και δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό... Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Εγω βαζω κανα πανακι απο γυαλια σε αυτη τη θηκη παντως για να καθαριζω το κρανος και τη ζελατινα......η διαφανη ζελατινα ειναι στην κουτα του κρανους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλοριζικο και αχρειαστο :) Οταν το δοκιμασεις , πες μας τις εντυπωσεις σου ... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 από τον xronisG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Καλοριζικο και αχρειαστο :) Οταν το δοκιμασεις , πες μας τις εντυπωσεις σου ... Ευχαριστώ. Μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα θα κάνω εκτενές review. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Ξερει κανεις γιατι καθε φορα που βγαζω το κρανος ξεκουμπωνει το υποσιαγωνο;οπως και να το κανω παντα βγαινει το εχει και κανεις αλλος αυτο το θεμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Εγω οχι....ισα ισα βγαινει με μεγαλη δυσκολια οταν χρειαστηκε να το βγαλω καναδυο φορες για πλυσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 εγω που εχω ευμεγεθη μυτη πιανω λιγο με το δαχτυλο και το πιεζω.θεμα δεν ειχα ποτε βεβαια δεν του κανω καθημερινη χρηση οποτε δεν εχω πολυ βαλε-βγαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Χμμμ κατι δεν παει καλα τοτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 αν θυμαμαι καλα ειναι λιγο περιεργο το κουμπωμα του, εισαι σιγουρος οτι το κουμπωνεις σωστα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Εχει δικιο ο Γιωργος....ειναι καπως περιεργα τα 3 δοντακια που κουμπωνουν....μηπως σου εχει σπασει η ραγισει καποιο απο αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες