Jump to content
GeorStrat

HJC RPHA 10 plus

Recommended Posts

Οι γυμνιστές τι γνώμη έχετε για το εν λόγω κράνος?

Πως είναι στην εθνική ας πούμε?

Γαμάτο.

Εχω πάει και έχω έρθει πάτρα με τα μποφόρια κόντρα σε όλη τη διαδρομή χωρίε να καταλάβω τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με ενα ζευγαρι ωτοασπιδες εισαι αρχοντας γιατι εχει λιγο θορυβο....κατα τ'αλλα μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:baby:

Πατε και βαζετε εξατμισεις αληταραδες.......δεν τα αφηνεται οπως τα βγαζει το εργοστασιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:baby:

Πατε και βαζετε εξατμισεις αληταραδες.......δεν τα αφηνεται οπως τα βγαζει το εργοστασιο.

Πές τα πες,έχουμε μπλέξει με τους αλήτες.:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ με το θόρυβο, αυτό που με ενοχλεί είναι η εφαρμογή. Στο agv K4 που έχω, μετά από κάποια χλμ/ώρα μου κολλάει στη μούρη ενώ, γενικά, μου είναι ενοχλητικά σφικτό.

Το RPHA μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω στα υπ' όψιν. Αυτό και κανά suomy βασικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kοίτα πάνω από τα 160 και μένα μερικές φορές κολλάει στη μούρη μου.

Βέβαια το πάθαινα και με τα υπόλοιπα κράνη που είχα,αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό.Αυτό ίσα ίσα που το κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ με το θόρυβο, αυτό που με ενοχλεί είναι η εφαρμογή. Στο agv K4 που έχω, μετά από κάποια χλμ/ώρα μου κολλάει στη μούρη ενώ, γενικά, μου είναι ενοχλητικά σφικτό.

Το RPHA μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω στα υπ' όψιν. Αυτό και κανά suomy βασικά

Βέβαια το πάθαινα και με τα υπόλοιπα κράνη που είχα,αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό.Αυτό ίσα ίσα που το κάνει.

Φοράτε το επιρίνιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγκω ντεν εκω RPHA για να βαλω επιρρίνιο καρντια μου:laugh:

Αν συμβαινει σε μικρο βαθμο οκ, λογικο ειναι αλλωστε. Το agv το κοντραρω φιλωντας το σκεψου:_unsure::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε όχι είπαμε χαχαχαχ.

Αν και με το κ3 που είχα παλιά ήταν όπως λες και χειρότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγοράστε RPHA όσο προλαβαίνετε. Τα έσπασε η HJC με τον Γιωργάκη, οπότε βλέπω να ανεβαίνει η ζήτηση και οι τιμές!!   :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν τα έσπασε με τον Γιωργάκη δε βλέπω λόγο να ανέβουν οι τιμές.

Το αντίθετο θα έλεγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύντροχοι έχω πρόβλημα με το pinlock. Όταν η ζελατίνα είναι κουμπωμένη μέχρι κάτω και όλοι οι αεραγωγοί είναι κλειστοί μου θολώνει. Το έβγαλα και το ξανάβαλα μήπως δεν είχε πατήσει σωστά αλλά πάλι τα ίδια. Αναγκάζομαι λοιπόν να έχω τους πάνω αεραγωγούς πάντα ανοιχτούς για να μην θολώνει με αποτέλεσμα προχτές που ταξίδεψα να αρπάξω κρύωμα. Επίσης ακόμα και έτσι σε ταχύτητες 30-40 χλμ που δεν υπάρχει μεγάλη εισροή αέρα πάλι θολώνει. Τι φταίει? Υπάρχει κανένα αντιθαμβωτικό σπρέι να βάλω ανάμεσα από την ζελατίνα και το pinlock? 

Τροποποιήθηκε από τον kpapageo
ορθογραφικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα να δεις,το ίδιο παθαίνω και εγώ αλλά μόνο όταν σταματάω ή πάω με 20 χλμ και εκπνέω σαν ζώο(όπως πάντα δλδ).

Φαντάζομαι πως δεν θα έπρεπε να θολώνει καθόλου,αλλά κάτι άλλα κράνη που είχα παλιότερα χωρίς pinlock ήταν πολύ χειρότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαϊάντχοι έχω πρόβλημα με το pinlock. Όταν η ζελατίνα είναι κουμπωμένη μέχρι κάτω και όλοι οι αεραγωγοί είναι κλειστοί μου θολώνει. Το έβγαλα και το ξανάβαλα μήπως δεν είχε πατήσει σωστά αλλά πάλι τα ίδια. Αναγκάζομαι λοιπόν να έχω τους πάνω αεραγωγούς πάντα ανοιχτούς για να μην θολώνει με αποτέλεσμα προχτές που ταξίδεψα να αρπάξω κρύωμα. Επίσης ακόμα και έτσι σε ταχύτητες 30-40 χλμ που δεν υπάρχει μεγάλη εισροή αέρα πάλι θολώνει. Τι φταίει? Υπάρχει κανένα αντιθαμβωτικό σπρέι να βάλω ανάμεσα από την ζελατίνα και το pinlock? 

αν πρωτα δεν το εκανε,μαλον το πινλοκ χαλασε εκει που εφαρμοζει.

Παίζει όμως να είναι κ θέμα τις ζελατινας λόγο ότι είναι κακής ποιότητας κ ή τήν αλλαζεις ή μένεις με ανοιχτή ζελατίνα.

Εγγυηση εχει? Μήπως σε καλύπτει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το is-17, που ειναι σαφως υποδεεστερο,  δεν είχα και δεν εχω κανενα προβλημα με το pinlock και με θαμπωμα και οι αεραγωγοι αυτες τις μερες ειναι μονιμα κλειστοι. Μπορει να παιζει ελλατωματακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την αρχή το έκανε. Εγγύηση φαντάζομαι έχει ακόμα αλλά το είχα πάρει από Αγγλία και τρέχα γύρευε τώρα. Θα δοκιμάσω να το βάλω στην 2η ζελατίνα για να δω αν φταίει αυτή.

Μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά? Αυτά τα μαύρα στις άκρες της ζελατίνας που γυρνάνε κάνουν κάτι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Pinlock δεν πρέπει να θολώνει ποτέ. Είτε έχει πρόβλημα η εφαρμογή του, κάπου δεν σφραγίζει σωστά και θέλει ρύθμιση (από τα ημικυκλικά pins) ή έχει χαλάσει η σιλικόνη και θέλει αντικατάσταση.

Όλες οι επιφάνειες πρέπει να είναι πεντακάθαρες πριν τοποθετηθεί... Άπαξ και τοποθετηθεί σωστά καλό είναι να μην ξαναμπεί χέρι (IMHO) και καθάρισμα στο εξής με προσοχή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την αρχή το έκανε. Εγγύηση φαντάζομαι έχει ακόμα αλλά το είχα πάρει από Αγγλία και τρέχα γύρευε τώρα. Θα δοκιμάσω να το βάλω στην 2η ζελατίνα για να δω αν φταίει αυτή.

Μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά? Αυτά τα μαύρα στις άκρες της ζελατίνας που γυρνάνε κάνουν κάτι?

δες λίγο Κωστα στο 12:00 περιπου και νομιζω θα το λυσεις το προβλημα

http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/2wride-ekpomph-motosykletas/696-2wride-s02-ekpomph-24h

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα