Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Καλορίζικο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Καλορίζικο!! Ευχαριστώ, αλλά κάτσε να έρθει πρώτα να δούμε ότι μου κάνει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Θα σου σου κάνει,τα νούμερα είναι νορμάλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 μακάρι! γιατί για τα λεφτά που έδωσα πρέπει να είναι μπερεκέτι! Διαφορετικά θα το πουλήσω στα ίδια χρήματα... Σίγουρα θα βρεθεί αγοραστής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ε σίγουρα!Αλλά πιστεύω θα είσαι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) ήμουν σχεδόν έτοιμος να ρίξω παραγγελία να το πάρω σαν δεύτερο κράνος (μιας και ένα δεύτερο πάντα χρειάζεται για κανένα δικάβαλο κλπ ) αλλά 1) είναι μόνο xl (και θέλω large) 2) παρά την προσφορά ,δεν μπορεί να θεωρηθεί και "δεύτερο" κράνος (όπως και να το κάνουμε είναι ποιοτικότατο δεν είναι κάτι μέτριο που το θεωρείς "δεύτερη" διαλογή σε σχέση με πιο ακριβά μοντέλλα) anyway μακάρι να κάτσει σωστά στο κεφάλι σου viper4 (αν σε βοηθάει το large του που είχα δοκιμάσει έχει περίπου ίδιο σχήμα με shoei nxr) ο seller πάντως δεν δίχνει να έχει κάποιο "θέμα/πρόβλημα" εδιτ και 2 ακόμη σχέδια(ίδια τιμή) http://www.ebay.co.uk/itm/HJC-R-PHA-10-White-Multi-Zappy-Motorcycle-Full-Face-Helmet-RRP-329-99-Bargain-/251449521641 http://www.ebay.co.uk/itm/HJC-R-Pha-10-Multi-Pinna-Motorcycle-Full-Face-Crash-Helmet-RRP-329-99-Bargain-/281261171668 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 από τον shattered Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Αν ψαξεις θα βρεις και 2 medium και 2 large Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Αν ψαξεις θα βρεις και 2 medium και 2 large στον συγκεκριμένο seller δεν βρήκα κάποιο large r-pha 10+ (έχει ένα small σε υψηλότερη τιμή) anyway αν κάπου μου ξέφυγε δεν χάθηκε ο κόσμος και πάλι feel free to pm γιατί ξεφεύγουμε του θέματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Ρε παιδια το xl νουμερο αναφερεται στο 61-62 ποντους και κατι αν δεν κανω λαθος. Οταν λεμε 60 ας πουμε ποντους πιο μερους του κεφαλιου μετρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Μarkus, τι έγινε με το θέμα που είχες ? Ανταλλακτικά? Καλύφθηκε απο την εγγύηση ? Αυτος είναι ο λόγος για τον οποίο φοβάμαι να αγοράσω κράνος που δεν "φεύγει" στο Ελλαδιστάν εύκολα/δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Παράδειγμα - αν και άσχετο με το τοπικ - ηθελα να δοκιμάσω και Icon αλλά...ενας απο τους λόγους που δεν το προτίμησα ηταν και αυτός που ανέφερα παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Ποσα χρονια το κρατας το κρανος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teatime 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Μarkus, τι έγινε με το θέμα που είχες ? Ανταλλακτικά? Καλύφθηκε απο την εγγύηση ? Αυτος είναι ο λόγος για τον οποίο φοβάμαι να αγοράσω κράνος που δεν "φεύγει" στο Ελλαδιστάν εύκολα/δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Παράδειγμα - αν και άσχετο με το τοπικ - ηθελα να δοκιμάσω και Icon αλλά...ενας απο τους λόγους που δεν το προτίμησα ηταν και αυτός που ανέφερα παραπάνω. Καλησπέρα. Αν δεν κάνω λάθος τα Icon τα φέρνει ο παρακάτω αντιπρόσωπος και σε πολύ καλές τιμές. http://www.automotorhouse.gr/index.php/el/arxikh/eksoplismos-anabath/kranh/kranh-street-ola/kranos-street-s Δοκίμασα ένα σε μέγεθος small και μου ήταν μια χαρά μιας και φοράω small. Ενημερωτικά μόνο το λέω. Δεν γνωρίζω τον καταστηματάρχη, ούτε έχω αγοράσει αλλά ένας γνωστός μου εδώ αγοράζει τακτικά και είναι πολύ ευχαριστημένος. Συγνώμη αν είμαι off-topic. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Καλησπέρα. Αν δεν κάνω λάθος τα Icon τα φέρνει ο παρακάτω αντιπρόσωπος και σε πολύ καλές τιμές. http://www.automotor...kranos-street-s Δοκίμασα ένα σε μέγεθος small και μου ήταν μια χαρά μιας και φοράω small. Ενημερωτικά μόνο το λέω. Δεν γνωρίζω τον καταστηματάρχη, ούτε έχω αγοράσει αλλά ένας γνωστός μου εδώ αγοράζει τακτικά και είναι πολύ ευχαριστημένος. Συγνώμη αν είμαι off-topic. ειναι λιγο βαρια?πως τα ειδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teatime 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 ειναι λιγο βαρια?πως τα ειδες? Όπως έγραψα σε άλλο θέμα, ναι είναι, το small πχ. στα 1550γρ. Αλλά για τα €170,00 είναι αποδεκτό. Αυτό το καταλαβαίνεις όταν το πιάσεις στα χέρια, στο κεφάλι είναι κάπως καλύτερο, αλλά όχι ελαφρύ. Μιλάω πάντα μόνο για δοκιμή και όχι σε οδήγηση, γιατί δεν το έχω φορέσει στο δρόμο. Αλλά δεν είναι κακό, ίσα ίσα, μπορεί και να αρέσει. Επίσης, φαίνεται πολύ ανθεκτικό και καλοφτιαγμένο, με extreme γραφικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μarkus, τι έγινε με το θέμα που είχες ? Ανταλλακτικά? Καλύφθηκε απο την εγγύηση ? Αυτος είναι ο λόγος για τον οποίο φοβάμαι να αγοράσω κράνος που δεν "φεύγει" στο Ελλαδιστάν εύκολα/δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Παράδειγμα - αν και άσχετο με το τοπικ - ηθελα να δοκιμάσω και Icon αλλά...ενας απο τους λόγους που δεν το προτίμησα ηταν και αυτός που ανέφερα παραπάνω. ο Πίσω αεραγωγός αλλάχτηκε κανονικά στην εγγύηση. Για το υποσιάγωνο το πλήρωσα δεν ασχολήθηκα.Ετσι και αλλιώς,του χρόνου θα χρειαστεί να αλλάξω πάλι,υποσιάγωνο. Σαν ζεστό ψωμάκι πουλάει,οπότε είναι ψιλοαπαράδεκτο να μην έχουν ανταλλακτικά.Αν και η Colori σαν επίσημη εισαγωγέας πρέπει να τα φέρνει στο φτερό. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 από τον Gen.Markus 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Ρε παιδια το xl νουμερο αναφερεται στο 61-62 ποντους και κατι αν δεν κανω λαθος. Οταν λεμε 60 ας πουμε ποντους πιο μερους του κεφαλιου μετρας? Γύρω από το κεφάλι και το μέτωπο περνώντας την μεζούρα πάνω από τα φρύδια και πάνω από τα αφτιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Εχω πολυ μεγαλη κεφαλα τελικα :P 62 ποντους και ακομα ειμαι μικρος... αυριο θα παω σε ενα μαγαζι με μοτοσυκλετιστικα ειδη λετε να δοκιμασω κανα xl κρανος να δω πως μου καθεται και αμα δω οτι ειναι οκ μελλοντικα να παραγγειλω το HJC αλλα οχι το plus γιατι εκεινο ειναι πιο ακριβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 δεν είναι θέμα μόνο μεγέθους , είναι και θέμα καλουπιού πχ μπορεί ένα shoei nxr να θες xl αλλά να μην κάθετε καλά στο κεφάλι σου (να σε πιέζει / ενοχλεί κάπου) ενώ πχ ένα arai να είναι γάντι άλλα κράνη είναι πιο "μακρόστενα" άλλα πιο "στρόγγυλα" οπότε οποιαδήποτε δοκιμή και να κάνεις πρακτικά δεν δοκιμάζεις μέγεθος/μάρκα αλλά μόνο συγκεκριμένο μοντέλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Είναι και το καλύτερο όμως. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Εχω πολυ μεγαλη κεφαλα τελικα :P 62 ποντους και ακομα ειμαι μικρος... αυριο θα παω σε ενα μαγαζι με μοτοσυκλετιστικα ειδη λετε να δοκιμασω κανα xl κρανος να δω πως μου καθεται και αμα δω οτι ειναι οκ μελλοντικα να παραγγειλω το HJC αλλα οχι το plus γιατι εκεινο ειναι πιο ακριβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Εχω πολυ μεγαλη κεφαλα τελικα :P 62 ποντους και ακομα ειμαι μικρος... αυριο θα παω σε ενα μαγαζι με μοτοσυκλετιστικα ειδη λετε να δοκιμασω κανα xl κρανος να δω πως μου καθεται και αμα δω οτι ειναι οκ μελλοντικα να παραγγειλω το HJC αλλα οχι το plus γιατι εκεινο ειναι πιο ακριβο. Δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος του κεφαλιού σου αλλά και το σχήμα του. Σε κάποια κράνη το XL θα σου είναι μεγάλο, σε κάποια άλλα μικρό. Μπορεί να είσαι και XXL αναλόγως την μάρκα. Σε αυτά τα μεγέθη πάντως από έξω θα βρίσκεις τεράστιες προσφορές! όπως ανέφερα πιο πριν, πήρα με 166 ευρώ σύνολο το rpha 10 plus σε XL. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Καταρχην καλοριζικο και αχρειαστο να ναι To εχω κανα μηνα το κρανος και μπορω να πω τα εξης...(εχω naked μηχανη ) -Ειναι παναλαφρο για τα λεφτα του (αν και το χρυσοπληρωσα ελλαδα ) 1250 γρ το xs που πηρα -Πολυ καλο συστημα αερισμου απο οτι φαινετια μεχρι τωρα αν και οντως το χειμωνα αμα ανοιξεις μπαζει οπως ειπε και ο φιλος παραπανω -Σαν αγωνιστικη replica εχει θορυβο... πιο συγκεκριμενα ειναι να να ακους σκισιμο αερα σε μεγαλο βαθμο -Η εσωτερικη επενδυση στο δικο μου (lorenzo) ειναι εξαιρετικη -Το υποσαγωνιο δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι βρισκει στο βαλε βγαλε το σαγονι και θα παει για πεταμα -Φανταστικη η Pinlock , προσωπικα δεν μου θαμπωνει ουτε με υπευθυνη δηλωση -Επισης πολυ καλη η φιμε ζελατινα που δινει δωρο , την χρησιμοποιω κανονικοτατα και το βραδυ Αυτα μεχρι τωρα... Και παλι καλοριζικο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Καταρχην καλοριζικο και αχρειαστο να ναι To εχω κανα μηνα το κρανος και μπορω να πω τα εξης...(εχω naked μηχανη ) -Ειναι παναλαφρο για τα λεφτα του (αν και το χρυσοπληρωσα ελλαδα ) 1250 γρ το xs που πηρα -Πολυ καλο συστημα αερισμου απο οτι φαινετια μεχρι τωρα αν και οντως το χειμωνα αμα ανοιξεις μπαζει οπως ειπε και ο φιλος παραπανω -Σαν αγωνιστικη replica εχει θορυβο... πιο συγκεκριμενα ειναι να να ακους σκισιμο αερα σε μεγαλο βαθμο -Η εσωτερικη επενδυση στο δικο μου (lorenzo) ειναι εξαιρετικη -Το υποσαγωνιο δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι βρισκει στο βαλε βγαλε το σαγονι και θα παει για πεταμα -Φανταστικη η Pinlock , προσωπικα δεν μου θαμπωνει ουτε με υπευθυνη δηλωση -Επισης πολυ καλη η φιμε ζελατινα που δινει δωρο , την χρησιμοποιω κανονικοτατα και το βραδυ Αυτα μεχρι τωρα... Και παλι καλοριζικο Ωραίος ο φίλος ;) Απλά, αδερφέ, οχι φιμέ το βράδυ, θα πάρεις κανέναν στον λαιμό σου και...δεν λεει... Φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Ωραίος ο φίλος ;) Απλά, αδερφέ, οχι φιμέ το βράδυ, θα πάρεις κανέναν στον λαιμό σου και...δεν λεει... Φιλικά Εξαρτάται πόσο φιμέ. Και το δικό μου κράνος που χρησιμοποιώ τώρα είναι με light smoke ζελατίνα και οδηγείς κανονικά το βράδυ. Μάλιστα επιτρέπεται από τον νόμο να οδηγείς και το βράδυ με τόσο λίγο φιμέ ζελατίνα. Το γράφουν και στις προδιαγραφές τους. Από την άλλη όμως, ακριβώς επειδή είναι τόσο λίγο φιμέ όταν έχει ήλιο χρειάζεται να βάζω γυαλιά ηλίου από μέσα, οπότε ποιο το όφελος; έλα μου ντε... Ίσως ότι είναι πιο όμορφη στο μάτι μόνο από την εντελώς clear ζελατίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 το Plus για κάποιο λόγο σε μερικά κράνη έχει την τέρμα φιμέ και σε κάποια έχει τύχει να έχει την light smoked. με την σκούρα δε οδηγείς το βράδυ πίστεψε με.Ειδικά αν δεν έχει φώτα ο δρόμος,είσαι τυφλός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες