Jump to content
Joe15

Μια Ωραία Βόλτα!!(Θεσσαλονίκη-Αθήνα-ΚΛΕ 250)

Recommended Posts

Μπραβο ρε φιλε.

Αντε ,καλη αρχη τωρα με τις σπουδες σου εκει κατω .

Εκανα σχεδον την ιδια διαδρομη πριν το καλοκαιρι οταν κατεβηκα Πειραια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αρε Joe να το ηξερα θα κατεβαιναμε μαζι Αθηνα, εχω να παραδωσω μια μηχανη και χρειαζομαι παρεα για το ταξιδι. Αρχικα, σου ευχομαι καλες σπουδες.

Αν δε σου ειναι κοπος, στειλε μου το λινκ με τη διαδρομη γιατι θα το χρειαστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρε Joe να το ηξερα θα κατεβαιναμε μαζι Αθηνα, εχω να παραδωσω μια μηχανη και χρειαζομαι παρεα για το ταξιδι. Αρχικα, σου ευχομαι καλες σπουδες.

Αν δε σου ειναι κοπος, στειλε μου το λινκ με τη διαδρομη γιατι θα το χρειαστω.

Παρε μωρη αρρωστια, πανε απο Ευβοια να βγαλεις γουστα στον Αγιο https://maps.google....&t=h&mra=ls&z=9

γνωμη μου, Δεν αξιζει να πας απο Χαλκηδονα-Αλεξανδρεια, Πηγαινε απο Εθνικη οδο μεχρι Κατερινη,πιστολιασε τα δυο τα διοδια και απο εκει και περα βγες στον επαρχιακο

Αν δεν θες Ευβοια κανε αυτο https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD&daddr=%CE%95%CE%9F+%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82+-+%CE%98%CE%B7%CE%B2%CF%8E%CE%BD%2FE962%2F%CE%95%CE%9F3+to:38.4125255,22.9565979+to:39.3335362,22.3715556+to:39.9405485,22.1735247+to:%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7&hl=el&ie=UTF8&ll=38.814031,24.224854&spn=3.702024,4.938354&sll=38.145358,23.354187&sspn=1.868375,2.469177&geocode=FeOVQwIdnhRqASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw%3BFZNzRQId3F5lAQ%3BFe0gSgIdNUpeASnjusTui4ygFDFhcWaiC44ufA%3BFaAuWAId41xVASn38s9-XLxYEzEP94VvSlUjpA%3BFcRxYQIdVFdSASklbn86p0NYEzHLInH72YHppg%3BFXYbbAIdXhteASnt4CgU9DioFDGpdNW4Fee6CQ&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=9&via=2,3,4&z=8

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Sorry που το κείμενο είναι διακοπτόμενο αλλά επειδή θέλω να βάλω και φωτό και δεν έχω ίντερνετ σπίτι,είμαι σε καφετέρια,το ιντερνετ σέρνεται και το imageshack κάνει κόλπα.

¨οταν μπορέσω θα βάλω και το υπόλοιπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο κατερίνη μέχρι λάρισα ήθελα να πάω απο την ελλασώνα αλλά για εξοικονόμηση χρόνου και επειδή μου αρέσει η παραλιακή διαδρομή πήγα απο παραλία,τέμπη,και τις λοιπές εξόδους των διοδίων.

Με την μηχανή δεν με πειράζει τόσο να πληρώνω διόδια αλλα με ενοχλεί αυτο το βγαλε γάντι βρες λεφτά ξαναβάλε,οπότε πήγα απο τις παρακάμψεις που είναι και πιο ωραία γιατι βγαίνεις απο ΕΟ.

Αγ.Παντελεήμωνας

5xuy.jpg

Το μπουφάν ξέρω πως είναι τέρμα καγκούρικο αλλα είναι στο αγαπημένο μου χρώμα και με το που το είδα το πήρα,πέταξα τα αφρολέξ προστατευτικά που είχε και έβαλα dainese σκληρα ωμους-αγκωνες και μια πλατη RST.

82hy.jpg

Μέχρι στιγμής ο καιρός ήταν σχετικά καλος,τα σύννεφα μια έρχονταν μια φεύγαν και το μόνο που έριχναν ήταν άνθρωποι....

r4uo.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο φιλε ωραιος! καλη εμπειρια και ωραιες φωτογραφιες και περιγραφη! καλα χιλιομετρα να εχεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος.....

πολυ ομορφη βολτα και σιγουρα γεματη εμπειριες....

Καλη σταδιοδρομια με την σχολη .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επόμενη στάση Λάρισα για βενζίνη.

Έφυγα απο Λάρισσα προς λαμία,απο λάρισα νίκαια και τα λοιπά χωριά,βγήκα φάρσαλα και μετα δομοκό. Ωραίος δρόμος, με πολύ ωραίες στροφές πρίν τα φάρσαλα,στον δομοκό και πρίν την λαμία.

Λίγο πριν φτάσω λαμία τελείωσε και το στρώσιμο.30ρίσαμε!!

z8hu.jpg

Στην Λαμία

o23t.jpg

Στην λαμία έκανα περίπου μια ώρα.Σταμάτησα για φαγητό και σπρέυ στην αλυσίδα.

Μπερδεύτηκα λίγο αλλα βρήκα τον δρόμο προς τον Μπράλο!!Στον χαρτη είχα δει να πάω προς ηράκλεια και δαμασκηνιά αλλα αφου ρώτησα μου είπαν όλο ευθεία για το ανέβασμα του Μπράλου.

Πολύ ωραίο πέρασμα,ο δρόμος δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, με φθορές και πέτρες στο οδόστρωμα αλλα χωρίς κάποιο πρόβλημα.Ωραίες στροφές,με καλή ορατότητα που σε άφηνε να πας γρήγορα απο την πρώτη στιγμή χωρίς να ξέρεις τον δρόμο.Εκεί μου έλειψε το οτι δεν είχα ένα μοτάρντ. Ανεβοκατέβηκα τον δρόμο 3 φορές και μετά έφυγα προς Λιβαδειά.

zckm.jpg

dxg1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα τον δρόμο προς λιβαδειά,και επειδή ήταν βαρετά έβαλα το κεφάλι πάνω στο τιμόνι,και σταθερά με 110-120 έφτασα μέχρι ένα βενζινάδικο πρίν την θήβα.

Έκανα μια μικρή στάση έφυγα για Θήβα.

2w11.jpg

Αφού έφτασα έξω απο την θήβα προτίμησα να πάω απο την εθνική.Είχε περάσει αρκετή ώρα,κουρασμένος δεν είμουν αλλά ένα μεγάλο πιάσιμο στον ποπό το είχα.

Οπότε στρίβω για εθνική,πληρώνω τα πρώτα διόδια στον παράπλευρο και βγαίνω εθνική,ταχύτητες 90-110,μετά απο λίγο το ένα σχοινί είχε λασκάρει και σταμάτησα για να το δέσω.

lbkt.jpg

Συνεχίζω και μετά απο λίγο σταματάω σε ένα ΣΕΑ δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά είναι το τελευταίο πριν την αθήνα,πρέπει να έχει και ένα αλλο που έχει και ένα τζάμπο.

f9xu.jpg

Κάθομαι γύρο στα 45 λεπτά και παίρνω εναν καφέ να ζεσταθώ λίγάκι!

0tg3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα ξεκινάω για αθήνα,τελική ευθεία,με το που βγαίνω αρχίζουν οι πρώτες ψιχάλες,φορούσα και την μαυρη ζελατίνα,τα φώτα ήταν ακόμα κλειστά οπότε το μόνο που έβλεπα ήταν οι άσπρες γραμμές κάτω και τα φώτα των αυτοκινήτων,συνεχίζω λίγο και αρχίζει να βρέχει καλά.

Δεν σταμάτησα για να βάλω τα αδιάβροχα και την διαφανή ζελατίνα γιατι έπρεπε να λύσω τα πράγματα για να ανοίξω βαλιτσάκι και δεν ήθελα,ήθελα απλά να φτάσω.

Το αριστερό χέρι το χρησιμοποιούσα σαν υαλοκαθαριστήρα και το δεξι στο γκάζι.Πήγαινα με 120-130 σταθερά.Στην τελευταία έξοδο για Οινόφυτη έκοψε και μετά απο λίγο σταμάτησε κάπου πριν τα διόδια.Περνάω τα διόδια και σταθερά με 130 περιμένω να φτάσω αθήνα.

Φτάνω και κινούμε στην κηφισου μεχρι να βρώ την έξοδο που ήθελα προς κέντρο,και αφου κάνω 2-3 ερωτήσεις και σε μια κοπέλα με σκουτερ,ακράνοβιτς που το άρωμα της μύριζε μέχρι το άλλο τετράγωνο τελικά φτάνω σπίτι.

wzni.jpg

Αυτο που είδα στην αθήνα είναι αυτο που μου λέγαν όλοι, οι αθηναίοι τρέχουν,τρέχουν αλλα και οι δρόμοι τους επιτρέπουν να τρέξουν,εμείς πάνω και σε ποιο μεγάλους δρόμους μπορούμε να πάμε χαΛαρα!εδω σε πατάν αν δεν πας με τον ρυθμό του δρόμου.

Επισης η αθήνα είναι τεράστια,για τα δεδομένα της θεσ/νίκης και δύσκολο να την μάθεις.ενώ μπορείς να κινηθείς ευκολά λόγω των δρόμων της δεν μπορείς να την μάθεις πολύ εύκολα,θελει να την γυρίσεις,ενω πάνω με μια βόλτα μάθαινες όλες τις περιοχές.

Κάτι ακόμα,τί γινεται με τα 1200gs??σε κάθε φανάρι υπάρχει και απο ένα,πιο πολύ και απο παπάκια πουλάνε.

Φίλοι Αθηναίοι ήρθα,ελπίζω να ΜΕ παίζεται και μένα.... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη καλησπερα.Επειδη ειμαι ερασιτεχνης εως γκαβακας στα ταξιδια και γενικα στους χαρτες και στους δρομους..ηθελα να σε ρωτησω κατι:μπορω να βγαλω διαδρομη απο επαρχιακο δρομο και επιστροφη για Αθηνα χωρις διοδια...αλλα...με ποιο τροπο μπορω να εχω αυτα τα στοιχεια μαζι μου στο ταξιδι?το ρωταω επειδη σιγουρα δεν θα θυμαμαι τιποτα απο ολα αυτα.

εχω και ενα navigator που το εχω μονιμα στο αμαξι λογο δουλειας ( πωλητής ) .υπαρχει περιπτωση αυτη τη διαδρομη να την < περασω > στο navigator ή δεν ξερω αν γνωριζεις καθολου απο navi εχω...το mls navigator talk ...μπορω να βαλω μια διαδρομη τετοια ωστε να με παει μονο επαρχιακα για να απολαυσω την διαδρομη αλλα να γλυτωσω και τα διοδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mybike.gr/topic/60654-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5/page__fromsearch__1

Για διαδρομή δες εδώ.Το πώς θα την βάλεις στο gps θα σε πουν οι πιο ειδικοί!!

Απλα να ξέρεις το gps θα κρατήσει κανα 3ωρο οπότε μην το έχεις συνέχεια ανοιχτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπράβο ρε μαν! Να σε πω δεν τα λέγαμε σε μια μεγάλη μπυροκατάσταση που έλεγες ότι θές κάτι μεγαλύτερο απο το 250? τι σχολή είσαι και ξενιτεύτηκες στο μπορντέλο που ευγενικά το αποκαλούν πρωτεύουσα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω αυτο το κολλημα που εχουν οι βορειοελλαδιτες με την θεσσαλονικη ειναι αλλο πραμα...

μην πατε ρε παραπερα και ανοιξει το ματι σας εκει μεσα να μεινετε :wallbash:

ενα χρονο εκει πανω μια χαρα αλλα αυτο το σκαλωμα ειναι τραγικο με την θεσσαλονικη ειναι τραγικο......(δεν ειμαι αθηναιος)

και λεω πιτα οταν παραγγελνω και οχι σουβλακι

οπως και οταν λεω τοστ εννοω το τετραγωνο και οχι το μακροστενο (sandwich) και μην πειτε το γνωστο οτι το μηχανημα που τα ψηνει λεγεται τοστιερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υφίσταται κόλλημα Αθήνας-Θεσσαλονίκης. και οι 2 χαβουζομπούρδελα μή ανθρώπινα είναι!

το μόνο κόλλημα είναι "σαν την Χαλλλλκιδική δεν έχει!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βαζω με ανταπτορα στη μπαταρια να δουλευει συνεχεια

:afro:

που χαθηκες εσυ ρε απριλιανε???

σε επερνα τηλεφωνο να πηγαιναμε ρυσιο...αλλα εσυ...εχαθεις

:shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπράβο ρε μαν! Να σε πω δεν τα λέγαμε σε μια μεγάλη μπυροκατάσταση που έλεγες ότι θές κάτι μεγαλύτερο απο το 250? τι σχολή είσαι και ξενιτεύτηκες στο μπορντέλο που ευγενικά το αποκαλούν πρωτεύουσα?

Διοίκηση επιχειρήσεων ειμαι.

Θέλω κάτι μεγαλύτερο αλλά επειδή ακόμα έχω το παλιό Α1 δεν μπορώ να πάρω κάτι και με το Α2 πάλι δεν εχει πολλά μοντέλα που να μου αρέσουν και να αξίζει να τα πάρω.Θα δούμε πως θα πάει και στο μέλλον αναβαθμιζόμαστε!!

Επίσης το KLX του '09 που έβλεπα για να μάθω πράγματα στο χώμα μιας και δεν μπορώ να πάρω μεγαλύτερο σε άσφαλτο το ξανασκέφτομαι γιατί αφού έχω το κλε δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 3000 για το άλλο λόγω του ότι και στην καθημερινή χρήση δεν θα έχει μεγάλη διαφορά απο το κλε σε κατανάλωση και είναι και πιο αδύναμο.

Μπέρδεμα είναι που το αφήνω για το μέλλον,ελπίζω όσο πιο κοντινο γίνεται!!

όσο για την αθήνα,κανένα κόλλημα,πολύ ωραία πόλη είναι,το μόνο κακό είναι τα πολύ μικρά σουβλάκια...

Τροποποιήθηκε από τον Joe15

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπ'τη μπουγατσα με κρεας στο...καλαμακι με ενα KLE250... :mB_kalo_e: Πολυ ωραιος!!! :clapping2: Μπραβο για τα κουράγια σου και ευχομαι με το καλο και σε μια μεγαλυτερη και να κανεις το Γυρο τού Κοσμου!Το'χεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:respekt:

Πολλά μπράβο! Έχεις ταξιδιάρικο πνεύμα και με το παραπάνω!

Καλά να περνάς και καλά χιλιόμετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανάκι μπορεί να πηγαίνει αυθημερόν αυτή την απόσταση πρόβλημα δεν θα έχει κανένα..!στα μυαλά μας είναι το κόλλημα

& γαμω τα ταξιδάκια έκανες φίλε!! Να το επαναλαβεις το βρίσκω αναζωογονητικοτατο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα