Jump to content
Nick the Greek

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Recommended Posts

Εσένα σκεφτόμουν Θανάση όταν το έγραφα με αφορμή το θέμα της αποχής. Αν είναι να μανουριάζουν με την ψήφο τους, χίλιες φορές να αράξουν παραλία κι ας αφήσουν και τα σκουπίδια χύμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ήταν κυβέρνηση η ΧΑ και γίνονταν τώρα εκλογές τι ποσοστό θα έπαιρνε?

"Πληρωμένη απάντηση" λέγεται αυτό που περιμένω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν κυβέρνηση η ΧΑ τότε ποιος ο λόγος για εκλογές ; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσένα σκεφτόμουν Θανάση όταν το έγραφα με αφορμή το θέμα της αποχής. Αν είναι να μανουριάζουν με την ψήφο τους, χίλιες φορές να αράξουν παραλία κι ας αφήσουν και τα σκουπίδια χύμα.

Μπά..

Απέχει ετη φωτός η αποχή σ'αυτους.

Θα πανε να ξαναχωσουν εκει το ψηφαλάκι. Συνεισφέροντας στο ντράβαλο.

Θα μας ειχαν κλείσει και τα φόρα + όλα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κατάθεση της κοπέλας του Θύματος - Τα λόγια είναι περιττά....

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ

«Οι αστυνομικοί κάθονταν με τους χρυσαυγίτες σαν να ήταν παρέα»

Καταπέλτης για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είναι η κατάθεση της συντρόφου του, στα χέρια της οποίας ξεψύχησε ο 34χρονος μουσικός.

assets_LARGE_t_420_54250557_type12128.jpg

Καταθέτοντας στην 6η ανακρίτρια Πειραιά, η σύντροφος του θύματος περιγράφει πως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ -εκτός από μια κοπέλα και έναν νεαρό- άφησαν τον Παύλο και την παρέα του αβοήθητους στη δολοφονική μανία των χρυσαυγιτών παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις της για βοήθεια κι ενώ λίγο νωρίτερα κάθονταν μαζί τους χαλαρά «σαν να ήταν παρέα»... Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως δεν έδωσε προανακριτική κατάθεση όχι λόγω του σοκ αλλά επειδή δεν την κάλεσε κανείς, παρόλο που είχε δώσει το τηλέφωνό της σε μια αστυνομικό...

Η κοπέλα χαρακτηρίζει το χτύπημα «ψυχρό, αψυχολόγητο και παντελώς αναίτιο». Οπως περιγράφει στην κατάθεσή της που δημοσίευσε χθες η Realnews: «Ξαφνικά από την Κεφαλληνίας βγήκαν 7-8 άτομα, ηλικίας 35-40 ετών περίπου, εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια.

Με δυνατές φωνές, κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια. Πήγα τρέχοντας προς τους αστυνομικούς. Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μου κινδυνεύουν, και τους παρακαλούσα να έρθουν να βοηθήσουν. Θυμάμαι έναν αστυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη, άγρια φυσιογνωμία να μου λέει:

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί". Μια κοπέλα κι ένας άντρας πολύ νεαρός ήταν οι μόνοι που κινήθηκαν πεζή προς το σημείο».

Τότε είδε τον Παύλο μαχαιρωμένο. «Ο Παύλος ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν κι έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη». Αφού το ασθενοφόρο πήρε τον Παύλο, την πλησίασε ο ίδιος αστυνομικός και της ζήτησε τα στοιχεία της. «Οταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει». Οταν μάλιστα εκείνη σε κατάσταση «σχεδόν υστερική» παρακαλούσε -όπως λέει- τους αστυνομικούς και σχεδόν τους τραβούσε από το μπουφάν τους για να βοηθήσουν, την πλησίασε ένας σωματώδης άντρας, έφερε το πρόσωπό του κοντά στο δικό της και της είπε «Τον π? σου που μου τον έφερες στο μαγαζί».

Η σύντροφός του Π. Φύσσα περιγράφει αυτό το άτομο και μάλιστα προσθέτει πως «νομίζω ότι το είδα σε βίντεο αναρτημένο στο youtube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι»...

Τραγική ειρωνεία είναι πως νωρίτερα -πριν από τη μοιραία συμπλοκή και όταν έφταναν 4 ή 5 μηχανές της ΔΙΑΣ- η παρέα του Παύλου εφησύχασε από την παρουσία της αστυνομίας. Αυτό λέει η κοπέλα. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν. Οι αστυνομικοί πριν φτάσουν στην καφετέρια «σταμάτησαν σε μια ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων (γύρω στους 15) που είχαν μαζευτεί στο σημείο. Καθόντουσαν χαλαρά όλοι μαζί σαν να ήταν παρέα. Κάποιοι αστυνομικοί είχαν κατέβει από τις μηχανές τους και είχαν βγάλει και τα κράνη τους».

Κι όταν ένας άνδρας με μηχανάκι τους έλεγε να φύγουν από το σημείο γιατί θα γίνει φασαρία, «ο Παύλος του είπε ότι θέλει να περπατάει ελεύθερα στη γειτονιά του»...

http://www.ethnos.gr...&pubid=63899131

Ιδού...

assets_LARGE_t_420_54256607_type12128.jpg

Τροποποιήθηκε από τον cora

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση - δημοσκόπηση.

αν αυριο ειχαμε εκλογες, πόσο % θα'παιρνε το χρ. αυγό ?

Για ρίχτε νούμερα.

H απάντηση θα έρθει σαν ΣΟΚ... 30% και πρώτο κόμμα... σε δείγμα 50,000(!!!) ατόμων... Θυμάστε τι σας έλεγα ότι το όλο φτιαγμένο της υπόθεσης δρα υπέρ της ΧΑ και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ;;; Ε ας φάνε σκατά τώρα και μαζί με αυτούς και εμείς!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H απάντηση θα έρθει σαν ΣΟΚ... 30% και πρώτο κόμμα... σε δείγμα 50,000(!!!) ατόμων... Θυμάστε τι σας έλεγα ότι το όλο φτιαγμένο της υπόθεσης δρα υπέρ της ΧΑ και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ;;; Ε ας φάνε σκατά τώρα και μαζί με αυτούς και εμείς!!!

Ρε μεγαλε κανενα σοκ δεν θα ερθει σε κανεναν αραξτε! Πολλα σαιτ σκοπιμα βγαζουν δημοσκοπησεις που δεν στεκουν, δεν γινεται να στεκουν αυτα που προβαλλουν και συνηθως προερχονται απο ψηφοφορους/οπαδους συγκεκριμενων κομματων καθε φορα και ο καθενας δημοσιευει την προπαγανδα του. Για τις διαδικτυακες ψηφοφοριες ουτε λογος, γινονται μεγαλες απατες για αυτο μην τσιμπατε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαδικτυακή ψηφοφορία του ΖΟΥΓΚΛΑ.ΓΡ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζουγκλα.γρ ή τρομαχτικο? νομιζω τρομαχτικο και 20% οχι 30%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρεαλιστικά και τελείως ψυχρά, ακόμα κι αν απλώς μπει στη βουλή στις επόμενες εκλογές, σοκ θα είναι.

Το λες και δείχνεις έκπληκτος. Μα η νοημοσύνη ενός μέσου Έλληνα ψηφοφόρου δεν απέχει και πολύ από τη νοημοσύνη ενός μέσου αναγνώστη του ζούγκλα. Διαχρονικά αποδεδειγμένο, όχι τώρα. Μην πας μακριά, φάνηκε στις προηγούμενες εκλογές. Γιατί να μην φανεί και στις επόμενες; Αμφιβάλλω αν η πλύση εγκεφάλου (διότι περί αυτού πρόκειται) από τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες θα έχει αποτέλεσμα, εφόσον ούτε στις προηγούμενες εκλογές είχε.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μερίδιο ψηφοφόρων που οδηγήθηκαν στην ΧΑ, από την απελπισία τους και την δυσπιστία στο πολιτικό σύστημα, κατάλαβαν τι έκαναν με τον ψήφο τους και δαγκώθηκαν. Αυτοί θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων. Σε αυτούς βέβαια θα πρέπει να δοθεί κάποια άλλη "αντισυστημική" επιλογή.

Ένα άλλο μέρος ψηφοφόρων που λόγω του τόπου διαβίωσης, έχει αυξημένο πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση, πιστεύω ότι ένα μέρος αυτών πάλι κατάλαβε ότι είναι βαρύ το τίμημα για αυτό που ψήφισε και επιπλέον η αστυνομία βλέπω ότι διατάχθηκε επιτέλους να κοιτάξει το θέμα πιο δραστικά. Οπότε δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη αναζήτησης εξωσυστημικού φορέα ελέγχου των συνεπειών της λαθρομετανάστευσης.

Τέλος νομίζω ότι υπάρχει και το ποσοστό που την ψήφιζαν για ιδεολογικούς λόγους. Με την αναφορά στον Μεταξά έχουν πιάσει τους Βασιλικούς και σίγουρα έχουν λόγο ιδεολογίας τους εθνικιστές, φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές, όχι όλους αλλά ένα σημαντικό μέρος. Αυτός νομίζω ότι είναι ο σκληρός πυρήνας που θα εμμείνει και πιο πολύ.

Τώρα πιστεύω ότι έχει το 7-8% που περιγράφεται από τις δημοσκοπήσεις και πιστεύω ότι όσο εξελίσσεται η διαδικασία έρευνας του ανακριτή και βγαίνουν και άλλα στοιχεία, θα συνετίζονται ή θα λακίζουν και άλλοι ψηφοφόροι. Δύσκολα θα ανέβει πάλι πάνω από αυτό το ποσοστό αλλά και μόνο το ενδεχόμενο να ξαναεκλέξει πολιτικά πρόσωπα είναι θλιβερό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ZOUGLA.GR ήταν η δημοσκόπηση παιδιά και η συγκεκριμένη είναι σχεδόν πάντα μέσα. Όσο την ίδια την ιστοσελίδα είναι κάργα αντίθετη στην ΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη,τόσες δημοσκοπήσεις μέχρι πριν καμιά βδομάδα την έβγαζαν κοντά στο 6-7% και ξαφνικά το zougla ανακάλυψε...30%; Στα γραφεία της ΧΑ έπαιρναν το δείγμα για την έρευνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη,τόσες δημοσκοπήσεις μέχρι πριν καμιά βδομάδα την έβγαζαν κοντά στο 6-7% και ξαφνικά το zougla ανακάλυψε...30%; Στα γραφεία της ΧΑ έπαιρναν το δείγμα για την έρευνα;

Καμία από τις δημοσκοπήσεις που λες δεν έδωσε ποτέ πραγματικά ποσοστά στην ΧΑ... πάντα της έδιναν λιγότερο. Της ζούγκλας και μια ακόμη μόνο είχαν πετύχει τα πραγματικά. Αυτό είναι που με κάνει να ανησυχώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λιγο ειναι ευτυχώς.. Εγώ ειδα μια του defencenet που την εδινε στο 87%

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λιγο ειναι ευτυχώς.. Εγώ ειδα μια του defencenet που την εδινε στο 87%

Μουάχα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει η χα πάνω από το 7-8% και ας λέει η ζούγκλα ότι θέλει. Εδώ θέλουν να κάνουν διαμαρτυρία και δεν μαζεύονται ούτε οι πυρηνάρχες. Ως εδώ έφτασαν τα πιστεύω τους. Τώρα που δεν μπορούν να παίξουν πια μπάλα χωρίς συνέπειες, μαζέψαν τις ιδεολογίες τους και πήγαν σπίτι. Ο Κασιδιάρης ζητάει συγνώμη από τους δημοσιογράφους και όλοι σήμερα μόνο καλόγριες που δεν είχαν ντυθεί.

Να μην κάνω παραλληλισμούς με πριν από 60 χρόνια που μερικές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων ότι φυλακίσεις, κακουχίες και βασανισμούς και να υπέμεναν, τα πιστεύω τους δεν τα πωλούσαν.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63899135

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως η άποψη μου βρίσκεται στη μέση.

Ούτε θα εξαφανιστεί ο φασισμός από μια χώρα που νοσεί(πάνε μαζί αυτά),ούτε

και θα αφήσει η "αστική δημοκρατία" το "χαϊδεμένο της" να γιγαντωθεί.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ο φασισμός είναι μια ιδεολογία που έχει και θα έχει στις διάφορες μορφές του, πάντα το κοινό του. Ελπίζω απλά να αντιπροσωπευθεί από κάποιο κόμμα με νόμιμη ιδεολογία, δράση και οργάνωση .

Και για το άλλο που λες δίκιο έχεις.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63650503

"

Σε σχέση με τη χρηματοδότηση της οργάνωσης, ο συγγραφέας αναφέρει: «Ως ταμίας της ''Χρυσής Αυγής'', είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος...».

Στο βιβλίο σημειώνεται: «Απ' ό,τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος ''αρχηγός'' της Χρυσής Αυγής, ''αρπαχτές'' γινόντουσαν από όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα». Οπως λέει, ήταν μάρτυρας όταν ο ίδιος ο «αρχηγός» τον είχε στείλει με άλλους να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πολιτικό πρόσωπο που τον είχε καλέσει βουλευτής της ΝΔ."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ενημέρωσε.

Σημερα το απογευμα ακουσα οτι ειπαν στις ειδησεις οτι δηλωσε ο Παππας ή ο Κασσιδιαρης οτι ο Παππας και η αμφιεση, ηταν λογω αποκριων...

Ομολογω οτι το εψαξα αλλα τελικα η δηλωση αυτη μαλλον δεν ισχυει, καθως τα αποτελεσματα που βρηκα δνε ειναι και τοσο πειστικα.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%AE-photoshop

defenece nete λοιπον, οποτε εγω δεν μπορω να δωσω βαση..

Τα αυγουλακια ομως το κειμενακι αυτο θα το κανουν καραμελα.

Για την ιστορια, να πω στον ανοητο συντακτη οτι το ''ξεθωριασμενο'' που αναφερει, δεν ειναι στολη, αλλα αδιαβροχο.

Απλά για την ιστορια..

Α! και δεν ειναι ξεθωριασμενο

υγ.. παιζει να ειπωθηκε και στο ιντερνετικο καναλι της χ.α. αλλα δεν εχω ουτε τον χρονο να ασχοληθω να δω την εκπομπη αλλα ουτε θελω να ανεβαζω τα ποσοσστα της σελιδας τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα το απογευμα ακουσα οτι ειπαν στις ειδησεις οτι δηλωσε ο Παππας ή ο Κασσιδιαρης οτι ο Παππας και η αμφιεση, ηταν λογω αποκριων...

Ομολογω οτι το εψαξα αλλα τελικα η δηλωση αυτη μαλλον δεν ισχυει, καθως τα αποτελεσματα που βρηκα δνε ειναι και τοσο πειστικα.

http://www.defencene...CE%AE-photoshop

defenece nete λοιπον, οποτε εγω δεν μπορω να δωσω βαση..

Τα αυγουλακια ομως το κειμενακι αυτο θα το κανουν καραμελα.

Για την ιστορια, να πω στον ανοητο συντακτη οτι το ''ξεθωριασμενο'' που αναφερει, δεν ειναι στολη, αλλα αδιαβροχο.

Απλά για την ιστορια..

Α! και δεν ειναι ξεθωριασμενο

υγ.. παιζει να ειπωθηκε και στο ιντερνετικο καναλι της χ.α. αλλα δεν εχω ουτε τον χρονο να ασχοληθω να δω την εκπομπη αλλα ουτε θελω να ανεβαζω τα ποσοσστα της σελιδας τους...

εγώ νομίζω ότι όλη αυτή η συζήτηση στα ΜΜΕ είναι ψευδεπίγραφη. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί παρουσιάζονται αυτές οι δυο φωτογραφίες σαν να είναι... είδηση (!) και κυρίως, γιατί παρουσιάζονται τώρα. Πριν κάποιους μήνες σε μια στοιχομυθία μεταξύ Παππά και Τατσόπουλου στη βουλή, ο δεύτερος του λέει «είσαι υμνητής του Χίτλερ» για να του απαντήσει ο πρώτος «ευχαριστώ που μου θύμισες τα νειάτα μου», Δηλαδή οι φωτό αφενός μεν δεν μας λένε κάτι που δεν το ξέρουμε ήδη, κι αφετέρου δε ο ίδιος ο Παππάς έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να τις διαψεύσει, δεν είναι κάτι δηλαδή για το οποίο ο ίδιος ντρέπεται (!) και θα ήθελε να το κρύψει. Ποιος ο λόγος να ανακαλύψουν ορισμένοι τώρα την Αμερική;

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ'αρέσει γιατί το defencenet είναι αντικειμενικό site :D

Αυτοί είναι ικανοί να πουν ότι ο Ρουπακιάς κράταγε το μαχαίρι να καθαρίσει ένα μήλο και ο Φύσσας γλίστρησε και έπεσε πάνω του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσκυνάω ντεφενσενετε!

"Γαμώ τα παιδιά ή ψυχή μάλαμα ο Χρήστος Παππάς?!"

Μα είναι προφανές πως είναι αποκριάτικη στολή ρε παιδιά, σε οποιοδήποτε κατάστημα και να πάτε θα βρείτε έτοιμο το πακέτο, κομπλέ με ναζιστικό τραπεζομάντηλο 2 μέτρων για τον τοίχο σας. Και εγώ όταν ντύθηκα πειρατής, πακέτο με την στολή ήταν ένας γάντζος, 2 παπαγάλοι, μια γαλέρα, 2 πιστόλια, 5 σπαθιά και 32 μούτσοι.

Α ρε ιδεολογία, ε ρε γκάγκαλα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...