Jump to content
Nick the Greek

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Recommended Posts

Cora τόσο καιρό ούτε ΕΝΑΣ δεν έχει παραδεχτεί πως είναι ΧΑτης.

"όχι εγώ δεν υποστηρίζω ΧΑ, αλλά ΜΑΡΦΙΝ,στάλιν, αρχαιο-ελληνικός χαιρετισμός)

Να σε δω ρε Cora αν θα διαφωνουσες μπροστά σε 20 ΧΑτες τι Δημοκρατία θα είχες.

Είδες πως λιγόστεψαν τώρα? Όταν ο αντίπαλος έχει κάποια αξιότητα αξίζει κάποιον σεβασμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για δες ρε που βάλαν μέσα την ΧΑ και ξετσουτσούνησαν και οι coocooedes με 1200 breva :wallbash:

Εσύ καλά κάνεις και δεν ντρέπεσαι. Δεν μπορείς όμως να γίνεσαι σε καμιά περίπτωση ειρωνικός με τους άλλους. Το συνηθίζεις αρκετά στα ποστ σου.

Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να θέλουν να πουν τι ψηφίζουν. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει υπερήφανος Έλληνας για το κόμμα που ψηφίζει. Εσύ πρέπει να είσαι η εξαίρεση του κανόνα.

Απορώ ειλικρινά που κάθεσαι και ασχολείσαι... Αφού ξέρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη εγώ ξέρω. Οι υπόλοιποι μπορεί να μην ξέρουν όμως και δεν είναι ωραίο να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορώ ειλικρινά που κάθεσαι και ασχολείσαι... Αφού ξέρεις!

Εσύ γιατί ασχολείσαι? Προσπαθούμε εδώ να μην είμαστε απλά εριστικοί. Έχεις κάτι να προσθέσεις επί του θέματος?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Cora το πρόβλημα δεν είναι ο mixaloliakos και ο kasidiaris. Το πρόβλημα είναι ο λαός.

Βασισμένο στην ουφολογια. Έτσι αντιμετωπίζεται?

Και με όλους τους υπόλοιπους πού είναι έξω και έχουν τις ίδιες απόψεις? Πρέπει να μπει μέσα το 10% του λαού? Το 10% του λαού ΕΊΝΑΙ ναζιστές!εκεί είναι το πρόβλημα.

Gkourm.. Ξαναλέω.

Μου είπες να πω τι ψηφίζω για να μου πει και ο άλλος. Το έκανα και τώρα μου λές είμαι ενοχλητικός.

Δεν περίμενες τέτοια απάντηση ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινάω με τα προφανή........

Panag αγόρι μου καλό σε ρωτάω, είσαι ΧΑτης ναί ή ου?

Με ποιο ακριβώς δικαίωμα ζητάς από συνομιλητή σου να σου πει τι ψηφίζει ή ποιες είναι οι πολιτικές του πεποιθήσεις?

Με ποιο?

Οι τακτικές σου, όπως και μη έλλειψη σεβασμού απέναντι στα υπόλοιπα μέλη, σε οδηγούν προς την έξοδο.

Δεν μου αρέσει να δείχνω την έξοδο....

Αλλά δε μου αφήνεις καμία άλλη επιλογή, παρόλο που στο έχω ζητήσει επανειλημμένως. Και όχι μόνο εσένα......

Οφείλω να δείχνω σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη και να προστατέψω την ηρεμία και την θετική διάθεση όσων βλέπουν τραμπουκισμούς σαν τους δικούς σου......

Καλές βόλτες στο διαδίκτυο, βρες άλλο χώρο να δημιουργείς τριβές και αναστατώσεις.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Cora το πρόβλημα δεν είναι ο mixaloliakos και ο kasidiaris. Το πρόβλημα είναι ο λαός.

Βασισμένο στην ουφολογια. Έτσι αντιμετωπίζεται?

Και με όλους τους υπόλοιπους πού είναι έξω και έχουν τις ίδιες απόψεις? Πρέπει να μπει μέσα το 10% του λαού? Το 10% του λαού ΕΊΝΑΙ ναζιστές!εκεί είναι το πρόβλημα.

Gkourm.. Ξαναλέω.

Μου είπες να πω τι ψηφίζω για να μου πει και ο άλλος. Το έκανα και τώρα μου λές είμαι ενοχλητικός.

Δεν περίμενες τέτοια απάντηση ε?

Με κόλλησες στον τοίχο!! Δεν περίμενα ότι υπάρχει Έλληνας που μπορεί και λέει με υπερηφάνεια τι έχει ψηφίσει...!

Από εκεί φαίνεται και το πόσο επικοινωνείς με την πραγματικότητα...

Καλή συνέχεια εκεί που είσαι...αν και κάτι μου λέει ότι θα σε ξαναδούμε εδώ μέσα με άλλο nick....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε είμαι tramboukos... Τι να κάνουμε

BB

Σου άφησα μερικά λεπτά περιθώριο.

Μπορεί μια ειλικρινής συγνώμη απέναντι πχ στον Panag να με αποστόμωνε.....

Η απάντησή σου επιβεβαιώνει πως η αποπομπή σου δεν γίνεται άδικα.

Στο καλό.

Υ.Γ.: Παρακαλώ όλα τα μέλη, από εδώ και στο εξής, να μην ασχοληθούν ούτε να σχολιάσουν οτιδήποτε έχει σχέση με το μέλος Lektikos. Η υποχρεωτική απουσία του δε του δίνει τη δυνατότητα να απαντήσει και δε θέλουμε να είμαστε άδικοι απέναντι σε κανέναν. Ακόμη και σε κάποιους που αυτοχαρακτηρίζονται tramboukοι!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανέκδοτο (τα κοπιραιτσ είναι δικά μου) για να ελαφρύνω το κλίμα....

Συζητάν δύο:

"Έχω καιρό να δω tenere στον δρόμο!"

"Δεν τα έμαθες? Ήταν όλα Χρυσή Αυγή!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ανδρεία η ακροδεξιά έχει μακριά παράδοση

Δεν έχουμε Δημοκρατία φωνάζει σήμερα η νεολαία....

christos-pappas-simaia-chountas-310x250.jpeg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς αποφυγή εντάσεων και παρεξηγήσεων , έχω να ανακοινώσω πως εγώ και οι περισσότεροι -τουλάχιστον- συμφορουμίτες ,

ανεξαρτήτως πολιτικής θέσης ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ .

Είπαμε , προς αποφυγη εντάσεων και παρεξηγήσεων .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου το έθεσε στην αντίληψή μου φίλος,

πολύ ενδιαφέρον

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/09/2013_535115

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμενα οι πρωτοι που επρεπε να αντιδρασουν σε τετοιου ειδους τακτικες επρεπε να ειναι τα αριστερα κομματα .

Μη σου πω οτι επρεπε να ειχαν βγει οι αντεξουσιαστες να διαδηλωνουν ...και το εννοω .

ΜΙλας εσυ για αντιεξουσιαστες? Ρε Παναγκ, θα με τρελανεις?

οι αντιεξουσιαστες ειναι εξω καθε μερα και εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα!

Την ιδεολογια ομως που υποστηριζεις, δεν εχουμε δει εξω στους δρομους ποτε..

Μονο για φαπες ξερετε να βγαινετε( εσυ μπορει οχι, αλλα αυτοι που υποστηριζεις ....)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

''ξαφνικά'', υπάρχει χώρος. :secret:

Δεν ειναι ανάγκη να καλυφθεί ντε + καλά.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωι πρωι αναδυθηκε μια μποχα μολις ανοιξα το τοπικ. Δεν την ξαναπαταω με τις κασιδιαρες. Καλημερες.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ευγένεια και ο σεβασμός είναι αρετές , και σημαίνουν πολιτισμό ,και θα πρέπει να φαίνεται απο τις πράξεις και όχι μόνο στα λόγια των ανθρώπων που συμμετέχουν στο φόρουμ ,

είμαι σίγουρος οτι το "κενό" θα καλυφθεί , είναι στο χέρι των διαχειριστών να διαφυλάξουν το φόρουμ και να δείξουν το δρόμο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη δεν το επιασα, αναφερεσαι σε εμενα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη δεν το επιασα, αναφερεσαι σε εμενα?

Ηλια ο κοκορας στο αβαταρ σου ΚουΚουΕς ειναι;Βλεπω φοραει κοκκινο μπερε... :D

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πυξίδας. Μπορείς εσύ και πολύ άλλοι από ότι βλέπω,να συνεχίσετε να απαιτείτε και να φωνάζετε για τα ίδια πράγματα με πριν, πλην του να σταματήσει η δράση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης που απειλούσε ανθρώπινες ζωές και την Δημοκρατία της Χώρας. Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα πλην ενός από αυτών(ελπίζω). Τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται και ο αγώνας συνεχίζεται. Γιατί κάποιος να θεωρήσει κάποιον κορόιδο μπορείς να μου εξηγήσεις?

Πολύ πιπίλα εδώ μέσα. Πρέπει συνεχώς να διαμαρτυρούμαστε για τα πάντα...να αποδεχτούμε και κάτι καλό δεν κάνει...δεν είναι της μοδός...Για να πας μπροστά θα πρέπει να αναγνωρίζεις τα θετικά, αλλιώς ας συνεχίσουμε να γκρινιάζουμε για όλα και αυτά τα όλα να δίνουν άλλοθι μεταξύ τους και έτσι να διαιωνίζονται....

δεν καταλαβες πως το γραφω.αντε παλι.

λεω τωρα ειναι ευκαιρια που ειναι ζεστο το πραγμα και τακτοποιηθηκε η δουλεια να κλεισουν και οι αλλες τρυπες.

βεβαια χτες διαβασα οτι το θεμα του παπακωσταντινου παει για διαγραφη.

αυτο δεν ειναι κοροιδια πχ?

και κατι αλλο.

λενε οτι η βουλη με 282 βουλευτες μπορει να λειτουργησει κολωβη μεχρι αρχες του 15 που εχουμε για τον προεδρο της δημοκρατιας.αρα για να περνανε πραγματα χρειαζονται 142.

εξαρες.μνημονιο 3 με οτι αυτο συνεπαγεται και με αβαντα καμια δεκαρια βουλευτες για το ατυχημα.

στο θεμα τωρα.......

καλα εκανε η δικαιοσυνη και καθαρισε τη δουλεια

αλλα η ταχυτητα που ειχε(χαγιαμπουσα και ετσι)καλο ειναι να το βλεπαμε σε διαφορα θεματα που σηζηταμε χτες-σημερα αυριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ γιατί ασχολείσαι? Προσπαθούμε εδώ να μην είμαστε απλά εριστικοί. Έχεις κάτι να προσθέσεις επί του θέματος?

Ναι έχω... την συμβουλή να μην ασχολείται με άτομα που επανειλημμένως έχουν αποδείξει το ότι δεν ξέρουν να συζητούν και είναι όλο προσβολές και ειρωνεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα πλην ενός από αυτών(ελπίζω). Τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται και ο αγώνας συνεχίζεται. Γιατί κάποιος να θεωρήσει κάποιον κορόιδο μπορείς να μου εξηγήσεις?

Κατ'αρχην να σε ευχαριστησω δημοσιως που υπερασπιζεσαι τον διαλογο .

Σε σχεση με αυτο που γραφεις τωρα , εχω να πω οτι μονο και μονο οτι κινηθηκε με τοση ταχυτητα ενα κρατος το οποιο δεν το εχει κανει ποτε αυτο πρεπει να μας βαζει σε σκεψεις .

Φυσικα υπενθυμιζω και ολα τα δηθεν στοιχεια κ.λ.π κ.λ.π

Μην αφηνουμε την αντιπαλοτητα μας προς ενα κομμα να μας τυφλωνει και να μην βλεπουμε την πραγματικοτητα .

Αλλωστε στην δημοκρατια ολα λυνονται με τις εκλογες και σε λιγους μηνες θα βλεπαμε που θα βρισκοταν η χρυση αυγη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναζιστικη συμμορια που εξυμνει τον χιτλερ και πιστευει στην καθαροτητα φυλης. Σφαζει, χτυπαει, πουλαει προστασια σε ανθρωπους και μαγαζια, εχει χωρισει την χωρα σε "ελληνες" και ανθελληνες, χρηματοδοτητε απο νονους "επιχειρηματιες" καναλαρχες ενω εχει πλατες απο αστυνομια και στρατο.

και υπαρχουν ανθρωποι που τους δικαιολογουν, τους υποστηριζουν, επιμενουν στην θεωρια των "2 ακρων" και πετανε την μπαλα στην κερκυδα

τι σκατα γινετε σε αυτο τον κοσμο; ..και απο ποτε η δημοκρατια ειναι υποχρεωμενη να κανει διαλογο με τα παραπανω;

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...