jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 ρε τι του λέτε τώρα και του ανοίγετε πληγές, ccm δεν ειχε πριν το κτμ ή κάνω λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Εγώ σου είπα να πάρεις ΑΧ-1 για μέσα στην πόλη και με έγραψες στα @@ σου και γέλαγες, σαπιοκοιλιά. Γιατί δεν κοιτάς κανένα XR400 ΓΙΑ ΟΛΑ, το οποίο: α) Δεν είναι ΧΤ β) Κάνει τα εντούρια του μια χαρούλα γ)Μέσα στην πόλη θα είσαι μπεμπέκα καθότι ψηλό και παιχνιδιάρικο δ)με σωστή ρύθμιση στο καρμπ μπορείς να πετύχεις αρκετά χαμηλή κατανάλωση ? Ε? ξουτ !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Σωστα τα λες και συμφωνω! Απλα σκεφτομουνα και εγω για κατι πιο φθηνο για αρχη μιας και ειμαι τελειος αρχαριος ακομα.. Το προγραμα εχει κυριακες με παρεα για εντουρο απο εδω και απο εκει και καμια μεσοβδομαδα προπονησουλα παπαγου.. Αυτο βεβαια για το 2χρονο και την μετακινηση ειναι οντως κατι που με μαγκωνει γιατι σιγουρα θα θελουμε να πηγαινουμε και πιο μακρια.. Η αλλη λυση που εχω σκεφτει ειναι να κρατησω το ΚΤΜ και να παρω το TTR/250 του Ηλια που ειναι τωρα στα λεφτα μου για χρηση παπιου/εντουρο. Βεβαια το ζορι θα ειναι τα λαστιχα μιας και θα το εχω και σαν παπι και το οτι ξεχναω πιο extreme πραγματα.. Βεβαια κερδιζω την οικονομια για καθε μερα και το οτι θα μπορω να βγαινω και αρκετα παραεξω! Το αυτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Tο λοιπον! Μετα απο πολυ σκεψη και πολλες συζητησεις αποφασισα να κρατησω τον Κατεμαρο και να παρω το TTR-250 του Ηλια για παπι/εντουρο. Πηγα το απογευμα το ειδα τα κανονησαμε και συντομα στα χερια μου... ( Γνωρισα και το γατι/μηχανικο ) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Καλες βολτες κυριε αλλοπροσωπε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ωραιος...αντε με το καλο..... Το γατι,φατσα μεγαλη ε..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μια που συζηταγαμε και μια που εμφανιστηκε πανω στην σελα του ttr.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 ρε παιδια τι drz και xr του λετε του παιδιου αφου πριν ειχει ccm και δεν τον καληπτε.Τωρα με 1800 που δεινεις για καθημερινο περνεις ενα crypton x με 1600 και σου μενουν 200 να προσθεσεις στο καθαρο,αλλη επιλογη ειναι να παρεις ενα innovaκι ιντζεκτιον η το απλο που θα σου βγει γυρο στο 1000αρικο και θα σου μηνουν 800 ευρα ειτε για να αγορασεις ενα πιο συγκρονο και καινουργιο καθαρο ,ειτε βελτιωνεις το καθαρο που θα παρεις η απλα τα κρατας για οτι προκιψει στο μελλον η για οτι αλλες αναγκες εχεις που φενεται και το πιο λογικο.Τωρα οσο για το κτμ ειναι τρελο πιστολι και απο τα γραφομενα σου φενεται οτι το μηχανακι ειναι χαρτι και μοτερικα κατι που πολυ δυσκολα θα ξανα βρεις.Απο οτι ειδα ομως δεν πολυ θες παπιοσκουτερ,για μηχανη καθημερινη κοιτα για κανα klx,xr 250και γενικα καποιο μικρο μοταρντακι για τις δουλειες μεσα στην πολυ που βασικο ειναι να μην ειναι πανω απο 300 κυβικα(να μην σε φανε και τα τελει).παντος με σχεδον κανενα 250-300αρι θα δεις την οικονομια που θα δεις με ενα innovaκι.ΠΟλυ ενδοιαφερον ειναι να δεις και κανενα bmw 650 gs το οποιο θα βρεις σε πολυ προσιτη τιμη και ειναι καταληλο για καθε μερα και εχει καταναλωση παπιου οπως επεισεις μπορεις να φορτοσεις βαλιτσουλες να φορτοσεις την κοπελια στην ανετη πολυθρονιτσα και να πατε μια μονοημερη βολτα 200 χιλιομετρον η ενα 2μερακη και παραλειλα θα εχεις και το καθαρο για οποτε εχεις εξαψεις και θελεις λιγο να παρεις μια τζουρα διχρονολαδου και λιγο λασπουρας ... οτι και αν επιλεξεις να του δωσεις να καταλαβει και να οργοσεις ολα τα βουνα της αθηνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) άντε καλορίζικο ρε! Πιστεύω απ τις καλύτερες λύσεις τελικά,ούτε το ΚαΤέΜι αναγκάστηκες να χάσεις και έχεις και χωμάτινο-παπί. Καλές χωματάδες fxkodres κάνε ένα κόπο και διάβασε το προηγούμενο ποστ απ το δικό σου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον bill_daytona 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια τι drz και xr του λετε του παιδιου αφου πριν ειχει ccm και δεν τον καληπτε.Τωρα με 1800 που δεινεις για καθημερινο περνεις ενα crypton x με 1600 και σου μενουν 200 να προσθεσεις στο καθαρο,αλλη επιλογη ειναι να παρεις ενα innovaκι ιντζεκτιον η το απλο που θα σου βγει γυρο στο 1000αρικο και θα σου μηνουν 800 ευρα ειτε για να αγορασεις ενα πιο συγκρονο και καινουργιο καθαρο ,ειτε βελτιωνεις το καθαρο που θα παρεις η απλα τα κρατας για οτι προκιψει στο μελλον η για οτι αλλες αναγκες εχεις που φενεται και το πιο λογικο.Τωρα οσο για το κτμ ειναι τρελο πιστολι και απο τα γραφομενα σου φενεται οτι το μηχανακι ειναι χαρτι και μοτερικα κατι που πολυ δυσκολα θα ξανα βρεις.Απο οτι ειδα ομως δεν πολυ θες παπιοσκουτερ,για μηχανη καθημερινη κοιτα για κανα klx,xr 250και γενικα καποιο μικρο μοταρντακι για τις δουλειες μεσα στην πολυ που βασικο ειναι να μην ειναι πανω απο 300 κυβικα(να μην σε φανε και τα τελει).παντος με σχεδον κανενα 250-300αρι θα δεις την οικονομια που θα δεις με ενα innovaκι.ΠΟλυ ενδοιαφερον ειναι να δεις και κανενα bmw 650 gs το οποιο θα βρεις σε πολυ προσιτη τιμη και ειναι καταληλο για καθε μερα και εχει καταναλωση παπιου οπως επεισεις μπορεις να φορτοσεις βαλιτσουλες να φορτοσεις την κοπελια στην ανετη πολυθρονιτσα και να πατε μια μονοημερη βολτα 200 χιλιομετρον η ενα 2μερακη και παραλειλα θα εχεις και το καθαρο για οποτε εχεις εξαψεις και θελεις λιγο να παρεις μια τζουρα διχρονολαδου και λιγο λασπουρας ... οτι και αν επιλεξεις να του δωσεις να καταλαβει και να οργοσεις ολα τα βουνα της αθηνας Κατανάλωση παπιού δεν βρίσκεις με τίποτα σε οποιαδήποτε μηχανή... Ειδικά επειδή είπες και για το ιννόβα(i) με ΤΙΠΟΤΑ!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον Rafos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μια που συζηταγαμε και μια που εμφανιστηκε πανω στην σελα του ttr.. Το εβαλες ρε μ@λακα να σου πει 5 πραγματα για το μηχανακι; :lol: Καπου εκει, πρεπει να φυλλαγε και το βιβλιο συντηρησης... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) To γατι ηταν βαλτο να μου αποσπασει την προσοχη να μην δω τυχον φθορες και κανιβαλισμους στο μηχανακι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον anotherface 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 άντε καλορίζικο ρε! Πιστεύω απ τις καλύτερες λύσεις τελικά,ούτε το ΚαΤέΜι αναγκάστηκες να χάσεις και έχεις και χωμάτινο-παπί. Καλές χωματάδες fxkodres κάνε ένα κόπο και διάβασε το προηγούμενο ποστ απ το δικό σου φτου σου γαμοτο και καθομουν και εγραφα μιση ωρα :crazy: Κατανάλωση παπιού δεν βρίσκεις με τίποτα σε οποιαδήποτε μηχανή... Ειδικά επειδή είπες και για το ιννόβα(i) με ΤΙΠΟΤΑ!!! το ειπα απλα επειδη θελει οικονομια,και με ενα παπι θα του περισευουν και λιγα λευτα για να τα δωσεις στο καθαρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 ρε πετραν γι να καταλαβω, θες ενα παπι οκ μετα θελεις ενα dual-sport χωματινο φθηνο, αξιοπιστο και ροπατο.. γιατι δεν μας λες οτι θα ξαναπαρεις CCm ναουμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Αφηστε το γατι μου ησυχο... Για αλλη μια φορα με σκλαβωσε η ατιμη... κ. Πετρο.. Το μηχανακι ειναι ετοιμο να ερθετε να το παραλαβετε.. Αλλα στο δηλωνω απο τωρα... στο εχω με την μαμα εξατμιση πανω... και καλυτερα να το παρεις ετσι.. Α! ναι, περασε και ΚΤΕΟ και δεν το εκοψαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 CCm ναουμ? αυτη ειναι μια συμβουλη που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να σταματησετε να δινετε ...ειναι τουλαχιστον η δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το ποστ ,απο ανθρωπους που δεν πρεπει να εχουν καβαλησει ποΤΕ ,αυτη τη προτροπη ...DRZ-CCM δεν ειναι εντουρο μηχανακια ειναι dual purpose μηχανακια , να πηγαινεις δουλεια και χωματοδρομο...οσοι κανουν εντουρο με αυτα , ειτε ειναι μαζοχες ανιδεοι ,ειτε εχουν λυσει βασικα τεχνικα,οδηγικης φυσεως θεματα που ειχαν ως αναβατες ,πιο παλια και με πιο καταλληλα μηχανακια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Και εμενα απτην ελαχιστη πειρα μου μου φανηκε πολυ ΚΑΚΟ μηχανακι για εντουρο το ccm... Εχανε το μπροστινο για πλακα και βαρος αισθητο.... Για πιο light πραγματα ειναι κουλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) παρε ενα εντουρο βρε αγορι μου για να κανεις τη δουλεια σου και ενα ποδηλατο για μες στη πολη....τιι? θες και λιγο δυναμη και ταξιδια? σε δενω με σχοινι πισω απο μενα και γιουυυυυυργιααααα....!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον MrTzinius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Μπετονερια power! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) δωσε το ttr και παρε ενα ccm ..ειναι ωραιο μηχανακι λεμε. Αν ποτε το οδηγησεις θα τo ερωτευτεις ! Πες μας τιποτα για το ττρ πως σου φαινετε; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Και εμενα απτην ελαχιστη πειρα μου μου φανηκε πολυ ΚΑΚΟ μηχανακι για εντουρο το ccm... Εχανε το μπροστινο για πλακα και βαρος αισθητο.... Για πιο light πραγματα ειναι κουλ. Εμενα παλι το ccm δε μου αρεσε γιατι δεν μπορουσα να το στριψω. Γενικα κατι δε μου κολλουσε καλα. Ισως φταει η ψαλιδαρα πισω. Στην ασφαλτο μου αρεσε γιατι ηταν σταθερο και ωραιο. Το βαρος ηταν αρκετα ΟΚ για τα κυβικα του πιστευω. Ηταν μοντελο Ε και οχι DS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 δωσε το ttr και παρε ενα ccm ..ειναι ωραιο μηχανακι λεμε. Αν ποτε το οδηγησεις θα τo ερωτευτεις ! Πες μας τιποτα για το ττρ πως σου φαινετε; To ττρ αυριο βραδακι θα το παρω! Εμενα παλι το ccm δε μου αρεσε γιατι δεν μπορουσα να το στριψω. Γενικα κατι δε μου κολλουσε καλα. Ισως φταει η ψαλιδαρα πισω. Στην ασφαλτο μου αρεσε γιατι ηταν σταθερο και ωραιο. Το βαρος ηταν αρκετα ΟΚ για τα κυβικα του πιστευω. Ηταν μοντελο Ε και οχι DS... Στην ασφαλτο ειναι πραγματικα αψογο! Και αν το μαθεις στριβει παρα πολυ ακομα και με εντουρο ζαντολαστιχα παρα το υψος του... Και εγω το Ε ειχα.. Παρολο που ειμαι αρχαριος και καβαλοντας 1-2 μηχανακια ακομα καταλαβα οτι κατι δεν μου καθεται και εμενα καλα στο ccm στο εντουρο. (ασχετως της δυναμης του και του βαρους του που στο χωμα δεν μπορουσα να τα διαχειριστω καθολου ευκολα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 αυτη ειναι μια συμβουλη που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να σταματησετε να δινετε ...ειναι τουλαχιστον η δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το ποστ ,απο ανθρωπους που δεν πρεπει να εχουν καβαλησει ποΤΕ ,αυτη τη προτροπη ...DRZ-CCM δεν ειναι εντουρο μηχανακια ειναι dual purpose μηχανακια , να πηγαινεις δουλεια και χωματοδρομο...οσοι κανουν εντουρο με αυτα , ειτε ειναι μαζοχες ανιδεοι ,ειτε εχουν λυσει βασικα τεχνικα,οδηγικης φυσεως θεματα που ειχαν ως αναβατες ,πιο παλια και με πιο καταλληλα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 αυτη ειναι μια συμβουλη που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να σταματησετε να δινετε ...ειναι τουλαχιστον η δευτερη φορα που διαβαζω σε αυτο το ποστ ,απο ανθρωπους που δεν πρεπει να εχουν καβαλησει ποΤΕ ,αυτη τη προτροπη ...DRZ-CCM δεν ειναι εντουρο μηχανακια ειναι dual purpose μηχανακια , να πηγαινεις δουλεια και χωματοδρομο...οσοι κανουν εντουρο με αυτα , ειτε ειναι μαζοχες ανιδεοι ,ειτε εχουν λυσει βασικα τεχνικα,οδηγικης φυσεως θεματα που ειχαν ως αναβατες ,πιο παλια και με πιο καταλληλα μηχανακια Εχω δει να κανουν παπαδες με drz στο χωμα. Εδω εμπαινα σε αστα να πανε μονοπατια με το lc4 με 0 εμπειρια και απο χωμα και απο μηχανες γενικοτερα. Δε χρειαζεσαι καθαροαιμο για να πας για enduro. Μπορεις να εχει ενα dual-sport για τα παντα ολα και για να μπαινεις και σε καποιο μονοπατι να ξεσκας. Ενα klx 250 πχ που ειναι επισης dual sport δε μπορω να φανταστω οτι υπαρχει μερος που δε μπορει να παει. Εννοειται οτι αμα θες την απολυτη εμπειρια και να ειναι ολα τελεια θα παρεις το καθαροαιμο μιας και αυτη ειναι η δουλεια του, αλλα δεν ειναι και απολυτα απαραιτητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες