Jump to content
BLOODY64

citizen vs seiko

Recommended Posts

Κλάψ....~400€

Κατά τι, φθηνότερο εδώ...

Από τους καλούς πωλητές του ebay.de

Για Αθήνα που ξέρω μοντέλα που τα έχουν 310€ στο site από κοντά (και όχι cash) τα αφήνουν στα 230€ (π.χ. e-kotsis.gr) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω εχω παθει κατι και το made in germany με τρελενει ενω το swiss made πλεον οχι.

Mas_psekazoun_performance_apo_tin_omada_magenta_ston_Kinitira35430.jpg

Η :shit:Μερκελόγρια έχει κάνει δουλειά πάνω σου..... :sopase::tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η :shit: Μερκελόγρια έχει κάνει δουλειά πάνω σου..... :sopase::tooth: :P

Συμφωνω Κωστα!!!Ε οχι και Γερμανικο ρολόγι... :hunter: Ελβετικα ΜΟΝΟ! :rtfm: και σου βρηκα επ ευκαιριας κ ενα εσενα Κωστη που εψαχνες κατι καλο Ελβετικο σε κιτρινακι...με γειεεεες... ^_^

41H%2BEOjqL%2BL._SY300_.jpg

ΤΟΥΙΤ ΤΟΥΙΤ...τι ωΛα ειναι; :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω Κωστα!!!Ε οχι και Γερμανικο ρολόγι... :hunter: Ελβετικα ΜΟΝΟ! :rtfm: και σου βρηκα επ ευκαιριας κ ενα εσενα Κωστη που εψαχνες κατι καλο Ελβετικο σε κιτρινακι...με γειεεεες...

41H%2BEOjqL%2BL._SY300_.jpg

ΤΟΥΙΤ ΤΟΥΙΤ...τι ωΛα ειναι; :rotfl:

:rotfl:

Το Τέλω, το Τέλω, το Τέλω. :worthy::respekt:

:P

Παρεπιπτόντως, το Reporter επέστρεψε ζωντανό και δυνατό απ' την εντατική. :shock:

Πραγματικά δεν το περίμενα να επιζήσει. Όλα έδειχναν (απ' ότι μου έλεγαν οι ρολογάδες δηλ.) ότι θα μας άφηνε χρόνους. Μεταξύ μας, :secret: το ευχόμουνα και λίγο. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......................

Παρεπιπτόντως, το Reporter επέστρεψε ζωντανό και δυνατό απ' την εντατική. :shock:

Πραγματικά δεν το περίμενα να επιζήσει. Όλα έδειχναν (απ' ότι μου έλεγαν οι ρολογάδες δηλ.) ότι θα μας άφηνε χρόνους. Μεταξύ μας, :secret: το ευχόμουνα και λίγο. :lipssealed:

Παρότι τελικά το Reporter δεν ψόφησε ώστε να έχω δικαιολογία για αντικαταστάτη, κατά την προσφιλή μου μέθοδο αγνόησα όλες τις υποδείξεις :peep::blush2: και πήρα αυτό στου οποίου την ομορφιά δεν άντεξα ν' αντισταθώ ..... :wub:

Και ίσα που πρόλαβα κιόλας. Καταργήθηκε (αλίμονο, μην τυχόν μου αρέσει κάτι, αμέσως να το καταργήσουνε) :taz: και όλα-όλα είχαν μείνει 10 κομμάτια παγκοσμίως!

Πανέμορφο (για μένα). Έχω πάθει ζημιά. :wub: :wub:

DSC_0614_zpsnb9jnpgr.jpg

DSC_0620_zpsw8buecmi.jpg

Qφάλα Μαθό, ασχέτως της τύχης του tweety, το λολογάκι αυτό θα μείνει μαζί μου for ever γιατί το καραγουστάρω.

Η μικρή να δεις πώς κάνει, που έχει αδυναμία στο κίτρινο χρώμα γενικώς (εντελώς τυχαία, αλλά μ' αρέσει που συνεχίζει την παράδοση του daddy). :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειες!! Ομορφο! Μακαρι να σου κρατησει για πολλα πολλα χρονια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειες!! Ομορφο! Μακαρι να σου κρατησει για πολλα πολλα χρονια!

Thanks Γιώργη. :_hi:

Εντωμεταξύ, είπα να κάνω κι ένα test διακριτικότητας και πέρασε με άριστα! :spiteful:

Χτε και προχτές, σε καφεδάκι με φίλους κανείς δεν το πρόσεξε, άρα δεν κάνει τόσο μπαμ όσο νομίζαμε. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί χαμπέρια? :mB_kalo_e:

Αγαπημένο θέμα το παρόν. :wub:

Λεπόν, θέλω γνώμες αγόρια.

Ποιό απ' τα 2 θα σας άρεσε να έχετε? (και αν μπορείτε να εξηγήσετε εν συντομία και γιατί).

54-άρα πλάκα το 1ο, 53-άρα το 2ο, ίδιας κατηγορίας ρολόγια.

Δεκτές και οι απαντήσεις "κανένα απ' τα δύο", :biggrin: όπως και η αγαπημένη μου "δε μας χέζεις ρε νταλάρα μεσημεριάτικα"..... :tooth:

Νο 1)

casio-edifice-efr-512l-8av-silver-case-w

Νο 2)

EFR-546C-1AVUEF-700x700.jpg

Σημ: Το Νο 2 βγαίνει και με δερμάτινο λουράκι απ' ότι μου είπαν, γιατί αυτό είναι πάνινο! και μου φαίνεται κάπως..... Φαντάζομαι ένα δερμάτινο με κόκκινες ραφές θα είναι πιο ταιριαστό και όμορφο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθαρα απο θεμα ομορφιας, οπως τα βλεπω εγω δηλαδη, θα επελεγα το 2ο.

(παει και με το gti μου η κοκκινη ραφη :laugh:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία και τα 2! Αλλά για μένα το 1ο.

Επειδή δεν έχω χρόνο να ψαξω ίδιοι μηχανισμοί; Αν ναι τι;

Εγώ θέλω κάποια στιγμή να τσιμπησω αυτό

12_2qdy-pk.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία και τα 2! Αλλά για μένα το 1ο.

Επειδή δεν έχω χρόνο να ψαξω ίδιοι μηχανισμοί; Αν ναι τι;

1o)

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Quartz ακριβείας
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης
ΔΕΣΙΜΟ: Μαύρο δερμάτινο λουρί
ΚΟΥΜΠΩΜΑ: Ασφαλείας
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 10 ΑΤΜ - 100 μέτρα Κατάλληλο για κολύμβηση, ακατάλληλο για κατάδυση
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 54,0mm x 48,6mm
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: Ημερομηνία, χρονογράφος ακριβείας δευτερολέπτου, ταχύμετρο

2o)

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Quartz ακριβείας
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης
ΚΑΣΩΜΑ: Aνοξείδωτο ατσάλι
ΚΟΥΜΠΩΜΑ: Τοκάς
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 53,0mm x 47mm
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 10 ATM - 100 μέτρα Κατάλληλο για κολύμβηση, ακατάλληλο για κατάδυση
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: Εμφάνιση ημερομηνίας, Χρονόμετρο 1/1min. έως 30 λεπτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοούσα αν είναι μπαταρία ή αυτόματα!

Μια χαρά και τα 2, Casio είναι, ανα 3-4 χρόνια θα αλλάζεις μπαταρία, κύριος! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοούσα αν είναι μπαταρία ή αυτόματα!

Μια χαρά και τα 2, Casio είναι, ανα 3-4 χρόνια θα αλλάζεις μπαταρία, κύριος! 

Για δώρο προορίζεται, εξ' ου και η αιτούμενη "βοήθεια του κοινού". :biggrin:

Ισοπαλία 1-1 είμαστε μέχρι στιγμής. :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SP_Moonwatch_Prof_31130423001005_vueC_16Το 1 φυσικά, είναι σαφώς πιο κλασικό και διαχρονικό. 

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το 2ο αλλά με άλλο λουράκι. 

Δεν ξέρω αν θα ψαχτείς για τιμές ή έχεις αποφασίσει από που θα αγοράσεις, αλλά κάνε έναν έλεγχο και στο αγγλικό amazon. Αγόρασα πρόσφατα ένα Edifice σε πολύ καλή τιμή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SP_Moonwatch_Prof_31130423001005_vueC_16

Η ΤΙΜΗ ΜΑΣ : 4480.00€ :blink::_zeppelin:

Δεν προλαβαίνω να πουλήσω μια γκαρσονιέρα που έχω για να το πάρω....... :2funny:

Και δεν του παίρνω μια χιλιάρα μεταχείρω? Πιο εντυπωσιακό δώρο θα είναι. :laugh:

Μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το 2ο αλλά με άλλο λουράκι. 

Δεν ξέρω αν θα ψαχτείς για τιμές ή έχεις αποφασίσει από που θα αγοράσεις, αλλά κάνε έναν έλεγχο και στο αγγλικό amazon. Αγόρασα πρόσφατα ένα Edifice σε πολύ καλή τιμή!

Είδες, το έγραψα κι εγώ για το λουράκι. Ευτυχώς - όπως μου είπαν - βγαίνει και με δερμάτινο, ή εν πάσει περιπτώσει μπορώ να βάλω όποιο άλλο θέλω και ταιριάζει, κι ας έχει και τα δύο μαζί. Αν καταλήξω εκεί, φαίνεται να λύνεται αυτό το "πρόβλημα", μικρό το κακό.

Για τιμές - μαγαζιά έχω τσεκάρει εδώ ellada, καθόσον δεν κατέχω το σπορ των αγορών εκ εξωτερικού. Και δεν θα το έκανα επουδενί για δώρο. :smile:

2 - 2 το σκορ. Σε ντέρμπι βλέπω να εξελίσσεται........ :detective:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SP_Moonwatch_Prof_31130423001005_vueC_16Το 1 φυσικά, είναι σαφώς πιο κλασικό και διαχρονικό. 

wtffffffff

απ τα casio στα ωμεγα..... :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:laugh: Θα με τρελάνετε και οι δυο! Το omega το έβαλα για να δείξω ότι η αντιγραφή της casio,το ΝΟΥΜΕΡΟ 1, είναι πιο κλασικό!:yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:laugh: Θα με τρελάνετε και οι δυο! Το omega το έβαλα για να δείξω ότι η αντιγραφή της casio,το ΝΟΥΜΕΡΟ 1, είναι πιο κλασικό!:yahoo:

Ναι, αλλά μας κοψοχόλιασες βρε ντόχτορ. :laugh: Παραλίγο να χρειαστώ καρδιολόγο.... και ευτυχώς που τον έχω αδερφό. :laugh::laugh:

Καλά, αντιγραφή δεν το λες. Άπειρα είναι τα ρολόγια που βγάζουν όλες οι εταιρείες και αρκετά μοιάζουν μεταξύ τους μοιραία (πόσο διαφορετικά να καταφέρεις να τα κάνεις για να δείχουν τί? την ώρα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θες συγκεκριμενα casio?

Θέλω απαραιτήτως ρολογάδικη μάρκα, καλή και αξιόπιστη, εμφανισιακά να είναι κάπως έτσι (με τους χρονογράφους τους και τα σέα-μέα τους) και σε προσιτή τιμή (όχι να πληρώνω όνομα και φούμαρα, ποτέ δεν το αποδέχτηκα αυτό ως πρακτική).

Και τα Casio της σειράς Edifice, μετά από ψάξιμο που έκανα πρωτίστως εμφανισιακά για το τί στυλ να κοιτάξω, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή λύση, διότι και τεράστια ποικιλία έχει (και σε σχέδια και σε τιμές), και επώνυμη αξιόπιστη εταιρεία είναι, και μοντέρνα όμορφα εμφανισιακά ρολόγια έχει. Καλύπτουν δηλ. αυτά που θα χρειαζόμουν και για δικό μου ρολόϊ και για δώρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω απαραιτήτως ρολογάδικη μάρκα, καλή και αξιόπιστη, εμφανισιακά να είναι κάπως έτσι (με τους χρονογράφους τους και τα σέα-μέα τους) και σε προσιτή τιμή (όχι να πληρώνω όνομα και φούμαρα, ποτέ δεν το αποδέχτηκα αυτό ως πρακτική).

Και τα Casio της σειράς Edifice, μετά από ψάξιμο που έκανα πρωτίστως εμφανισιακά για το τί στυλ να κοιτάξω, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή λύση, διότι και τεράστια ποικιλία έχει (και σε σχέδια και σε τιμές), και επώνυμη αξιόπιστη εταιρεία είναι, και μοντέρνα όμορφα εμφανισιακά ρολόγια έχει. Καλύπτουν δηλ. αυτά που θα χρειαζόμουν και για δικό μου ρολόϊ και για δώρο.

ποσο εχουν αυτα απο πανω? για να ξερω να δω αν εχω κατι κατα νου να σου προτεινω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα