GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Κλάψ....~400€ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Κλάψ....~400€ Κατά τι, φθηνότερο εδώ... Από τους καλούς πωλητές του ebay.de Για Αθήνα που ξέρω μοντέλα που τα έχουν 310€ στο site από κοντά (και όχι cash) τα αφήνουν στα 230€ (π.χ. e-kotsis.gr) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Με πεθανατε τωρα και οι δυο μαζι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 δεν ξερω εχω παθει κατι και το made in germany με τρελενει ενω το swiss made πλεον οχι. Η Μερκελόγρια έχει κάνει δουλειά πάνω σου..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Η Μερκελόγρια έχει κάνει δουλειά πάνω σου..... :P Συμφωνω Κωστα!!!Ε οχι και Γερμανικο ρολόγι... Ελβετικα ΜΟΝΟ! και σου βρηκα επ ευκαιριας κ ενα εσενα Κωστη που εψαχνες κατι καλο Ελβετικο σε κιτρινακι...με γειεεεες... ^_^ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥΙΤ...τι ωΛα ειναι; :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 παρε το seiko astron και καθαρισες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Συμφωνω Κωστα!!!Ε οχι και Γερμανικο ρολόγι... Ελβετικα ΜΟΝΟ! και σου βρηκα επ ευκαιριας κ ενα εσενα Κωστη που εψαχνες κατι καλο Ελβετικο σε κιτρινακι...με γειεεεες... ΤΟΥΙΤ ΤΟΥΙΤ...τι ωΛα ειναι; Το Τέλω, το Τέλω, το Τέλω. :P Παρεπιπτόντως, το Reporter επέστρεψε ζωντανό και δυνατό απ' την εντατική. Πραγματικά δεν το περίμενα να επιζήσει. Όλα έδειχναν (απ' ότι μου έλεγαν οι ρολογάδες δηλ.) ότι θα μας άφηνε χρόνους. Μεταξύ μας, το ευχόμουνα και λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 ...................... Παρεπιπτόντως, το Reporter επέστρεψε ζωντανό και δυνατό απ' την εντατική. Πραγματικά δεν το περίμενα να επιζήσει. Όλα έδειχναν (απ' ότι μου έλεγαν οι ρολογάδες δηλ.) ότι θα μας άφηνε χρόνους. Μεταξύ μας, το ευχόμουνα και λίγο. Παρότι τελικά το Reporter δεν ψόφησε ώστε να έχω δικαιολογία για αντικαταστάτη, κατά την προσφιλή μου μέθοδο αγνόησα όλες τις υποδείξεις και πήρα αυτό στου οποίου την ομορφιά δεν άντεξα ν' αντισταθώ ..... Και ίσα που πρόλαβα κιόλας. Καταργήθηκε (αλίμονο, μην τυχόν μου αρέσει κάτι, αμέσως να το καταργήσουνε) και όλα-όλα είχαν μείνει 10 κομμάτια παγκοσμίως! Πανέμορφο (για μένα). Έχω πάθει ζημιά. :wub: Qφάλα Μαθό, ασχέτως της τύχης του tweety, το λολογάκι αυτό θα μείνει μαζί μου for ever γιατί το καραγουστάρω. Η μικρή να δεις πώς κάνει, που έχει αδυναμία στο κίτρινο χρώμα γενικώς (εντελώς τυχαία, αλλά μ' αρέσει που συνεχίζει την παράδοση του daddy). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Μεγειες!! Ομορφο! Μακαρι να σου κρατησει για πολλα πολλα χρονια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Μεγειες!! Ομορφο! Μακαρι να σου κρατησει για πολλα πολλα χρονια! Thanks Γιώργη. Εντωμεταξύ, είπα να κάνω κι ένα test διακριτικότητας και πέρασε με άριστα! Χτε και προχτές, σε καφεδάκι με φίλους κανείς δεν το πρόσεξε, άρα δεν κάνει τόσο μπαμ όσο νομίζαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Τί χαμπέρια? Αγαπημένο θέμα το παρόν. Λεπόν, θέλω γνώμες αγόρια.Ποιό απ' τα 2 θα σας άρεσε να έχετε? (και αν μπορείτε να εξηγήσετε εν συντομία και γιατί).54-άρα πλάκα το 1ο, 53-άρα το 2ο, ίδιας κατηγορίας ρολόγια.Δεκτές και οι απαντήσεις "κανένα απ' τα δύο", όπως και η αγαπημένη μου "δε μας χέζεις ρε νταλάρα μεσημεριάτικα"..... Νο 1) Νο 2) Σημ: Το Νο 2 βγαίνει και με δερμάτινο λουράκι απ' ότι μου είπαν, γιατί αυτό είναι πάνινο! και μου φαίνεται κάπως..... Φαντάζομαι ένα δερμάτινο με κόκκινες ραφές θα είναι πιο ταιριαστό και όμορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 καθαρα απο θεμα ομορφιας, οπως τα βλεπω εγω δηλαδη, θα επελεγα το 2ο.(παει και με το gti μου η κοκκινη ραφη ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραία και τα 2! Αλλά για μένα το 1ο.Επειδή δεν έχω χρόνο να ψαξω ίδιοι μηχανισμοί; Αν ναι τι;Εγώ θέλω κάποια στιγμή να τσιμπησω αυτό Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον Sledgehammer 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Πολύ ωραία και τα 2! Αλλά για μένα το 1ο.Επειδή δεν έχω χρόνο να ψαξω ίδιοι μηχανισμοί; Αν ναι τι;1o) ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Quartz ακριβείαςΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Ορυκτό ειδικής σκλήρυνσηςΔΕΣΙΜΟ: Μαύρο δερμάτινο λουρίΚΟΥΜΠΩΜΑ: ΑσφαλείαςΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 10 ΑΤΜ - 100 μέτρα Κατάλληλο για κολύμβηση, ακατάλληλο για κατάδυσηΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 54,0mm x 48,6mmΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: Ημερομηνία, χρονογράφος ακριβείας δευτερολέπτου, ταχύμετρο 2o)ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Quartz ακριβείαςΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Ορυκτό ειδικής σκλήρυνσηςΚΑΣΩΜΑ: Aνοξείδωτο ατσάλιΚΟΥΜΠΩΜΑ: ΤοκάςΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 53,0mm x 47mmΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 10 ATM - 100 μέτρα Κατάλληλο για κολύμβηση, ακατάλληλο για κατάδυσηΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: Εμφάνιση ημερομηνίας, Χρονόμετρο 1/1min. έως 30 λεπτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Εννοούσα αν είναι μπαταρία ή αυτόματα!Μια χαρά και τα 2, Casio είναι, ανα 3-4 χρόνια θα αλλάζεις μπαταρία, κύριος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Εννοούσα αν είναι μπαταρία ή αυτόματα!Μια χαρά και τα 2, Casio είναι, ανα 3-4 χρόνια θα αλλάζεις μπαταρία, κύριος! Για δώρο προορίζεται, εξ' ου και η αιτούμενη "βοήθεια του κοινού". Ισοπαλία 1-1 είμαστε μέχρι στιγμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το 1 φυσικά, είναι σαφώς πιο κλασικό και διαχρονικό. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το 2ο αλλά με άλλο λουράκι. Δεν ξέρω αν θα ψαχτείς για τιμές ή έχεις αποφασίσει από που θα αγοράσεις, αλλά κάνε έναν έλεγχο και στο αγγλικό amazon. Αγόρασα πρόσφατα ένα Edifice σε πολύ καλή τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Η ΤΙΜΗ ΜΑΣ : 4480.00€ Δεν προλαβαίνω να πουλήσω μια γκαρσονιέρα που έχω για να το πάρω....... Και δεν του παίρνω μια χιλιάρα μεταχείρω? Πιο εντυπωσιακό δώρο θα είναι. Μεταξύ των δύο, θα επέλεγα το 2ο αλλά με άλλο λουράκι. Δεν ξέρω αν θα ψαχτείς για τιμές ή έχεις αποφασίσει από που θα αγοράσεις, αλλά κάνε έναν έλεγχο και στο αγγλικό amazon. Αγόρασα πρόσφατα ένα Edifice σε πολύ καλή τιμή!Είδες, το έγραψα κι εγώ για το λουράκι. Ευτυχώς - όπως μου είπαν - βγαίνει και με δερμάτινο, ή εν πάσει περιπτώσει μπορώ να βάλω όποιο άλλο θέλω και ταιριάζει, κι ας έχει και τα δύο μαζί. Αν καταλήξω εκεί, φαίνεται να λύνεται αυτό το "πρόβλημα", μικρό το κακό.Για τιμές - μαγαζιά έχω τσεκάρει εδώ ellada, καθόσον δεν κατέχω το σπορ των αγορών εκ εξωτερικού. Και δεν θα το έκανα επουδενί για δώρο. 2 - 2 το σκορ. Σε ντέρμπι βλέπω να εξελίσσεται........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Το 1 φυσικά, είναι σαφώς πιο κλασικό και διαχρονικό. wtffffffff απ τα casio στα ωμεγα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Θα με τρελάνετε και οι δυο! Το omega το έβαλα για να δείξω ότι η αντιγραφή της casio,το ΝΟΥΜΕΡΟ 1, είναι πιο κλασικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Θα με τρελάνετε και οι δυο! Το omega το έβαλα για να δείξω ότι η αντιγραφή της casio,το ΝΟΥΜΕΡΟ 1, είναι πιο κλασικό!Ναι, αλλά μας κοψοχόλιασες βρε ντόχτορ. Παραλίγο να χρειαστώ καρδιολόγο.... και ευτυχώς που τον έχω αδερφό. Καλά, αντιγραφή δεν το λες. Άπειρα είναι τα ρολόγια που βγάζουν όλες οι εταιρείες και αρκετά μοιάζουν μεταξύ τους μοιραία (πόσο διαφορετικά να καταφέρεις να τα κάνεις για να δείχουν τί? την ώρα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 θες συγκεκριμενα casio? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 θες συγκεκριμενα casio?Θέλω απαραιτήτως ρολογάδικη μάρκα, καλή και αξιόπιστη, εμφανισιακά να είναι κάπως έτσι (με τους χρονογράφους τους και τα σέα-μέα τους) και σε προσιτή τιμή (όχι να πληρώνω όνομα και φούμαρα, ποτέ δεν το αποδέχτηκα αυτό ως πρακτική).Και τα Casio της σειράς Edifice, μετά από ψάξιμο που έκανα πρωτίστως εμφανισιακά για το τί στυλ να κοιτάξω, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή λύση, διότι και τεράστια ποικιλία έχει (και σε σχέδια και σε τιμές), και επώνυμη αξιόπιστη εταιρεία είναι, και μοντέρνα όμορφα εμφανισιακά ρολόγια έχει. Καλύπτουν δηλ. αυτά που θα χρειαζόμουν και για δικό μου ρολόϊ και για δώρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Θέλω απαραιτήτως ρολογάδικη μάρκα, καλή και αξιόπιστη, εμφανισιακά να είναι κάπως έτσι (με τους χρονογράφους τους και τα σέα-μέα τους) και σε προσιτή τιμή (όχι να πληρώνω όνομα και φούμαρα, ποτέ δεν το αποδέχτηκα αυτό ως πρακτική).Και τα Casio της σειράς Edifice, μετά από ψάξιμο που έκανα πρωτίστως εμφανισιακά για το τί στυλ να κοιτάξω, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή λύση, διότι και τεράστια ποικιλία έχει (και σε σχέδια και σε τιμές), και επώνυμη αξιόπιστη εταιρεία είναι, και μοντέρνα όμορφα εμφανισιακά ρολόγια έχει. Καλύπτουν δηλ. αυτά που θα χρειαζόμουν και για δικό μου ρολόϊ και για δώρο.ποσο εχουν αυτα απο πανω? για να ξερω να δω αν εχω κατι κατα νου να σου προτεινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες