Jump to content

Recommended Posts

RTFM :P

Δεν ξέρω για εσένα,εγώ τα αλλάζω όσο λέει η Honda :blush2:

Ηξερα οτι καποιος θα το πει αλλα δεν το χω και δεν το βρισκω παρα μονο στα αργεντινικα

Και εγκω κοσμας-αννα-μαρια-ντολορες ντεν μιλαει πουρφαβορ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στα ποσα χιλιομετρα πρεπει να αλλαξω μπουζι?

Τελευταια φορα αλλαξα τον Ιουνιο πριν 6.000 χλμ!

Ποιο μοντελο ειναι το δικο σου;; εμενα του 2002.. Και του αλλαζω μπουζι καθε 2.500χλμ που αλλαζω και λαδια.. Σιγα...εξαλλου 3 ευρω νομιζω εχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο μοντελο ειναι το δικο σου;; εμενα του 2002.. Και του αλλαζω μπουζι καθε 2.500χλμ που αλλαζω και λαδια.. Σιγα...εξαλλου 3 ευρω νομιζω εχει...

πρωτη αδεια το '98!

οποτε και μπουζι στη λιστα να βαλω λοιπον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση έτσι για να μου φύγει η απορία. Μερικές φορές που πήρα το παπί του αδερφού μου (ZX 130) βόλτα, στο πρώτο ανέβασμα σε δευτέρα ζοριζόμουν ( σε φάση μερικές φορές να μην καταφέρνω να ανεβάσω :$). Έφταιγε ότι το μηχανάκι ήταν κρύο ή κάτι σχετικό, ή απλά εγώ επειδή το έπαιρνα αραιά και που δεν ήμουν συνηθισμένος και δεν έβαζα αρκετή δύναμη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω, αν οντως δεν εβαζες αρκετη δυναμη, αλλα το οτι το μηαχνακι ηταν κρυο, παιζει σημαντικο ρολο! Ειδικα τωρα τον χειμωνα, που παιζουν πολυ χαμηλες θερμοκρασιες στα λαδια, αλλαζουν δυσκολα οι ταχυτητες το πρωι, μεχρι να ζεσταθει το μοτερ(αρα και τα λαδια!).

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μπουζι πρεπει να παω να παρω? ειναι καποιο συγκεκριμενο για παπια?

Ερώτηση έτσι για να μου φύγει η απορία. Μερικές φορές που πήρα το παπί του αδερφού μου (ZX 130) βόλτα, στο πρώτο ανέβασμα σε δευτέρα ζοριζόμουν ( σε φάση μερικές φορές να μην καταφέρνω να ανεβάσω :$). Έφταιγε ότι το μηχανάκι ήταν κρύο ή κάτι σχετικό, ή απλά εγώ επειδή το έπαιρνα αραιά και που δεν ήμουν συνηθισμένος και δεν έβαζα αρκετή δύναμη;

δοκιμασε στις αλλαγες να παιζεις λιγο με το γκαζι και τις στροφες του κινητηρα!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μπουζι πρεπει να παω να παρω? ειναι καποιο συγκεκριμενο για παπια?

ναι,το κάθε μοντέλο έχει το δικό του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. :) Κοσμά αν το πάρω καμιά βόλτα τώρα που θα πάω τα Χριστούγεννα στο χωριό θα το έχω υπόψιν. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει το καθε μοντελο το δικο του.κατα 90% ολα τα παπια τα ιδια μπουζι παιρνουν...

ναι,αλά παίρνουν κάποιο συγκεκριμένο.Αυτό εννοούσα...Δεν μπορεί να βάλει,ας πούμε, αυτό που βάζω εγώ στο cbf.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαλε ενα μπουζι και δες τον κωδικο...συνηθως τον γραφει πανω...Οσον αφορα το καθε ποτε τα αλλαζεις δεν ξερω τι παιζει με τα παπια...εγω αλλαξα σήμερα μετα απο 28000χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω ρε μάγκες λίγο, από την στιγμή που κάποιοι εδώ μέσα (στο φόρουμ εννοώ) που τρολλάρουνε συστηματικά, λένε για μοτέρ μπούσα σε c50, για το πως να πάρουν μηχανακι απο τα 10, άλλοι έχουνε όνομα με το "kontres" μέσα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) άλλοι δηλώνουν στο προφίλ τους ότι δεν έχουνε κράνος και γελάνε κιόλας ( το γνωστό :P ). Αλλοι πάλι ζητάνε να πιάσουν τα 200 με το παπί, να του βάλουν αεροτομή σιδερώστρα και λαμπάκια απο χριστουγενίατικο δέντρο, ενώ θα έχουν ανεβάσει το καημένο το 50άρι το παπί στα 230 κυβικά. Γιατί αυτοί οι λογαριασμοί δεν μπαννάρονται, δεν εμποδίζονται και "κυκλοφορούν ανάμεσά μας". Και θα πείτε, "δες τι λέει ο πιτσιρικάς που έχει ανεβάσει το δικό του το παπί" αλλά άλλο να το κάνεις για να μπορείς να κάνεις την δουλεία σου πιο εύκολα, και άλλο να ψάχνεις ευκαιρίες να αρπαχτείς και να φωνάζεις μέσα στο φόρουμ "και θα φερω το Ζ το 1470αρι με τα διπλοτριπλογυριστά turbo να σας γ@μισω", γιατί δυστυχώς αυτά τα έχω διαβάσει και εδω μέσα...

Τροποποιήθηκε από τον korakas
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηθελα να ρωτησω, να μου πειτε,

ενα διχρονο 125, τι κοστος εχει απο συντηρηση και καθε ποτε θελει σερβις?

πρεπει να αλλαζονται και μπιελες , πιστονια κτλ?

Τροποποιήθηκε από τον jimbakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηθελα να ρωτησω, να μου πειτε,

ενα διχρονο 125, τι κοστος εχει απο συντηρηση και καθε ποτε θελει σερβις?

πρεπει να αλλαζονται και μπιελες , πιστονια κτλ?

Λοιπον γενικα τα διχρονα εχουν πιο φθηνο κοστος συντηρησης απο τα τετραχρονα... Για την ανακατασκευη που λες εξαρταταται απο τον τυπο της μηχανης και απο τον τροπο που θα την οδηγας... Νομιζω πως με ανθρωπινη οδηγηση θα θες πιστονακι καθε 30.000 χλμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω ρε μάγκες λίγο.........

απ'ολα έχει το φορουμ !

Όρεξη να'χεις να διαβάζεις. :afro:

:hunter: :hunter: :hunter: :hunter:

http://www.mybike.gr/topic/35847-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%cf%89-1000%ce%ac%cf%81%ce%b1-turbo-nitro/

:hunter: :hunter:

Πυρ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον γενικα τα διχρονα εχουν πιο φθηνο κοστος συντηρησης απο τα τετραχρονα... Για την ανακατασκευη που λες εξαρταταται απο τον τυπο της μηχανης και απο τον τροπο που θα την οδηγας... Νομιζω πως με ανθρωπινη οδηγηση θα θες πιστονακι καθε 30.000 χλμ...

οκ σ'ευχαριστω

για ενα εντουρακι ελεγα, και εννοειται για ηπια χρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε κανένα καλό-τίμιο-φθηνό ηλεκτρολόγο στην Αθήνα να μου ελέγξει το cbf;

Θέλω να μετρήσω μπαταρία, ανορθωτή, πηνία και τυχών διαρροές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως μπορούμε να αλλάξουμε τον "τίτλο μέλους" (γυρναει δεν γυρναει/σπιτι-δουλεια κτλ)

Το ψάχνω καιρό τώρα αλλά δεν το βρίσκω... Μήπως αλλάζει μόνο με προ'υ'ποθέσεις, και αν ναι, ποιές είναι αυτές?

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τι γινετε με την εμφανιση φωτογραφιων απο το imageshack ;;;

Εχω ανεβασει εκει φωτο, ανοιγω τη φωτο εκει αντιγραφω τη διευθυνση σε μια απαντηση στο mybike, παταω προεπισκοπηση και..."Δεν επιτρέπεται αυτή η επέκταση αρχείου εικόνας"

Καμια βοηθεια καποιος γνωστης;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως μπορούμε να αλλάξουμε τον "τίτλο μέλους" (γυρναει δεν γυρναει/σπιτι-δουλεια κτλ)

Το ψάχνω καιρό τώρα αλλά δεν το βρίσκω... Μήπως αλλάζει μόνο με προ'υ'ποθέσεις, και αν ναι, ποιές είναι αυτές?

Ευχαριστώ

κάνεις κλικ πάνω δεξιά στο όνομα σου και μπαίνεις στο προφίλ σου , στη συνέχει κάνεις κλικ στο "επεξεργασία του προφίλ μου"

2zishtl.jpg

και μετά συμπληρώνεις το πεδίο "τίτλος μέλους"2ch6jcl.png

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρέπει να έχεις συμπληρώσει και εναν αριθμό μηνυμάτων (200-250, δεν θυμάμαι) για να σου εμφανίσει την επιλογή "τίτλος μέλους"

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τι γινετε με την εμφανιση φωτογραφιων απο το imageshack ;;;

Εχω ανεβασει εκει φωτο, ανοιγω τη φωτο εκει αντιγραφω τη διευθυνση σε μια απαντηση στο mybike, παταω προεπισκοπηση και..."Δεν επιτρέπεται αυτή η επέκταση αρχείου εικόνας"

Καμια βοηθεια καποιος γνωστης;

Κανεις καμια ιδεα; Μπορουμε να τις ανεβασουμε απο αλλου ισως;

Μαλλον το βρηκααα!! :) ευχαριστω παντως :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Iraklis Krhth

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...