Jump to content

Recommended Posts

Εδω εξηγουνται ολα πολυ ωραια.

αρα περνουμε μαζι και ενα σετακι αντιστασεις οπως τις δινει ο κυριος και ειμαστε ετοιμοι

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν η κατανάλωση που έχεις είναι συνεχώς υψηλή τότε μπορείς να βάλεις ένα ψηφιακό ρελέ. Με όλα αυτά πάντως έχε το νου σου στη μπαταρία...

Pls, δες το σχετικό θέμα. Μην τα λέω πάλι.

****** ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Βλέπω πως τα animated GIF ζορίζουν υπερβολικά τον browser και ακόμη και το γράψιμο γίνεται δύσκολο. Pls, αφαιρέστε τα. (άσε που γίνεται κουραστικό ) *******

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα οτι το φλασερ απο το δικο μου ειναι με 2 πιν.

Αρα οποιοδηποτε φλασερ με 2 πιν καταλληλο για led μου κανει η πρεπει να ξερω και κατι παραπανω?

Αξιζει να το παραγγειλω απο ebay η να παω να βρω κανενα αυτοκινητου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα ψάξει τον αντίστοιχο ηλεκτρονικό του κλασικού μαμά. Όλα σωστά (μέγεθος, βύσμα) μόνο που δεν μπορούσε να βρεθεί με τίποτα στη λιανική...

Βρες καλύτερα κάτι από ebay.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα οτι το φλασερ απο το δικο μου ειναι με 2 πιν.

Αρα οποιοδηποτε φλασερ με 2 πιν καταλληλο για led μου κανει η πρεπει να ξερω και κατι παραπανω?

Αξιζει να το παραγγειλω απο ebay η να παω να βρω κανενα αυτοκινητου?

Εγώ παράγγειλα ένα με ψηφιακό 2,5€ από ebay και είναι κομπλέ, με 3 πιν βέβαια. Το 3ο πιν μη σε φοβίζει, γείωση είναι και παίρνεις από όπου θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα πχ με κατι τετοιο

http://www.ebay.co.uk/itm/FLASHER-RELAY-FOR-LED-INDICATOR-MOTORCYCLE-MOTORBIKE-BIKE-RESISTOR-2-PIN-12V-NEW-/220964997981?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item33728a4b5d

θα ειμαι κομπλε

Εχει και πιο φθηνος αλλα για 3Ε λεω να μη παρω τιποτα τελειως μουφα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις εντοπίσει που βρίσκεται αυτό το μαραφέτι πάνω στο μηχανάκι σου?

Γιατι στο δικό μου λένε οτι είναι ενσωματωμένο στην πλακέτα του καντράν και δεν αλλάζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατω απο τη σελα ειναι σε μενα.

Θα το τσεκαρω αυριο για να ειμαι 100% σιγουρος.

Παντως με συνολο 10Ε αλλαζω και τα 4 φλας και το ρελε και για το κρυσταλλο ζητανε 5ευρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα πχ με κατι τετοιο

http://www.ebay.co.u...=item33728a4b5d

θα ειμαι κομπλε

Εχει και πιο φθηνος αλλα για 3Ε λεω να μη παρω τιποτα τελειως μουφα.

Εγώ πείρα αυτό http://www.ebay.com/itm/350952541426, προτίμησα ψηφιακό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι φλας και να βάλω.

Τέσσερις μήνες το έχω και είναι μια χαρά.

Κι αυτό που λες εσύ, αφού λέει για led θα είναι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

****** ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Βλέπω πως τα animated GIF ζορίζουν υπερβολικά τον browser και ακόμη και το γράψιμο γίνεται δύσκολο. Pls, αφαιρέστε τα. (άσε που γίνεται κουραστικό ) *******

Απόκρυψη των υπογραφών που σε ενοχλούν. :)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'ναι καλά το AdBlock!

Μου έκανε πολύ εντύπωση πόσο έκατσε το Safari. Είναι βαριά φαίνεται αυτά τα anim. Gifs...q

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο! δεν το είχα δει. :cheers:

Μόλις απέκρυψα και τη δική σου υπογραφή Νίκο. :crazy: :crazy: :crazy:

Η αλήθεια είναι ότι κάποιων μελών οι υπογραφές (εικόνες) είναι μεγαλύτερες σε kb από τη σελίδα. :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Remalia μη μου κρύβετε τη φωτογραφία,είναι θρυλική!

Επειδή τελευταίως στο φατσοτέφτερο τα βίντεο ανοίγουν μόνα τους και δεν το θέλουμε αυτό,ειδικά αν μπαίνουμε από κινητό,ή λύση υπάρχει:

Πάμε πάνω δεξιά στο βελάκι,το πατάμε ->Ρυθμίσεις->κάτω αριστερά "βίντεο''->Αυτόματη έναρξη βίντεο επιλέγουμε ΟΧΙ.

Δατς όλλ.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει λόγος αλλαγής του μπουζί* αν το διάκενο είναι εντός προδιαγραφών και αν δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στη λειτουργία του κινητήρα;

*εννοώντας ότι έχουν φτάσει τα χλμ του σέρβις

Τροποποιήθηκε από τον FunkyBear

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει λόγος αλλαγής του μπουζί* αν το διάκενο είναι εντός προδιαγραφών και αν δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στη λειτουργία του κινητήρα;

*εννοώντας ότι έχουν φτάσει τα χλμ του σέρβις

Πρακτικα οχι.

Κανονικα στα χιλιομετρα του σερβις κοιτα για καποια ζημια,μετρας και ρυθμιζεις διακενο και το ξαναβαζεις.

απλα επειδη ειναι φθηνα συνηθως,τα αλλαζουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια!

Χαιρομαι που σας βρηκα!Μολις ανοιξα λογαριασμο εδω και γιαυτο δεν ηξερα πως να δημιουργησω ενα topic!Συγμνωμη εκ των προτερων!

Ο λογος που εφτασα εδω ειναι γιατι θελω να αλλαξω τις μποροστινες λαμπες απο το kazer του πατερα μου χρονολογια; 98'.Εχω ψαξει παντου αλλα δεν εχω βρει τιποτα!Μηπως μπορειτε να μου δωσετε καμια συμβουλη η κανενα tutorial για να πως ξεμονταρω την μασκα του τιμονιου?Α με μια προχειρη προσπαθεια που εκανα ειδα οτι ενα μεγαλο χοντρο καλωδιο συνδεεται με το πισω μερος του κοντερ.Τι πρεπει να κανω? Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες Κώστα στο mybike.

Καλή συνέχεια :D

Συνήθως το καπάκι πάνω από τα φώτα, βγαίνει αν ξεβιδωθούν σταυρόβιδες που τις βλέπεις αν σκύψεις και κοιτάξεις το κάτω μέρος του τιμονιού.

Κανά 4άρι θα είναι, τις ξεβιδώνεις και τραβάς επάνω το καπάκι με τα όργανα.

Το χοντρό καλώδιο που πάει στο κοντέρ, είναι η ντίζα του κοντέρ, που ξεκινά από τον τροχό και καταλήγει στο κοντέρ.

Η ντίζα αυτή περιστρέφεται από το κέντρο του τροχού και μεταφέρει την περιστροφική κίνηση στην πλάτη του κοντέρ, όπου με τον κατάλληλο μηχανισμό έχουμε ένδειξη της ταχύτητας και των αποστάσεων που διανύουμε.

Η ντίζα αυτή, εκεί που ενώνεται με το κοντέρ, έχει κυλινδρικό τερμάτισμα με πολλά διαμήκη δοντάκια και ξεβιδώνει.

Την ξεβιδώνεις και απελευθερώνεται το κοντέρ και το καπάκι (κάπου εκεί θα υπάρχει και μια φίσα για ρεύμα, καρφωτή, με μικρή ασφάλεια-κλείδωμα)

Αλλάζεις τις λάμπες και καλό θα είναι να λαδώσεις λιγάκι την ντίζα που λογικά θα έχει στεγνώσει!

Ιδανικά είναι να λύσεις την ντίζα και χαμηλά, στον τροχό, να την ψεκάσεις με αρκετό WD40 μέχρι να τρέξει το μαυρισμένο υγρό στο κάτω άκρο (βάλε χαρτί κουζίνας) και μετά ρίξε βαλβολίνη/χοντρό λάδι για λίπανση!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από την σημερινή νυχτερινή βόλτα είδα ότι δεν παλεύεται άλλο η αντανάκλαση που κάνει το εσωτερικό του fairing μου στα μεσαία και ειδικά στα μεγάλα φώτα σε σημείο που δεν βλέπω μπροστά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλυτώσω από αυτό το πραγματικό μαρτύριο δηλαδή να βάλω κάτι από μέσα η γενικά να κάνω κάτι με αυτό το πρόβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, βλέπεις τον δρόμο μέσα από το φέρινγκ της μηχανής? Ή μήπως εννοείς τη ζελατίνα του κράνους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ζελατίνα της μηχανής αντανακλά πάρα πολύ έντονα το φως από τα φώτα σε σημείο που με τυφλώνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτάζεις μέσα από την ζελατίνα για να δεις τον δρόμο ή κοιτάζεις από πάνω της? Δηλαδή αντανακλά το φως που πέφτει στον δρόμο από τα φώτα σου?

Ποια ζελατίνα φοράς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...