Jump to content

Recommended Posts

Το αναποδο απο αυτο που λες. Οταν ζεσταινεται σημαινει πως μειωνονται και οι αποστασεις. Αρα πιο πολυ θα το ακους κρυο. Οπως και να'χει, πηγαινε ρυθμισε τες γιατι το να εχουν αποσταση, φθειρει τα συμπρακαλα εκει μεσα πολυ πιο γρηγορα!

ΕΝΤΙΤ: Οπα. Οταν λες χτυπανε, που χτυπανε? Τα εκκεντρα πανω στα καπελωτα ή σε οτι εχει, ή χτυπανε στο πιστονι? Χαχα

φιλε τοσο καιρο ψαχνω να βρω τι ειναι και δεν ξερω. Οταν ειναι κρυο το μηχανακι ολα καλα αλλα οταν ζεσταινεται ακουω κατι σαν τσικ-τσικ-τσικ απο μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι προσωρινή λύση. Δες εδώ για λεπτομέρειες

http://www.mybike.gr...BC%CE%BF%CF%85/

Ευχαριστώ για το χρήσιμο link, απ'ότι κατάλαβα είναι μια λύση που τις περισσότερες φορές κρατάει αλλά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί γι αυτό, με την πρώτη ευκαιρία με βλέπω για βουλκανιζατέρ επομένως και μέχρι τότε προσεκτική οδήγηση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ΄σαι καλά. Μέσα στο λινκ αυτό έχει και άλλα λινκς που είναι και αυτά πολύ χρήσιμα. Όταν έχεις χρόνο για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ρίξε μια ματιά :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες η μεταβίβαση μηχανής γίνεται στα κεπ? Είναι ανοιχτά και τα απογεύματα ή μόνο πρωινά? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη τη στιγμη συγγενικη μου οικογενεια εχει 2 μοτοσυκλετες και θα δωθουν και οι 2 για να παρουν μια, υπαρχει ενα CBR600RR του 2005 και μια BMW F650GS του 2004, θα θεωρηθει εξελιξη αν αγοραστει ενα Vstrom 1000 ή ενα Varadero? Αρχικα ηθελε την BMW1200GS αλλα εχασε μια καλη περιπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξέλιξη θεωρώ πως είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Αν η νέα μοτο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και τα θέλω του κυρίως είναι εξέλιξη. Δεν το καθορίζουν κυβικά, μάρκα ή ψεκασμός έναντι καρμπυρατερ αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε τοσο καιρο ψαχνω να βρω τι ειναι και δεν ξερω. Οταν ειναι κρυο το μηχανακι ολα καλα αλλα οταν ζεσταινεται ακουω κατι σαν τσικ-τσικ-τσικ απο μεσα.

Oταν ανοιγεις γκαζι γινεται πιο εντονο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε cTeLiOc μου το χάλασες, κοίτα τι του ετοίμαζα. :crazy:

Είναι το τραγουδάκι που λένε για κάλαντα οι Αγγλόφωνοι, Ζίγκλε-μπελς ζίγκλε-μπελς, ζίγκλε ολ δε γουέη !!!

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε cTeLiOc μου το χάλασες, κοίτα τι του ετοίμαζα. :crazy:

Είναι το τραγουδάκι που λένε για κάλαντα οι Αγγλόφωνοι, Ζίγκλε-μπελς ζίγκλε-μπελς, ζίγκλε ολ δε γουέη !!!

Τρελέ! Α τρελέ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξέλιξη θεωρώ πως είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Αν η νέα μοτο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και τα θέλω του κυρίως είναι εξέλιξη. Δεν το καθορίζουν κυβικά, μάρκα ή ψεκασμός έναντι καρμπυρατερ αυτό.

Οταν ψηνεσαι για 1200GS και καταληγεις στο Στρωμα ή το Varadero ειναι καπως... δεν σνομπαρω αυτες τις 2 αξιολογες μηχανες αλλα συνηθως οσοι εχουνι τετοιες μετα πανε σε BMW ή θελουν να πανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως παει καποιος απο βουλιαγμενης στη λουτσα?

οχι εναλλακτικες...αλλα πιανουμε τη βουλιαγμενης απο κεντρο και καρφι...μετα τι?

τι πινακιδες ακολουθω?δρομους?ποιες περιοχες περνω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καρφί δεν πάει από την Λ.Βάρης;

Πας προς Κοροπί, όλο ευθεία περνάς το αεροδρόμιο και τσουπ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ ο θεος βοηθος...

(επειδη δεν εχω ιδεα,απο αττικη οδο ειναι αυτο που λες?)

αν ναι θα ηθελα να την αποφυγω γιατι το παλιοπαπο παει μεχρι 70 max.

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο βουλιαγμενης στο υψος της γεφυρας του Πρακτικερ στριβεις για Καρεα και μπαινεις στην περιφεριακη της Α.Ο.για Ραφηνα

Εναλακτικα τερμα Βουλιαγμενης ,Λ.Βαρης - Κορωπι και πιανεις παλι την Α.Ο και βγαινεις στην λεωφορο Μαραθωνα για Ραφηνα.Απο Ραφηνα μπαινεις στην τοπικη οδο για Λουτσα

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...