Jump to content

Recommended Posts

Upside down ή συμβατικο?

Aνεστραμμένο ήταν, και δεν έπιανε στην μεταλλική διαδρομή, αλλά στο πλαστικό(;) περίβλημα του ελατηρίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εκτιμω πως σε ανεστραμενο ειναι αρκετα δυσκολο να στραβωσεις πιρουνι ετσι ευκολα....

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σπείρω μια ερώτηση απο απόψε και ελπίζω να θερίσω απαντήσεις αύριο.

Αν μια μηχανή είναι πιασμένη απο τα πιρούνια(στο ύψος κάτω απο τη μάσκα) μέσω σταθερής μεταλλικής κατασκευής(σαν να τα έχεις αρπάξει με τα χέρια) και ο αναβάτης κάθεται επάνω στη μηχανή και κουνιέται νευρικά(κρύβεται πίσω απο τη ζελατίνα, γέρνει το σώμα κτλ), μπορεί να προκληθεί ζημιά στα πιρούνια; Να στραβώσουν πχ; Ή δεν είναι τόσο ευαίσθητα;

Σε καμία περίπτωση έτσι κι αλλιώς. Ανεξάρτητα του είδους του πιρουνιού (εκτός κι αν μιλάμε για κανένα πιρούνι οδοντογλυφίδα και αναβάτη 150 κιλά)

Πόσο μάλλον όταν περιγράφεις πως η στήριξη θα γειτνιάζει με την κάτω τιμονόπλακα, Γιάννο.

Υ.Γ.: Η υπογραφή σου κυρ-στραβόξυλε, είναι όλα τα λ7!!! Πολύ πολύ καλή! :D

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(εκτός κι αν μιλάμε για κανένα πιρούνι οδοντογλυφίδα και αναβάτη 150 κιλά)

Καλά σου ρε, θα δεις τι θα σου κάνω :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου λέτε, για ποιό λόγο κάποιος να κλέψει μια μοτοσικλέτα; Έκτός απο το λόγο των ανταλλακτικών και δε μιλάω για μια μοτοσικλέτα παρατημένη, αλλά κλειδωμένη με λουκέτα, συναγερμούς και ότι άλλο βάζετε, να θέλει κόπο δηλαδή.

Και όχι δε το ρωτάω επειδή έκλεψα μια και τα ανταλλακτικά δε λένε να πουληθούνε με τίποτα. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις πανε πχ βουλγαρια κτλ και λογικα εκει βγαζουν αλλα χαρτια και τις πουλανε.αλλα και πολλες αλλες χρησεις...ληστειες κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μ'αρέσει που δεν άνοιξα καινούριο thread μπας και απαντούσε κανένας στις σύντομες ερωτήσεις... αλλά το forum παιδιά (στους mods αναφέρομαι) είναι δυστυχώς gtp. εγώ εδώ δεν ξαναγράφω.

Αν έχετε κουραστεί να απαντάτε σε ερωτήσεις ασχέτων ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ FORUM ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ενα gilerάκι 125 τετραχρονο υπολειπεται σε επιδοσεις-ρεπριζ απο ενα 125 διχρονο κατα πολυ ;

ξερει κανεις πρακτικα ποσο πισω ειναι το τετραχρονο; το σκεφτομαι καθως 4χρονο και υδροψυκτο ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τον σημερινο ανταγωνισμο στα 125 αεροψυκτους κινεζους

να σας ενημερωσω οτι ημουν γραμμενος με διαφορετικο ονομα, δεν ειμαι κανα βλαμμενο που μπαινει, ρωταει ο,τι του 'ρθει και δε ξαναεμφανιζεται. αυτο για οποιον στραβωσε τα μουτρα του και απαξιωσε να απαντησει εστω και συντομα στο παραπανω μου post

μ'αρέσει που δεν άνοιξα καινούριο thread μπας και απαντούσε κανένας στις σύντομες ερωτήσεις... αλλά το forum παιδιά (στους mods αναφέρομαι) είναι δυστυχώς gtp. εγώ εδώ δεν ξαναγράφω.

Αν έχετε κουραστεί να απαντάτε σε ερωτήσεις ασχέτων ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ FORUM ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Δε ξέρω να απαντήσω, αλλά έχω κι εγώ μια ερώτηση...

Έχετε internet στη μονή της Παναγίας Σουμελά;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τρελαίνεσαι,μπορεί όσοι μπήκαν εκείνη τη στιγμή που το'γραψες να μην ήξεραν,δεν το κοιτάνε όλοι αυτό το θέμα,άμα περάσει μία σελίδα και δεν σου απαντούν την ξανακάνεις και λες ότι την έκανες και πιο πριν.Και δεν είναι επειδή είσαι νέο μέλος ή έχεις λίγα μηνύματα,όταν ο άλλος δεν ξέρει,θα το περάσει έτσι,δεν θα καθόμαστε όλοι να γράφουμε "δεν ξέρω" ότι δεν ξέραμε γιατί η ερώτηση με την απάντηση θα'χε 30 σελίδες διαφορά.

Άραξε B) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τρελαίνεσαι,μπορεί όσοι μπήκαν εκείνη τη στιγμή που το'γραψες να μην ήξεραν,δεν το κοιτάνε όλοι αυτό το θέμα,άμα περάσει μία σελίδα και δεν σου απαντούν την ξανακάνεις και λες ότι την έκανες και πιο πριν.Και δεν είναι επειδή είσαι νέο μέλος ή έχεις λίγα μηνύματα,όταν ο άλλος δεν ξέρει,θα το περάσει έτσι,δεν θα καθόμαστε όλοι να γράφουμε "δεν ξέρω" ότι δεν ξέραμε γιατί η ερώτηση με την απάντηση θα'χε 30 σελίδες διαφορά.

Άραξε B) .

άντε καλά αράζω...

δεν είμαι κάνας κοντράκιας για να με νοιάζουν οι "κολώνες" διαφορά, τα κάναμε παληά αυτά, τα κόψαμε όταν κάναμε λατέρνα ένα suzukάκι.

Το θέμα είναι αν έχει αισθητή διαφορά στο γκάζι. (να αξίζει δηλαδή την κατανάλωση εξτρά που έχει το δίχρονο)

εγώ τρελάθηκα γιατί κάνω την ερώτηση και από κάτω ακριβώς ρωτάει ένας για ένα παιχνίδι (!!) και ασχολούνται 15 άτομα μετά με το παιχνίδι ναουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ενα gilerάκι 125 τετραχρονο υπολειπεται σε επιδοσεις-ρεπριζ απο ενα 125 διχρονο κατα πολυ ;

ξερει κανεις πρακτικα ποσο πισω ειναι το τετραχρονο; το σκεφτομαι καθως 4χρονο και υδροψυκτο ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τον σημερινο ανταγωνισμο στα 125 αεροψυκτους κινεζους

η διαφορά (προς το καλύτερο) σε επιτάχυνση ενός 125cc 2Τ από ένα 125cc 4Τ κατά τη γνώμη μου είναι αμελητέα (με την τιμή της βενζίνης τώρα) σε σχέση με την παραπάνω κατανάλωση που θα έχει το δίχρονο,

οπότε αν είσαι ανάμεσα σε 4Τ και 2Τ, για εμένα προτίμησε το πρώτο,

είχα Runner 180 SP, όπλο αλλά έπινε τον κώλο του, δεν θα ειμαι καθόλου υπερβολικός αν σου πω οτι έκαιγε τα ίδια που καίει και το τενερε..!

(καλά για τέρμα γκάζι δεν το συζητάω)

και μην νομίζεις οτι φορούσε κανένα μεγάλο καρμπ, το μαμά είχε το οποίο ήταν ίδιο με αυτό που φόραγαν και τα 125αρια.

έχω και ένα typhoon 125, αυτό δεν το έχω μετρήσει καν... αλλά και αυτό με 1.7 το λίτρο είναι άστα να πανε...

εποχές που ακόμα και η κατοστάρα είχε κάτω από 1e, τα γέμιζα με BP Ultimate, και V-Power έτσι για το γούστο (λεφτά υπήρχαν) και ήταν τα δίχρονα πραγματικά η χαρά του παιδιού!

αλλά τώρα ούτε καν, ειδικά που λες και για Κινέζο...

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μια ερωτηση.. ποια η διαφορα ενος power commander III απο ενα power commander V ??? σου δινει κατι παραπανω το PCV ? ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες μια καρινα αξιζει τα 100-200 ευρω?

Δηλαδη κανει δουλεια?

Περα απο την ομορφια προστατευει καθολου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η διαφορά (προς το καλύτερο) σε επιτάχυνση ενός 125cc 2Τ από ένα 125cc 4Τ κατά τη γνώμη μου είναι αμελητέα (με την τιμή της βενζίνης τώρα) σε σχέση με την παραπάνω κατανάλωση που θα έχει το δίχρονο,

οπότε αν είσαι ανάμεσα σε 4Τ και 2Τ, για εμένα προτίμησε το πρώτο,

εισαι σιγουρος για αυτα που λες στα τονισμενα?

αν βαλουμε στην θεση του 125 4τ ενα inova125 ψεκαστο μπορω να σου βρω ακομα και 50αρι 2τ που θα ριξει κολωνες ολοκληρες αν τα πανε σε επιταχυση. αν βαλω ενα καλο 125 2τ διπλα στο ινοβα θα εχουμε καρδιακες προσβολες δεν θα προλαβει να δει τι τον περασε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη κανει δουλεια?

Διάλεξε :lipssealed:

keel_zpsb4c48728.jpg

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη κανει δουλεια?

Κοσμά εννοείτε οτι θα έχει τόσο ακριβά,δίως αν είναι και επόμενη όπως ^puig^ εεε....τότε,άστα-βράστα.

Τώρα,το τι κάνουν?? Καλή ερώτηση,με δύσκολη απάντηση..Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στο δικό μου,ας πούμε οτι στέλνει το αέρα κατευθυνόμενα στο μοτέρ.. κοίτα το λινκ.. http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=3042&cat=452

Αν αξίζει.?? Πλαστική ναι,... σπάει σε λάθος εκτίμηση πεζοδρομίου,ομορφιά αναμφισβήτητη, αλλά εγώ την έβαλα και είδα 3.χλμ. παραπάνω.::D :D

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...