tasos- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γεια χαρά σε όλους . μετά από αρκετά χρόνια (αφού τα παιδία μεγάλωσαν και έχουμε περισσότερο χρόνο ) και αισίως πιάσαμε τα 41+ είπα να ξανανιώσω τον αέρα του αναβάτη . έλα όμως που το ταβάνι είναι χαμηλό λόγω κρισάρας και δεν φτάνει ούτε τα δυο χιλιάρικα αυτό που κοιτάω είναι η καμία transalp 600 96-99 η κάνα kle 500 ποιο καινούριο 2001-2002 . η δικιά μου επιθυμία βέβαια είναι το ΤΑ 600 αλλά ρωτάω την γνώμη σας πόσο ρόλο παίζουν αυτά τα 5-6 χρονάκια διαφοράς . Η χρήση Θα είναι μόνο για hobby καμιά βόλτα όχι για κύριο όχημα λόγο οικογένειας και κουτσούβελων υπάρχει auto .. ακούω γνώμες … Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λεω εγω τωρα ..οποιο σαρεσει περισσοτερο οποιο βρεις σε καλυτερη κατασταση σε οποιο ταιριαζεις καλυτερα πανω εχε μονο υποψιν επειδη αναφερθηκες στην κριση ..το τρανσαλπ καιει αρκετα πανω απο την κατηγορια. Παντως στην θεση σου ..ο μονος λογος να διαλεγα το transalp θα ηταν αν ταξιδευα με την μοτο, το KLE μου φαινετε πιο "παιχνιδιαρικο" Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον sorips 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γεια σου φιλε και καλως ηλθες! Με ενα budget της ταξης των 2000 ευρω η και λιγο πιο κατω νομιζω οτι βρισκεις νεοτερο μοντελο τρανσαλπ απο τις χρονολογιες που λες. Ψαξ'το λιγακι στα διαφορα σαιτ με αγγελιες, νομιζω οτι εχει μπολικο πραμα. Πιο συγκεκριμενα ομως και αφου θελεις γνωμες για τα συγκεκριμενα μοντελα και τις συγκεκριμενες χρονολογιες θα πω οτι πανω κατω την ιδια αξιοπιστια εχουν και τα δυο και ειναι αρκετα υψηλη, ειναι και τα δυο καλα μηχανακια, λιγο πιο στενο και συμαζεμενο το κλε. Ανεβα και στα δυο για μια βολτα να τα δεις κιολας και να καταλαβεις πιο σε ικανοποιει και σε βολευει περισσοτερο και κανε την επιλογη σου! Εγω προσωπικα θα διαλεγα το kle σαν νεοτερο, ομως ξαναλεω, νομιζω οτι υπαρχουν αρκατα transalp 2000 και μετα στα λεφτα που εθεσες οριο. καλο ψαξιμο και καλη επιλογη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Για ταξίδια το TA είναι πιο πάνω. Όχι ότι το KLE δεν ταξιδεύει άνετα, αλλά θα χρειαστείς ψηλότερη ζελατίνα και μια πιο άνετη σέλα. Για σένα, για συνεπιβάτη δεν έχω ακούσει παράπονο ακόμα. Αν είσαι σιδεροκώλης δεν θα'χεις θέμα. Το ΤΑ είναι V-twin, πιο "ομαλή" και χαλαρή λειτουργία κινητήρα. Το KLE είναι εν σειρά δικύλινδρος και θα το δουλέψεις ψηλά αν θες να δώσει τα μέγιστα. Και τα δύο πάνω-κάτω στις ίδιες αποδόσεις είναι, με το TA να'ναι οριακά λίγο πιο πάνω. Το κακό είναι, όπως προειπώθηκε, ότι καίει παραπάνω. Έχοντας οδηγήσει και τα δύο θα προτιμούσα μάλλον το TA. Εκτός αν θες να πάρεις την KLE μου! :P Πάντως η KLE είναι η αλήθεια είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικη, αλλά μπορείς και με το TA να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Και η TA έχει καλύτερα φρένα και αρκετά πιο άνετη σέλα. Έχε υπ'όψη σου πάντως πως αν και δεν της φαίνεται, η KLE είναι και ψηλότερη αλλά και πιο βαριά απ'το TA. Δεν το καταλαβαίνεις όταν την οδηγάς, αλλά ισχύει. Τις ηλικίες πάντως μην τις κοιτάς. Απ'τη μία τα TA είναι γνωστά σκυλιά και αν είναι καλά συντηρημένα κρατάνε μια ζωή, απ'την άλλη το ίδιο ισχύει και για τα KLE, τα οποία ανά τα χρόνια ελάχιστες ουσιαστικές αλλαγές είχανε στα μοντέλα που κοιτάς. Οι μεγαλύτερες έγιναν μετά το '05, όπου το φίμωσαν με τους καταλύτες για τους ρύπους. Όπως και να'χει, οδήγησέ τα και τα δύο και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Απλά προτεραιότητά σου να'ναι καλοσυντηρημένα, γιατί κι έκανα κι εγώ το λάθος να παραβλέψω μικροπράγματα και για να την φέρω σε άψογη κατάσταση μου'φυγαν μάνι-μάνι παραπάνω από 6 κατοστάρικα, οπότε πρόσεχε αν χρειάζεται αλυσίδες, γρανάζια, λάστιχα κτλ. Οπωσδήποτε ένας καλός έλεγχος πριν πάρεις οτιδήποτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση το θέμα είναι ότι κοιτάω εδώ και δυο εβδομάδες τώρα τις αγγελίες και τα πράγματα είναι στενά από θέμα επιλογής εδώ στην Θεσσαλονίκη όλο και όλο 6 με 10 μηχανάκια και από τα δυο έχω βρει εδώ πάνω τέλος πάντων επειδή δοκίμασα και τα δυο και λόγο ύψους από πλευράς μου ταίριαζε καλύτερα το ΤΑ απλός τα χρόνια είναι αυτό που σκέφτομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση το θέμα είναι ότι κοιτάω εδώ και δυο εβδομάδες τώρα τις αγγελίες και τα πράγματα είναι στενά από θέμα επιλογής εδώ στην Θεσσαλονίκη όλο και όλο 6 με 10 μηχανάκια και από τα δυο έχω βρει εδώ πάνω τέλος πάντων επειδή δοκίμασα και τα δυο και λόγο ύψους από πλευράς μου ταίριαζε καλύτερα το ΤΑ απλός τα χρόνια είναι αυτό που σκέφτομαι. αμα ειναι προσεγμενο το μηχανακι δεν υπαρχει προβλημα, κι ας εχει και πολλα χιλιομετρα, για μενα δεικτης αξιοπιστιας ειναι και αυτο. Το θεμα ειναι πως θα βρεις το προσεγμενο και αυτο που θα σου προσφερει αλλες πχ 50,000 κμ περιμενοντας απο σενα μονο τα αναλωσιμα και την περιποιηση σου, εστω και καποιες ζημιες χρησης. Ειναι λαχειο και μακαρι να μπορεσεις να βρεις το καλυτερο μηχανακι. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ελεγχο σε μαστορα εμπιστοσυνης, γιατι μπορει καποιος να τσιμπησει το 50αρι και να σου πει καλο ειναι το κοιταξα παρτο και να ειναι χαλια. Απλα για ελεγχο πας το ενα που εχεις ψιλο καταληξει, αλλιως ειναι χασιμο χρηματων, να ελεγξεις πχ 2-3 μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Προσωπικά θα προτιμούσα το ΚΛΕ λόγω εμφάνισης και μόνο. Το ΤΑ νομίζω πως είναι καλύτερο,οχι τοσο σαν μηχανάκι,αν και πιστεύω πως είναι ενα κλίκ καλύτερο αλλα πως θα σου ταιριάξει περισσότερο για την χρήση που το θές,περισσότερο βόλτες κλπ. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις περισσότερο είναι να πάρεις αυτό που θα βρείς σε καλύτερη κατάσταση,ποιο προσεγμένο και ας έχει και κάποια χιλιόμετρα παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Εκ πείρας: Το kle το αισθάνεσαι πιο "αθλητικό", πιο ευέλικτο και πιο ζωντανό. Το ΤΑ είναι πιο άνετο, έχει καλύτερα φρένα και είναι λίγο πιό σταθερό, αλλά έχει πιό βαριά αίσθηση. Αν σκοπεύεις να ταξιδεύεις πάρε το ΤΑ. Αν θέλεις πιο "ζωντανή" αίσθηση, πάρε το KLE. Από κατανάλωση, το ΤΑ είναι λίγο πιό φαγανό. Και τα δύο φορτώνονται εύκολα, με αρκετά μεγάλες σχάρες, και τα δύο είναι σκυλιά, και τα δύο έχουν "παλιομοδίτικη" αίσθηση στο δρόμο, με μαλακά μπροστινά, αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου, εμένα. Το ΤΑ είναι λίγο καλύτερα φινιρισμένο, επίσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Το ΤΑ600 είναι πολύυυυ καλύτερα φινιρισμένη και με ανώτερη ποιότητα. Αν έλεγες για το 650 θα το καταλάβαινα.... TA600 από μένα μιας και το θεωρώ πολύ πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι. Στα 2000 ευρώ βρίσκεις και ΤΑ650, πάντως, που είναι πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 επειδη εχω φιλο με ΤΑ600 κοιτα οδηγηκα δεν μου αρεσει καθολου .εχει μια πως να το πω σαν αποστειρωμενη αισθηση .το ΤΑ 650 ειναι καλυτερο αλλα δεν εχει την αξιοπιστια του 600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Παρόλα αυτά το 650 είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αξιόπιστο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Στα 2000 που τα βρήκατε βρε παιδιά τα 650άρια TA; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Στα 2000 που τα βρήκατε βρε παιδιά τα 650άρια TA; Το δικό μου το πούλησα 2200. Θα το έδινα και φτηνότερα εάν δεν έβρισκα. Και υπήρχαν φτηνότερα από το δικό μου....http://www.car.gr/classifieds/bikes/?engine_size-to=%3C650&significant_damage=f®istration-from=%3E2000&category=&engine_power-to=%3C75&engine_size-from=%3E550&mileage-from=&make=22&rg=&price-to=%3C2500®istration-to=%3C2007&exterior_color=&price-from=%3E1500&variant=&engine_power-from=%3E50&hi=&fuel_type=&offer_type=sale&mileage-to=&created=&so=pr&or=a 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι μηχανακια ειχες πριν? Προσωπικα ψιλοπολλα θεωρω τα 2000 για kle 2001-2002* και για transalp 600. Γυρω στα 1500 ειναι καλα για καποιο αξιοπρεπες.Γιατι εαν κοντευεις στα 2000 ειναι λογικοτερο να κανεις μια μικρη υπερβαση και να πας στο 650 αλλα και ετσι οπως το κοβω μαλλων θα σου ταιριαζε περισσοτερο(απο τα συμφραζομενα) καποιο xtx που πλεων παιζουν 2000λιγο. Παραταυτα οντως το 600αρη με το διπλο δισκοφρενο μπροστα εχει καλυτερα φρενα απο το kle.Ειναι επιπλεων αρκετα πιο ανετο και εχει καλυτερη ανεμοκαλυψη,αλλα προσωπικα μου κανει για καπως παλιοτερης εποχης σχεδιασης. Οπως καταλαβαινεις τα παραπανω θα φανουν ιδιαιτερα χρησιμα κυριως σε εκδρομες(200χλμ+) και δικαβαλλα. Για πολη μαλλων θα εδινα ενα μικρο προβαδισμα στο κλε λογω ογκου και καταναλωσης και στησιματος. Εαν στην τελικη δεν εχεις αποφασισει πιο απο τα 2 προτιμας παρε απλα το πιο καλοσυντηρημενο απο αυτα που θα βρεις και δωσε λιγο βαση σε τι κατασταση ειναι τα αναλωσιμα πανω τους. Ακομα και να δουλευουν "ρολοι" οι κινητηρες τους,εαν χρειαζοντε λαστιχα/αλυσιδογραναζα/τακακια/δισκους ευκολα περνας το 500ευρω επιπλεων. *Το δικο μου ειναι του 2002, και επειδη ψιλοψαχνομαι για ανταλλαγη με v-strom παει σιγουρα αρκετα λιγοτερο απο 2000 παρολο που τα αναλωσιμα εχουν τουλαχιστων 2/3 ζωης. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 από τον atopos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Από τα λόγια ιδιοκτητών και μόνο να ξέρεις ότι το ΤΑ καίει 8 λίτρα στα 100χλμ εντός πόλης. Το αμάξι σου πιθανόν να καίει λιγότερα Επίσης γνωρίζω ιδιοκτήτη "ψείρα" με KLE500 του 2002 στη θεσσαλονίκη. Στα 1900 του το παίρνεις πιστεύω. Δεν το πουλάει βέβαια σε κάποια αγγελία, αλλά ούτε το χρησιμοποιεί κιόλας ιδιαίτερα. Αξίζει να κάνεις μια κουβέντα μαζί του και να τον συναντήσεις για να το δεις και μόνος σου. Ο τύπος είναι συνομήλικος σου οικογενειάρχης και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΙΡΑΣ!* Αν δείξεις στην Kawasaki σε τι κατάσταση έχει το KLE του πιστεύω ότι άνετα του χαρίζουν ένα Versys έτσι μόνο και μόνο επειδή θα εντυπωσιαστούν! Συν ότι του έχει μόνο 27000 πραγματικά χιλιόμετρα *Ψείρας: Δεν το βγάζει από το γκαράζ αν βρέχει Δεν το πάτησε πιστεύω ποτέ χώμα Δεν το πλαγιάζει καν Δεν το αφήνει να το βλέπει ο ήλιος δίχως να κινείται Άσε που είμαι πεπεισμένος πως έχει ειδικά μίνι βουρτσάκια καθαρισμού και το ξεσκονίζει καθημερινά! Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια κατάσταση σε μηχανή Αν ενδιαφέρεσαι να τον συναντήσεις στείλε μου πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Το ΤΑ650 καιει γυρω στο 6,5 εντος πολης και γυρω στο 5,5 εκτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Κοίταξε, Τάσο, επειδή και εγώ πλέον για χόμπυ και μόνο κυκλοφορώ ττα μηχανάκια μου, έχω να πώ αυτά: -ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. θα είναι μάλλον μίζερο να πάρεις ένα μηχανάκι που δεν σου λέει αντι για κάποιο άλλο, για μια κυριακάτικη βόλτα για καφέ, απλά επειδή καίει 0,6λτ./100χλμ λιγότερο. -Έχοντας ξεμπερδέψει με αυτό, και νοούμενου πως αυτά τα 2 σου λένε κάτι, βγάλε τα βόλτα αν μπορείς. Ο'ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ/ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ,ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ (και θα σου δημιουργήσει νεα...) -ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ. αν πάρεις ενα ΤΑ ρημαδι στα 1000 ευρώ θα το κοιτάς και θα το φτύνεις, τη στιγμή που ένα KLE στα 1000 μάλλον θα λάμπει, ήταν φτηνότερο εξ'αρχής και Καβασάκι, το άλλο είναι Χόντα, οπότε στη μεταπώληση τσιμπάει λίγο ασχέτως αξίας, απλά λόγω φτερού. ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟ ΤΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ. -Μπορεί σε καιρούς ύφεσης αυτό να ακούγεται λίγο γλαφυρό, αλλά Ο΄ΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. αν θέλεις αλυσιδογράναζα, φίλτρο αέρα, μπουζί, ζελατίνες, φλάς, το 500 άρι το κοιτάς στα μάτια, και παρακαλώ να μην αρχίσουν μερικοί "μα εγώ τη ζελατίνα την πήρα 80 ευρώ μόνο". Το προσεγμένο και έτοιμο είναι ακριβώς αυτό, εκτός αν προτιμάς να πάρεις κάτι πολύ φτηνό για να το φέρεις μόνος σου εκεί που θέλεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 λοιπόν παρακολουθοντας συνέχεια το θέμα που ξεκίνησα να δώσω κάποιες απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα που κάνατε και να πω τι συμπέρασμα έβγαλα από την όλη συζήτηση . οι μηχανές που είχα από τα 20 μέχρι τα 30 μου ήταν ένα yamaha special 250 για όσους το θυμούνται και μετά μέχρι το 2003 όπου μου το έκλεψαν από την Καλαμαριά ένα virago 250 από το 2003 μέχρι και την περασμένη εβδομάδα είχα ένα crypton r 105 το οποίο πήρα καινούριο αλλά δεν το συμπάθησα ποτέ και το είχα κλεισμένο μόνιμα στο μαγαζί μου το πούλησα την Παρασκευή με 11000 χιλιόμετρα τα οποία είχε κάνει όλα ο αδερφός μου αυτά σαν απάντηση στο τι μηχανές είχα .. τώρα μου δώσατε να καταλάβω ότι οι μηχανές που με ενδιαφέρουν παρόλα τα χρονάκια τους είναι αξιόπιστες .. η προτίμηση μου είναι το ΤΑ 600 διότι είμαι και λίγο κλασικουρας αλλά οι ενδοιασμοί μου ήταν στο θέμα παλαιότητας . τώρα μένει να βρούμε κάτι καλοσυντηρημενο σαν αυτό που περιέγραψε ο φίλος παραπάνω και να προχωρήσουμε ..ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 δυσκολα βρισκεις ΤΑ 600 πενα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Τσεκαρε αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4070635/ δείχνει μαμα και λογική τιμή εάν σου αρέσει μήπως μπορεί κανας καβαλιωτης biker να το κοιτάξει να σου πρώτες εντυπώσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 τον έχω πάρει τηλ. τον τύπο είναι έμπορος και λέει ότι η μηχανή είναι ακριβός όπως στην φώτο και ότι του την άφησε κάποιος Γερμανός μέχρι τώρα σκεφτόμουνα τα χρόνια γιαυτό και ξεκίνησα το θέμα ψήνομαι ιδιαίτερα να πάω αν έχει κάποιος πρόσβαση ας μας πει πριν πάμε για δες λίγο και αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4064445/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 πολυ καλα κ τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Καλό φαίνεται και το δεύτερο, σε οποίο επιλέξεις να τσεκαρεις εκ τον άλλων εάν τσιμπαει λαδακι από τα καυσαέρια πίσω στην εξατμιση, μπορεί να είναι κάτι απλό λόγο χλμ με επισκευή σε φλατζα μέχρι να μη τραβάει ο κινητηρας(κατόπιν τεστ) και να θέλει επισκευή(ρεκτιφιε ελατηρια πιστονια).. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Αν κατελειξες σε ΤΑ, προτείνω να μπεις στο http://www.transalpforum.gr. Κάνε μια βόλτα στις αγγελίες. Θα βρεις πολλά καλούδια που μπορεί να χρειαστεις! Εμένα με βοήθησαν όταν χρειάστηκα διάφορα. Άντε, καλοταξειδο οτι και να είναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες