Οδυσσέας42 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γειά χαρά σε όλους Θα ήθελα να μάθω απόψεις και στοιχεία σχετικά με τα παραπάνω μηχανάκια, δεδομένου ότι προσπαθώ να διαλέξω ανάμεσα στα δυο. Το μεν Τ110 το βρίσκω 1000€ από γνωστό, 2012/3 πρώτη άδεια,10500 χλμ, το δε Sprinter είναι 850€, 2012/1, 10000χλμ. Εσείς τι λέτε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Καλορίζικο το cryptonακι!!!!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Sprinter απο εμένα αλλα τι σου ταιριαζει εσενα περισσοτερο στην οδηγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Οδυσσέας42 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Από αξιοπιστία έχετε καμμιά άποψη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Παρε το Yamaha αφου ειναι απο γνωστο και ξερεις την χρηση και την συντηρηση του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 crypton φυσικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 sprinter απο μενα πολυ αξιοπιστα και παντου υπαρχουν ανταλακτικα,και ειναι και ποιο δυνατα απο το crypton 110,μονο κατα τους ειναι οτι τα πλαστικα ειναι λιγο κακης ποιοτητας αλλα πολυ ωραια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
road runner team 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 αδερφε πριν λιγες μερες μπηκε στην αυλη μου ενα yamaha crypton t <3 ειμαι ευχαρηστημενος βασικα ακομα στρώνω αλλα οσων αφορα σταθεροτητα ειμαι βέβαιος οτι θα το λατρέψεις εχει μακραν καλύτερο σχεδιασμό απο το sprinter τελος παντον οτι θες στύλε μου μηνημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Κρίπτον προφανώς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Φίλε ενοείται εφόσον μπορείς πάς κατευθείαν στο yamaha..Προσωπικά όσα sprinter έχω δει και είναι πάνω απο ενός έτους τα πλαστικά φαίνονται έτοιμα να σκορπίσουν!Πολύ ψεύτικα όπως και όλο το μηχανάκι φαίνεται φθηνή κατασκευή.Αντίθετα το crypton είναι σταθερή αξία.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apateonas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 φίλε πάρε το crypton,το έχω και εγώ ακριβός αυτό και είμαι υπερ ευχαριστημένος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 με το χιλιαρικο φιλε βαρας ενα ωραιοτατο aprilia rs με 33bhp να βγαζεις γουστα και να αφηνεις πισω σου κοσμο. Δε βλεπω λογο να τα δωσεις για παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) CRYPTON για να μεινεις πιο ευχαριστημενος(οχι οτι το αλλο ειναι για πεταμα,ετσι?...και το σπριντερ αξιοπιστο και οικονομικο εχει αποδειχτει οτι ειναι....).Δε σ' εντυπωσιαζει ομως οτι τα κρυπτον εχουν πουλησει χιλιαδες κομματια στην Ελλαδα και παραμενουν σταθερα τα τελευταια 2-3 χρονια στην 1η θεση των ταξινομησεων (μαζι με το 135 εννοειται -πολυ ανωτερο! - αλλα και το innova,επισης καλο... ) ως τα απολυτα "ευπωλητα" δικυκλα?? Αφου θελεις ντε και καλα παπι (εδω που τα λεμε οι επιλογες ειναι αμετρητες,ειδικα για καινουργιο και φυσικα υπαρχουν και ευκαιριες στα μεταχειρα...)...αλλιως...μηπως να δεις και για κανα μεταχειρισμενο 125αρι( ybr/ cbf/wolf/) που θα σε βαλει στον κοσμο της μοτοσυκλετας? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2014 από τον NORMANN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 εγω θα μιλησω με γεγονοτα! λοιπον 3 φιλοι εδω και 3 χρονια πηραν sprinter 2 τα παλια με το καρμπ (125 κυβικα) και ενας τωρα τελευταια το νεο το ψεκαστο απο τις πρωτες μερες κιολας ολα μα ολα τριζαν (τα πλαστικα τους) δεν θα πω κατι αλλο.απο μενα yamapa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Crypton. μακραν τα καλυτερα παπια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 και τα 2 ειναι πολυ καλα μηχανακια. ειναι θεμα ποιο σου αρεσει σαν σχεδιασμος και ποιο θα βρεις σε καλη τιμη-κατασταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Με χίλια το crypton.Μακρια απο τις κινεζοδουλειες που τις περισσότερες φορές ειναι λαχείο.Φιλος εχει το crypton του εχει πιει κυριολοκτικα τι σιμα και Σύρο δεν εχει πει Κιχώτης.Αντιθετα με το sprinter όπως πολυ άλλοι είπαν απο τις πρώτες μέρες θα σου παίρνουν τα αυτιά τα πλαστικά του .ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες