Jump to content
Sign in to follow this  
Οδυσσέας42

Yamaha Crypton T110 vs Daytona Sprinter 125

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους

Θα ήθελα να μάθω απόψεις και στοιχεία σχετικά με τα παραπάνω μηχανάκια, δεδομένου ότι προσπαθώ να διαλέξω ανάμεσα στα δυο.

Το μεν Τ110 το βρίσκω 1000€ από γνωστό, 2012/3 πρώτη άδεια,10500 χλμ, το δε Sprinter είναι 850€, 2012/1, 10000χλμ.

Εσείς τι λέτε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Sprinter απο εμένα αλλα τι σου ταιριαζει εσενα περισσοτερο στην οδηγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε το Yamaha αφου ειναι απο γνωστο και ξερεις την χρηση και την συντηρηση του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sprinter απο μενα πολυ αξιοπιστα και παντου υπαρχουν ανταλακτικα,και ειναι και ποιο δυνατα απο το crypton 110,μονο κατα τους ειναι οτι τα πλαστικα ειναι λιγο κακης ποιοτητας αλλα πολυ ωραια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε πριν λιγες μερες μπηκε στην αυλη μου ενα yamaha crypton t <3

ειμαι ευχαρηστημενος βασικα ακομα στρώνω αλλα οσων αφορα σταθεροτητα ειμαι βέβαιος οτι θα το λατρέψεις

εχει μακραν καλύτερο σχεδιασμό απο το sprinter τελος παντον οτι θες στύλε μου μηνημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ενοείται εφόσον μπορείς πάς κατευθείαν στο yamaha..Προσωπικά όσα sprinter έχω δει και είναι πάνω απο ενός έτους τα πλαστικά φαίνονται έτοιμα να σκορπίσουν!Πολύ ψεύτικα όπως και όλο το μηχανάκι φαίνεται φθηνή κατασκευή.Αντίθετα το crypton είναι σταθερή αξία..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το χιλιαρικο φιλε βαρας ενα ωραιοτατο aprilia rs με 33bhp να βγαζεις γουστα και να αφηνεις πισω σου κοσμο.

Δε βλεπω λογο να τα δωσεις για παπι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

CRYPTON για να μεινεις πιο ευχαριστημενος(οχι οτι το αλλο ειναι για πεταμα,ετσι?...και το σπριντερ αξιοπιστο και οικονομικο εχει αποδειχτει οτι ειναι....).Δε σ' εντυπωσιαζει ομως οτι τα κρυπτον εχουν πουλησει χιλιαδες κομματια στην Ελλαδα και παραμενουν σταθερα τα τελευταια 2-3 χρονια στην 1η θεση των ταξινομησεων (μαζι με το 135 εννοειται -πολυ ανωτερο! - αλλα και το innova,επισης καλο... ) ως τα απολυτα "ευπωλητα" δικυκλα?? Αφου θελεις ντε και καλα παπι (εδω που τα λεμε οι επιλογες ειναι αμετρητες,ειδικα για καινουργιο και φυσικα υπαρχουν και ευκαιριες στα μεταχειρα...)...αλλιως...μηπως να δεις και για κανα μεταχειρισμενο 125αρι( ybr/ cbf/wolf/) που θα σε βαλει στον κοσμο της μοτοσυκλετας?

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα μιλησω με γεγονοτα! λοιπον 3 φιλοι εδω και 3 χρονια πηραν sprinter 2 τα παλια με το καρμπ (125 κυβικα) και ενας τωρα τελευταια το νεο το ψεκαστο

απο τις πρωτες μερες κιολας ολα μα ολα τριζαν (τα πλαστικα τους) δεν θα πω κατι αλλο.απο μενα yamapa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 ειναι πολυ καλα μηχανακια. ειναι θεμα ποιο σου αρεσει σαν σχεδιασμος και ποιο θα βρεις σε καλη τιμη-κατασταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με χίλια το crypton.Μακρια απο τις κινεζοδουλειες που τις περισσότερες φορές ειναι λαχείο.Φιλος εχει το crypton του εχει πιει κυριολοκτικα τι σιμα και Σύρο δεν εχει πει Κιχώτης.Αντιθετα με το sprinter όπως πολυ άλλοι είπαν απο τις πρώτες μέρες θα σου παίρνουν τα αυτιά τα πλαστικά του .ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα