Jump to content
The Dread Rider

"Νεκρος" ο μικυ μαους στην ελλαδα

Recommended Posts

Παρότι μικρός διαβαζα Μικυ, μεγαλωνοντας και χωρις να θελω να κατηγορησω το περιοδικο, βλεπω ποιοι πραγματικά ειναι οι ηρωές του.

Πραγματικά τραγικές περιπτώσεις της Αμερικανικής κοινωνίας.

Χιουη,Λιουη,Ντιουη:

Ορφανα απο μανα και απο πατερα? Εγκαταλελειμένα? Καμια αναφορά. Ζουνε με το θειο τους που σιγουρα δεν ηταν και πολυ προθυμος να τα μεγαλωσει..

Ομως δικαια,υπευθυνα,μορφωμένα και αλληλεγγυα με μεγάλη κοινωνικη ευαισθησία.

Ντοναλτ:

Τεμπέλης,ευεξαπτος,βιαιος μερικες φορές,ολίγων βλαξ ή αμόρφωτος. Αποτυχημένος καιροσκοπος. Πολλες φορές στριμμένος και άδικος με τους άλλους.

Ο τοτε Homer Simpson.

Γκαστον.

Οκ, ο κλασσικός κωλοφαρδος, σπαστικός και αλλαζόνας. Χρησιμοτητα στην κοινωνία ουδεμία παρά να τονίζει με την τυχη του την μιζέρια των αλλων.

Κυρος Γραναζης.

Ο αγαπημένος μου. Αντικομφορμιστης, ιδιοφυιής, ευαισθητος, μαστροχαλαστης αλλα ανενδοτος! Ισως η Αμερικανική τεχνολογικη κοινοτητα στο προσωπο του.

Σκρουτζ

Ο κλασσικός υπερνεοφιλελευθερος. Καπιταλα με ολη την σημασια της αμερικανικης οικονομιας. Παταει επι πτωματων, αλλα... αλλα... εχει καλη καρδιά. Ωραιοποίηση? δεν ξερω. Τρελλαινόμουν ομως με τις περιπέτειες που χωνόταν, με την καπατσοσυνη και το νεανικο του πνευμα ενω ηταν σκατογερος. Παντως καλυπτε την μερίδα του κοσμου του χρήματος στην Αμερική. Ζω για να κερδιζω και ας τα βαλω στον ντορβά.

Μικυ.

Κλασσικο αμερικανικο προτυπο σαν τον σουπερμαν. Πατριωτης, δικαιος, νομοταγης, φιλος με ολους, εξυπνος, αγαθος. Too good 2B true. The american dream husband.

Γκουφη.

Ο αγαθος βλακας. Οκ κατι σαν μια μεριδα αμερικανων. Καλος αλλα αφελης και ατσουμπαλος. Μαλλον ταιριαζει στην αμερικανικη επαρχια περισσοτερο. (του 50-60?)

Αμα θελετε και εχετε δει κατι απο την πραγματικοτητα σε αυτους feel free το complete the list.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Που να μην ξαναζωντανεψει αυτη η σειρα που δημιουργησε ο ανωμαλος disney

Σμπαρακουάκ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω ειμαι ακυρος αλλα τρελαινομαι για ραντανπλαν.......μυθικε σκυλε ζεις εσυ μας οδηγεις!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρότι μικρός διαβαζα Μικυ, μεγαλωνοντας και χωρις να θελω να κατηγορησω το περιοδικο, βλεπω ποιοι πραγματικά ειναι οι ηρωές του.

Πραγματικά τραγικές περιπτώσεις της Αμερικανικής κοινωνίας.

....................

:tooth::clapping2::respekt::worthy: για την περιγραφή....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποια αποκοινωνικοποίηση ρε παιδιά?????

παιδιά δεν έχω αλλά έχω μια αδερφή 14ων ετών και την βλέπω πως χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες,

το μεσημέρι είναι σπίτι στο skype με τις φίλες της και το απόγευμα βολτάρει έξω με τις ίδιες φίλες της δεν πάθανε τίποτα! και ορθογραφία ξέρουν και προσέχουν και δεν ανεβάζουν "τα βυζά τους" στο fb και μια χαρά εφηβεία περνάνε

προχτές ήταν με κάτι φίλες της στο δωμάτιο της και παίζανε TEKKEN, ακούω "κραυγές" μπαίνω στο δωμάτιο να δω τι γίνεται, τις βλέπω να παίζουν ΤΕΚΚΕΝ και στρώθηκα και έπαιξα και'γω μαζί τους και αναβίωσα την εποχή που ήμουν εγώ 14 (πριν 14-15 χρόνια δλδ) και είχε πρωτοβγεί το ΤΕΚΚΕΝ και έπαιζα εγώ τότε με τους φίλους μου... DSL δεν είχαμε, youtube δεν είχαμε, για κινητά είχαμε κάτι 3310 (με ringtone "τριζόνι"!!!) της κακιάς ώρας αλλά είχαμε playstation και λιώναμε με τις ώρες (final fantasy 3 ως 11 τα έχω τερματίσει όλα!!!) έπαθα τίποτα??????????????

όχι!!!!!

και ξέρετε γιατί???

γιατί είχα σωστή παιδεία και οι γονείς μου ενδιαφέρονταν για εμένα και την ανατροφή μου και φρόντισαν να μου δείξουν το σωστό από το λάθος!!!!

τόσο απλά...

δεν φταίει η τεχνολογία αν υπάρχουν γονείς που είναι γονείς μόνο στα χαρτιά και τα παιδιά τους τα μεγαλώνει η TV (την εποχή μου) ή το Internet (σήμερα)

το internet τα tablet τα κινητά κλπ κλπ είναι μέσα... και τα μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά ότι και να συμβεί δεν φταίει το μέσο... ο χρήστης του φταίει!!!

είναι σαν να πατήσεις μια γριά με το αμάξι και να λες "δεν φταίω εγώ, εγώ την είδα και φρέναρα εγκαίρως αλλά τα φρένα δεν έπιασαν!" και ποιος φταίει ρε μεγάλε που δεν έπιασαν τα φρένα? εσύ δεν φταις που είχες την ευθύνη να τα συντηρήσεις????

το ίδιο και με τα greeklish ή την λάθος χρήση του fb, δεν φταίει το παιδί για την λάθος χρήση αφού μόνο αυτή γνωρίζει, οι γονείς και οι δασκάλοι του φταίνε για την απάθεια τους και την ανικανότητα τους να του περάσουν τα σωστά νοήματα

γιατί τα παιδιά που έχουν τις σωστές προσλαμβάνουσες και ορθογραφία ξέρουν και το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους ώστε να ξέρουν και να κάνουν το σωστό όταν τους παρουσιαστεί το αντίστοιχο δίλημμα... το ξέρω γιατί το βλέπω με τα μάτια μου...

Συμφώνω παρα πολύ

Η κόρη μου που είναι 8 χρ. έχει και nintendo και netbook βλέπει δίαφορα παιδικά και παίζει παιχνιδια σε αυτά αλλά δεν χάσει την ευκαιρία να βγεί να παίξει 'εξω με τις φίλες της και τα ξαδέρφια της, θα έρθει στο χωράφι και τον κήπο και θα μάθει να τα συνδυάζει όλα οσο γίνεται προς όφελός της γιατί έτσι πρέπει να την μάθουμε εγώ και η μάνα της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφώνω παρα πολύ

Η κόρη μου που είναι 8 χρ. έχει και nintendo και netbook βλέπει δίαφορα παιδικά και παίζει παιχνιδια σε αυτά αλλά δεν χάσει την ευκαιρία να βγεί να παίξει 'εξω με τις φίλες της και τα ξαδέρφια της, θα έρθει στο χωράφι και τον κήπο και θα μάθει να τα συνδυάζει όλα οσο γίνεται προς όφελός της γιατί έτσι πρέπει να την μάθουμε εγώ και η μάνα της.

Να μην εξαρτηθει ποτε απο την τεχνολογια πρεπει να τις μαθετε πιστευω. Αυτο κυνηγαει η τεχνολογια, ναμαστε κλεισμενοι μεσα σε ενα δωματιο, μονο με τεχνολογια και τιποτα αλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι που προσπαθουμε να τις περάσουμε καθημερινά, καλή και ωραία η τεχνολογία αλλα δεν είναι πανάκεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι μεχρι ενα μικρο οριο . Η καταχρηση ειναι το χειροτερο. Παιδια να μαλωνουν για αυτην, να γκρινιαζουν γιαυτην κτλπ φιλε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απολύτως σωστό σε βρίσκω

Είναι που έχω αρχίσει να το επεξεργάζομαι σιγα σιγά γιατι πριν 4 μήνες έγινα για δεύτερη φορά πατέρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι μεχρι ενα μικρο οριο . Η καταχρηση ειναι το χειροτερο. Παιδια να μαλωνουν για αυτην, να γκρινιαζουν γιαυτην κτλπ φιλε μου

Οτιδήποτε ειναι κατάχρηση είναι προβλημα. Ομως σε σχέση με την γιαγιά μου, η ποσότητα ή η εξάρτηση μου απο το ηλεκρικο ρευμα θεωρείται καταχρηση?

Μηπως η αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας είναι φυσκο επακόλουθο της χρήσης των εργαλείων απο τον συγχρονο άνθρωπο?

Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:spam: οn...

Οτιδήποτε ειναι κατάχρηση είναι προβλημα. Ομως σε σχέση με την γιαγιά μου, η ποσότητα ή η εξάρτηση μου απο το ηλεκρικο ρευμα θεωρείται καταχρηση?

Μηπως η αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας είναι φυσκο επακόλουθο της χρήσης των εργαλείων απο τον συγχρονο άνθρωπο?

Πςςςςςςςςςςς, τι είπε ρε ο άνθρωπας?????????????????? Καλά έχω καρακ@λώσει έτσι.....!!!!!!!!!!!!!

:spam: off!!!

Συγγνώμη για την πλάκα δεν άντεχα άλλο, ο objecto είναι φίλος κ θα καταλάβει......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:spam: οn...

Πςςςςςςςςςςς, τι είπε ρε ο άνθρωπας?????????????????? Καλά έχω καρακ@λώσει έτσι.....!!!!!!!!!!!!!

:spam: off!!!

Συγγνώμη για την πλάκα δεν άντεχα άλλο, ο objecto είναι φίλος κ θα καταλάβει......

:punk: :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα