Jump to content

Recommended Posts

:dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:

μαθε να τα ξεκινας εσυ και ασε τα σαλια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ

xvjp.jpg

7gwd.jpg

dkmg.jpg

i3kk.JPG

4v3n.jpg

w867.jpg

7u36.jpg

iaek.jpg

tos8.JPG

38c1.jpg

kf5v.jpg

h7gw.jpg

Ανεβαινει και το βιντεο με συνεντευξη του Πετρου αλλα και με λιγα μπαντιλικια οπως τα λεμε και στο χωριο μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Ζ ποτέ δε πεθαίνουν!...Βρείτε μου τώρα κάτι τόσο παλιό (και φθηνό) που να δίνει τόση χαρά! Μπράβο στο παιδί. Τα λαστιχα δεν είναι τα μαμά. (θα καταντήσω σπασίκλας στο τέλος!) Ενα μπροστινό λάστιχο και είσαι κομπλέ. :_thumbsup: Εχεις φαρδύνει πίσω με αποστάτες? Δε κατάλαβα όσο παρατηρούσα, αν όχι, βάλε! Κανουν μεγάλη διαφορα στο κράτημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ΒΙΝΤΕΟ

Μαλήτες - αλλιάδες μηχανόβιοι, άμα ξαναπατήσετε το χορτάρι της λέσχης θα σας ξεφουσκώσω τα λάστιχα.............. :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοβολτο. κουκλι ειναι! κυκλοφορει κανονικα με αδειες πινακιδες ασφαλειες? η δεν βγαζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σπάει το Tri-Z! Πολύ όμορφο μηχάνημα. Μπράβο παιδιά που το φτιάξατε, πολύ ωραίο βγήκε.

Όταν κάνω ανακατασκευή ένα Tecate θα έρθω να δούμε ποιο είναι πιο γρήγορο και ποιο πηδάει πιο ψηλά. :lipssealed:

Σόρυ για την ανωριμότητα αλλά όταν το είχα το διαολεμένο Kawasaki ήμουν 17 χρονών, πριν από 23 ολόκληρα χρόνια. Ε, κάθε φορά που το σκέφτομαι γίνομαι ένας ανώριμος 17άρης που δεν ξέρει τι πάει να πει φόβος....

Θέλουμε και άλλες φωτό και βίντεο.

Και προσοχή γιατί τα τρίτροχα η αλήθεια είναι ότι σκότωσαν πολύ κόσμο που δεν τα σεβάστηκε.

Ιδιαίτερη προσοχή σε παντιλίκια διακρείας μην βρει ο έξω πίσω τροχός κάθετο εμπόδιο, βλέπε φυτευτή πέτρα, και αρχίσουν οι κωλοτούμπες.

Πάνω απ΄όλα να το χαίρεστε, αντλία αδρεναλίνης είναι, όχι μηχανοκίνητο όχημα.

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τις μηχανες μενουμε παντα 16αχρονα παιδια....

ειναι ο λογος για τον οποιο κανενας μηχανοβιος δεν κατεβαινει απο τις 2 ροδες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου, πίστεψέ με....απαιτητικό ναί, επικίνδυνο όχι...υπάρχουν πολύ χειρότερα μηχανάκια παραγωγής απο άποψη επικινδυνότητας. Το οτι τα τρίροδα απαγορεύτηκαν είναι ΨΕΜΑ. Οι 4 "μεγάλοι" συμφώνησαν μεταξύ τους να σταματήσουν τη παραγωγή -νομίζω μέχρι το 2012!- γιατί είχαν μαζευτεί πολλές μυνήσεις απο απαίδευτους βλαχο-οδηγούς με σαγιονάρες...επίσης, απο τότε (1987) χρηματοδοτήθηκε απο τους κατασκευαστές πάλι, τεράστια καμπάνια επιμόρφωσης του κοινού, που κρατάει ακόμα. Ολα ήταν μια χαρά απο το honda atc 90, 1969 (1ο τρίροδο) μέχρι τα μέσα του '80, οπου η χοντα είχε έτοιμο το προπαραγωγής atc 500r (γεγονός!) Απλα αν μάθει κανείς να οδηγα ένα τετοιο- ακόμα και αγωνιστικο- τρίροδο οπως πρέπει (εξοπλισμός, στο τεραίν που πρέπει, όχι καγκουργιες στην άσφαλτο!) κινδυνευει πολύ λιγότερο απ' οτι Π.Χ με οποιαδήποτε συγρονη μοτοσυκλέτα σε αυτό το αίσχος που ονομάζεται Ε.Ο. Πατρών-Πύργου. Προσωπική άποψη και εμπειρία.

Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα αυτό!

Εμένα το πρώτο μηχανάκι μου ήταν ένα Tecate 250. Το αντιμετώπισα με σεβασμό στην αρχή αλλά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα του πήρα τον αέρα και γενικά το οδηγούσα όπως κάθε θερμόαιμος 17άρης. Τάπα δηλαδή, κυρίως στο χώμα, ό,τι μπορεί να γίνει με το μηχάνημα το έκανα και με πέταξε κάτω μόνο δύο φορές. Ποτέ δεν χτύπησα, φουλ εξοπλισμός γαρ.

Το αντιμετώπισα όμως ως αυτό που ήταν, ένα τρίτροχο γουρούνι μοτοκρός.

Το πρόβλημα πιστεύω ήταν κυρίως όσοι το αντιμετώπιζαν ως αυτοκίνητο νομίζοντας ότι δεν ανατρέπεται, κυρίως άσχετοι με τον χώρο της μοτοσυκλέτας που σύντομα έκοβαν κωλοτούμπες σε καμιά πλαγιά ή έκαναν highsiding σε κάνα παντιλίκι.

Και όσοι φυσικά το αντιμετώπιζαν ως μηχανή και προσπαθούσαν να το στρίψουν σαν μηχανή, κυρίως μηχανόβιοι που έφευγαν ευθεία στις στροφές.

Εγώ δεν ενέπιπτα σε καμία κατηγορία και ίσως γι΄αυτό δεν είχα ατύχημα παρόλη την οριακή οδήγηση που του έκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σπάει το Tri-Z! Πολύ όμορφο μηχάνημα. Μπράβο παιδιά που το φτιάξατε, πολύ ωραίο βγήκε.

Όταν κάνω ανακατασκευή ένα Tecate θα έρθω να δούμε ποιο είναι πιο γρήγορο και ποιο πηδάει πιο ψηλά. :lipssealed:

Σόρυ για την ανωριμότητα αλλά όταν το είχα το διαολεμένο Kawasaki ήμουν 17 χρονών, πριν από 23 ολόκληρα χρόνια. Ε, κάθε φορά που το σκέφτομαι γίνομαι ένας ανώριμος 17άρης που δεν ξέρει τι πάει να πει φόβος....

Θέλουμε και άλλες φωτό και βίντεο.

Και προσοχή γιατί τα τρίτροχα η αλήθεια είναι ότι σκότωσαν πολύ κόσμο που δεν τα σεβάστηκε.

Ιδιαίτερη προσοχή σε παντιλίκια διακρείας μην βρει ο έξω πίσω τροχός κάθετο εμπόδιο, βλέπε φυτευτή πέτρα, και αρχίσουν οι κωλοτούμπες.

Πάνω απ΄όλα να το χαίρεστε, αντλία αδρεναλίνης είναι, όχι μηχανοκίνητο όχημα.

Stock vs stock το tecate είναι μακράν πιο γρήγορο! Οχι γιατί είναι "καλύτερο" το μοτέρ του. Ειναι θέμα "state of tune" Η διαφορά μεταξύ τους είναι σα να συγκρίνεις το DRZ -S με το E...όταν όμως περιποιηθείς λίγο και το Τρι-Ζ, τότε ξυπνάει για τα καλά! Δες το σύνδεσμο που παράθεσα πρίν, σε αυτο το θρεντ, και θα καταλάβεις! Οι ουσιαστικές διαφορές τους είναι στο σασί (ντεπόζιτο κάτω απο τη σέλα, πιό μαλακό, πιό φιλικό το Ζ...) Σα να συγκρίνεις πάλι DRZ E με WRF 400. Μια παλιά Καλιφορνέζικη παροιμία έλεγε "If you ain't got TRI-Zee, you ain't got shit"! Καταπληκτικα μηχανήματα both of them... (Κι εγώ απο τα 16 μου το εχω το Τρι-Ζ...) Τροποποιήθηκε από τον Z- Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι οτι εχει δυσκολη οδηγηση λογο του μπλοκε πισω και πρεπει να προσεχεις πολυ.

Προσωπικα δεν ειχα εμπειρια σε τετοιου ειδους οδηγηση.

Πραγματι εαν οδηγησης για πρωτη φορα ειναι δυσκολα.Εγω τα βρηκα σκουρα διοτι δεν ειμαι και συνηθησμενος στο ειδος του χειρογκαζου μιας γουρουνας,επρεπε να στριβω κιολας ριχνοντας το βαρος προς τα εξω και ταυτοχρονα να στριβω το τιμονη και να χειριζομαι και τον συμπλεκτη...ενας μεγαλος αυταρμας για εναν απειρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοβολτο. κουκλι ειναι! κυκλοφορει κανονικα με αδειες πινακιδες ασφαλειες? η δεν βγαζει?

μεταξυ μας αυτο...

δεν εχει αδεια κυκλοφοριας αλλα δεν ξερω αν στην ελλαδα εχουν βγαλει αδεια.

Τροποποιήθηκε από τον ger_zoym

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Stock vs stock το tecate είναι μακράν πιο γρήγορο! Οχι γιατί είναι "καλύτερο" το μοτέρ του. Ειναι θέμα "state of tune" Η διαφορά μεταξύ τους είναι σα να συγκρίνεις το DRZ -S με το E...όταν όμως περιποιηθείς λίγο και το Τρι-Ζ, τότε ξυπνάει για τα καλά! Δες το σύνδεσμο που παράθεσα πρίν, σε αυτο το θρεντ, και θα καταλάβεις! Οι ουσιαστικές διαφορές τους είναι στο σασί (ντεπόζιτο κάτω απο τη σέλα, πιό μαλακό, πιό φιλικό το Ζ...) Σα να συγκρίνεις πάλι DRZ E με WRF 400. Μια παλιά Καλιφορνέζικη παροιμία έλεγε "If you ain't got TRI-Zee, you ain't got shit"! Καταπληκτικα μηχανήματα both of them... (Κι εγώ απο τα 16 μου το εχω το Τρι-Ζ...)

Σωστός!

Αν και έχω την εντύπωση ότι οι δύο κινητήρες απέχουν μία γενιά [εισαγωγή στον κύλινδρο vs. εισαγωγή στον στρόφαλο + power valve] είναι σίγουρος ότι το Tri Z κρύβει πολλά άλογα.

Αν ήταν να πάρω γουρούνι για ανακατασκευή πάντως θα έπαιρνα Tri Z. Το βρίσκω πολύ πιο όμορφο κι έχει και ΄κάτι το οποίο δεν μπορείς να αλλάξεις στο καβασάκι: πανέμορφο περιμετρικό πλαίσιο.

Long live trikes!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός!

Αν και έχω την εντύπωση ότι οι δύο κινητήρες απέχουν μία γενιά [εισαγωγή στον κύλινδρο vs. εισαγωγή στον στρόφαλο + power valve] είναι σίγουρος ότι το Tri Z κρύβει πολλά άλογα.

Αν ήταν να πάρω γουρούνι για ανακατασκευή πάντως θα έπαιρνα Tri Z. Το βρίσκω πολύ πιο όμορφο κι έχει και ΄κάτι το οποίο δεν μπορείς να αλλάξεις στο καβασάκι: πανέμορφο περιμετρικό πλαίσιο.

Long live trikes!

Ναι, η πράσινη ΄εχει το KIPS (μπελάς κατά τη γνώμη μου σε τόσο παλιά μηχανάκια..) αλλά οχι, εισαγωγή στο κύλινδρο έχει και αυτη. Βασικά είναι YZ 83 VS KX 85. :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα! Πρόσφατα αγόρασα ένα tri-z 250 του 1986 και ψάχνω ανταλακτικά,  η βοήθεια σας θα ήταν πολύτιμη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα