Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Εδώ θα σας κάνω ένα review για το cb500f!Ειμε στα πρώτα 500 km οπότε θα έχετε κάποιες αρχικές εντυπώσεις και κατά τη διάρκεια του χρόνου θα το εμπλουτίζω. Δε θα σταθώ στην εμφάνιση γιατί αυτά εινε γούστα και διαφέρουν (θα το πω όμως γιατί θα σκάσω...ΕΙΝΕ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΗ μηχανή!!!) -Το πρώτο πράγμα που θα σε κερδίσει εινε η θέση οδήγησης,άνετη και επιθετική!(το ύψος μου εινε 1.78) -Βάζοντας μπροστά θα ακούσεις το κλασσικό μπάσο ήχο της HONDA και μια μοτοσυκλέτα που δουλεύει σα καλοκουρδισμενο ρολόι! -Όσο αφορά τις σχέσεις,η πρώτη εινε ικανοποιητικα δυνατή (οι εκκινήσεις μου εινε αρκετά καλές),η δεύτερη εινε THE REAL DEAL για σταμάτα/ξεκίνα/μανούβρες...της βάζω άριστα 10!...και οι πιο πάνω ταχύτητες βέβαια θεωρώ πως εινε αρκετά καλές,έχουν να σου δώσουν και να σε εκπλήξουν ευχάριστα.Επιταχυνει όμορφα και ο ήχος που φτάνει στα αυτιά σου,θα σου χαρίσει ενα μεγάλο χαμογελο!Το ανέβασμα εινε βούτυρο,το κατέβασμα εινε λίγο πιο σκληρό...λογικό αν σκεφτείς ότι εχει μόλις 500km. -Η σέλα εινε άνετη για οδηγό και συνοδηγό αν και μετα από 70-80km συνεχόμενα θα πονέσεις λιγάκι! -Η κατανάλωση μου ως τώρα εινε 4.5/100 (έχω σχετικά βαρύ χέρι) με διαδρομές μεσα στη πόλη και ένα ταξιδάκι πήγαινε-έλα 170 km. -Στις στροφές το θεωρώ αρκετά παιχνιδιαρικο και σε προκαλεί να πλαγιάσεις λιγάκι παραπάνω!! -Το μπροστινό του φρένο εινε πολύ καλό,το πίσω εινε αρκετά προοδευτικό (θα δω τι μπορώ να κάνω για να το κάνω λιγάκι πιο άμεσο) -Στα αρνητικά θα έβαζα τα grip και τις μανετες που θα τις ήθελα πιο ποιοτικές! . . . . Αυτά τα λίγα προς το παρόν!Σύντομα θα το εμπλουτίσω,για οποιαδήποτε ερώτηση ειμε στη διάθεση σας γιατί σίγουρα κατι θα ξέχασα να γράψω . 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 είνΑΙ, είνΑΙ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Η ανεμοκαλυγη επαρκεί? Μπορεις να κανεις ενα ταξιδάκι με μεση ταχύτητα 130-140 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Το ανέβασμα εινε βούτυρο,το κατέβασμα εινε λίγο πιο σκληρό...λογικό αν σκεφτείς ότι εχει μόλις 500km. Ρϊχνεις μια ξερογκαζιά πριν κατεβάσεις σχέση ή αφήνεις γκάζι και απλά πατάς συμπλέκτη? Λογικά υπάρχουν περιθώρια να γίνει μέλι και το κατέβασμα. Απλά ίσως θέλει τον τρόπο του. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 που ωραιο μηχανακι και παλι.. πιστευω οτι θα δεσετε μαζι.. απο ανεμοκαλυψη οπως ειπαμε τι γινεται? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Η ανεμοκαλυγη επαρκεί? Μπορεις να κανεις ενα ταξιδάκι με μεση ταχύτητα 130-140 ? Όχι δεν επαρκεί,όπως σε όλα τα γυμνά μετά τα 130 τρως το ξύλο σου!Στα 100-110 που πήγαινα εγώ ήμουν μια χαρά...αυτό όμως το ήξερα από πριν το αγοράσω,για μετακινήσεις από Καλαμάτα ως Αθήνα που θα το χρειαστώ εγώ είναι ΟΚ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Στην τελική και με μια ζελατινούλα διορθώνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 είνΑΙ, είνΑΙ... Δε μου βγάζει την επεξεργασία να το διορθώσω .Πάντως το ότι από όλα αυτά που έγραψα το μόνο που σε συγκίνησε και μπήκες στο κόπο να κάνεις και σχόλιο ήταν το "είναι" που ήταν λάθος γραμμένο...είναι εντυπωσιακό. Ευχαριστώ όπως και να έχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δε μου βγάζει την επεξεργασία να το διορθώσω .Πάντως το ότι από όλα αυτά που έγραψα το μόνο που σε συγκίνησε και μπήκες στο κόπο να κάνεις και σχόλιο ήταν το "είναι" που ήταν λάθος γραμμένο...είναι εντυπωσιακό. Ευχαριστώ όπως και να έχει. Εντυπωσιακό δεν είναι που το πρόσεξα εγώ. Είναι που δεν το πρόσεξες εσύ. Το είμαι είναι το ένα βασικό ρήμα της ελληνικής γλώσσας. Το άλλο είναι το έχω. Το να γράφει κάποιος λάθος ρήματα και λέξεις πιο σπάνιες, π.χ. να μπερδεύει κάποιος το ''συνειδητοποιώ'' είναι λογικό και αναμενόμενο και αποδεκτό. Όχι όμως και το βασικό ρήμα της ελληνικής γλώσσας βρε συνάδελφε. Σόρυ κιόλλας αλλά όσο σημαντικά και να είναι αυτά που γράφεις για ένα μοτό της χόντα, το λάθος είναι πολύ χειρότερο. Στην τελική δεν είχα κάτι να πω για τις πληροφορίες που δίνεις. Ορθογραφικά λάθη κάνουμε όλοι, και είναι δύο ειδών, είτε από ταχύτητα (π.χ. πατήσαμε ''ορυογραφία'' ένα γράμμα λάθος στο πληκτρολόγιο δλδ) είτε συστηματικά λάθη (δλδ ξέρουμε κάτι λάθος και το γράφουμε συνέχεια έτσι). Προφανώς η δεύτερη περίπτωση είναι πιο ουσιαστική, διότι δεν είναι ένα τυχαίο λάθος που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επαναληφθεί αλλά ένα συστηματικό λάθος που θα επαναλαμβάνεται μέχρι κάποιος να μας διορθώσει. Ε αυτό μόλις έκανα. Για την διόρθωση στο κείμενο, στείλε αν θες ένα μήνυμα σε έναν διαχειριστή να αλλάξει όλα τα ''είνε'' σε ''είναι'', και φυσικά να σβήσει και τα σχετικά με το λάθος ποστ (τα δυο δικά μου με αυτό εδώ, και το δικό σου) μια και δεν θα έχουν νόημα στην συζήτηση μετά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Για τους καθρέφτες δεν έχεις να πεις τίποτα? Κοπανάνε πανέμορφους, μοντέρνους καθρέφτες στο R και το X, και στο F πήγανε και κοτσάρανε τους τέρμα τετράγωνους καθρέφτες του 1990 που με κάνουν να νιώθω λες και οδηγώ βαν κάθε φορά που βγαίνω στον δρόμο, γαμώ το φελέκι. που ωραιο μηχανακι και παλι.. πιστευω οτι θα δεσετε μαζι.. απο ανεμοκαλυψη οπως ειπαμε τι γινεται? Στα 100 και πάνω τρως χαστούκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Αν δε κάνω λάθος και τα 3 μοντέλα έχουν τους ίδιους καθρέφτες,έτσι πρόχειρα που κοίταξα τώρα στο google.Πάντως ναι,δεν είναι ότι καλύτερο οι καθρέφτες...αλλα δε με χαλαει και τοσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν δε κάνω λάθος και τα 3 μοντέλα έχουν τους ίδιους καθρέφτες,έτσι πρόχειρα που κοίταξα τώρα στο google.Πάντως ναι,δεν είναι ότι καλύτερο οι καθρέφτες...αλλα δε με χαλαει και τοσο Δεν είναι η μηχανή στο σπίτι μου να σου έβγαζα φωτογραφίες. Στην αντιπροσωπία στη Θεσσαλονίκη είχα ψιλοχαλαστεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η R έχει κάτι όμορφους ντιζαϊνάτους καθρέυτες με ωραίες γωνίες, εξαγωνικούς απλα με μακρύτερο το πλατύ κομμάτι. Γενικά μοιάζουν μοντέρνοι και ανάλογοι της μηχανής. Η F έχει απλούς, τετράγωνους καθρέυτες με rounded edges. Εμετικοί. Θα προσπαθήσω να τους αλλάξω με το που έχω την μηχανή στο όνομά μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2013 από τον Agouri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Καλόβολτα και πάντα όρθιοι Πάντως είναι πολύ όμορφο μηχανάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Έφτασα τα πρώτα 1000!Αύριο πάω για το 1ο service,αλλαγή λαδιού και φίλτρου λαδιού,η τιμή εδώ στη HONDA είναι στα 40 ευρώ σύνολο .Η κατανάλωση παραμένει η ίδια όπως και στις αρχές 5λ/100 περίπου,ελπίζω με το καιρό να πέσει και άλλο,ο αντιπρόσωπος εδώ μου λέει ότι το θεωρεί πολύ γιατί ακόμα και το NC700X καίει 3.5/100...απλά το αναφέρω αυτό γιατί εγώ αυτά δε τα πιστεύω,είναι καθαρά θέμα που κάνεις τα χιλιόμετρα και τι χέρι έχεις .Εχθές βγήκα στην εθνική με σκοπό να το ανοίξω καλά και είδα 187 στο κοντέρ. Όλα μια χαρά,δε με έχει στεναχωρήσει πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όντως καίει το 500αρι σου αρκετά, θα πέσει όμως σίγουρα, το NC είναι στα 3.5λ/100 με 4.0λ/100 H honda δίνει 3.7λ/100 για τα CB500. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον Whiteyez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Αντωνη απο δυναμη πως παει?..σε τι αριθμο στροφων την δινει?Η καταναλωση παντως και 4,5 να ναι μου φαινεται πολυ καλη ειδικα αμα εχεις και βαρυ χερι οπως λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με γεια καλά χλμ και πάντα όρθιος. Βλέποντας μερικά βίντεο στο YouTube έπεσα επάνω σε αυτό ωραίο αποτέλεσμα άλλα δεν το προτείνω εκτός αν σκεφτείς να αλλάξεις εξάτμιση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον nikos_pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 ωραιος φιλε μου καλα χιλιομετρα να εχεις, δειξε μας και μερικες φωτογραφιες απο τη μηχανη σου εαν θελεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis28 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Αντωνη απο δυναμη πως παει?..σε τι αριθμο στροφων την δινει?Η καταναλωση παντως και 4,5 να ναι μου φαινεται πολυ καλη ειδικα αμα εχεις και βαρυ χερι οπως λες. Μέχρι τις 4000 μέσα στη πόλη είναι νευρικό όσο πρέπει και αθόρυβο,μετά τις 5000 σα να μεταμορφωνετε ήχος και δύναμη αλλάζουν πολύ (προς το καλύτερο!!)!!Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σα να οδηγείς μια μηχανή λίγο πιο δυνατή από ένα ΧΤ αλλά με στήσιμο δρόμου φυσικά.Μεχρι τα 160 στην εθνική ήταν λαμπάδα πάντως...στα 180-190 ένιωσα λίγο φτερό στον άνεμο ωραιος φιλε μου καλα χιλιομετρα να εχεις, δειξε μας και μερικες φωτογραφιες απο τη μηχανη σου εαν θελεις! http://www.mybike.gr/topic/67095-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B1/page__fromsearch__1 έχω εδώ κάποιες φώτο αν διαβάσεις! Με γεια καλά χλμ και πάντα όρθιος. Βλέποντας μερικά βίντεο στο YouTube έπεσα επάνω σε αυτό ωραίο αποτέλεσμα άλλα δεν το προτείνω εκτός αν σκεφτείς να αλλάξεις εξάτμιση. Σκέφτομαι να του βάλω μια carbon κάποια στιγμή,θα του πηγαίνει πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλοταξιδο φιλε μου.Μια χαρα ειναι η μηχαναρα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 και 4,5 λίτρα καλά είναι πάντως,εδώ καίει τόσα το νίντζα 250 (μη καίει και 5) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 και 4,5 λίτρα καλά είναι πάντως,εδώ καίει τόσα το νίντζα 250 (μη καίει και 5) Μηπως τα παραλες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 δε νομίζω,αμά το ανοίξεις ειδικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 για μετακινήσεις από Καλαμάτα ως Αθήνα που θα το χρειαστώ εγώ είναι ΟΚ! Εχεις κανει το ταξιδι?Αν το εχεις κανει πως ηταν?Περαν της ανεμοκαλυψης βεβαια η οποια δεν με πειραζει καθολου.Με 6η,που ειναι τα καλα σημεια του κινητηρα?Εννοω πως με 6η θα εχει προβλημα πχ στα 130 να τα διατηρησει σε εναλλαγες ανηφορας και κατηφορας? Επισης κατι τελευταιο,με 6η και 140 που βρισκεσαι στο στροφομετρο? και που εχεις κοκκινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Κυριακάτικη βόλτα, χορταστικά χλμ με το εργαλείο, φραπεδιά, συνάντηση με φιλαράκια, αν σου κάνει κλικ μην το σκέφτεσαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες