Jump to content
Sign in to follow this  
chris-125cc

τι 50αρι να αγορασω???

Recommended Posts

παιδια καλησπερα ...

σε λιγους μηνες παω 16 χρονων και θελω να βγαλω διπλωμα για 50αρι ..τι 50αρι μ προτείνετε ???

( δεν εχω προβλημα αν εισαι σκουτερ ή παπι )

ευχαριστω εκ των προτέρων... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν εχεις φραγκα το τοπ απο ολες τις αποψεις ειναι το νεο yamaha aerox αν εχεις θεμα με φραγκα πες το να περιοριστουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Daytona sprinter,kymco jetix,daytona dy,yamaha aerox,aprilia rs 50,gilera runner,derbi gpr 50,aprilia sx 50,keeway x-ray 50.Διάλεξε όποιο τραβάει η ψυχή σου...έχεις όπως βλέπεις αρκετές επιλογές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου ξεκαθαρισουμε πρωτα οτι σε θεμα Service, τα παπια θα ειναι οικονομικοτερα αποτι τα αυτοματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτό καλύτερα προτίμησε παπί για να μάθεις έτσι και με ταχύτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε και εγω σου προτεινω το Daytona Sprinter... σε ενα 2μηνο περιπου κλεινω και εγω τα 16 και αυτο σκοπευω να παρω ..Εχει ενας φιλος μου και το εχω οδηγησει αρκετες φορες..Ειναι κατα τη γνωμη μου καλο σαν 50αρι παπι ειδικα για μια μικρη πολη..Το μονο προβλημα που βλεπω σε ολους ειναι το τριξιμο των πλαστικων.. Αν και δεν πιστευω πως ειναι δυσκολο να βρεθει μια λυση για αυτο.. :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι λογικα καπως ετσι.. Ετσι και αλλιως ο πατερας μου εδω και 30 χρονια ασχολειται με μηχανες / μηχανακια σαν χομπυ και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα αυτο φτιαχνει ευκολα.. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρα μαλλον θα το παρω το καλοκαιρι τελικα και ακομα δν εχω καταληξει ...ειδα και αλλο ενα 50αρι το aprilia rs 50 τι γνωμη εχετε για αυτο το μηχανακι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλό είναι μόνο που φοβάμαι την μάρκα λίγο κοιταξέ κανενά derbi senda 50cc διχρονό η κανά gilera smt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε άμα το βαστάει η τσέπη σου όρμα αλλά είναι πολλά τα λεφτά για ένα 50αρι το απρίλια ρσ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξει κοίτα για μεταχειρισμένο αλλά να το δει μηχανικός καλά και να μην το πάρεις πειραγμένο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

derbi gpr 50cc..ίδιο σε στύλ με το απρίλια ρσ και χωρίς πολλές διαφορές..τιμή 3200-3300.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ακριβα ομως... σκευτικα και για daytona sprinter και δινει και δωρα κοιτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2261132/

τι λες αξιζει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μ ξερεις τι σκευτικα? λεω να παρω ενα μεταχειρησμενο daytona sprinter με 650-700 ευρω και να του βαλω ενα μοτερ lifan 110cc (απο τι εχω ακουσει ειναι πιο αξιοπιστο απο το 125 cc) με 200 ευρω τι λες??

λες να με γραψουν ετσι??? (σκευτικα πανω στο lifan να βαλω καπακια απο daytona... ταιριαζουν??? )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξίζει το daytona φίλε αλλά μετά μπλέκεις με παρανομίες άμα δει τίποτα ο μπάτσος θα φας πρόστιμο επειδή δεν θα έχεις το κατάλληλο δίπλωμα..καλύτερα αν θες κάντο 72cc με το έτοιμο κιτάκι από την αντιπροσωπεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα