chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 παιδια καλησπερα ... σε λιγους μηνες παω 16 χρονων και θελω να βγαλω διπλωμα για 50αρι ..τι 50αρι μ προτείνετε ??? ( δεν εχω προβλημα αν εισαι σκουτερ ή παπι ) ευχαριστω εκ των προτέρων... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cryptonidionX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 zip 4t 90 τελική έχω ενα πολι οικονομικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 gilera 50 cc, glx, daytona sprinter. περνεις οποιο σου αρεσει σε εμφανιση και το αντεχει η τσεπη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 αν εχεις φραγκα το τοπ απο ολες τις αποψεις ειναι το νεο yamaha aerox αν εχεις θεμα με φραγκα πες το να περιοριστουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Daytona sprinter,kymco jetix,daytona dy,yamaha aerox,aprilia rs 50,gilera runner,derbi gpr 50,aprilia sx 50,keeway x-ray 50.Διάλεξε όποιο τραβάει η ψυχή σου...έχεις όπως βλέπεις αρκετές επιλογές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Να σου ξεκαθαρισουμε πρωτα οτι σε θεμα Service, τα παπια θα ειναι οικονομικοτερα αποτι τα αυτοματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Γι'αυτό καλύτερα προτίμησε παπί για να μάθεις έτσι και με ταχύτητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νεκττττ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Φιλε και εγω σου προτεινω το Daytona Sprinter... σε ενα 2μηνο περιπου κλεινω και εγω τα 16 και αυτο σκοπευω να παρω ..Εχει ενας φιλος μου και το εχω οδηγησει αρκετες φορες..Ειναι κατα τη γνωμη μου καλο σαν 50αρι παπι ειδικα για μια μικρη πολη..Το μονο προβλημα που βλεπω σε ολους ειναι το τριξιμο των πλαστικων.. Αν και δεν πιστευω πως ειναι δυσκολο να βρεθει μια λυση για αυτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Με αφρολέξ ή σιλικόνη γίνεται να την βάλεις και να μην τρίζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νεκττττ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ε ναι λογικα καπως ετσι.. Ετσι και αλλιως ο πατερας μου εδω και 30 χρονια ασχολειται με μηχανες / μηχανακια σαν χομπυ και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα αυτο φτιαχνει ευκολα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 ευχαριστω πολυ παιδια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 τι πηρες μαν τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 φιλαρα μαλλον θα το παρω το καλοκαιρι τελικα και ακομα δν εχω καταληξει ...ειδα και αλλο ενα 50αρι το aprilia rs 50 τι γνωμη εχετε για αυτο το μηχανακι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cryptonidionX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 καλό είναι μόνο που φοβάμαι την μάρκα λίγο κοιταξέ κανενά derbi senda 50cc διχρονό η κανά gilera smt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Φίλε άμα το βαστάει η τσέπη σου όρμα αλλά είναι πολλά τα λεφτά για ένα 50αρι το απρίλια ρσ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 οντως ειναι πολλα τα λεφτα αλλα σκευτικα για μεταχειρισμενο τι λες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Ντάξει κοίτα για μεταχειρισμένο αλλά να το δει μηχανικός καλά και να μην το πάρεις πειραγμένο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 κανα αλλο 50αρι σε στυλ μοτοσυκλετας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 derbi gpr 50cc..ίδιο σε στύλ με το απρίλια ρσ και χωρίς πολλές διαφορές..τιμή 3200-3300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 πολυ ακριβα ομως... σκευτικα και για daytona sprinter και δινει και δωρα κοιτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2261132/ τι λες αξιζει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 φιλε μ ξερεις τι σκευτικα? λεω να παρω ενα μεταχειρησμενο daytona sprinter με 650-700 ευρω και να του βαλω ενα μοτερ lifan 110cc (απο τι εχω ακουσει ειναι πιο αξιοπιστο απο το 125 cc) με 200 ευρω τι λες?? λες να με γραψουν ετσι??? (σκευτικα πανω στο lifan να βαλω καπακια απο daytona... ταιριαζουν??? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Αξίζει το daytona φίλε αλλά μετά μπλέκεις με παρανομίες άμα δει τίποτα ο μπάτσος θα φας πρόστιμο επειδή δεν θα έχεις το κατάλληλο δίπλωμα..καλύτερα αν θες κάντο 72cc με το έτοιμο κιτάκι από την αντιπροσωπεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 αν σε γραψουν δλδ το προστημο ποσο ειναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 350 ευρώ....μπορεί και παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες