Jump to content
Captain Slow

Passo Della Petrokerasa Cafe

Recommended Posts

Για να ξυπνάμε σιγά σιγά. Καφεδάκι, πρωινό και τα σχετικά για να είμαστε ακμαίοι, έλεγχος πίεσης ελαστικών, βενζίνη κλπ για να είναι και τα "άλογα" σε φόρμα και πάμε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να ξυπνάμε σιγά σιγά. Καφεδάκι, πρωινό και τα σχετικά για να είμαστε ακμαίοι, έλεγχος πίεσης ελαστικών, βενζίνη κλπ για να είναι και τα "άλογα" σε φόρμα και πάμε :D

Κοσμά με εκπλήσεις, ξες εσύ!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ με έφαγε η Αθήνα αλλιώς θα ερχόμουν και εγώ.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ!!!!!

Εδω και μερες εχει που παρακολουθω το θεματακι και ειμαι στο 50-50 να ερθω ή οχι λογο του οτι χθες το βραδυ γυρισα 4.30 τα ξημερωματα σαλονικα..

Εκανα το λαθος λοιπον και ξαναδιαβασα το θεμα πριν 4 ωρες λιγο πριν κοιμηθω αλλα δεν εβαλα ξυπνητηρι..Ειπα να κοιμηθω..

Αλλα πουυυυυυυυ..

Ανοιγω το ενα ματι βλεπω ηλιο εξω απο το παραθυρο ανοιγω το αλλο βλεπω 9.30 το ρολοι..

Αυτο ηταν..Πεταχτηκα πανω εβγαλα το μπουφαν απο την ντουλαπα,γυαλισα ζελατινα απο το κρανος και ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :dance: ..

Το μικροβιο του μοτοσυκλετισμου τελικα ειναι πολυ μεγαλο :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον HaRisGs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ωραια δροσουλα στην πολη οποτε εκει πανω θα εχει ψυχρα, παρτε μπουφανακια! Καλημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς ένας επικός πονοκέφαλος δε με άφησε να σηκωθώ και να έρθω,,,Γαμώ την γκαντεμιά μου γαμώ...Τέσπα ελπίζω να περάσατε τέλεια!!!!!!!!!!! Και ανεβάστε πολλές πολλές φώτος να δούμε!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αποτέλεσμα αυτής της βόλτα είναι ένα , η αδερφή μου μου ανακοίνωσε πως θα πιάσει δουλειά για να πάρει μηχανή :afro:

Κατα τ'άλλα γαμάτη παρέα , χαβαλές και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα :D

Τροποποιήθηκε από τον Kalejaios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν πολύ καλά!!Βόλτα,παρέα, :boxing: :boxing: ,απ 'όλα είχε!!

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και απο κοντά!!

Υ.Γ. Η kalejaia ειπε το καλύτερο,το vfr δεν μου άρεσε,to dominator είναι πιο άνετο! :shock::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητε Σπυρο, δε φταιω, να ξερεις ο yamahakias της εκανε πλυση εγκεφαλου για DW 200 yamaha. Περισσοτερα θα σου πει και η μικρη! Την ευχαριστουμε πολυ για την παρεα της κατα τον γυρισμο.

Ωραια βολτα, αρκετες μηχανες, ενας ΜΑΛΑΚΑΣ προεδρος στα Πετροκερασα τα οποια απο εμενα προσωπικα εχουν φαει ενα μεγαλο Χ ( κριμα, γιατι ειναι ωραια η διαδρομη εως εκει )! Θα επρεπε να ντρεπεται για να μην πω χειροτερα. Τις ιδιες και χειροτερες ιστοριες εκανε σε γειτονικο φορουμ των V-strom στην φετινη κοπη της πιτας.

Και φυσικα το κερασακι απο την kalejaia: ''το dominator μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το VFR''. Ενα εχω να πω, Μαρια, ΤΑ ΣΠΑΣ!!!

Υ.Γ. : Χαρηκα πολυ για τα παιδια γνωρισα σημερα. Συντομα, θα κανονισουμε νεα βολτουλα!

Τροποποιήθηκε από τον stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααα και πολλά ευχαριστώ στον κ.Δημήτρη ( :shades: ) που τον αγγάρεψα και κουβάλησε την αδερφή μου στην ανηφόρα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αποτέλεσμα αυτής της βόλτα είναι ένα , η αδερφή μου μου ανακοίνωσε πως θα πιάσει δουλειά για να πάρει μηχανή :afro:

Θα της πουλήσεις το Ninja; :P

Απ' ότι κατάλαβα περάσατε τέλεια, πάντα τέτοια εύχομαι. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αψογη βολτουλα! Με μερικα ευτραπελα, τα οποια ομως δεν μας πτοουν!

Ευχαριστω τον Θειο Παναγιωτη για τις συμβουλες του ;)

Χαρηκα πολυ που σας ειδα ολους!

Στην επομενη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

quiz

*Τελικα ποσες αγορες οικοπεδων ειχαμε συνολο? Ποσοι τα αγορασαν και ποσοι μπηκανε να τα αγορασουν και τελευταια στιγμη τα ακυρωσαν?

*Τα Ιταλικα η τα Γιαπωνεζικα ειναι πιο γρηγορα?

*Αν βρεξει χαλανε τα Ιταλικα?

*MULTISTRADA Η GS ??

*Πετροκερασα η Ζαγκλιβερι

Ταξιαρχης racing circuit και του Γατιου το καγκελο :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

120 χλμ με ταουν μεητ γατακια :P

Πολυ ωραια παρεα!!! Να ευχαριστησω πολυ τα παιδια που με περιμεναν στο γυρισμο και πηγαιναν με τον αργο ρυθμο του Ταουνιου! Ενα συγγνωμη στον Στελιο που συνενοηθηκαμε στραβα και μας περιμενε τζαμπα στο Δερβενι! Εχω φωτος απο το δευτερο σκελος της επιστροφης, θα τις ανεβασω απογευμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατα τ'άλλα γαμάτη παρέα , χαβαλές και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα :D

....ξερω τι μηχανη θα αγορασει .....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οντως η βολτα ηταν πολυ ομορφη η παρεα το ιδιο εις αναμονη της επομενης τσαρκας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάνανγκες, που είστε, το forum πρέπει να μετονομαστεί σε MyDucati.gr... :grin: :grin:

Βλέπω και και μια ισχυρή και αισθητή παρουσία των (όμορφων) Βρετανίδων... Σέβας μάγκες :_thumbsup:

Οταν λέτε "απρόοπτα", μιλάμε για αγορές οικοπέδων ? Πόσες ? Ελπίζω να μην χτύπησε κανείς (σοβαρά)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

quiz

*Τα Ιταλικα η τα Γιαπωνεζικα ειναι πιο γρηγορα?

Τα ιταλικά πάνε μπροστά,χάνουν λάδια και έτσι τα γιαπωνέζικα δεν μπορούν να τα φτάσουν..! :mB_kalo_e: :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω με την σειρα μου να πω πως ηταν απο τις καλυτερες εκδρομες και διαδρομες που εχω κανει :clapping: ..!

Χαρηκα πολυ για τα ατομα που γνωρισα και για ατομα που ηξερα και τα ξανασυναντησα μετα απο καιρο..!

Μια μεγαλη μηχανοκινητη παρειτσα μικρων και μεγαλων παιδιων καβαλα πανω στις 2 ροδες με οδηγο την τρελα για το ταξιδι της ψυχης τους πανω στους 2 τροχους..

Καλους δρομους να εχουμε ολοι και στην επομενη περισσοτεροι..!!

Υ.Γ1..:σπυρο σε κανα 6μηνο λεω να το δωσω το λυκακι..πες την μαρια δεχομαι και δοσεις ατοκες(κωτσοβολος οχι αστεια :D )

Υ.Γ2..:το συνθημα της σημερινης εκδρομης ειναι ενα..: ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! γατακι καραφλοκορακα που κανεις τον προεδρο στα πετροκερασα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ευχάριστη και χρήσιμη για μένα προσωπικά βόλτα, γιατί από την πτώση και μετά δεν είχα βγει σοβαρή διαδρομή εκτός πόλης. Το περίμενα ότι θα έχω ένα ψυχολογικό φράγμα μετά την πτώση, ήξερα ότι θα πιεστώ, αλλά αποφάσισα να έρθω και να εστιάσω στο να πάω με ρυθμό και να ξαναβρώ μια ροή στις κινήσεις μου, αντί να προσπαθώ να πάω ντε και καλά γρήγορα, για να δω τι θα μου φταίξει. Ας ξαναμπω από την αρχή στο τριπάκι να κάνω με σωστό τρόπο και σειρά φρενάρισμα, κατέβασμα, πλάγιασμα, άνοιγμα γκαζιού και ανησυχώ μετά για το με πόσα μπορώ να μπω και πόσο κλίση δίνω. Το πρόβλημα εντοπίστηκε, θα πέσει κουβεντούλα και συμβουλές και θα το δουλέψω να το ξεπεράσω.

Ευχαριστώ και τους γρήγορους για την πρόταση να ακολουθήσω για Ταξιάρχη, αλλά από τη μια δεν ήθελα να τους καθυστερήσω και από την άλλη δεν ήθελα να πιεστώ υπερβολικά στην πρώτη βόλτα μετά το ατύχημα. Baby steps που λέει και ο κόσμος. Ελπίζω τα περί οικοπέδων να είναι πλακίτσα ή έστω ανώδυνα σκηνικά και να μην πάθατε τίποτα σοβαρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μεγαλη μηχανοκινητη παρειτσα μικρων και μεγαλων παιδιων καβαλα πανω στις 2 ροδες με οδηγο την τρελα για το ταξιδι της ψυχης τους πανω στους 2 τροχους..

και 4 Χαρουλη και 4 ροδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα