Jump to content
Captain Slow

Passo Della Petrokerasa Cafe

Recommended Posts

Και εγώ ψήνομαι να έρθω αλλά έχω κάτι το απόγευμα και θα πρέπει να γυρίσω νωρίς. :wallbash:

Μέχρι τι ώρα το υπολογίζεται να μα στε.?

Αυριο θα δω για σίγουρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αληθεια θα παμε μονο για καφε ή θα παιξει και Αγ. Προδρομος (SantaPro), να τσιμπισουμε τπτ;

Να, ξερετε, μην φαμε σπιτι με αδειο στομαχι, ενα σουβλακι στο χερι και δρομο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ερχομουν και γω μωρε αλλα τοτε θα ηταν σαν να πηγαινε βολτα το ducatisti.gr.. Ασε που δεν αντεχω την κουλαμαρα μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα το παλεψω να ερθω.

ΑΝ τα καταφερω (λογω δουλειας) και ερθω τελικα να ξερετε πως ειμαι ΠΟΛΥ κ@υλομενος για βολτα ,δεν το εχω ξεπαρθενιασει ακομα το Μουλτι ,εχω και ενα φρεσκο M5 πισω που το φορεσα προχθες και πρεπει να το στρωσω οποτε δικαβαλο δεν περνω ειναι ευθυνη και δεν θελω και για ΟΣΟΥΣ τους ενδιαφερει αν τελικα ερθω να ξερετε πως μετα τα Πετροκερασα ΕΓΩ θα συνεχισω για Σανα-Μανα-Δουμπια -ανεβασμα ταξιαρχη .Κατεβασμα Αγιο προδρομο ,μια πανω κατω τις ανοιχτες στροφες του Πολυγυρου και μετα σπιτι ηρεμα ωραια και ομορφα,στις στροφες που απο ΠΑΙΔΙΑ γιναμε ΑΝΤΡΕΣ.Απο ΓΑΤΑΚΙΑ γιναμε ΓΑΤΟΙ .Θα χαρω πολυ να με ακολουθησει εστω και ΕΝΑΣ .Αλλιως συνεχιζω μονος μου.Οι ρυθμοι θα ειναι τουριστικοι καθως το μεχανακι ακομα δεν το γνωρισω καλα.

Αντε γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,μα καθολου καλα .

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμπούλη θα ερχόμουν αλλά έχω δουλίτσα μετά τα Πετροκέρασα :unsure: .Το ψήνω όμως αν γουστάρεις για άλλη φορά μιας και εμένα είναι η πρώτη μου :shades:

Τροποποιήθηκε από τον Toni Shark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά άκυρα τα μπάνια, δίνει βροχές το poseidon για Σαββάτο, οπότε θα έρθω και γω στη βόλτα. Την Κυριακή θα είναι και καλός ο καιρός λέει η πρόγνωση. Σκεφτόμουν μήπως πάρω και καμιά πετσέτα κλπ μπας και πάω μετά για καμιά βουτιά, αν ψήνεται κανείς.

Από την άλλη είδα αυτό

ΑΝ τα καταφερω (λογω δουλειας) και ερθω τελικα να ξερετε πως ειμαι ΠΟΛΥ κ@υλομενος για βολτα ,δεν το εχω ξεπαρθενιασει ακομα το Μουλτι ,εχω και ενα φρεσκο M5 πισω που το φορεσα προχθες και πρεπει να το στρωσω οποτε δικαβαλο δεν περνω ειναι ευθυνη και δεν θελω και για ΟΣΟΥΣ τους ενδιαφερει αν τελικα ερθω να ξερετε πως μετα τα Πετροκερασα ΕΓΩ θα συνεχισω για Σανα-Μανα-Δουμπια -ανεβασμα ταξιαρχη .Κατεβασμα Αγιο προδρομο ,μια πανω κατω τις ανοιχτες στροφες του Πολυγυρου και μετα σπιτι ηρεμα ωραια και ομορφα,στις στροφες που απο ΠΑΙΔΙΑ γιναμε ΑΝΤΡΕΣ.Απο ΓΑΤΑΚΙΑ γιναμε ΓΑΤΟΙ .Θα χαρω πολυ να με ακολουθησει εστω και ΕΝΑΣ .Αλλιως συνεχιζω μονος μου.Οι ρυθμοι θα ειναι τουριστικοι καθως το μεχανακι ακομα δεν το γνωρισω καλα.

και σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή προπόνηση να ακολουθάω έναν με περισσότερη εμπειρία που θα πηγαίνει χαλαρά. Να περάσω να δω και το οικόπεδο που είχα αγοράσει, είναι πάνω στη διαδρομή αυτή :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαμπη θα ερθω εγω να δουμε γραμμουλες :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γατάκια και λοιπά αιλουροειδή μιας και μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα και κάψαμε το μπάνιο, θα σας κάνω την τιμή να έρθω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ερθω κι εγω για να φερω καυσιμο στο ταουνι. Ραντεβού αύριο το πρωί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεταφορική σήμερα ήταν κλειστή και δεν μπόρεσα να πάρω το μηχανάκι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γέμισα το ντεπόζιτο και έρχομαι!!

Αν δεν μου κάνει κάνα κόλπο πάλι η μπαταρία τα λέμε...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαδρομή είναι ΑΥΤΗ. 46 χλμ περίπου.

h8qj.jpg

Στεργιο εκανα μια μικρη διορθωση στην διαδρομη σου. Η διαδρομη που ακολουθουμε συνηθως εμεις δεν περναει μεσα απο περιστερα.Αρκετα πιο πριν το κοβεις ευθεια και περνας εξω απο Περιστερα.

Εδω η διορθωση

https://maps.google....&sz=13&t=m&z=11

image.png

upload gambar

To ποσταρω εδω γιατι καλο ειναι να την δουνε ολοι οσοι θα ειναι αυριο για να μην χαθει κανενας και ψαχνομαστε .

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....................

Απλά αντέγραψα την περσινή δική σου του Σεπτεμβρίου που είχαμε πάει :_thumbsup:

10:45 ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

n5ck.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που ρυθμισες και την ανάρτηση

Μην το σκέφτεσε καθόλου

:blush2: :blush2: :blush2: Είμαστε για σκληρότερο ελατήριο πίσω γμτ γμτ...Και θέλει καμιά βδομάδα να έρθει...Μέχρι τότε έχουμε τη μέση λύση-καινούριο ελατήριο αλλά ελάχιστα πιο μαλακό από ότι πρέπει...Παίζει να έρθω για να τεστάρω το μπροστίνο όμως από όπου περιμένω και την μεγαλύτερη βελτιωση... :afro: :afro:

Τροποποιήθηκε από τον Aggeloskos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα δεν πηγαίνεις με 200000(τόσα πάει το μουλτι νομίζω :shoot: :shoot: :shoot: )και μπορώ να σε θαυμάζω θα έρθω χαχχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πέφτω γιατί έχω να καλύψω και το Σέρρες-Θεσ/νίκη... :)

Τα λέμε το πρωί από κοντά να γνωρίσετε την αφεντιά μου και την κουλαμάρα μου! :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα