Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Και εγώ ψήνομαι να έρθω αλλά έχω κάτι το απόγευμα και θα πρέπει να γυρίσω νωρίς. Μέχρι τι ώρα το υπολογίζεται να μα στε.? Αυριο θα δω για σίγουρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 αληθεια θα παμε μονο για καφε ή θα παιξει και Αγ. Προδρομος (SantaPro), να τσιμπισουμε τπτ; Να, ξερετε, μην φαμε σπιτι με αδειο στομαχι, ενα σουβλακι στο χερι και δρομο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Εγω λεω να παω καμια βολτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 θα ερχομουν και γω μωρε αλλα τοτε θα ηταν σαν να πηγαινε βολτα το ducatisti.gr.. Ασε που δεν αντεχω την κουλαμαρα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω θα το παλεψω να ερθω. ΑΝ τα καταφερω (λογω δουλειας) και ερθω τελικα να ξερετε πως ειμαι ΠΟΛΥ κ@υλομενος για βολτα ,δεν το εχω ξεπαρθενιασει ακομα το Μουλτι ,εχω και ενα φρεσκο M5 πισω που το φορεσα προχθες και πρεπει να το στρωσω οποτε δικαβαλο δεν περνω ειναι ευθυνη και δεν θελω και για ΟΣΟΥΣ τους ενδιαφερει αν τελικα ερθω να ξερετε πως μετα τα Πετροκερασα ΕΓΩ θα συνεχισω για Σανα-Μανα-Δουμπια -ανεβασμα ταξιαρχη .Κατεβασμα Αγιο προδρομο ,μια πανω κατω τις ανοιχτες στροφες του Πολυγυρου και μετα σπιτι ηρεμα ωραια και ομορφα,στις στροφες που απο ΠΑΙΔΙΑ γιναμε ΑΝΤΡΕΣ.Απο ΓΑΤΑΚΙΑ γιναμε ΓΑΤΟΙ .Θα χαρω πολυ να με ακολουθησει εστω και ΕΝΑΣ .Αλλιως συνεχιζω μονος μου.Οι ρυθμοι θα ειναι τουριστικοι καθως το μεχανακι ακομα δεν το γνωρισω καλα. Αντε γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,μα καθολου καλα . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2013 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χαμπούλη θα ερχόμουν αλλά έχω δουλίτσα μετά τα Πετροκέρασα .Το ψήνω όμως αν γουστάρεις για άλλη φορά μιας και εμένα είναι η πρώτη μου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2013 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Τελικά άκυρα τα μπάνια, δίνει βροχές το poseidon για Σαββάτο, οπότε θα έρθω και γω στη βόλτα. Την Κυριακή θα είναι και καλός ο καιρός λέει η πρόγνωση. Σκεφτόμουν μήπως πάρω και καμιά πετσέτα κλπ μπας και πάω μετά για καμιά βουτιά, αν ψήνεται κανείς. Από την άλλη είδα αυτό Εγω θα το παλεψω να ερθω. ΑΝ τα καταφερω (λογω δουλειας) και ερθω τελικα να ξερετε πως ειμαι ΠΟΛΥ κ@υλομενος για βολτα ,δεν το εχω ξεπαρθενιασει ακομα το Μουλτι ,εχω και ενα φρεσκο M5 πισω που το φορεσα προχθες και πρεπει να το στρωσω οποτε δικαβαλο δεν περνω ειναι ευθυνη και δεν θελω και για ΟΣΟΥΣ τους ενδιαφερει αν τελικα ερθω να ξερετε πως μετα τα Πετροκερασα ΕΓΩ θα συνεχισω για Σανα-Μανα-Δουμπια -ανεβασμα ταξιαρχη .Κατεβασμα Αγιο προδρομο ,μια πανω κατω τις ανοιχτες στροφες του Πολυγυρου και μετα σπιτι ηρεμα ωραια και ομορφα,στις στροφες που απο ΠΑΙΔΙΑ γιναμε ΑΝΤΡΕΣ.Απο ΓΑΤΑΚΙΑ γιναμε ΓΑΤΟΙ .Θα χαρω πολυ να με ακολουθησει εστω και ΕΝΑΣ .Αλλιως συνεχιζω μονος μου.Οι ρυθμοι θα ειναι τουριστικοι καθως το μεχανακι ακομα δεν το γνωρισω καλα. Αντε γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,μα καθολου καλα . και σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή προπόνηση να ακολουθάω έναν με περισσότερη εμπειρία που θα πηγαίνει χαλαρά. Να περάσω να δω και το οικόπεδο που είχα αγοράσει, είναι πάνω στη διαδρομή αυτή :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 δουλεβω 00:00 μεχρι 8:00...... Εαν είμαι σε καλη κατασταση θα ερθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Εγω θα το παλεψω να ερθω. ΑΝ τα καταφερω (λογω δουλειας) και ερθω τελικα να ξερετε πως ειμαι ΠΟΛΥ κ@υλομενος για βολτα ,δεν το εχω ξεπαρθενιασει ακομα το Μουλτι ,εχω και ενα φρεσκο M5 πισω που το φορεσα προχθες και πρεπει να το στρωσω οποτε δικαβαλο δεν περνω ειναι ευθυνη και δεν θελω και για ΟΣΟΥΣ τους ενδιαφερει αν τελικα ερθω να ξερετε πως μετα τα Πετροκερασα ΕΓΩ θα συνεχισω για Σανα-Μανα-Δουμπια -ανεβασμα ταξιαρχη .Κατεβασμα Αγιο προδρομο ,μια πανω κατω τις ανοιχτες στροφες του Πολυγυρου και μετα σπιτι ηρεμα ωραια και ομορφα,στις στροφες που απο ΠΑΙΔΙΑ γιναμε ΑΝΤΡΕΣ.Απο ΓΑΤΑΚΙΑ γιναμε ΓΑΤΟΙ .Θα χαρω πολυ να με ακολουθησει εστω και ΕΝΑΣ .Αλλιως συνεχιζω μονος μου.Οι ρυθμοι θα ειναι τουριστικοι καθως το μεχανακι ακομα δεν το γνωρισω καλα. Αντε γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,μα καθολου καλα . Μπαμπη θα ερθω εγω να δουμε γραμμουλες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 γατάκια και λοιπά αιλουροειδή μιας και μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα και κάψαμε το μπάνιο, θα σας κάνω την τιμή να έρθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Θα ερθω κι εγω για να φερω καυσιμο στο ταουνι. Ραντεβού αύριο το πρωί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Μπαμπίνο 660 που είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Η μεταφορική σήμερα ήταν κλειστή και δεν μπόρεσα να πάρω το μηχανάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Γέμισα το ντεπόζιτο και έρχομαι!! Αν δεν μου κάνει κάνα κόλπο πάλι η μπαταρία τα λέμε...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Και εγώ μέσα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η διαδρομή είναι ΑΥΤΗ. 46 χλμ περίπου. Στεργιο εκανα μια μικρη διορθωση στην διαδρομη σου. Η διαδρομη που ακολουθουμε συνηθως εμεις δεν περναει μεσα απο περιστερα.Αρκετα πιο πριν το κοβεις ευθεια και περνας εξω απο Περιστερα. Εδω η διορθωση https://maps.google....&sz=13&t=m&z=11 upload gambar To ποσταρω εδω γιατι καλο ειναι να την δουνε ολοι οσοι θα ειναι αυριο για να μην χαθει κανενας και ψαχνομαστε . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2013 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 ..................... Απλά αντέγραψα την περσινή δική σου του Σεπτεμβρίου που είχαμε πάει 10:45 ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Βρε λες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Βρε λες??? Mην το σκέφτεσαι καθόλου.Οτι πρέπει για ξεκούλαμάρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Βρε λες??? Τωρα που ρυθμισες και την ανάρτηση Μην το σκέφτεσε καθόλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τωρα που ρυθμισες και την ανάρτηση Μην το σκέφτεσε καθόλου :blush2: Είμαστε για σκληρότερο ελατήριο πίσω γμτ γμτ...Και θέλει καμιά βδομάδα να έρθει...Μέχρι τότε έχουμε τη μέση λύση-καινούριο ελατήριο αλλά ελάχιστα πιο μαλακό από ότι πρέπει...Παίζει να έρθω για να τεστάρω το μπροστίνο όμως από όπου περιμένω και την μεγαλύτερη βελτιωση... :afro: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2013 από τον Aggeloskos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Έλα και μην μασάς τίποτα :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Αμα δεν πηγαίνεις με 200000(τόσα πάει το μουλτι νομίζω :shoot: )και μπορώ να σε θαυμάζω θα έρθω χαχχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Την πέφτω γιατί έχω να καλύψω και το Σέρρες-Θεσ/νίκη... :) Τα λέμε το πρωί από κοντά να γνωρίσετε την αφεντιά μου και την κουλαμάρα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Μεσα και γω αντε να ξεσκασουμε λιγο ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες