Jump to content
Kostas-MotoLover

Καυσόξυλα σε προσφορά.

Recommended Posts

Δηλαδη αν κάποιου εχει κολλήσει το μοτέρ στο magadan πως θα χαρακτήριζε το άρθρο του αν για καυσοξυλα που θα καούν σε 5 μήνες ειναι επείγον?...

Ας σοβαρευτούμε ,,,,,,,,

Επείγον είναι για να πάρουμε την προσφορά καλοκαιριού....η οποία και έληξε ουσιαστικά. Ό,τι γίνει αυτές τις μέρες.

Μετά θα τρέχουμε Χριστουγεννιάτικο με 130 ευρώ / κυβικό και θα λέμε και ευχαριστώ.

Η διευκρίνηση ότι αυτά που θ' αγοραστούν τώρα, θα καούν αργότερα δεν αναιρεί την ανάγκη / απόφασή μου να αγοράσω (όπως κάθε τέλη Αυγούστου) τα ξύλα του χειμώνα για να είναι κυρίως στεγνά, κάτι που το χειμώνα δεν....

Η διευκρίνηση έγινε δε, για να εξηγήσω στο Γιώργο από Κρήτη ότι θα έχουν περαιτέρω χρόνο τα νεότερα να "στεγνώσουν" αν κρατάνε λίγο ακόμα.

Ας διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά τα γραφόμενα κι ας μη βιαζόμαστε να πετροβολήσουμε απ' το pc (αγαπημένη συνήθεια πολλών). :)

Sorry πάντως αν πετάχτηκες έντρομος απ' τον καναπέ σου κι έτρεχες να (με) βοηθήσεις.... ξαναξάπλωσε. :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφού άναψαν και προσαναματα ας ρίξουμε και κανένα ξύλο στο barbecue ορθά πράτεις και γράφεις αλλα εγω ομίλω για τον τίτλο και μονο γράψε καυσοξυλα επείγον και ο καναπές μου δε εχει ρόδες άρα δε τον επισκεπτομαι συχνά........

Με το καλο να βρεις αυτο που ψάχνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά μετά την αγορά των ξύλων προτείνω να ακολουθήσει μοτομπάρμπεκιου για να φανεί η ποιότητα τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού άναψαν και προσαναματα ας ρίξουμε και κανένα ξύλο στο barbecue ορθά πράτεις και γράφεις αλλα εγω ομίλω για τον τίτλο και μονο γράψε καυσοξυλα επείγον και ο καναπές μου δε εχει ρόδες άρα δε τον επισκεπτομαι συχνά........

Με το καλο να βρεις αυτο που ψάχνεις

Βιαζόμουνα εκείνη την ώρα και ποστάροντάς το δεν μπορώ να το διορθώσω-προσθέσω μετά, αν και το σκέφτηκα.

Αν θέλει ο Θανάσης που όλα τα γλέπει, :online2long: ας προσθέσει στον τίτλο "καυσόξυλα" να μην πετάγεστε άδικα. :P

Με το καλό η είσοδός σου στην παρέα μας (μόλις 4 ποστ) και λίγη παραπάνω προσοχή στα γραφόμενα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. :winking:

Βασικά μετά την αγορά των ξύλων προτείνω να ακολουθήσει μοτομπάρμπεκιου για να φανεί η ποιότητα τους!

Επειδή έχω βάλει ενεργειακό (κλειστό με τζάμι), μόνο ψητή πατάτα και φέτα μπορώ.... κοψίδια πάπαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω αλλα θα συνηθίσεται τα γραφόμενα μου ειναι πιπερατα (chilli θα έλεγα ) και ο λόγος μου πάντα εμπεριέχει χιούμορ

Το κορμί μη αντέχει σε πολλα γιαυτο βάρατε οσο θέλετε .................. Ελπίζω όχι με καυσοξυλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή δεν κατάλαβα πιο το πρόβλημα με τον τίτλο, ούτε βρίζει ούτε τίποτε θίγει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω αλλα θα συνηθίσεται τα γραφόμενα μου ειναι πιπερατα (chilli θα έλεγα ) ναι, αλλά ως καινούργιος εδώ (δε σε ξέρουμε, δε μας ξέρεις), εύκολα μπορεί να γίνει παρεξήγηση.... κάτσε πρώτα να γνωριστούμε, με παντιλίκια μπήκες στο φόρουμ χαχαχα :lol: :P και ο λόγος μου πάντα εμπεριέχει χιούμορ μακάρι να έχεις, το χρειαζόμαστε. :D Κανόνισε, μας τό 'ταξες :P

Το κορμί μη αντέχει σε πολλα γιαυτο βάρατε οσο θέλετε .................. Ελπίζω όχι με καυσοξυλα Στοιχίζουν, δεν τά 'χουμε για πέταμα :P

Υ.Γ.

Ρε συ Θανάσσσσ', πολύ ωραίο αυτό το "στάσου, γιαούρτ"..... έλιωσα μιλάμε..... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή έχω βάλει ενεργειακό (κλειστό με τζάμι), μόνο ψητή πατάτα και φέτα μπορώ.... κοψίδια πάπαλα.

Το δικό μου ενεργειακό τζάκι έχει υποδοχή/εγκατάσταση για μοτεράκι που γυρίζει μέσα τη σούβλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή δεν κατάλαβα πιο το πρόβλημα με τον τίτλο, ούτε βρίζει ούτε τίποτε θίγει...

Κοίτα, ο τίτλος είχε πρόβλημα. Ήταν άσχετος με το θέμα, ασχέτως εάν ήταν φλέγον θέμα για τον Κώστα. Και το βασικότερο είναι ότι δεν λες "ΕΠΕΙΓΟΝ!!!" και μετά μιλάς για καυσόξυλα. Χάνει την αξία του το επείγον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, ο τίτλος είχε πρόβλημα. Ήταν άσχετος με το θέμα, ασχέτως εάν ήταν φλέγον θέμα για τον Κώστα. Και το βασικότερο είναι ότι δεν λες "ΕΠΕΙΓΟΝ!!!" και μετά μιλάς για καυσόξυλα. Χάνει την αξία του το επείγον....

Ναι, αλλά τραβάει την προσοχή όλων και αυτό χρειάζεται ένα Επείγον περιστατικό. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσέξετε τα ξύλα να μην είναι φρέσκα, αλλά τουλάχιστον ένα 6μηνο κομμένα, ώστε να έχουν στεγνώσει και να ανάβουν καλύτερα.

Στην Κρήτη χρησιμοποιούμε όλοι την ελιά ως το καλύτερο καυσόξυλο.

Εγώ φέτος δεν θα χρειαστεί να αγοράσω καθώς.....

20130425192229.jpg

Αυτα ρε Γιωργη ειναι "λουμακια" και κανουνε μονο για μπροτζολισμα.

(Αντε και για προσανναμα...).. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες του ντε μην τα λέω εγώ....... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσταρω για να το ξαναβρω. με ενδιαφερει. Εγω πηρα μια τιμη για ελια, 190ευρω ο τονος.Αυτος πως τα δινει τοσο φτηνα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσταρω για να το ξαναβρω. με ενδιαφερει. Εγω πηρα μια τιμη για ελια, 190ευρω ο τονος.Αυτος πως τα δινει τοσο φτηνα?

Είναι το κυβικό = περίπου 650 κιλά = περίπου 135-140 ευρώ ο τόνος. Αρκετά φτηνά για Αθήνα θα έλεγα και καμμία σχέση με ό,τι έχω βρει αν συνυπολογίσεις και τα χρήσιμα μικροδωράκια (προσανάμματα + δαδί) που τα πουλάνε. Το δαδί το έχουνε 1 ευρώ το κιλό!.

Για ελιά υπάρχει πρόβλημα αν πάρεις με το κυβικό και όχι με τον τόνο, γιατί ως στραβοχυμένο ξύλο δεν ντανιάζεται σωστά και αφήνει άπειρα κενά. Άρα, αν πάρεις με κυβικό, πρέπει να πάρεις δρυς ή οξιά ή μιξ των δύο.

Υ.Γ.

Η προσφορά ίσχυε για καλοκαίρι. Ουσιαστικά λήγει άμεσα. Το χειμώνα άλλες τιμές (κλασικά) και με βρεγμένα ξύλα φυσικά που και περισσότερο βάρος πιάνουν (όταν πάρεις με τον τόνο) και δεν καίγονται με τίποτα.....

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα