Jump to content

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο εισαγωγεας της εν λογω εταιρειας ειναι στην αθηνα και ΙΣΩΣ βρεις το μοντελο που σε ενδιαφερει στα ιδια (ή και λιγοτερα) χρηματα και θα εχεις και εγγυηση. 

Καλη αγορα σε οτι επιλεξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε σκαμπάζω πολλά από ρεύματα, το ξέρεις, αλλά αυτή η αμπεροτσιμπίδα τι έχει να ζηλέψει από το πολύμετρό μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος?

ο μονος λογος που κοιταξα απο ebay ειναι οτι τα συγκεκριμενα μοντελα εχουν διαφορα 30-35 ευρω απο εδω ελλαδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε σκαμπάζω πολλά από ρεύματα, το ξέρεις, αλλά αυτή η αμπεροτσιμπίδα τι έχει να ζηλέψει από το πολύμετρό μου;

Τα ευρη μετρησης δεν τα αναφερει (τουλαχιστον δεν εκατσα να κοιταξω datasheet) αλλα θες πχ να μετρησεις mA (δεν παω σε μΑ για να μην το παραχεσω) ταξης μεγεθους 1000 με 2000. Με την αμπεροτσιμπιδα δε μπορεις. (τα καλωδια δε μετρανε αμπερ, ιδιαιτερα χρησιμο πχ σε πλακετα ή πινακα, και φυσικα το πηνιο ειναι αναξιοπιστο σε τοσο χαμηλης εντασης ρευματα ή και αδυνατο να χρησιμοποιηθει) 

Με το πολυμετρο μετρας transistor, μετρας θερμοκρασιες (σχεδον ολα δινουν το διπολικο καλωδιο)  κοκ. 

Δες πχ αυτη

mdghfhd2.jpg

και πες μου, εφευγες τρεχοντας με το που την εβλεπες??? :tooth:

Ποιος?

ο μονος λογος που κοιταξα απο ebay ειναι οτι τα συγκεκριμενα μοντελα εχουν διαφορα 30-35 ευρω απο εδω ελλαδα.

Τοπ ελεκτρονιξ. Παντως και το λινκ που εβαλε ο Αχιλλεας εχει το επομενο μοντελο απο αυτο που εβαλες και πιο φθηνα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να τσεκάρω μία μπρίζα μου σκασε στα χέρια. Μου χάλασε και την πρίζα ...

Να πω ότι δεν ήταν του Λιντλ αλλά ίδιας ποιότητας.

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aχιλλεα η εκρηξη του πολυμετρου στα χερια ειναι τυπικο συμπτωμα οταν ειναι σε μετρηση Ohm και εσυ το χωσεις σε "υψηλη" ταση (220/380 κοκ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aχιλλεα η εκρηξη του πολυμετρου στα χερια ειναι τυπικο συμπτωμα οταν ειναι σε μετρηση Ohm και εσυ το χωσεις σε "υψηλη" ταση (220/380 κοκ).

Είμαι άσχετος αλλά οχι και τόσο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα εκτίμησα περισσότερα τα ακριβά μου εργαλεία.

βρέθηκε μια βίδα 16αρα με πολλά κιλά @ρχιδι@ που κόλωσαν τα πάντα, με φώναξε ο αδερφός μου να τη βγάλω. περιορισμένος χώρος για καστάνια και τα απλά κλειδιά απλά έτρωγαν το κεφάλι της.

έρε και πιάνω το καλό το chrome vanadium....... κιχ δεν έκανε, με τη μία, κατάλαβε με τι κλειδί πήγε να τα βάλει φαίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο Δευτερα, φερνουν στο Lidl το πιστολι θερμοκολλησης pnkp 105 a1 και το ηλεκτρικό καρφωτικό PHET 15 A1.

parkside-heissklebepistole-pnkp-105-a1-z

parkside-hobby-elektrotacker-phet-15-a1-

Τα εχει δοκιμασει κανεις ? Αξίζουν ? Καπου διαβασα οτι ειναι μονο για χειροτεχνιες..... Να περιμενω καλυτερα για το PARKSIDE PET 25 B1 και το πιστολι θερμοκολλησης PHP 500 B2 ? Το καρφωτικο απ' οτι διαβασα σε καποιο φορουμ το ειχαν φερει στην ιδια τιμη.

168204_PARKSIDE-Elektrotacker-PET-25-A1_

parkside-heissklebepistole-php-500-b2--3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις κομφλερ δεν αξιζει να παρεις ηλεκτρικο καρφωτικο. Πηρα ενα με 45€ και σκοτωνει. 

Οσον αφορα στο πιστολι ζεστης σιλικονης, ε δεν ειναι δα και καμια συσκευη υψηλων προδιαγραφων ή απαιτησεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις κομφλερ δεν αξιζει να παρεις ηλεκτρικο καρφωτικο. Πηρα ενα με 45€ και σκοτωνει. 

Οσον αφορα στο πιστολι ζεστης σιλικονης, ε δεν ειναι δα και καμια συσκευη υψηλων προδιαγραφων ή απαιτησεων.

Δεν εχω κομπρεσερ. Γι αυτο ενδιαφερομαι για το ηλεκτρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τη γιούχα(και τη φασαρία) που έφαγα από τον fasaria, είπα να πάρω μια πένσα μικρή μιας και δεν είχα. Τη πήρα από συνοικιακό μαγαζί, τη πλήρωσα ακριβά, 15€, αλλά μ' αρέσει αυτή η φωσφάτωση που έχει, είναι industrial look! :wub:

Benman (rebranded NWS φυσικά)

25kiez6.jpg 

mlm99k.jpg11gsyfr.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!

Το καρφωτικό PARKSIDE PET 25 B1 το έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Έχω κάνει αλλαγή σε 3 ταβάνια βάζοντας ραμποτέ ξύλο και μου έλυσε τα χέρια.

Το μόνο που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να προμηθευτείς πολλά καρφάκια όταν φέρνει το lidl, εδώ στην επαρχία δυσκολεύτηκα να βρώ στο εμπόριο.

Πάντα όρθιοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!

Το καρφωτικό PARKSIDE PET 25 B1 το έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Έχω κάνει αλλαγή σε 3 ταβάνια βάζοντας ραμποτέ ξύλο και μου έλυσε τα χέρια.

Το μόνο που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να προμηθευτείς πολλά καρφάκια όταν φέρνει το lidl, εδώ στην επαρχία δυσκολεύτηκα να βρώ στο εμπόριο.

Πάντα όρθιοι!

Δυστυχως αυτη την εβδομαδα φερνει το αλλο.

Μπορεις να μου πεις σε τι τιμη ειχες παρει το δικο σου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα!
Ψάχνω γατζόκλειδο για την πίσω ανάρτηση του CBR, μιας και όταν την αγόρασα δεν είχε εργαλεία. Ο κωδικός ανταλλακτικού είναι 89202-KY1-700, όσο και αν έψαξα στο internet δεν μπόρεσα να το βρω σε λογική τιμή.

Είδα έπειτα ότι υπάρχουν universal  ας πούμε, στα οποία αναγράφεται εξωτερική διάμετρος. Γνωρίζετε αν εννοούν την εξωτερική διάμετρο του αντικειμένου που θα πιαστεί (δλδ του σημείου ρύθμισης προφόρτισης); Μιας και για το OEM εργαλείο δεν μπόρεσα να βρω κάπου το αντίστοιχο μέγεθος μόνη λύση να προσπαθήσω να μετρήσω πάνω στο μηχανάκι; Δύσκολο να πετύχεις ακρίβεια μέτρησης εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα!
Ψάχνω γατζόκλειδο για την πίσω ανάρτηση του CBR, μιας και όταν την αγόρασα δεν είχε εργαλεία. Ο κωδικός ανταλλακτικού είναι 89202-KY1-700, όσο και αν έψαξα στο internet δεν μπόρεσα να το βρω σε λογική τιμή.

Είδα έπειτα ότι υπάρχουν universal  ας πούμε, στα οποία αναγράφεται εξωτερική διάμετρος. Γνωρίζετε αν εννοούν την εξωτερική διάμετρο του αντικειμένου που θα πιαστεί (δλδ του σημείου ρύθμισης προφόρτισης); Μιας και για το OEM εργαλείο δεν μπόρεσα να βρω κάπου το αντίστοιχο μέγεθος μόνη λύση να προσπαθήσω να μετρήσω πάνω στο μηχανάκι; Δύσκολο να πετύχεις ακρίβεια μέτρησης εκεί.

Μέτρα στο περίπου την εξωτερική διάμετρο της προφόρτισης και πάρε το αντίστοιχο γατζόκλειδο. Αν ας πούμε είναι 50 mm, πάρε το 40-60 mm.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γμτεν, ειχα ενα σετακι αλλεν με μπιλια που το ειχα κοντα στα 20 χρονια. τωρα στο εξοχικο, δε δουλευε το χορτοκοπτικο κι ηθελα να λυσω την κεφαλη, αλλα δεν εμπαινε μεσα το αλλεν και του εχωσα μια με το σφυρι και το εσπασα. πουλανε μεμονωμενα και αν ναι πού μπορω να βρω;

image.jpg

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas
προσθηκη φωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γμτεν, ειχα ενα σετακι αλλεν με μπιλια που το ειχα κοντα στα 20 χρονια. τωρα στο εξοχικο, δε δουλευε το χορτοκοπτικο κι ηθελα να λυσω την κεφαλη, αλλα δεν εμπαινε μεσα το αλλεν και του εχωσα μια με το σφυρι και το εσπασα. πουλανε μεμονωμενα και αν ναι πού μπορω να βρω;

image.jpg

με μπίλια έχω της force αλλά είχα πάρει σετάκι, δεν ξέρω αν υπάρχουν μεμονωμένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

image.jpg

βαζει το λιντλ τετοια αν σε ενδιαφερει(καπου στα 10-12 ευρω),δες τη φωτο:

9j3y83.jpg

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη σετ εχω κι αλλο, ετουτο εδω

image.jpg

το αλλεν που εσπασα ειναι απο ενα σετ που ειχα παρει πιτσιρικας για το μοντελισμο. γενικα δεν τα ζοριζα παρα το ειχαν δωσει καλα δειγματα γραφης. σημερα τι με επιασε, δεν μπορω να καταλαβω και το χτυπουσα....

Μπας και ταιριαζει απο το δικο σου σετ αυτο που μου λειπει;;;:tooth:

βαζει το λιντλ τετοια αν σε ενδιαφερει(καπου στα 10-12 ευρω),δες τη φωτο:

9j3y83.jpg

τα εχω ηδη σε κιτρινο-μαυρο. θενξ παντως Βαγγο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα