Jump to content

Recommended Posts

Τα εργαλεια Stanley στην Αμερικη εχουν Limited Lifetime Guarantee ,δηλαδή εγγύηση στα πλαίσια για καλή χρήση του εργαλείου.

Αν στραφείς σε Stanley να ξέρεις οτι δεν εχεις εγγύηση εδώ στην Ελλάδα,μου το ειχε πει ο αντιπροσωπος στην Γλυφάδα. Δηλαδη οτι σου σπασει το πληρώνεις ξανά για το αντικαταστήσεις.

Για αραιή και χαλάρη χρήση καλή είναι .

Τροποποιήθηκε από τον Alexandross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν έχουν δα και τόση μεγάλη διαφορά οι Stanley από τις Knipex. Όπως έχω πει και παλιότερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να προτιμήσεις κάτι άλλο από Knipex.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εργαλεια Stanley στην Αμερικη εχουν Limited Lifetime Guarantee ,δηλαδή εγγύηση στα πλαίσια για καλή χρήση του εργαλείου.

Αν στραφείς σε Stanley να ξέρεις οτι δεν εχεις εγγύηση εδώ στην Ελλάδα,μου το ειχε πει ο αντιπροσωπος στην Γλυφάδα. Δηλαδη οτι σου σπασει το πληρώνεις ξανά για το αντικαταστήσεις.

Για αραιή και χαλάρη χρήση καλή είναι .

Σχετικό αυτό... ο πατέρας μου έχει stanley που χουν φάει ξύλο τρεις δεκαετίες και καλά κρατούν ακόμα

Δεν έχουν δα και τόση μεγάλη διαφορά οι Stanley από τις Knipex. Όπως έχω πει και παλιότερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να προτιμήσεις κάτι άλλο από Knipex.

Στην τιμή έχουν διαφορά. Γενικά τα Knipex είναι από τα πιο ακριβά εργαλεία σε ότι κατηγορία και να δεις. Σε ποιότητα ναι σίγουρα δεν έχει νόημα να κοιτάς κάτι άλλο αν και τα Facom θα θεωρώ εξίσου καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικό αυτό... ο πατέρας μου έχει stanley που χουν φάει ξύλο τρεις δεκαετίες και καλά κρατούν ακόμα

Στην τιμή έχουν διαφορά. Γενικά τα Knipex είναι από τα πιο ακριβά εργαλεία σε ότι κατηγορία και να δεις. Σε ποιότητα ναι σίγουρα δεν έχει νόημα να κοιτάς κάτι άλλο αν και τα Facom θα θεωρώ εξίσου καλά.

Τα Stanley των περασμένων δεκαετιών δεν έχουν καμιά σχέση με τα καινούργια. Αν κοιτάξεις τα εργαλεία του πατέρα σου, όλα θα γράφουν made in England. Τα καινούργια είναι κινέζικα (όπως π.χ. με τη Black & Decker που παλιά ήταν σκυλιά ενώ τώρα είναι ερασιτεχνικά).

Όταν λέω δεν έχουν διαφορά εννοώ ότι τα Knipex δεν έχουν πολλαπλάσια τιμή, όπως ας πούμε από τα tactix. Αν κάνει μια πένσα Stanley 10€ π.χ. και μια Knipex 15€, παίρνεις τη Knipex χωρίς σκέψη.

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω θα συμφωνησω με τον φιλτατο miskin παρολο που ειμαι μεγας λατρης της stanley απο παλια,η ποιοτητα των παλιων εργαλειων της εταιρειας με τα καινουργια ειναι εκτος συγκρισης και αυτο το καταλαβα πολυ καλα στην τελευταια μου αγορα που πηρα το καινουργιο της λαμαρινοψαλιδο fatmax και μολις πεσανε τα πρωτα νερα αμεσως μου αρπαξε σκουρια.στα συν της ομως θα βαλω το value for money που ακομα κραταει.

στις γερμανικες εταιρειες ομως εκτος απο την ποιοτητα που εχουν και που φυσικα αυτος ειναι ενας σημαντικος λογος διαφορας τιμης,εχουν και το τεραστιο πλεονεκτημα εγγυησης εφ`ορου ζωης που ειναι οτι καλυτερο.

τωρα οσο αναφορα την unior,εγω προσωπικα εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στα εργαλεια της,εχω πολλα τα εχω χρονια δεν μ`εχουν προδωσει πουθενα και βαστανε ακομα επαξια,την θεωρω κορυφαια εταιρεια και ας μην ειναι γερμανικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Unior... πφφφ... Ένα εργαλείο της σώο 20 χρόνια στα μηχανουργεία δεν έχω δει. Κατσαβίδια, πένσες, κλειδιά, καρυδάκια, όλα κάποιο θέμα θα είχαν. Μόνο οι καστάνιες και τα μεγάλα καρυδάκια αντέχουν στο χρόνο. Μιχάλη πριν ένα μήνα πήραν στη δουλειά μια πένσα Unior. Αν αντέξει 3 χρόνια καλά θα είναι. Οι knipex με τα ίδια λεφτά αντέχουν τα τριπλάσια χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=33935

Τα πείρα σήμερα . Λοιπόν αρκετά καλή ποιότητα για τα χρήματα τους, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά δείχνουν καλοφτιαγμένα . Αυτά που είχαν άθλια ποιότητα ήταν τα κοφτάκια πραγματικά άθλιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=33935

Τα πείρα σήμερα . Λοιπόν αρκετά καλή ποιότητα για τα χρήματα τους, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά δείχνουν καλοφτιαγμένα . Αυτά που είχαν άθλια ποιότητα ήταν τα κοφτάκια πραγματικά άθλιά.

Όντως τα πενσοειδή δεν άξιζαν ούτε τα 2€...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα καινούργια είναι κινέζικα (όπως π.χ. με τη Black & Decker που παλιά ήταν σκυλιά ενώ τώρα είναι ερασιτεχνικά).

Αφιερωμένες, οι φωτό.

''Έπεσε'' στα χέρια μου, πριν κάνα μήνα.

Ολοκαίνουργιο με το χαρτονένιο κουτί του, ''καθόταν'' αρκετα χρόνια σε ράφι ενος μπάρμπα μου.

Γνωρίζοντας την λόξα μου, μου το χάρισε. :punk:

SP_A0394_zps54p0mntw.jpg

SP_A0395_zpsqoiplfra.jpg

10ράκι τσόκ, κλειδί με κορώνα για σφίξιμο, οχι κρούση.

Και φυσικά, το ΦΕΤΙΧ πορτοκαλί καλώδιο της Black and Decker. :shades::punk: :punk: :punk: :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραίο δράπανο, Innova 04, Με γεια. Έχω ένα παρόμοιο Hitachi (made in China...) στα 230W με δεκαράκι μηχανικό τσοκ, αγορασμένο προ 2 ετίας από ελληνικό eshop, γύρω στα 50 ευρώ. Το δικό μου είναι ελαφρύ (κάτω από κιλό) και πολύ καλό για ελαφριά λαμαρινοτρυπήματα και συναφείς εργασίες. Αν και το δικό σου είναι σχετικά ελαφρύ, είναι ότι πρέπει για τέτοιες εργασίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=722 Πολλές και καλές προσφορές από Δευτέρα στα Lidl

ούτε μάνατζερ του lidl να είμασταν :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίδες ένα παχύμετρο θέλω, μάρκα; από που; αναλογικό όχι ψηφιακό

Κοιτα ebay..με 5ε παιρνεις καλουτσικο αναλογικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι, θέλω να αγοράσω ένα σετ καρυδάκια 1/2 το οποίω έχει και Τ . Εχει δουλέψει κάποιος με τόσο μεγάλο Τ ? τον έχει βολέψει ή να στραφώ σε 3/8 ? Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες αγορασα κατσαβιδια σετακι των 8 dexter αποτ το leroy merlin στα 12.5 ευρω! Κινεζικα μεν αλλα εχουν εγγυηση εφ ορου ζωης . Καλουτσικα φαινονται ποιοτικα , δεν τα δουλεψα ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτά τα κατσαβίδια. Για τα λεφτά τους πρέπει να είναι καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει καποιος που μπορω να βρω θερμοπιστολο μπαταριας για θερμοσυστελομενο σωληνα?

Εχω πιστολι θερμου αερα μεγαλο 220v αλλα δεν βολευει πολύ.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι, θέλω να αγοράσω ένα σετ καρυδάκια 1/2 το οποίω έχει και Τ . Εχει δουλέψει κάποιος με τόσο μεγάλο Τ ? τον έχει βολέψει ή να στραφώ σε 3/8 ? Ευχαριστώ

Σε τι νουμερο θες να δουλεψεις ή τι ροπες χρειαζεσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο '' μακαρόνι'' για προστασια καλωδίων.Υπάρχει και η λυση του αναπτηρα αλλα δεν βολευει ουτε αυτος. αναφερομαι σε φ1mm-10mm.

heat-shrink-tubing-63815-2357249.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι θερμοπιστολο μπαταριας δεν νομιζω οτι υπαρχει,δεν εχω δει ποτε για να πω την αληθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα νούμερα θα είναι από 8 μέχρι 16 το πολύ. Εχω βρεί ένα σετ της Koken 1/2 που έχει το τ αλλά μου φένεται πολλή μεγάλο, δεν το έχω πιάσει ώμος στο χέρι. Για αυτό ρώτησα αν το έχει δουλέψει κάποιος και ξέρει. το σετ είναι αυτό http://www.kokenusa.com/products/model/1031

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα νούμερα θα είναι από 8 μέχρι 16 το πολύ. Εχω βρεί ένα σετ της Koken 1/2 που έχει το τ αλλά μου φένεται πολλή μεγάλο, δεν το έχω πιάσει ώμος στο χέρι. Για αυτό ρώτησα αν το έχει δουλέψει κάποιος και ξέρει. το σετ είναι αυτό http://www.kokenusa....ucts/model/1031

Κατι τετοιο μηπως??

DREMEL VERSATIP 2000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα