Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Καλημέρα φίλοι! Οσον αφορα το δραπανο το βλεπω για πολυ λαιτ γκρεμισματα..ή μαλλον για λαιτ τρυπήματα. Ενα ανάλογο ειχα ψωνισει απο πρακτικερ παλιοτερα γυρω νομιζω στα 1200 watt κοκκινο με γκρι ήτανε...σουπερ χαρακτηριστικα και πακετο στα 60-70 γιουργια.Μιλαμε για 6ετια + πισω.. Ε ..τελικως καλα που ειχα βαριοπολα και καλεμι μαζι μου για να συνεχισω το γκρεμισμα στο μπανιο που ειχα αναλαβει(μιλαμε για ξυλωμα πλακιδιων) Στην μια ωρα ξεκινησε αποτομα να βγαζει καπνες... Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι δυστηχως .Το παραδοξο ειναι οτι το πηγα πισω και το δεχθηκε η διευθυνση πισω δινοντας μου πιστωτικό χωρις βαβούρα. Το αναλογο Bosch gbh ..(δεν θυμαμαι μοντελο) ειναι σκυλος ,αλλα εχει και 250-300 ευρω.Θα βρεις ανταλακτικα οτι και αν γινει και ανταποκριση φυσικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Σέρβις χθες στο Bandit του κολλητού και πρώτη ευκαιρία για χρήση της κασετίνας της Rothewald που είχε αγοράσει πρόσφατα. Εντυπώσεις: Πλήρης μου φάνηκε και για ερασιτεχνική χρήση (σέρβις στην μηχανή μια φορά στο τόσο και μικροδουλειές στο σπίτι) ότι πρέπει. Για παραπάνω προφανώς και δεν θα κάνει, αλλά για τον απλό ερασιτέχνη πιστεύω ότι η ποιότητά της αρκεί. Ένα σετ πολύγωνα μόνο χρειάζεται ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Πάντως τα λιντλ έχουν πολύ καλή εγγύηση, αλλά και εκτός εγγύησης μπορείς να βρειος το παραμικρο. Είχαμε πάρει μια μηχανή κιμά και απο λαθος κουμπωμα μετά το πλυσιμο έσπασε ο άξονας που δίνει την κίνηση=εκτός εγγύησης το μηχάνημα) και μας βρηκαν ιδιο με 3-4€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Καλημέρα φίλοι! Οσον αφορα το δραπανο το βλεπω για πολυ λαιτ γκρεμισματα..ή μαλλον για λαιτ τρυπήματα. Ενα ανάλογο ειχα ψωνισει απο πρακτικερ παλιοτερα γυρω νομιζω στα 1200 watt κοκκινο με γκρι ήτανε...σουπερ χαρακτηριστικα και πακετο στα 60-70 γιουργια.Μιλαμε για 6ετια + πισω.. Ε ..τελικως καλα που ειχα βαριοπολα και καλεμι μαζι μου για να συνεχισω το γκρεμισμα στο μπανιο που ειχα αναλαβει(μιλαμε για ξυλωμα πλακιδιων) Στην μια ωρα ξεκινησε αποτομα να βγαζει καπνες... Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι δυστηχως .Το παραδοξο ειναι οτι το πηγα πισω και το δεχθηκε η διευθυνση πισω δινοντας μου πιστωτικό χωρις βαβούρα. Το αναλογο Bosch gbh ..(δεν θυμαμαι μοντελο) ειναι σκυλος ,αλλα εχει και 250-300 ευρω.Θα βρεις ανταλακτικα οτι και αν γινει και ανταποκριση φυσικα. Εχει αρκετη δυναμη. Περισσοτερη απο αλλα κινεζικα διπλου μεγεθους. Ειναι καινπολυ ελαφρυ αρα και ανετο. Παρολα αυτα, μονο για τρυπες να το παρεις κανεις, αξιζει τον κοπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 σου εχει και κεφαλη ταχυτσοκ εξτρα μεσα,πλαστικη της πλακας κι`αυτη μεν πολυ καλη δευτερη κινηση δε. κεφαλή άλλη ταχυτσόκ επώνυμη αν χρειαστώ να φανταστώ ότι κουμπώνει κανονικά. σωστά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 κεφαλή άλλη ταχυτσόκ επώνυμη αν χρειαστώ να φανταστώ ότι κουμπώνει κανονικά. σωστά? Σχεδόν όλες, εχουν ίδιο σπείρωμα + κάθονται στο δράπανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 ολες οι κεφαλες με τελειωμα σε sds κουμπωνουν επανω κανονικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει καρυδάκι σωληνωτό (εξάγωνο 21mm) αλλά αντί να καταλήγει υποδοχή για καστάνια, να καταλήγει σε εξάγωνο πάλι αλλά παξιμάδι; Δηλαδή στη μια πλευρά να είναι "αρσενικό" και στην άλλη "θηλυκό". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Τρανσεξουαλ καρυδι ψαχνεις?? Για το χονδα ειναι σιγουρα, ετσι?? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Χονδαιε δυσκολο αυτο που ψαχνεις. Δεν βρηκα τιποτα στο νετ. Που θες να το κοτσαρεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Κυρίως για μπουλόνια ζάντας το θέλω ώστε να δουλέψει σαν προέκταση του μπουλονόκλειδου γιατί το ίδιο δε χωράει στις φωλιές των μπουλονιών μιας και είναι στενές και δεν φτάνει βαθιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Υπάρχουν ειδικά μπουλόνια μακρυά για τις ζάντες και με πλαστικό για να μην πληγώνεις τη ζάντα. Και μένα του αυτοκινήτου 21 mm είναι και έχω ένα τέτοιο, αλλά δίχως προστατευτικό πλαστικό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Αυτό όμως στην πίσω πλευρά παίρνει καρέ καστάνιας, σωστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Ναι, δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Ένα μακρύ καρυδάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Ναι απλά πρέπει να πάρω κι ένα μεγάλο ταφ με προέκταση και είπα μήπως το αποφύγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δε νομίζω ότι θα μπορείς να σφίγγεις με τουλάχιστον 100 Nm που θέλει η ρόδα με το σωληνωτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Το σωληνωτό θα λυγίσει(αστοχησει) σε μπουλόνια ζάντας! Ειδικά αν είναι σωληνωτή προέκταση! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δε νομίζω ότι θα μπορείς να σφίγγεις με τουλάχιστον 100 Nm που θέλει η ρόδα με το σωληνωτό. Δηλαδή εσύ τα μπουλόνια δεν τα σφίγγεις με το σωληνωτό που είπες παραπάνω ότι έχεις; Αν πάρω σωληνωτό αλλά κρουστικό σαν των αερόκλειδων φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κίνδυνος, σωστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 100nm + ευκολα τα πιανεις και με μικρη καστανια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Παιδια τα kraftwerk τα ξερουμε? Εχουμε αποψεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δηλαδή εσύ τα μπουλόνια δεν τα σφίγγεις με το σωληνωτό που είπες παραπάνω ότι έχεις; Αν πάρω σωληνωτό αλλά κρουστικό σαν των αερόκλειδων φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κίνδυνος, σωστά; Δεν έχω σωληνωτό, μακρύ καρυδάκι 21mm έχω. Το σωληνωτό είναι αυτό 100nm + ευκολα τα πιανεις και με μικρη καστανια.... Στο σφίξιμο μπορεί, στο λύσιμο όμως ταλαιπωρία... Παιδια τα kraftwerk τα ξερουμε? Εχουμε αποψεις? Αυτά δεν είναι με τις βαλίτσες που από 500000€ στα δίνουν μόνο 100 €;;!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Αυτά δεν είναι με τις βαλίτσες που από 500000€ στα δίνουν μόνο 100 €;;!! Δεν γνωριζω. Πηγα σε ενα μαγαζι με ανταλλακτικα να παρω κατι για την δουλεια και τα ειχαν εκει σε σταντακι... Εχει και καλες τιμες σε καποια πραγματα.. http://www.kraftwerk.eu/2010/index.php?lang=en Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Μακρια Λιακο. Οτι σου ειπε ο φιλος μισκιν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δεν γνωριζω. Πηγα σε ενα μαγαζι με ανταλλακτικα να παρω κατι για την δουλεια και τα ειχαν εκει σε σταντακι... Εχει και καλες τιμες σε καποια πραγματα.. http://www.kraftwerk...dex.php?lang=en Λίγο που έριξα μια ματιά δίνει κινέζικα (ή στη καλύτερη ταϊβανέζικα) εργαλεία στη τιμή ευρωπαϊκων και ταϊβανέζικων (KS Tools, Toptul, Benman) εταιριών χωρίς να δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής όπως αυτές που ανέφερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δεν έχω σωληνωτό, μακρύ καρυδάκι 21mm έχω. Το σωληνωτό είναι αυτό Α, καλά ντάξ'. Μακρύ εννοούσα κι εγώ τόση ώρα αλλά λανθασμένα το έλεγα σωληνωτό. Άρα με μακρύ καρυδάκι σφίγγουμε άφοβα και δεν χρειάζεται να είναι και κρουστικό, σωστά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες