Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα φίλοι!

Οσον αφορα το δραπανο το βλεπω για πολυ λαιτ γκρεμισματα..ή μαλλον για λαιτ τρυπήματα.

Ενα ανάλογο ειχα ψωνισει απο πρακτικερ παλιοτερα γυρω νομιζω στα 1200 watt κοκκινο με γκρι ήτανε...σουπερ χαρακτηριστικα και πακετο στα 60-70 γιουργια.Μιλαμε για 6ετια + πισω..

Ε ..τελικως καλα που ειχα βαριοπολα και καλεμι μαζι μου για να συνεχισω το γκρεμισμα στο μπανιο που ειχα αναλαβει(μιλαμε για ξυλωμα πλακιδιων) Στην μια ωρα ξεκινησε αποτομα να βγαζει καπνες...

Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι δυστηχως .Το παραδοξο ειναι οτι το πηγα πισω και το δεχθηκε η διευθυνση πισω δινοντας μου πιστωτικό χωρις βαβούρα.

Το αναλογο Bosch gbh ..(δεν θυμαμαι μοντελο) ειναι σκυλος ,αλλα εχει και 250-300 ευρω.Θα βρεις ανταλακτικα οτι και αν γινει και ανταποκριση φυσικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σέρβις χθες στο Bandit του κολλητού και πρώτη ευκαιρία για χρήση της κασετίνας της Rothewald που είχε αγοράσει πρόσφατα. Εντυπώσεις:

Πλήρης μου φάνηκε και για ερασιτεχνική χρήση (σέρβις στην μηχανή μια φορά στο τόσο και μικροδουλειές στο σπίτι) ότι πρέπει.

Για παραπάνω προφανώς και δεν θα κάνει, αλλά για τον απλό ερασιτέχνη πιστεύω ότι η ποιότητά της αρκεί. Ένα σετ πολύγωνα μόνο χρειάζεται ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως τα λιντλ έχουν πολύ καλή εγγύηση, αλλά και εκτός εγγύησης μπορείς να βρειος το παραμικρο. Είχαμε πάρει μια μηχανή κιμά και απο λαθος κουμπωμα μετά το πλυσιμο έσπασε ο άξονας που δίνει την κίνηση=εκτός εγγύησης το μηχάνημα) και μας βρηκαν ιδιο με 3-4€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα φίλοι!

Οσον αφορα το δραπανο το βλεπω για πολυ λαιτ γκρεμισματα..ή μαλλον για λαιτ τρυπήματα.

Ενα ανάλογο ειχα ψωνισει απο πρακτικερ παλιοτερα γυρω νομιζω στα 1200 watt κοκκινο με γκρι ήτανε...σουπερ χαρακτηριστικα και πακετο στα 60-70 γιουργια.Μιλαμε για 6ετια + πισω..

Ε ..τελικως καλα που ειχα βαριοπολα και καλεμι μαζι μου για να συνεχισω το γκρεμισμα στο μπανιο που ειχα αναλαβει(μιλαμε για ξυλωμα πλακιδιων) Στην μια ωρα ξεκινησε αποτομα να βγαζει καπνες...

Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι δυστηχως .Το παραδοξο ειναι οτι το πηγα πισω και το δεχθηκε η διευθυνση πισω δινοντας μου πιστωτικό χωρις βαβούρα.

Το αναλογο Bosch gbh ..(δεν θυμαμαι μοντελο) ειναι σκυλος ,αλλα εχει και 250-300 ευρω.Θα βρεις ανταλακτικα οτι και αν γινει και ανταποκριση φυσικα.

Εχει αρκετη δυναμη. Περισσοτερη απο αλλα κινεζικα διπλου μεγεθους. Ειναι καινπολυ ελαφρυ αρα και ανετο.

Παρολα αυτα, μονο για τρυπες να το παρεις κανεις, αξιζει τον κοπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου εχει και κεφαλη ταχυτσοκ εξτρα μεσα,πλαστικη της πλακας κι`αυτη μεν πολυ καλη δευτερη κινηση δε.

κεφαλή άλλη ταχυτσόκ επώνυμη αν χρειαστώ να φανταστώ ότι κουμπώνει κανονικά. σωστά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κεφαλή άλλη ταχυτσόκ επώνυμη αν χρειαστώ να φανταστώ ότι κουμπώνει κανονικά. σωστά?

Σχεδόν όλες, εχουν ίδιο σπείρωμα + κάθονται στο δράπανο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς αν υπάρχει καρυδάκι σωληνωτό (εξάγωνο 21mm) αλλά αντί να καταλήγει υποδοχή για καστάνια, να καταλήγει σε εξάγωνο πάλι αλλά παξιμάδι;

Δηλαδή στη μια πλευρά να είναι "αρσενικό" και στην άλλη "θηλυκό".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρανσεξουαλ καρυδι ψαχνεις?? Για το χονδα ειναι σιγουρα, ετσι?? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χονδαιε δυσκολο αυτο που ψαχνεις. Δεν βρηκα τιποτα στο νετ. Που θες να το κοτσαρεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυρίως για μπουλόνια ζάντας το θέλω ώστε να δουλέψει σαν προέκταση του μπουλονόκλειδου γιατί το ίδιο δε χωράει στις φωλιές των μπουλονιών μιας και είναι στενές και δεν φτάνει βαθιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν ειδικά μπουλόνια μακρυά για τις ζάντες και με πλαστικό για να μην πληγώνεις τη ζάντα.

28snbsw.jpg

Και μένα του αυτοκινήτου 21 mm είναι και έχω ένα τέτοιο, αλλά δίχως προστατευτικό πλαστικό.

oi4xut.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω ότι θα μπορείς να σφίγγεις με τουλάχιστον 100 Nm που θέλει η ρόδα με το σωληνωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σωληνωτό θα λυγίσει(αστοχησει) σε μπουλόνια ζάντας! Ειδικά αν είναι σωληνωτή προέκταση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω ότι θα μπορείς να σφίγγεις με τουλάχιστον 100 Nm που θέλει η ρόδα με το σωληνωτό.

Δηλαδή εσύ τα μπουλόνια δεν τα σφίγγεις με το σωληνωτό που είπες παραπάνω ότι έχεις;

Αν πάρω σωληνωτό αλλά κρουστικό σαν των αερόκλειδων φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κίνδυνος, σωστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή εσύ τα μπουλόνια δεν τα σφίγγεις με το σωληνωτό που είπες παραπάνω ότι έχεις;

Αν πάρω σωληνωτό αλλά κρουστικό σαν των αερόκλειδων φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κίνδυνος, σωστά;

Δεν έχω σωληνωτό, μακρύ καρυδάκι 21mm έχω. Το σωληνωτό είναι αυτό

pipe%20key%2012mm.jpg

100nm + ευκολα τα πιανεις και με μικρη καστανια....

Στο σφίξιμο μπορεί, στο λύσιμο όμως ταλαιπωρία...

Παιδια τα kraftwerk τα ξερουμε? Εχουμε αποψεις?

Αυτά δεν είναι με τις βαλίτσες που από 500000€ στα δίνουν μόνο 100 €;;!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά δεν είναι με τις βαλίτσες που από 500000€ στα δίνουν μόνο 100 €;;!!

Δεν γνωριζω. Πηγα σε ενα μαγαζι με ανταλλακτικα να παρω κατι για την δουλεια και τα ειχαν εκει σε σταντακι...

Εχει και καλες τιμες σε καποια πραγματα..

http://www.kraftwerk.eu/2010/index.php?lang=en

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γνωριζω. Πηγα σε ενα μαγαζι με ανταλλακτικα να παρω κατι για την δουλεια και τα ειχαν εκει σε σταντακι...

Εχει και καλες τιμες σε καποια πραγματα..

http://www.kraftwerk...dex.php?lang=en

Λίγο που έριξα μια ματιά δίνει κινέζικα (ή στη καλύτερη ταϊβανέζικα) εργαλεία στη τιμή ευρωπαϊκων και ταϊβανέζικων (KS Tools, Toptul, Benman) εταιριών χωρίς να δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής όπως αυτές που ανέφερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω σωληνωτό, μακρύ καρυδάκι 21mm έχω. Το σωληνωτό είναι αυτό

pipe%20key%2012mm.jpg

Α, καλά ντάξ'. :crazy:

Μακρύ εννοούσα κι εγώ τόση ώρα αλλά λανθασμένα το έλεγα σωληνωτό.

Άρα με μακρύ καρυδάκι σφίγγουμε άφοβα και δεν χρειάζεται να είναι και κρουστικό, σωστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα