Jump to content

Recommended Posts

Μπορείς να δώσεις link για αυτό το makita; Είμαι δουλειά και δε φαίνεται από το κινητό.

Φωτο απο το δικο μου σετακι ειναι. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

haya, you take him from the side... :mB_kalo_e:

Μου τη φύλαγες.... :katana:

Εννοούσα ποιο μοντέλο είναι γιατί δε διακρίνεται στη φώτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρειαζομαι καστανια μικρη και μεγαλη(νουμερα δεν ξερω) για ερασιτεχνικη μεν αλλα περιοδικη και σκληρη χρηση.Δε θελω καρυδακια,μονο καστανια! Σε τι μαρκα να κατευθηνθω??? λινκ???

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΚΤΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως αντι για καστανιες να κοιταζες για μανέλες μικρη / μεγαλη? Άλλη χρηση αλλά αντοχη στην σκληρή καταπόνηση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Force να δεις απο τις καλυτερες στα λεφτα τους (δεν συγκρινω με hazet, γιατι αυτα ξεφευγουν) σε συνεργειο δουλευουν ολη μερα και δεν καταλαβαινουν τιποτα και δεν νομιζω να το παρακανει η τιμη ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 χρονια χρησημοποιω μεγαλη μικρη amtech απο το πρακτικερ. Με βγαλαν ασπροπροσωπο πραγματικα οσο κ αν ζορισα,η μικρη χτες τα επαιξε τελειως ειναι μονιμα κλειδωμενη κ η μεγαλη αρχιζει σιγα σιγα να κανει κενα.Απο τιμες δεν ξερω τι παιζει καθολου αλλα δεν προκειτα να διαθεσω 50 ευρω για μια σκετη καστανια που θα χρησημοποιηται μια φορα την εβδομαδα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
2 χρονια χρησημοποιω μεγαλη μικρη amtech απο το πρακτικερ. Με βγαλαν ασπροπροσωπο πραγματικα οσο κ αν ζορισα,η μικρη χτες τα επαιξε τελειως ειναι μονιμα κλειδωμενη κ η μεγαλη αρχιζει σιγα σιγα να κανει κενα.Απο τιμες δεν ξερω τι παιζει καθολου αλλα δεν προκειτα να διαθεσω 50 ευρω για μια σκετη καστανια που θα χρησημοποιηται μια φορα την εβδομαδα..

Συγνώμη αλλά πως γίνεται να σε έβγαλε ασπροπρόσωπο μια καστάνια που έσπασε σε 2 χρόνια ερασιτεχνικής χρήσης; Εγώ έχω μια Gedore από τη δεκαετία του 90' και δουλεύει μια χαρά. Ο από πάνω δουλεύει τις Force κάθε μέρα σε συνεργείο δίχως απρόοπτα. Αυτές ναι, είναι περιπτώσεις που λες "μ' έβγαλε ασπροπρόσωπο"...

Νομίζω τη Μ. Πέμπτη το Lidl έχει εργαλεία. Αν έχει και καστάνιες πάρε, θα κρατήσουν τουλάχιστον μια 5ετία σε σχέση με του praktiker.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα δεν ψαχνω το τελειο,ειμαι σιδεροφαγος και τα εργαλεια τα νιωθω αναλωσιμα.Δε θελω ομως να ειναι και της πλακας.Τα αμτεκ τα πηρα κατα τυχη που βρεθηκα στο πρακτικερ επειδη μου αρεσε η στιβαροτητα που δειχνανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το lidl δεν εχει προσφορα εργαλεια χειρος αυτη τη βδομαδα αλλα, οπως σου ειπε ο φιλος miskin παραπανω, ειναι πολυ ανωτερα ποιοτικα σε σχεση με του πρακτικερ.

Τα χρηματα που θα ξοδεψεις προφανως εσυ τα οριζεις, απλως να ξερεις οτι τα ποιοτικα/επωνυμα εργαλεια, οσο σιδεροφαγος κι αν εισαι, δυσκολα θα τους βγαλεις τα ματια. :D

Για μενα πεταξου μια μεχρι το leroy και παρε τα dexter (μαρκα του leroy) σε 1/4 και 1/2 που θες. Εχω συνεργειο ψυκτικου που τα δουλευει ολη μερα και δεν εχουν κανει κιχ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη αλλά πως γίνεται να σε έβγαλε ασπροπρόσωπο μια καστάνια που έσπασε σε 2 χρόνια ερασιτεχνικής χρήσης; Εγώ έχω μια Gedore από τη δεκαετία του 90' και δουλεύει μια χαρά. Ο από πάνω δουλεύει τις Force κάθε μέρα σε συνεργείο δίχως απρόοπτα. Αυτές ναι, είναι περιπτώσεις που λες "μ' έβγαλε ασπροπρόσωπο"...

Νομίζω τη Μ. Πέμπτη το Lidl έχει εργαλεία. Αν έχει και καστάνιες πάρε, θα κρατήσουν τουλάχιστον μια 5ετία σε σχέση με του praktiker.

Καλημερα.Μη συγκρινεις τα gedore με τα εργαλεια απο τα lidl κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλημερα.Μη συγκρινεις τα gedore με τα εργαλεια απο τα lidl κλπ.

Καλημέρα, πότε το έκανα αυτό; Με του praktiker τα συγκρίνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα, πότε το έκανα αυτό; Με του praktiker τα συγκρίνω.

Ισως παρεξηγησες αυτο που εγραψα.Τα gedore ειναι πολυ ανωτερα απο εργαλεια που πουλανε τα lidl,praktiker κλπ.Δωδεκα χρονια πωλητης σε εργαλεια κατι εμαθα.Ενα μεγαλο λαθος που κανουμε ολοι μας με τις καστανιες(και επαγγελματιες)ειναι να σφιγγουμε -ξεσφιγγουμε με την καστανια(κρικομανελα).Με την καστανια μολις πατησει η βιδα σταματαμε,βαζουμε την μανελα και σφιγγουμε .Αλλο πραγμα η μανελα αλλο η κρικομανελα(ΚΑΣΤΑΝΙΑ).Για την ιστορια,εγω πλεον εχω την κασετινα απο τα lidl και για την χρηση που κανω ειναι φοβερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοιτα δεν ψαχνω το τελειο,ειμαι σιδεροφαγος και τα εργαλεια τα νιωθω αναλωσιμα.Δε θελω ομως να ειναι και της πλακας.Τα αμτεκ τα πηρα κατα τυχη που βρεθηκα στο πρακτικερ επειδη μου αρεσε η στιβαροτητα που δειχνανε.

Πάντως αν δε βιάζεσαι μπορώ να σου δώσω δυο καστάνιες μεταχειρω επώνυμες που δε τις χρησιμοποιώ. Μια 1/2 και μια 1/4.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι περισσότερες καστάνιες ανοίγουν, και ο μηχανισμός τους είναι πολύ απλός.

Δοκίμασε το, πιθανώς να επανέλθουν.

Μην ξεχάσεις να βάλεις γράσσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ακριβως αυτην,σε μεγαλη και σε μικρη.

10300958.jpg

Τροπο να την λυσω δε βρηκα οσο κ αν εψαξα,δεν εχει τιποτα σαν ασφαλεια,το μονο που κινειται ειναι η ροδελα η πανω της επιλογης φορας η οποια τραβιεται προς τα εξω μισο εκατοστο (εχει ελατηριο) η οποια γυριζει ασταματητα ενω ο μηχανισμος ειναι κολλημενος...

miskin η αληθεια ειναι οτι δεν τα βιαζομαι,απλα θελω να ειμαι ετοιμος για την επομενη δουλεια και να μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη...Εαν θελεις στειλε μου λεπτομερειες με πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως σαν βρισκω παιδια!

Αφορμη της εγγραφης ειναι η ομορφη συζητηση που εχετε ανοιξει περι εργαλειων ,εχοντας και εγω την ιδια μανία.

Αντικαθιστω σιγα σιγα τα βασικα εργαλεια που εχω με ποιοτικα τα οποια θα με συνοδευουν για πολλα χρονια.Δινω μεγαλη βαρυτητα πλεον και στην εγγυηση.

Τωρα ψαχνομαι για κατσαβιδια .Διαβασα την συζητηση εδω , ανετρεξα και σε reviews απο Αμερικα οπως και στο Youtube..αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν κατασταλαξα σε καποια εταιρια.

Μεχρι τωρα εχω ψαξει Facom , Wera ,Wiha , Vessel .

Κλινω λίγο προς τα Wiha στην σειρα Heavy duty με την εξαγωτη πατουρα για κλειδι για μεγαλυτερη ροπη οπως αυτα της παρακατω φωτο.Τα vessel μου αρεσουν πολυ οπτικα..

Αν μπορουσατε να με προσανατολισετε καλυτερα σε αυτο το κομματι θα ημουν ευγνωμων.

Ευχομαι σε ολους εσας και τις οικογενειες σας καλη Ανασταση και καλο Πασχα !

719BoHlDiFL._SL1350_.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Alexandross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου καλός ήρθες.

Όλα τα κατσαβίδια που κοιτάς είναι από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις. Από προσωπική εμπειρία με τα Facom και Wiha τα δεύτερα μου αρέσουν περισσότερο. Ένα ακόμη που θα σου πρότεινα είναι τα ctoolmate made in Japan .Έχω ένα από των πατέρα μου και το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια βάναυσα και δεν έχει πάθη τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!

Αυτά που κοιτάς είναι κορυφαίες μάρκες κατσαβιδιών, μαζί με τα Witte. Αφού ψάχνεις ποιότητα και εγγύηση θα σου πρότεινα να επιλέξεις μια μάρκα που θα την βρίσκεις πιο εύκολα κοντά στο σπίτι σου για να έχει και νόημα η εγγύηση. Τα Wiha της φωτογραφίας είναι κορυφαία. Εμένα μ' αρέσουν και τα Hazet hexanamic. Ότι και να επιλέξεις καλοδούλευτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα τα Hazet που λεει ο φιλος παραπανω δεν τα ξερω αλλα ξερω οτι η Hazet ειναι η καλυτερη μαρκα εργαλειων, ο μπαμπας μου εχει 10 χρονια facom και ειναι αριστα, βεβαια δεν δουλευει αλλο αυτα γιατι ειναι επαγγελματιας και εχουν υποστει μικροφθορες παντως για μια ποιοτηκη συλογη ειναι οτι πρεπει, αξιοπιστα, μπορεις να βαλεις δυναμη χωρις να κλοτσισει και μην κοιτας την πατουρα γιατι δεν προκειται να βυδωσεις ποτε με τοση δυναμη σταυρωτη βιδα δλδ δεν εχω τυχει εγω τοσο δυνατη και δεν νομιζω να υπαρχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εγω ειχα βουτηξει ενα μεγαλο κατσαβιδι facom απο τον πατερα μου οταν ειμουν 10. Το χρησιμοποιω απο καλεμι μεχρι λοστο, και ειταν στον ηλιο και στην βροχη, δεν εχει καταλαβει χριστο. ειμαι 30.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλώς σας βρήκα, αφορμή για να γράψω είναι πως είμαι επαγγελματίας και άρρωστος με τα εργαλεία.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πιο είναι ακριβό εργαλείο, ακριβό εργαλείο είναι το καρυδάκι που κοστίζει 20 λεπτά, είναι η κασετίνα που περιέχει 80 εργαλεία και κοστίζει 18 ευρώ, αυτά τα μεταλλικά αντικείμενα είναι (ας με συγχωρέσουν ορισμένοι) για τα σκουπίδια.

Τι σημαίνει είμαι ερασιτέχνης θα τα χρησιμοποιήσω λίγο, και αν χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις παραπάνω αν χρειαστεί να τα ζορίσεις παραπάνω, τότε θα καταλάβεις πως μόλις πέταξες τα χρήματά σου.

Η άποψη μου είναι καλά εργαλεία για μια ζωή με ποιότητα, με εγγύηση, εργαλεία που θα τα δόσης στο παιδί σου.

Ας μην ξεχνάμε πώς υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν την αποθήκη η το γκαράζ τους και έχουν εκατοντάδες εργαλεία που τα συγκέντρωσαν σε μια ολόκληρη ζωή.

Όσο για το κόστος θα μπορούσε κάποιος να πάρει ένα εργαλείο κάθε δέκα μέρες η όποτε μπορεί.

Παρ όλα αυτά ορισμένοι επιμένουν να αγοράζουν ακριβά εργαλεία από τα πανηγύρια.

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως το πιο αστειο ειναι να πας να ξεβιδωσεις τροχο με μανελα απο γυφτικη συλογη...

Πως ειναι οταν κοβεις βουτηρο ε καπως ετσι στραβωνει οταν βαζεις δυναμη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα