fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 σιγα μην κατσω να ασχοληθω περαιτερω με δαυτους μωρε πετρο τους τα εχωσα οσο μπορουσα και τελειωσε η ιστορια, αφου το παιζουν κινεζοι οι ανθρωποι τι αλλο να τους πεις.σαμπως τους ειχα και αναγκη για ενα παλιοσετ κατσαβιδια σιγα. απλα απ`οτι καταλαβα και εμαθα αργοτερα απο λιγο που ρωτησα γυρω-γυρω στην αγορα των εργαλειων αυτη η προσφορα ειχε βγει στις χριστουγεννιατικες γιορτες και προφανως τους ειχε μεινει σ`αυτο το σαιτ (εχουν κι`αλλο οι ιδιοι) αναρτημενη.εγω την βρηκα απο σποντα εριξα την παραγγελια μου και βαρεσε κοκκινος συναγερμος στο καταστημα μετα μου αρχισαν τις ψευτοδικαιολογιες και τις ιστοριες για αγριους το σαιτ δεν δουλευει και δεν μπορουμε να βρουμε τον τεχνικο να το φτιαξει και κατι τετοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Απαραδεκτοι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ανθρακας ο χρυσος κυριοι... και χάρηκα ρε πστμ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ανθρακας ο χρυσος κυριοι. υστερα απο τηλεφωνικες συνομιλιες και προσπαθειες 2 ημερων απο μεριας μου η "προσφορα" του σετ της wiha που εχω ποσταρει παραπανω και ειχα παραγγειλει κιολας μαλιστα, ειναι περα για περα μουφα με την φθηνη δικαιολογια του καταστηματος οτι το σαιτ εχει χαλασει και δεν βρισκουνε τον τεχνικο να τους το φτιαξει για να αλλαξουνε την τιμη και η κανονικη τιμη ειναι 39 ευρω και οχι 19.80 οπως εγραφε. Τα ίδια μου είπανε κι εμένα το μεσημέρι που με πήραν τηλέφωνο. Αν και κάτι τέτοιο το περίμενα. Τα €20 χωρίς να ζητάνε μεταφορικά για Αθήνα και χωρίς έξτρα χρέωση αντικαταβολής παραείναι καλή τιμή για να είναι και αληθινή. Αυτό που δε μ' άρεσε είναι που με ενημέρωσαν σήμερα και όχι τη δευτέρα που μας πέρασε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Kασετίνα με καρυδάκια και καστάνια από το LIDL στις 24/02. Καταλαβαίνει κανείς από την φωτό αν είναι βαλιτσάκι ή απλά θήκη; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=538 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Kασετίνα με καρυδάκια και καστάνια από το LIDL στις 24/02. Καταλαβαίνει κανείς από την φωτό αν είναι βαλιτσάκι ή απλά θήκη; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=538 Νομίζω η τιμή 20€ απαντά στην ερώτησή σου. edit: Τώρα κατάλαβα τι ρωτάς. Όντως δε διευκρινίζει. Μάλλον και τα δυο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Είμαι σε δίλημμα, έχω κάνει μια λίστα με 2 ροπόκλειδα, ένα παχύμετρο, μια καστάνια, μια μανέλα και μερικά καρυδάκια και άλεν που χρειάζομαι σίγουρα για την μηχανή. Στην αρχή αποφάσισα να μήν πάρω κασετίνα αλλά να αγοράζω μεμονωμένα ότι εργαλείο χρειάζομαι με σκοπό κάποια στιγμή να έχω όσα χρειάζομαι σε καλύτερη ποιότητα . Ομως δεν βρίσκω κάπου άδεια θήκη κασετίνας ωστε να τα συγκεντρώσω κάπου και πολύ φοβάμαι ότι χύμα τα καρυδάκια θα αρχίσουν να σκορπάνε δεξιά αριστέρα. εκτός απο τα ροπόκλειδα που είναι στάνταρ, να καταλήξω σε κάποια κασετίνα μέχρι 100 ευρώ μαξ ή να προχωρήσω την αρχική μου ιδέα?τι λέτε οι πιο έμπειροι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Εγώ θα έμενα στο αρχικό σχέδιο και θα αγόραζα και μια μεταλλική εργαλειοθήκη για να μεταφέρω αυτά και τα υπόλοιπα εργαλεία που σίγουρα θα χρειαστείς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 2 λεπτα να μυρησω τα νυχια μου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Σταμ εισαι ο πρωταθλητης του flaming Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Είμαι σε δίλημμα, έχω κάνει μια λίστα με 2 ροπόκλειδα, ένα παχύμετρο, μια καστάνια, μια μανέλα και μερικά καρυδάκια και άλεν που χρειάζομαι σίγουρα για την μηχανή. Στην αρχή αποφάσισα να μήν πάρω κασετίνα αλλά να αγοράζω μεμονωμένα ότι εργαλείο χρειάζομαι με σκοπό κάποια στιγμή να έχω όσα χρειάζομαι σε καλύτερη ποιότητα . Ομως δεν βρίσκω κάπου άδεια θήκη κασετίνας ωστε να τα συγκεντρώσω κάπου και πολύ φοβάμαι ότι χύμα τα καρυδάκια θα αρχίσουν να σκορπάνε δεξιά αριστέρα. εκτός απο τα ροπόκλειδα που είναι στάνταρ, να καταλήξω σε κάποια κασετίνα μέχρι 100 ευρώ μαξ ή να προχωρήσω την αρχική μου ιδέα?τι λέτε οι πιο έμπειροι? αθάνατη... είναι τίγκα γεμάτη (αρκετά κιλά) και 3 χρόνια δεν έχει μασήσει μία... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 2 λεπτα να μυρησω τα νυχια μου...... έκανα κάτι λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Εσυ οχι αγορι μ...άλλοι κανουνε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 αθάνατη... είναι τίγκα γεμάτη (αρκετά κιλά) και 3 χρόνια δεν έχει μασήσει μία... Την ίδια έχω κι εγώ (αν και δε θυμάμαι μέγεθος). Την έχω πάνω από 3 χρόνια και το μόνο που έχει σπάσει είναι το ένα εκ των 2 κλιπς που έχει για να κλείνει το καπάκι. Από δικό μου λάθος. Μέσα εκτός των εργαλείων έχει κι ένα ηλεκτρικό δράπανο απ'την 1η μέρα αγοράς της. Επίσης, στο καπάκι έχει αρκετούς χώρους για οργάνωση βιδών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 τελικά βλέπω να ακολουθώ το αρχικό μου πλάνο θα αγοράσω ξεχωριστά καστάνια, και θα πάρω για αρχή μόνο τα καρυδάκια και τα άλλεν που σίγουρα χρειάζομαι για την μηχανή και εν καιρό ότι προκύπτει θα το αγοράζω ένα ένα. και μια εργαλειοθήκη να τα βάλω όλα μέσα γιατί αυτή που έχω τώρα σίγουρα δεν χωράει άλλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 έκανα κάτι λάθος? οχι ρε Πετράν, άσε κάτι τύπους που ξύπνησαν στραβά και μπήκαν στο θρέντ να βγάλουν τη χολή τους, να λένε. άμα κάποια στιγμή έχουν να πουν κάτι επί της ουσίας, βλέπουμε... στο θέμα μας, είμαι και εγώ της άποψης κομμάτι-κομμάτι κάθε φορά ο,τι χρειάζεσαι, γιατί έτσι αγοράζεις στοχευμένα και συνήθως καλύτερα/ποιοτικότερα, και ξέρεις τι έχεις (όχι ποσοτικά) και ας σου βγει συνολικά ακριβότερα από το να αγοράσεις μια έτοιμη κασετίνα, στο θέμα της εργαλειοθήκης, έχω κάνα δυάρι χρόνια μια Tayg και έχω μείνει ευχαριστημένος από ποιότητα-στιβαρότητα στα "+" για εμένα, ότι το χερούλι της όταν είναι όρθιο, ασφαλίζει το καπάκι ώστε και αν έχεις ξεχάσει να το κλείσεις από τα κουμπώματα του και πας να την σηκώσεις, να μην ανοίξει και φύγουν όλα κάτω, μέγεθος διαλέγεις ανάλογα τις απαιτήσεις σου! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 για εμενα προσωπικα η πιο ανθεκτικη εργαλειοθηκη που εχω χρησιμοποιησει ολα αυτα τα χρονια και φυσικα εμεινα και εκει ειναι η tayg που ποσταρε απο πανω ο πετραν (τελικα εχουμε πολλα κοινα εμεις οι δυο κουφαλιτσα σκατογιαμαχεο) εχω 2 συγκεκριμενα και πιστοποιω 100% οτι ειναι σκυλι μαυρο δεν σπαει με τιποτα. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα την βρεις στην θεσαλλονικη γιατι πλεον λιγοι την εισαγουνε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 2 λεπτα να μυρησω τα νυχια μου...... Πεθυμάω ένα εμότικον που θα σου ταίριαζε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) στο θέμα της εργαλειοθήκης, έχω κάνα δυάρι χρόνια μια Tayg και έχω μείνει ευχαριστημένος από ποιότητα-στιβαρότητα στα "+" για εμένα, ότι το χερούλι της όταν είναι όρθιο, ασφαλίζει το καπάκι ώστε και αν έχεις ξεχάσει να το κλείσεις από τα κουμπώματα του και πας να την σηκώσεις, να μην ανοίξει και φύγουν όλα κάτω, μέγεθος διαλέγεις ανάλογα τις απαιτήσεις σου! Σωστός. Όποια άλλη μάρκα πλαστικής εργαλειοθήκης έχω πάρει, αργά ή γρήγορα σπάει είτε το χερούλι, είτε τα κλιπς ασφάλισης. Την tayg τη συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα. Την έχουμε 3 μαστόροι στη δουλειά μου, κι έχει αντέξει πολλά χρόνια πολύ σκληρής επαγγελματικής χρήσης χωρίς σπασίματα ή άλλες ζημιές. Σημειωτέο ότι συχνά τις χρησιμοποιούμε γιά σκαμνάκι πατώντας πάνω τους, ή ως στήριγμα γιά σκάλες όταν δουλεύουμε σε κλιμακοστάσια. Είναι αθάνατες. Αυτό ισχύει γιά όλες τις μαύρες, δηλαδή τα μεσαία και μεγάλα μεγέθη. Το πιό μικρό μέγεθος, η μπλέ, είναι ευαίσθητη στο σύστημα του χεριουλιού, μην την πάρετε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 από τον sfi-ka 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Πήγα χθες στην Αθηνάς να κοιτάξω για ένα κλαδευτήρι που ήθελα. Μπήκα σε δύο μαγαζιά και χάζεψα και τις τιμές στα υπόλοιπα εργαλεία. Όλα σχεδόν ήταν τσιμπημένα! Το κλαδευτήρι (Bahco p3-23-f) το είχαν από 35€ ως 38€ και τελικά το πήρα από τα Leroy Merlin 32.90€! Μια γκαζοτανάλια της Knipex (8701250) την είχε 29€ ενώ στα Leroy Merlin την είχε 25€ και σε μαγαζί στην Νέα Ιωνία 21.55€!! Καλό να έχουμε το νου μας από που ψωνίζουμε εργαλεία. Μη μπαίνετε σε ένα μαγαζί και τα παίρνετε όλα από κει δίχως να τσεκάρετε και την υπόλοιπη αγορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Πήγα χθες στην Αθηνάς να κοιτάξω για ένα κλαδευτήρι που ήθελα. Μπήκα σε δύο μαγαζιά και χάζεψα και τις τιμές στα υπόλοιπα εργαλεία. Όλα σχεδόν ήταν τσιμπημένα! Το κλαδευτήρι (Bahco p3-23-f) το είχαν από 35€ ως 38€ και τελικά το πήρα από τα Leroy Merlin 32.90€! Μια γκαζοτανάλια της Knipex (8701250) την είχε 29€ ενώ στα Leroy Merlin την είχε 25€ και σε μαγαζί στην Νέα Ιωνία 21.55€!! Καλό να έχουμε το νου μας από που ψωνίζουμε εργαλεία. Μη μπαίνετε σε ένα μαγαζί και τα παίρνετε όλα από κει δίχως να τσεκάρετε και την υπόλοιπη αγορά. ντέτσικας; πολύ καλές τιμές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Καστανιες-καρυδακια, με 20 ε απο Λιντλ. Οπου να'ναι... σπευσατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) στο σαιτ δεν λεει κατι. θυμασαι περσιι τσικνοπεμπτη να τα ειχε? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 Καλοριζικά και καλοδουλευτά μου. το σετ τα κατσαβιδια ειναι σε προσφορα οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ. να του πω απο που και ποσο. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 ω μεγειες, μεγειες!! καλα βίδω-ξεβιδώματα! για στείλε πμ με που κ πόσο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες