mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Γεια σας παιδια! Καθως ειμαι σε διαδικασια ψαξιματος για αγορα γυμνου 600 βρηκα ενα τρακαρισμενο fz6 (αυτο με το fairing) απο γνωστο γνωστου. Επειδη οικονομικα ειμαι λιγο ζορισμενος και τα μηχανακια που βρησκω παιζουν στα 2200-2500ε σκεφτηκα μηπως αξιζει η αγορα του και φτιαξιμο σιγα σιγα. Τα δεδομενα εχουν ως εξης: τιμη 1100ε, δουλευει κανονικα, λειπουν το μουτρο και τα πλαστικα πισω. Αν το παω σε μαστορα και μου πει οτι μηχανικα ειναι οκ και δεν εχει παρει κανας σκελετος ή μπουκαλες κλπ, αξιζει λετε? Ποσο παιζει να μου βγουν πλαστικα κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 όλα είναι σχετικά. Ας πούμε εγώ πούλησα τρακαρισμένο bandit που πράγματι δεν είχε τίποτε άλλο από πλαστικά. Η αντιπροσωπία όμως ζητούσε 7100 για καινούργια και έτσι βγήκε ασύμφορο επισκευής από την ασφάλεια. Το παλικάρι που το πήρε συνεχίζει να το έχει χωρίς όργανα και με τα πλαστικά από ebay. Τώρα αν θα αγόραζα ένα τέτοιο? Δεν ξέρω. Αυτοκίνητο με αλλαγμένο κανένα φτερό - προφυλακτήρα σίγουρα αλλά μοτοσυκλέτα δεν ξέρω. Μάλλον όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Εφόσον είναι ΟΚ μηχανικά και ο σκελετός, τότε ζήτα από τον μηχανικό να σου κάνει μια λίστα με το τι ανταλλακτικά χρειάζεσαι για να κάνεις τη μηχανή καινούργια. Ψάξου στο ίντερνετ, παίρνε τηλέφωνα και σημείωνε δίπλα από τα ανταλλακτικά την τιμή που μπορείς να τα βρεις. Μετά κάνε τη σούμα και στο τέλος πρόσθεσε και το ποσό που θέλει και ο μηχανικός για στα μοντάρει + τυχόν βάψιμο που θα χρειαστούν. Βγάλε το τελικό σύνολο και τότε θα δεις εάν σε συμφέρει. Στη θέση σου θα ψαχνόμουν ήδη για τιμές στα πλαστικά και σε ο,τι άλλο ξέρω ότι λείπει από τη μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Τα πλαστικά καινούργια από αντιπροσωπεία παίζουν στο σκαρτο 1500άρι. Είναι πολύ ακριβά κ δεν αξίζει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φτιάξεις naked,εναλλακτικά αν υπάρχουν όλα τα κομμάτια από τα υπάρχοντά σπασμένα πλαστικά μπορούν να κολλήσουν. Αλλά αυτά μόνο αν όντως το μηχανάκι αξίζει μηχανολογικα κ δεν έχει πάρει τίποτα(σπάνιο σε ατύχημα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Ότι είπε ο gourmoul1. Απλά, αν με την επισκευή σου βγει πάνω από 2000 δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Τι μοντέλο είναι το μηχανάκι; Χλμ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν αξιζει, με δεδομενο οτι εχεις 1100, τα γυρω - γυρω (ολοι) ακόμα και μεταχειρο ή κινέζικα δεν θα σου πανε αλλα 500;;;; Με δεδομενο οτι θα έχει και κάποια ακινισία δεν θα θες λαδια ξυδια μυδια;;; κανα λαστιχο;;;; νατο το 2ο χιλιαρικο Υπολόγισέτα όλα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2013 από τον axelpap 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Σκέψου ότι εκτός από τα (πανάκριβα συνήθως) πλαστικά, οποιοδήποτε μεταχειρισμένο μηχανάκι θα θέλει σίγουρα και το σέρβις του. Και αν όχι μόνο τα βασικά, πολλές φορές αυτό το σέρβις περιλαμβάνει και αλυσίδα-γρανάζια, λάστιχα, ρύθμιση και ίσως και αλλαγή καμιάς βελόνας στα καρμπυρατέρ, λάδια-ξύδια παντού κτλ. Αν τα βάλεις όοοολα αυτά μαζί δεν νομίζω να συμφέρει ιδιαίτερα. Αν πάλι το δεί κανένας μηχανικός και το βγάλει ΟΚ τότε ρωτάς για τα πλαστικά να σου βγεί η σούμα κι αποφασίζεις. Κατ'εμέ δεν αξίζει να μπλέκεσαι πάντως. Καλύτερα υπομονή και να σκάσεις κανένα φράγκο παραπάνω για κάτι αξιόλογο παρά κάτι που στην πορεία θα το χρυσοπληρώσεις παραπάνω από το να'παιρνες κάτι "αξιόμαχο" εξ'αρχής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Λίγο off topic αλλά πιστεύω αξίζει να αναφερθεί. Πριν φύγω για Αυστρία είχα περάσει από τον μάστορα για ένα τυπικό τσεκ της μηχανής. Εκεί λοιπόν που περίμενα, έρχεται ένας άνθρωπος με ίδιο μηχανάκι με το δικό μου χωρίς να φοράει σέλα,όργανα,διάφορα πλαστικά κτλπ. Πιάσαμε λοιπόν την κουβέντα με τον μάστορα και μου είπε πως του ανθρώπου του τα έκλεψαν μέσα σε 10 λεπτά κάτω από το σπίτι του. Πλέον έχει πέσει σύρμα στην αστυνομία για τις αυξημένες κλοπές μηχανών οπότε τα κλεφτρόνια το γύρισαν σε τέτοιου είδους κλοπές που είναι γρήγορες και εξίσου κερδοφόρες. Ενδεικτικά η BMW ζητούσε 2500 ευρά για τα ανταλλακτικά. Αυτό λοιπόν που μου είπε ο μάστορας είναι πως είναι μέγα λάθος να τα αγοράσει κάποιος μεταχειρισμένα από την Ελλάδα διότι ουσιαστικά το πρόβλημα αυτό ανακυκλώνεται και στο τέλος αγοράζουμε ο ένας τα κλεμμένα του άλλου. Είναι πολύ λογικό να μην μπορεί να δώσει κάποιος τα τρελά λεφτά που ζητούν οι αντιπροσωπείες όμως κάλλιστα μπορούμε όλοι να προμηθευόμαστε αυτά που χρειαζόμαστε από το εξωτερικό μέσω ebay κτλπ. Σαν σκεπτικό μου φαίνεται σωστό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να κρύβει κάποια "πονηριά" εκ μέρους του εμπόρου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Νομιζω ειναι μοντελο 05' ή 06' και εχει 50000 χλμ. Εριξα μια ματια στο car και βρηκα αυτο http://www.car.gr/parts/view/2943054/ οποτε μου φανηκε δελεαστικο σαν συνολο. Τωρα για λαδια ξυδια κλπ εχετε δικιο, δε ξερω θα το ψαξω και με μαστορα και θα δω, thanks παιδες!Η μετατροπη σε naked ποσο λετε να παει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Πολυεστερικά - κινέζικα. Εγώ δεν τα ακουμπάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 50000χλμ, του 05 μοντέλο και τρακαρισμένο θα έδινα 500, άντε 700 ευρώ το πολύ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Πολυεστερικά - κινέζικα. Εγώ δεν τα ακουμπάω. Ωχ! Πολυεστερικα ειναι? Αν ειναι ετσι ακυρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 220€ ούτε του παπιού δεν κάνουν. Και αν δεν είναι πολυεστερικά σίγουρα δεν είναι όλα τα πλαστικά αλλά μόνο η ποδιά που το κάνει Full fairing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 λοιπον ενα πραγμα θα πω για να κανω οικονομια στα λογια τρακαρισμενα αγοραζουν οι γνωστες με οτι αυτο συνεπαγεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 50.000 χλμ.,του '05 και τρακαρισμένο καλύτερα απόφυγε το. Γενικά τρακαρισμένη μηχανή δεν νομίζω να έπαιρνα εκτός αν ήταν εντάξει μηχανικά,είχε πολύ καλή τιμή και ήθελα να την μετατρέψω σε κάτι άλλο π.χ. naked,cafe racer. Το να προσπαθήσεις να την επισκευάσεις στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων δεν συμφέρει γιατι ο χρόνος,ο κόπος και τα χρήματα που θα χρειαστείς θα είναι περίπου σαν να αγοράζεις το ίδιο μοντέλο ατρακάριστο. Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες