Jump to content
skotostra

Καινούργιο μηχανάκι 50cc μέχρι 1300 ευρώ!

Recommended Posts

rs 125... 2χρονο..

εχει οτι ζητας

αμα ειναι να λες τετοια στο 16χρονο,μηπως να μην ερθω στη βολτα τη κυριακη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συμφωνώ με το 2χρόνο.εγώ θα σου προτείνω το δικό μου.εγώ είμαι 20 χρονών και κυκλοφορώ με 50άρι.το πρώτο μου μηχανάκι είναι.είναι ωραίο μηχανάκι και έχει καλό γκάζι και δεν μασάει καθόλου.φαντάσου εχω πάει αθήνα πόρτο ράφτη δικβαλος.ότι και να πάρεις να προσέχεις και πάντα κράνος.:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

rs 125... 2χρονο..

εχει οτι ζητας

τι λες ρε παλικαρι?

δεν παλευεται η φαση εδω μεσα αλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε daytona sprinter βάλε και μία εξατμισούλα όταν το στρώσεις και είσαι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί σχέση έχει το RS 125 με τα 50ράκια;

λαθος μου rs 50 ηθελα να πω... συγνωμη στον φιλο μας.. :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον panos1995

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για τους κυριους δικαστες, δηλωνω ενοχος λογο αμελιας..

και απολογουμε στον συν-φορουμιτη που του "χαλασα" το θεμα :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 16 και πολυ ειναι το 50αρι.και θα το καταλαβεις τι ενοω οταν μεγαλωσεις.και γω τα ιδια ελεγα στην ιλικια σου.

Και πριν χαρακτηρισεις το οποιοδηποτε μηχανακι "για τη λαικη" να προσεχεις γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που περασαν μια χαρα με αυτα,εσυ που στα 16 σου θες γκαζι απειρο και δεν σου φτανει το 50αρι κατσε και πειραζε σκουτερ.εμεις καποτε καναμε ταξιδακια 160 χλμ πηγαινε ελα με τα 50αρια που εσυ εχεις για τη λαικη.

Σε ον τοπικ σχολιο τωρα δωσε και καμια απαντηση στο παλικαρι που ειπε οτι θελει 50αρι παπι ΝΟΜΙΜΟ και ασε το ποιο μηχανακι παταει πιο και το ποιο ειναι για τη λαικη για να μη τον απογοητευεις.

Bill χαλάρωσε λίγο :) Μια χαρά περνάω και εγώ με αυτά αλλά δε σημαίνει ότι μου φτάνουν. Αυτά είμαι υποχρεωμένος να οδηγώ. Το ότι πήρες 50αρι έγινε ξεκάθαρα λόγω διπλώματος. Δε νομίζω να είχε κανένας την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε 125 και 50, ΝΟΜΙΜΑ, και να διάλεξε το 50αρι :) Επειδή οδηγώ από τα 15 καταλαβαίνω τι λες με την ηλικία, αλλά για μένα προσωπικά στα 16 θα έπρεπε να είναι η κατηγορία Α1 όπως είναι και έξω αν θυμάμαι καλά. Εμείς πήγαμε διακοπές με το 50άρι, απλά θέλω να δείξω ότι αυτή η κατηγορία είναι μέχρι να γίνεις 18 να πάρεις μεγαλύτερο. Το ότι πειράζω scooter, δε σημαίνει ότι έχουν άπειρο γκάζι. Απλά πάνε καλύτερα αλλά δεν το υποστηρίζω όπως είδες γιατί ξέρω τις συνέπειες. Εφόσον θέλει 50άρι παπί νόμιμο, η λύση είναι μια Daytona ή Kymco δε χρειάζεται άλλη συζήτηση. Όποιο σου αρέσει εμφανισιακά εσένα πάρε. Για το Sprinter μόνο έχω ακούσει για τα πλαστικά αλλά δεν ξέρω κι ολας τι παίζει με τα καινούρια μοντέλα.

Edit : Ο λόγος που πρότεινα δίχρονο είναι γιατί στον ένα χρόνο θα ψάχνεσαι να το πειράξεις ή να βάλεις μοτέρ ή να το αλλάξεις το τετράχρονο. Εμένα μου φάνηκε λίγο σκέψου που δεν τα οδηγούσα κάθε μέρα. Αλλά αφού θες παπί, go for it.

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνεις ένα φθηνό μεταχειρισμένο 50κιβ. μαθαίνεις να οδηγάς 2 χρόνια και μετά στα 18,βγάζεις για την επόμενη κατηγόρια με το καλό.

Κράνος και εξοπλισμό μην ξεχάσεις να πάρεις απο τώρα, και να το έχεις.(Συμβουλή μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι απλα δε θεωρω σωστο να καθομαστε να λεμε ποιο μηχανακι ειναι ταφος και ποιο σκουτερ 50αρι παταει τα 125αρια αμα το πειραξεις κτλ σε ενα παιδι που απλα ρωτησε τη γνωμη μας για να διαλεξει ενα απλο 50αρι παπακι να κανει τη δουλεια του.δηλαδη μπαινουν ολα τα 16χρονα και λενε θελω 125 και 250 χωρις διπλωμα και τα κραζουμε.μπηκε ενας 16χρονος σωστος που θελει 50αρι με διπλωμα και αρχιζετε και του λετε ο ενας για 50αρι πειραγμενο που παταει 125αρια και ο αλλος για μοτερ 125 σε 50αρι.και να μην τα υποστηριζεις δεν υπαρχει λογος να αναφερονται και να του βαζετε ιδεες.οποιος θελει να κανει τη δουλεια του τη κανει με το 50αρακι και ας ειναι αργό,και μετα παει σε αλλο οταν επιτρεπεται απ το νομο,οπως ειπε θελει καινουριο για να το δωσει μετα στον αδερφό του.

Και σενα telephoner σε ειχα απ τα πιο σοβαρα παιδια της ιλικιας σου απο οτι εχω δει να γραφεις για κρανος,διπλωμα κτλ γιαυτο μου το χαλασες τωρα και νευριασα που αρχισες να λες για ταφους και πειραγμενα.:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι απλα δε θεωρω σωστο να καθομαστε να λεμε ποιο μηχανακι ειναι ταφος και ποιο σκουτερ 50αρι παταει τα 125αρια αμα το πειραξεις κτλ σε ενα παιδι που απλα ρωτησε τη γνωμη μας για να διαλεξει ενα απλο 50αρι παπακι να κανει τη δουλεια του.δηλαδη μπαινουν ολα τα 16χρονα και λενε θελω 125 και 250 χωρις διπλωμα και τα κραζουμε.μπηκε ενας 16χρονος σωστος που θελει 50αρι με διπλωμα και αρχιζετε και του λετε ο ενας για 50αρι πειραγμενο που παταει 125αρια και ο αλλος για μοτερ 125 σε 50αρι.και να μην τα υποστηριζεις δεν υπαρχει λογος να αναφερονται και να του βαζετε ιδεες.οποιος θελει να κανει τη δουλεια του τη κανει με το 50αρακι και ας ειναι αργό,και μετα παει σε αλλο οταν επιτρεπεται απ το νομο,οπως ειπε θελει καινουριο για να το δωσει μετα στον αδερφό του.

Και σενα telephoner σε ειχα απ τα πιο σοβαρα παιδια της ιλικιας σου απο οτι εχω δει να γραφεις για κρανος,διπλωμα κτλ γιαυτο μου το χαλασες τωρα και νευριασα που αρχισες να λες για ταφους και πειραγμενα. :)

Bill, δεν με έχεις πιάσει ακόμα. Είπα ότι μην μπλέξεις με το πείραγμα αν πάρεις δίχρονο γιατί το ξέρω από πρώτο χέρι και βλέπω την παρέα μου να έχει μηχανάκι σπίτι να κάθεται και να κυκλοφορεί με τα πόδια. Αυτά που θα κερδίσεις δεν αντισταθμίζουν αυτά που θα χάσεις. Αυτό τόνισα. Είπα ότι το 50άρι το παπί είναι αργό-τάφος ή όπως θες πες το γιατί όσο και να σαρέσει, κάποια στιγμή θα το βαρεθείς ή θα σε κουράσει. Θες στην ανηφορά που θα σαι με την κοπέλα, θες σε βόλτα, θα πεις, να χα ένα μεγαλύτερο. Όχι ότι με το δίχρονο δε θα το πεις αυτό, αλλά θα το πεις λίγο πιο μετά ή όταν θα κουραστείς από την παραπάνω βενζίνη. Προσπαθώ να βοηθήσω το παιδί όσο μπορώ γιατί έχω μπει στη θέση του και ακόμα είμαι. Αυτά που έγραφα για τα πατήματα είναι βλακείες απλά ήθελα να δείξω το τι κερδίζεις και το τι χάνεις.

Με απλά λόγια.

Θες οικονομία, ταχύτητες και γενικότερα παπί; : Πάρε τετράχρονο

Θες Scooter, καλύτερο άνοιγμα και καλύτερη τελική αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση : Πάρε δίχρονο

Και τα 2 για μένα μην τα πειράξεις. Το παπί λένε είναι πιο αξιόπιστο αν το πειράξεις και μπλα μπλα. Για μένα τίποτα μην πειράξεις, κράτα λεφτά μέχρι να μεγαλώσεις. Καλές επιλογές. Α, και στα δικά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι καταλαβα οτι δεν τον παροτρυνες να πειραξει τιποτα.απλα ενοω πως δεν εχει νοημα να τα αναφερουμε ολα αυτα και να του μπαινουν ιδεες.

Τελως παντων ποσο καιει αληθεια ανα 100 το ρανερ?ακυρη ερωτηση αλλα ειναι και πληροφοριες για το παιδι αν αποφασισει να το παρει τελικα. ρωταω γιατι εχω ακουσει οτι καινε και μου φαινεται καπως παραξενο,ποσο να καιει?διχρονο αλλα 50αρι σκουτερ ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι καταλαβα οτι δεν τον παροτρυνες να πειραξει τιποτα.απλα ενοω πως δεν εχει νοημα να τα αναφερουμε ολα αυτα και να του μπαινουν ιδεες.

Τελως παντων ποσο καιει αληθεια ανα 100 το ρανερ?ακυρη ερωτηση αλλα ειναι και πληροφοριες για το παιδι αν αποφασισει να το παρει τελικα. ρωταω γιατι εχω ακουσει οτι καινε και μου φαινεται καπως παραξενο,ποσο να καιει?διχρονο αλλα 50αρι σκουτερ ειναι.

Μαμά άμα το σκίζεις θα κάψει 5-6 λίτρα στα 100. Άμα πηγαίνεις ήρεμα, 4-5. Αυτά από μηχανάκι που είχαμε στην παρέα και δικάβαλο.

Εκεί που θα κάψει πολύ μα πολύ είναι στο σταμάτα ξεκίνα και όταν έχει ζεσταθεί ειδικά άστο...

Γενικά, αν το μάθεις να πηγαίνεις με 50-60 χιλιόμετρα που δεν καίει είναι μια χαρά. Αν το στίβεις όμως καίει παραπάνω και από μηχανή :P

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ αμα ειναι να χεις 50αρι και να καιει εστω και 4 λιτρα τι να το κανεις.

Εδω το er6n ή το v strom ή το xt καινε 4,5 εκτος και 5 με 5,5 το πολυ στη πολη.

Το daytona sprinter θα καιει 2 λιτρα και 2,5 με 2,8 λιτρα σε τραγικες καταστασεις που το πας τελικασμενο μιση ωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ αμα ειναι να χεις 50αρι και να καιει εστω και 4 λιτρα τι να το κανεις.

Εδω το er6n ή το v strom ή το xt καινε 4,5 εκτος και 5 με 5,5 το πολυ στη πολη.

Το daytona sprinter θα καιει 2 λιτρα και 2,5 με 2,8 λιτρα σε τραγικες καταστασεις που το πας τελικασμενο μιση ωρα

Όπως είπα πιο πάνω, ή θυσιάζεις την κατανάλωση για παραπάνω ταχύτητα και επιτάχυνση ή την ταχύτητα και την επιτάχυνση για κατανάλωση. Δεν γίνεται να τα έχεις και τα 3 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους ονομάζομαι Αποστόλης και είμαι 16 χρονών.Έχω αποφασίσει να πάρω μηχανάκι (50cc) και έχω αρχίσει ηδη μαθήματα για δίπλωμα.Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι μηχανάκι να πάρω....

Σκέφτομαι daytona sprinter ή dy διότι κυκλοφορούν πολλά τέτοια αλλα είμαι άσχετος απο αυτά γι' αυτό ζητάω την γνώμη σας!Έως 1300 ευρώ και κατά προτίμηση με ταχύτητες και φυσικά καινούργιο!

tha sou proteina to sprinter exw 1 mina pou to pira k eimai euxaristimenos mporw n pw.. se anifora 10% anevainw dikavalo m deutera 25 m 30 se eu9eia 60 k isws lgo parapanw k s katifora epiasa k 80 (dikavalo)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bill χαλάρωσε λίγο :) Μια χαρά περνάω και εγώ με αυτά αλλά δε σημαίνει ότι μου φτάνουν. Αυτά είμαι υποχρεωμένος να οδηγώ. Το ότι πήρες 50αρι έγινε ξεκάθαρα λόγω διπλώματος. Δε νομίζω να είχε κανένας την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε 125 και 50, ΝΟΜΙΜΑ, και να διάλεξε το 50αρι :) Επειδή οδηγώ από τα 15 καταλαβαίνω τι λες με την ηλικία, αλλά για μένα προσωπικά στα 16 θα έπρεπε να είναι η κατηγορία Α1 όπως είναι και έξω αν θυμάμαι καλά. Εμείς πήγαμε διακοπές με το 50άρι, απλά θέλω να δείξω ότι αυτή η κατηγορία είναι μέχρι να γίνεις 18 να πάρεις μεγαλύτερο. Το ότι πειράζω scooter, δε σημαίνει ότι έχουν άπειρο γκάζι. Απλά πάνε καλύτερα αλλά δεν το υποστηρίζω όπως είδες γιατί ξέρω τις συνέπειες. Εφόσον θέλει 50άρι παπί νόμιμο, η λύση είναι μια Daytona ή Kymco δε χρειάζεται άλλη συζήτηση. Όποιο σου αρέσει εμφανισιακά εσένα πάρε. Για το Sprinter μόνο έχω ακούσει για τα πλαστικά αλλά δεν ξέρω κι ολας τι παίζει με τα καινούρια μοντέλα.

Edit : Ο λόγος που πρότεινα δίχρονο είναι γιατί στον ένα χρόνο θα ψάχνεσαι να το πειράξεις ή να βάλεις μοτέρ ή να το αλλάξεις το τετράχρονο. Εμένα μου φάνηκε λίγο σκέψου που δεν τα οδηγούσα κάθε μέρα. Αλλά αφού θες παπί, go for it.

Βασικά όσο αναφορά σε αυτά που λέει ο telephoner..γιατί ρε παιδιά και στην Ελλάδα δεν παίρνουμε το Α1 από τα 16??

Γιατί οι άλλοι να το παίρνουνε και εμείς όχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

atgt.png

jDJfc6H.png

Δεν παίζει να είναι καμία σχολή ενημερωμένη, η απλά θέλουν να κάνουν απάτη για να ξαναβγάλεις μετά μεγαλύτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είναι τυπογραφικό λάθος και ήθελαν να γράψουν ΑΜ?

Προφανώς γιατί η εικόνα δίπλα δείχνει μοτοποδήλατο και όχι μηχανή ;) Πάντως, στο εξωτερικό δίνουν Α1 στα 16 και στα 14 μοτοποδήλατο (λάθος για μένα) γιατί έχουν παιδεία και άλλη νοοτροπία. Καλύτερα έτσι και ας μη με συμφέρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπο αυτοί από τα 14 δηλαδή 50αρι??Τι τυχεροί...

Αν θυμάμαι καλά στην Ιταλία. Καλά τυχεροί δεν το λες αλλά τέσπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα είχα πάει σε ένα μαγαζί (πιο πολύ για να πάρω μια ολοκληρωμένη εικόνα) και για το sprinter 50cc μου πε το εξής

καινούριο κάνει 1270Ε,και με 150Ε παραπάνω μπορείς να πάρεις το kit,δλδ απο 50cc να έχεις 72 και να είναι απολύτως νόμιμο (μανίσιο,και είπε οτι το πενηντάρι μοτέρ το παίρνεις και αυτό μαζί)

αλλά καλύτερα μεταχειρισμένο για αρχή. είμαι στην ίδια φάση και στις ίδιες επιλογές με σένα (μπορείς να κοιτάξεις τα θέματα μου :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα