Jump to content
skotostra

Καινούργιο μηχανάκι 50cc μέχρι 1300 ευρώ!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους ονομάζομαι Αποστόλης και είμαι 16 χρονών.Έχω αποφασίσει να πάρω μηχανάκι (50cc) και έχω αρχίσει ηδη μαθήματα για δίπλωμα.Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι μηχανάκι να πάρω....

Σκέφτομαι daytona sprinter ή dy διότι κυκλοφορούν πολλά τέτοια αλλα είμαι άσχετος απο αυτά γι' αυτό ζητάω την γνώμη σας!Έως 1300 ευρώ και κατά προτίμηση με ταχύτητες και φυσικά καινούργιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρες ένα μεταχειρισμένο dy που έχει φθηνά πλαστικά και καλύτερης ποιότητας απο το sprinter,αν είναι και 72αρι ακόμα καλύτερα.Θα δώσεις τα μισά σου λεφτά και τα υπόλοιπα θα τα κρατήσεις να πάρεις κάτι καλύτερο σε 2 χρόνια.Εκτός αν σκέφτεσαι να γίνεις κουτάκιας στα 18 και να κρατήσεις ένα παπί για τις κοντινές μετακινήσεις σου.Σε αυτή τη περίπτωση πάρε sprinter καινούργιο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού θες καινούργιο πάρε sprinter αλλά να ξέρεις στις ανηφόρες γενικά τα 50αρια τετράχρονα θα σου βγάλουν την ψυχή..καλορίζικο ότι και αν πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ρε παιδια ειναι πεταμενα λεφτα?δε λεω οκ,ειναι αργα τα 50αρια,αλλα τη δουλιτσα σου τη κανεις αμα δε θες πολλα πολλα.

Το πρωτο μου μηχανακι ηταν το daytona dy50,και το πηρα καινουριο οταν ειχα ηδη κλεισει τα 18,απλα ηθελα ενα μηχανακι για να πηγαινω σπιτι-δουλεια-σχολη-σπιτι και με βολεψε μια χαρα,990 ευρω το πηρα καινουριο,δεν ηθελα να δωσω λεφτα για μεγαλυτερο διπλωμα τοτε,ειχα για 50αρι,αργοτερα το εκανα 72cc και πηγα μεχρι χαλκιδα με αυτο.

Σημερα εχει 42000 χλμ και εχει βγαλει ελαχιστα προβληματα και μικρα,παραλληλα δουλευω ντελιβερυ με αυτο.

Και ακομα και τωρα πολλες ειναι οι φορες που για μετακινηση μες τη πολη αφηνω τη μηχανη σπιτι και κινουμαι με αυτο γιατι δε καιει και τιποτα.

Δε λεω να το παρει απαραιτητα καινουριο,αλλα οπως το βλεπει ο καθενας,το πολυ πολυ αμα το παρεις ενα 1000αρικο καινουριο να το πουλησεις 500-600 ευρω μετα από 2 χρονια,ολα χανουν την αξια τους μετα απο 2 χρονια,και μεταχειρισμενο 600 ευρω να το παρεις μετα απο 2 χρονια και με 20000 πχ χιλιομετρα παραπανω θα το πουλησεις 300 ευρω

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε μωρε τι λετε θα τρελαθω πια εδω μεσα τι με 125 αρι μοτερ πανω δημητρη αγορι μου εισαι με τα καλα σου? το παιδι σου λεει ειναι 16 ετων και θελει 50αρι το αν εσυ δεν νιωθεις τι σημαινει αυτο μην τα λες και παραεξω αυτα τα πραγματα ακου εκει να προτεινεις σε καποιον να ειναι παρανομος και μαλιστα σε ανηλικο

ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε 16-17?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικο να εισαι αργος στα 16 σου.εγω μεχρι πριν 5 μηνες που πηρα ενα xt με το 72cc παπακι κυκλοφορουσα και ειχα κανει μεχρι και ταξιδακι,αθηνα-χαλκιδα.και δεν ειμαι 16.23 ειμαι.στα 23 πηρα μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικο να εισαι αργος στα 16 σου.εγω μεχρι πριν 5 μηνες που πηρα ενα xt με το 72cc παπακι κυκλοφορουσα και ειχα κανει μεχρι και ταξιδακι,αθηνα-χαλκιδα.και δεν ειμαι 16.23 ειμαι.στα 23 πηρα μηχανη.

θα τρελαθουμε εδω μεσα μωρε ολοι μαθαν 16 χρονων ειναι το παιδι 50 αρι πρεπει να παρει τα περισσοτερα παιδια τα ποδια τους εχουν σιγα μην του φανει αργο...και ον τοπικ τωρα προτεινω gillera runner 50 2χρονο στα 800 παιζουν αρκετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι,ποιος ο λογος τωρα να μπλεκεις με αλλαγες μοτερ τα οποια δεν ξερεις κατα ποσο θα ναι κλεμμενα και τη πατησεις,αν θα τα χουν λιωσει και στα πουλανε,ποσα χιλιομετρα θα χουν πραγματικα και οχι ποσα γραφουν.και δε θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο απο ελεγχο της αστυνομιας ή αν γινει ενα ατυχημα.κανονικα αν αλλαξεις μοτερ πρεπει να το δηλωσεις για να σαι κομπλε,αλλα αν εισαι 16 δεν μπορεις να το δηλωσεις γιατι δεν εχεις διπλωμα για 125.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το γκιλερα να παρει,και το παπι το 50αρι ή 72 ειτε το αφησει 50αρι μια χαρα ειναι για 16 χρονων παιδι.θα σαι λιγο αργος για 2 χρονια,και?τη δουλεια σου θα τη κανεις και θα σαι και νομιμος και ολα καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πάρεις Gilera. Εντάξει καλό σαν μαμά δεν καίει αλλά πρόσεχε μην μπλέξεις και το φτιάξεις. Θα σου φύγει το 500αρικο χωρίς να το καταλάβεις. Βέβαια τα 125αρια παπιά θα σε ψάχνουν αλλά τι να το κάνεις όταν καις 15 φορές τη βενζίνη τους. Για μένα, πάρε είτε Gilera είτε παπί μεταχειρισμένο και αργότερα το πουλάς και αλλάζεις. Αν θες να μη χάσεις λεφτά, πάρε Gilera και κράτα το σε καλή κατάσταση. Ευρώ δε θα χάσεις ;)

Α και biill. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Εσύ στα 18 πήρες παπί και στα 23 μηχανή οπότε σου έμεινε το παπί. Το παιδί που είναι 16 και λογικά στα 18 θα βγάλει δίπλωμα για 125, τι να το κάνει το 50αρι καινούριο; Αν θες αμάξι μετά, πάρε καινούριο 50αρι αλλά γενικότερα σε αυτά τα κυβικά είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω ειμαι υπερ των μεταχειρισμένων και οχι μονο σε αυτα τα κυβικα.και δεν ειπα να το παρει καινουριο απαραιτητα.αλλα διαφωνω με αυτη τη λογικη του:τι να το κανεις το 50αρι?

Ναι ειναι αργο,αλλα ενα πιτσιρικι 16 ετων μια χαρα το βολευει σε ολα,ειναι υπεραρκετο,και αμα θελει λιγο ροπουλα παραπανω για ανηφορες το παει στα 72cc που τραβαει αρκετα καλυτερα,και γενικα ακουω σιγα τη διαφορα που θα δεις στα 72cc,δεν γινεται τερας αλλα αν το φτιαξεις σωστα τραβαει τραγικα καλυτερα σε ανηφορες,η τελικη καμια 10αρια χιλιομετρα το πολυ θα ανεβει.

Αλλα μεχρι εκει,τι αλλαγες μοτερ και τετοια?

Γενικα βλεπω μια ταση:μη παρεις 50αρι τετραχρονο και ειναι ταφος κτλ,ναι αμα μου ελεγε ενα παιδι 20-25 χρονων να το παρει θα του λεγα οχι ειναι ταφος κ τα σχετικα,αλλα στα 16 μια χαρα ειναι,και πρεπει να ναι ταφος το παπι στα 16,οι νομοι δεν υπαρχουν τυχαια,οσο και να μη μας αρεσουν οταν ειμαστε σε αυτη την ιλικια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλος εχει gillera 50 2χρονο το πηρε στα 16 τωρα ειναι 18 ωραιοτατα ! και ναι οντως τα πλαστικα στο gillera ποναν λιγο αλλα ειναι γενικα σωστο μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πότε είπα εγώ τι να το κάνεις το 50άρι; Εγώ απλά είπα τι να το κάνεις το 50άρι όταν θα είσαι 18 και θα θες 125. Αν ήταν στα 18 να έβγαζε απεριόριστο ή να πάρει αμάξι τότε ναι θα έλεγα ας το καβάτζα για την πόλη. Και πέρα από την πλάκα, το 50άρι τετράχρονο είναι καρατάφος. Δεν χρειάζεται να είσαι 30 χρονών για να καταλάβεις την ταχύτητα. Και από το να στίβεις το παπί, να το πειράζεις κλπ καλύτερα πάρε δίχρονο. Αλλά νόμος, μην ξεκινήσεις να το πειράζεις. Ούτε εξάτμιση. Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Όσο ήρεμο είναι μαμά άλλο τόσο απότομο μπορεί να γίνει άμα το πειράξεις. Καλά φτιαγμένο 68άρι Gilera τα ρίχνει σε 180 δίχρονο! Για αυτό, επειδή αυτό το μηχανάκι το έχω ζήσει σε όλες του τις μορφές, μαμα,ημι-μαμα και κωλοπειραγμένο, διάλεξε την πρώτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε μωρε τι λετε θα τρελαθω πια εδω μεσα τι με 125 αρι μοτερ πανω δημητρη αγορι μου εισαι με τα καλα σου? το παιδι σου λεει ειναι 16 ετων και θελει 50αρι το αν εσυ δεν νιωθεις τι σημαινει αυτο μην τα λες και παραεξω αυτα τα πραγματα ακου εκει να προτεινεις σε καποιον να ειναι παρανομος και μαλιστα σε ανηλικο

ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε 16-17?

Εντάξει μία ιδέα είπα μην με αποπαίρνετε... :blush: 16 είμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μόνη χρήση του θα είναι για να πηγαίνω σχολείο-φροντιστήριο και καμια βόλτα....

Θα το έχω μόνο γι΄ αυτο και όχι για κόντρες και τέτοια... Οπότε δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα πολύ!

Εγω θέλω να μάθω μέχρι τα 1300 ποιό είναι το καλύτερο πενηντάρι γιατί αργότερα θα το δώσω στον αδερφό μου και δεν λεει να παρει αυτος μηχανακι απο 2ο χέρι (εαν πάρω εγω μεταχειρισμενο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

telephoner αγορι μου δεν μιλησα για σενα,ξαναδιαβασε τι είπα,και ξαναδιαβασε οτι ειπα πως ναι ειναι ταφοι τα 50αρια τετραχρονα αλλα δεν χρειαζεται παραπανω ταχυτητα στα 16 σου χρονια,οι νομοι δεν βγαινουν τυχαια,στα 16 σου εισαι ακομα παιδι και χρειαζεται ενα μηχανακι να ειναι ταφος για να μη γινεις επικυνδυνος ουτε για τον εαυτο σου ουτε για τους αλλους.

Τωρα σε αυτη τη συζητηση ασε εξω τα κολοπειραγμενα σκουτερ κλπ,το παιδι ρωτησε απλα τη γνωμη μας για να αγορασει ενα 50αρι.

Και σου ξαναλεω οτι εγω δεν ειπα να το παρει καινουριο υποχρεωτικα,αλλα αν το παιδι γουσταρει αυτο το μηχανακι και το παρει καινουριο το κραταει δυο χρονακια και το πουλαει με μια καλη συντηρηση και εικονα 600-700 ευρω και μετα κοιταει για κατι αλλο,δεν ειναι και τοσο τραγικο να εισαι αργος οταν εισαι μολις 16 ετων,στα 16 εισαι ακομα παιδι απο καθε αποψη και καλυτερα να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερο γκαζι να διαχειριστεις,αυτα πιστευω εγω,και τα βγαζω απο τη μεχρι τωρα πορεια μου απο τα 16 μεχρι τωρα που εχουν αλλαξει πολλα πραματα στο μυαλο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μόνη χρήση του θα είναι για να πηγαίνω σχολείο-φροντιστήριο και καμια βόλτα....

Θα το έχω μόνο γι΄ αυτο και όχι για κόντρες και τέτοια... Οπότε δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα πολύ!

Εγω θέλω να μάθω μέχρι τα 1300 ποιό είναι το καλύτερο πενηντάρι γιατί αργότερα θα το δώσω στον αδερφό μου και δεν λεει να παρει αυτος μηχανακι απο 2ο χέρι (εαν πάρω εγω μεταχειρισμενο)

θελεις παπακι?ή σκουτερακι?

Απο παπια υπαρχουν τα daytona dy50,daytona sprinter,kymco jetix και κατι κινεζικα ymc (μακρια).

Απο σκουτερ υπαρχουν:gillera runner,piagio liberty,kymco agility κα.

Απο παπι παρε το dy50 και απο σκουτερ το runner απο μενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί σχέση έχει το RS 125 με τα 50ράκια;

Τροποποιήθηκε από τον GeorgeSlayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπάκι 50cc!!!

Οχι 72 οχι 125!

Θέλω να είμαι νομιμος...

Σκέφτομαι daytona sprinter αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

telephoner αγορι μου δεν μιλησα για σενα,ξαναδιαβασε τι είπα,και ξαναδιαβασε οτι ειπα πως ναι ειναι ταφοι τα 50αρια τετραχρονα αλλα δεν χρειαζεται παραπανω ταχυτητα στα 16 σου χρονια,οι νομοι δεν βγαινουν τυχαια,στα 16 σου εισαι ακομα παιδι και χρειαζεται ενα μηχανακι να ειναι ταφος για να μη γινεις επικυνδυνος ουτε για τον εαυτο σου ουτε για τους αλλους.

Τωρα σε αυτη τη συζητηση ασε εξω τα κολοπειραγμενα σκουτερ κλπ,το παιδι ρωτησε απλα τη γνωμη μας για να αγορασει ενα 50αρι.

Και σου ξαναλεω οτι εγω δεν ειπα να το παρει καινουριο υποχρεωτικα,αλλα αν το παιδι γουσταρει αυτο το μηχανακι και το παρει καινουριο το κραταει δυο χρονακια και το πουλαει με μια καλη συντηρηση και εικονα 600-700 ευρω και μετα κοιταει για κατι αλλο,δεν ειναι και τοσο τραγικο να εισαι αργος οταν εισαι μολις 16 ετων,στα 16 εισαι ακομα παιδι απο καθε αποψη και καλυτερα να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερο γκαζι να διαχειριστεις,αυτα πιστευω εγω,και τα βγαζω απο τη μεχρι τωρα πορεια μου απο τα 16 μεχρι τωρα που εχουν αλλαξει πολλα πραματα στο μυαλο μου.

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Στα 16 θα έπρεπε να ισχύει η κατηγορία Α1. Τα περισσότερα 50αρια είναι για τη λαϊκή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 16 και πολυ ειναι το 50αρι.και θα το καταλαβεις τι ενοω οταν μεγαλωσεις.και γω τα ιδια ελεγα στην ιλικια σου.

Και πριν χαρακτηρισεις το οποιοδηποτε μηχανακι "για τη λαικη" να προσεχεις γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που περασαν μια χαρα με αυτα,εσυ που στα 16 σου θες γκαζι απειρο και δεν σου φτανει το 50αρι κατσε και πειραζε σκουτερ.εμεις καποτε καναμε ταξιδακια 160 χλμ πηγαινε ελα με τα 50αρια που εσυ εχεις για τη λαικη.

Σε ον τοπικ σχολιο τωρα δωσε και καμια απαντηση στο παλικαρι που ειπε οτι θελει 50αρι παπι ΝΟΜΙΜΟ και ασε το ποιο μηχανακι παταει πιο και το ποιο ειναι για τη λαικη για να μη τον απογοητευεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα