Jump to content

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!! Ειδα σημερα ενα μηχανακι με περναει στο δρομο για Λουτρακι και ψαρωσα και με τον ηχο και με το λουκ.....Στραβωσα ρε παιδι μου....Λεω "Δεν το πατας μωρε λιγο και ασε το EcoDriving στην ακρη" και ετσι εγινε.....Ρε να παλευω.....Ρε να παλευω....Καποια στιγμη τον φτανω και βλεπω το εν λογο μοντελο....Καλο φανηκε....Εχει κανεις καμια να μας πει τιποτα? Απι αξιοπιστια και τα λοιπα....Δεν ζηταω για συγκριτικο με τα γνωστα της κατηγοριας μεγαθήρια αλλα πληροφοριες για την εν λογω μηχανη. Καθε αποψη σεβαστη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κορεατικη εταιρια. Καλο εχει βγει απο οτι εχω ακουσει. Δυνατο, ομορφο κτλπ. Ποιοτητα κατι παιζει με suzuki αν θυμαμαι καλα. Μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχουν πολλοι Hyosung στην Ελλαδα με αποτελσμα αμα χρειαστεις κανα ανταλλακτικο να περιμενεις ωωωωωσπου να μαζευτει παραγγελια για να στο φερουν. Δηλαδη απο βδομαδες μεχρι μηνες.. Τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι περσι. Αν και δεν νομιζω να αλλαξε κατι.

Επισης τα πλαστικα ειναι μεν ανθεκτικα σε πτωσεις αλλα εχω ακουσει οτι μετα απο καιρο τριζουν.

Επισης μπορω να πω με ανεση οτι οχι μονο κοντραρει το καβασακι αλλα ισως και να ειναι και κορυφη στην κατηγορια του!

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ξαναπαιξει θεμα με το εν λογω μηχανακι και εχω εκθεσει και τις εντυπωσεις μου, αλλα ειμαι απο κινητο και βαριεμαι να το ψαξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εν λόγω εταιρία δεν βγάζει και ένα μηχανάκι σε στυλ SS και 650 κ.εκ. ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης, γιατι καθε φορα που καταφερνω και το "ξεχναω" αυτο το μηχανακι, πρεπει να μου το θυμιζετε..? :wallbash:

Η εν λόγω εταιρία δεν βγάζει και ένα μηχανάκι σε στυλ SS και 650 κ.εκ. ;

Ναι το GTR 650. Παλι 2κυλινδρο και γαματο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

Το έχω δει στο δρόμο.

Είμαι σταματημένος στο φανάρι με το παπί και ακούω κάτι να έρχεται από πίσω.

Κοιτάω καθρέφτες και νόμιζα στην αρχή ότι ήταν MV Agusta F4.

Ε μόλις ήρθε δίπλα μου κατάλαβα ότι ήταν η κινεζιά αυτή που λες! :P

Έγραφε 650 στο πλάι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω δει στο δρόμο.

Είμαι σταματημένος στο φανάρι με το παπί και ακούω κάτι να έρχεται από πίσω.

Κοιτάω καθρέφτες και νόμιζα στην αρχή ότι ήταν MV Agusta F4.

Ε μόλις ήρθε δίπλα μου κατάλαβα ότι ήταν η κινεζιά αυτή που λες! :P

Έγραφε 650 στο πλάι.

Τιποτα προσωπικο, μιας και απο τα γραφομενα σου σε συμπαθαω γενικα, αλλα ο λογος για αυτο που ειδα? :pinch:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο πακετο με 6.000ε καινουριο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε κινέζικα δεν είναι τα Hyosung; χαχαχααχ

Αυτό που παράγεται στην Κίνα, κινεζιά δεν είναι; :P :P

Πλάκα κάνω.

Υ.Γ. Δεν είπα ότι είναι κακό το μηχανάκι. :_thumbsup: :_thumbsup: Ούτε το έχω οδηγήσει ούτε ξέρω τίποτα για δαύτο. Μια φορά το έχω δει κι άλλη μία σταματημένο. Κυκλοφορεί ένα κόκκινο στη Θεσσαλονίκη. Οπότε δεν φέρω άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε γενικες γραμμες απ'οτι διαβασα ειναι καλη μηχανη απλως παιζει πολυ το θεμα της μεταπωλησης καθοτι λογω του οτι δν ειναι γνωστη σαν μηχανη δν την γνωριζουν πολλοι και το να σου αρεσει η σπορ οδηγηση, επισης παιζει και το σερβις αλλα αυτο διορθωνεται καπως με καλη γνωση αγγκλικων. Παντως εμενα στο δρομο οπως την ειδα μου φανηκε εκ πρωτης οψεως πολυ σταθερη και υποκειμενικα πανεμορφη. Υπαρχει κανεις που να εχει κανενα απο τα καινουρια μοντελα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει κάτι κακό ούτε αυτό, ούτε το 650 μεγαλύτερο αδέρφι του, απλά όταν τα κοιτάς από κοντά, είναι ολοφάνερη μια κακοχοντροσχεδίαση στις λεπτομέρειες.

Σαν να έχουν σχεδιαστεί αντιγράφοντας γραμμές από άλλα ιαπωνικά μοτό, από κάποιον όμως που ο ίδιος ΔΕΝ κατανοεί τις γραμμές των μοτό που αντιγράφει και τους συσχετισμούς τους, και απλά αντιγράφει μισό πλαίσιο από εδώ, άνω πλάκα από εκεί, καπάκια μοτέρ από παρακεί κ.ο.κ.

Το χοντροκομμένο της σχεδίασης είναι ότι όλες αυτές οι ''μεταφορές'' δεν δένουν μεταξύ τους, όπως έδεναν στα ιαπωνικά από τα οποία επιμερώς αντιγράφηκαν. Με αποτέλεσμα τελικά οι μοτοσυκλέτες αυτές να φαίνονται χοντροφτιαγμένες, πρόχειρες.

(μηχανικά μπορεί να είναι τέλειες φυσικά, δεν λέω κάτι για αυτό)

Έχει κατάστημα με βιτρίνα, στην πλατεία Κάτω Πατήσια, επί της Αχαρνών, μετά το ιταλικό εστιατόριο, πηγαίνετε ένα βράδυ και παρατηρείστε τα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο ειναι, υπαρχει θεμα με τα ανταλακτικα και την γενικοτερη ποιοτητα.

Σε 2 χρονια θα μοιαζει με ιαπωνικο 10ετιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο ειναι, υπαρχει θεμα με τα ανταλακτικα και την γενικοτερη ποιοτητα.

Σε 2 χρονια θα μοιαζει με ιαπωνικο 10ετιας.

Αρα.. μια χαρά! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα