pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Σόρυ για το σπάμ. Δυστυχώς όχι δεν θα είμαι γιατί σχολάω αργά. Πέρυσι είχαμε πάει από Σέρρες και στρίψαμε αριστερά πριν την πόλη.Δεν θυμάμαι πόση ώρα κάναμε αλλά αν ξεκινήσουμε 9 δεν νομίζω να έχουμε θέμα.Ας μας διαφωτίσει λίγο ο Παναγιώτης... Λογικά 2 ώρες είναι καλά. υπολογιστε και μενα απο θεσσαλονικη και αν υπαρχει διαθεση για εναλλακτικη διαδρομη εκτος εθνικης(πχ κερκινη) ακομη καλυτερα! και εγώ το έψηνα αρχικά για κερκίνη αλλά δεν ξέρω μήπως πιέσω πολύ το πρόγραμμα, βγαίνει βέβαια με ακόμα πιο πρωινό ξύπνημα αλλά δεν λέει και το βράδυ να μήν μείνει λίγη ενέργεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Παναγιώτη η σωστή λίστα είναι αυτή ξέχασες εμένα!!! Και αν μπορείς για το Σαββάτο ένα δωμάτιο εμένα και τον stami, σε πήρε τηλ χθες να στο πει από ότι μου είπε. Ε μα, γι' αυτό λέμε πως δεν είναι όλα τα θέματα για σπαμάρισμα Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε για διανυκτέρευση την Κυριακή :Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντιναgiwrgos2012 μονοκλινο δωμάτιο Επιπροσθέτως για διανυκτέρευση το Σάββατο:giwrgos2012 + stami Σωστά μέχρι εδώ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Τι απαντάς τώρα; Πως κάποιοι την έχουμε δεί σχεδόν όλη την ελλαδίτσα; Πως έχουμε ψιλοβαρεθεί να τα ακουμπάμε σε υπερτιμημένα "καταλύματα". Πρόσφατο παράδειγμα η Πανελλήνια. Τιμή γκρουπ 45€ το δίκλινο με πρωινό (άρα, ούτε δείπνο, ούτε πισίνες, ούτε σάουνες, ούτε χαμάμ), και τα μηχανάκια παρκαρισμένα στον δρόμο. Για Ελλάδα καλά ήταν, αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι ακόμα ακριβή. Κλασσική Ελληνική κριτική από τον καναπέ. Ρε φίλε (μου άρεσε και το sorry που έβαλες για να μας την πείς) αναζήτησε και διοργάνωσε ΕΣΥ κάτι καλύτερο ή και αντίστοιχο, και μετά κάνε κριτική. Μια ζωή τα ίδια ρε γμτ., ο καθένας άποψη σε θέματα που δεν τον αφορούν. συγνωμη φιλε μου δεν ειχα την προθεση να σε προσβαλω για την διοργανωση σου .καλο δρομο να εχετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redeemer 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι κ ο Reedemer.O Stami θα πάει από Σάββατο.Να βρισκόμασταν 9 στο BP στο Δερβένι; OK για 9 στο BP την Κυριακή.Να πάρουμε και λαδάκια αν είναι ανοικτό με τόσα Ιταλικά... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2013 από τον Redeemer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstrommer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Ε μα, γι' αυτό λέμε πως δεν είναι όλα τα θέματα για σπαμάρισμα Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε για διανυκτέρευση την Κυριακή :Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντιναgiwrgos2012 μονοκλινο δωμάτιοVstrommer μονόκλινο δωμάτιο (Προλαβαίνω;;;;) Επιπροσθέτως για διανυκτέρευση το Σάββατο:giwrgos2012 + stami Σωστά μέχρι εδώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdemonas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε για διανυκτέρευση την Κυριακή :Παναγιώτης Κ. & Αγγελική Κ.ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗRedeemer+Μαρίαthis_is_was + this_is_wasίναViper4 + Δανάηkakos+kakia?pit_hal + coccinelleToni Shark + Margaritasotosvfr - stamiαδερφός stami + κυρά τουdim.k + Κωνσταντιναgiwrgos2012 μονοκλινο δωμάτιοVstrommer μονόκλινο δωμάτιο (Προλαβαίνω;;;;)tdemonas μονος με δωματιο οτι κατσει. Επιπροσθέτως για διανυκτέρευση το Σάββατο:giwrgos2012 + stami Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 OK για 9 στο BP την Κυριακή.Να πάρουμε και λαδάκια αν είναι ανοικτό με τόσα Ιταλικά... Εσύ μην λες πολλά με τον τάφο σου γιατί έχω ένα ζευγάρι κιάλια πειρατικά ...μην στα χαρίσω Οπότε η εκ Θεσ/νίκης 9 στο BP Δερβένι και φεύγουμε απευθείας χωρίς στάσης κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotosvfr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 OK για 9 στο BP την Κυριακή.Να πάρουμε και λαδάκια αν είναι ανοικτό με τόσα Ιταλικά... Θα φέρω και εγώ ένα μπουκάλι στην υγειά τους...χαχα. Θα είμαι και εγώ εκεί. Προσοχή στην αλλαγή της ώρας όπως είπε ο προλαλλήσαντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 παιδια που ακριβως ειναι το bp που λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 παιδια που ακριβως ειναι το bp που λετε? Είναι ακριβώς στο Β σημείο αν βαλεις επιλογη δορυφορος στο google maps θα το δεις το βενζιναδικο αριστερα απο το Β σημείο http://goo.gl/maps/6gK7A 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 λοιπον παιδες επειδη θα βρισκομαι εκτος σπιτιου τις επομενες 2 ημερες (ισως μπω απο καπου αν βρω ιντερνετ) ραντεβου στο bp 9 η ωρα( με την καινουρια ωρα) cu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 καλα να περασετε παιδες!! με το καλο να γυρισετε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Εγώ ο Γιάννης ο Γαννίτης, ο Χριστόφορος και ο Σταύρος θα πάμε από Σάββατο και θα κάνουμε κάπου μια ακόμα διανυκτέρευση κοντά στο μοναστήρι της Ρίλα. Θα έρθουμε να σας βρούμε (ή να σας περιμένουμε) στο ξενοδοχείο την Κυριακή το μεσημεράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Καλά να περάσετε, Βορειοελλαδίτες καμάρια μας!!!!.... Καλο δρόμο και προσεκτικά....όχι σε εσάς, αλλά στους απέναντι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 λοιπον παιδες επειδη θα βρισκομαι εκτος σπιτιου τις επομενες 2 ημερες (ισως μπω απο καπου αν βρω ιντερνετ) ραντεβου στο bp 9 η ωρα( με την καινουρια ωρα) cu καταλήξαμε αν θα πάμε απο εγνατία ή αν θα πάμε απο επαρχιακό μέχρι προμαχώνα?η θα το δούμε εκείνη την ώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Καλό δρόμο να έχετε και καλά να περάσετε παίδες. Μιχάλη κανόνισε πως θα φερθείς στην Σούζη!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstrommer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Eγώ πλέον απο Σαμιώτης έγινα Καβαλιώτης... Αύριο θα κάνω μια βόλτα μέχρι τις Σέρρες και την Κερκίνη, και τα λέμε την Κυριακή!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλό δρόμο να έχετε και καλά να περάσετε παίδες. Μιχάλη κανόνισε πως θα φερθείς στην Σούζη!!! :P :P Στην Σούζη εγώ φέρομαι πάντα γλυκά κι ωραία, αν κι από GSR εσύ έχεις μια ιδέα. Ξέρεις πόσο αντέχουνε και πως ποτέ δεν σπάνε, και αμαλάχει και βουνό αν θες αυτά σε πάνε! :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2013 από τον Viper4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Άλλο εννοούσα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Πολύ θα ήθελα κάποιοι από εσάς να προσπαθούσαν να στήσουν μια εκδρομή, να βρούνε μήπως κάτι τους ξέφυγε, αν κάποιος είπε κάτι σημαντικό για ακύρωση ή συμπληρωματική συμμετοχή, και να δούμε τότε πώς θα αισθανόσασταν προσπαθώντας να βγάλετε άκρη μέσα από το σπαμ και την μαλακία............ Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Ρε παιδες ο ανθρωπος εχει κανει μια προσπαθεια να οργανωσει κατι σωστα και τον εχετε σκισει! Δημιουργηστε αλλο θεμα αν ειναι.Αναγκαζεται και ψαχνει σε δεκα σελιδες χωρις λογο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Eγώ πλέον απο Σαμιώτης έγινα Καβαλιώτης... Αύριο θα κάνω μια βόλτα μέχρι τις Σέρρες και την Κερκίνη, και τα λέμε την Κυριακή!... Καλώς ήρθες αλλά ακόμη δεν έστειλες στοιχεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasktm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Εγώ ο Γιάννης ο Γαννίτης, ο Χριστόφορος και ο Σταύρος θα πάμε από Σάββατο και θα κάνουμε κάπου μια ακόμα διανυκτέρευση κοντά στο μοναστήρι της Ρίλα. Θα έρθουμε να σας βρούμε (ή να σας περιμένουμε) στο ξενοδοχείο την Κυριακή το μεσημεράκι. παίζει κάποιο τηλ απο τα παιδιά που θα πανε απο σαββάτο;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstrommer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Καλώς ήρθες αλλά ακόμη δεν έστειλες στοιχεία. Sorry... μου διέφυγε.. Σου έστειλα pm μόλις τώρα με τα στοιχεία μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ .........η εντός Βουλγαρίας διαδρομή θα είναι αυτή: http://goo.gl/maps/mUlNo Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά:Κυριακή: Συνάντηση στο Α στις 11:00 το πρωί της Κυριακής και πορεία προς το Β με μία στάση για φωτογράφιση στο βουνό και μία στάση για καφέ στο Γκότσε - Ντέλτσεφ. Εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο Β περίπου 15:00 με ελεύθερο πρόγραμμα αθλοπαιδιών - ξεκούρασης κλπ. Δείπνο στο ξενοδοχείο, μετά όποιος θέλει αράζει για καφέ, ποτό κλπ.Δευτέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση περίπου στις 10.30 και άφιξη στα σύνορα εξοχής (Γ) μετά από στάσεις για φώτο και καφέ, περίπου στις 15:00. Το Κυριακάτικο ραντεβού στις 11.00 είναι ακριβώς πριν τα σύνορα, δεξιά. Βενζινάδικο της AEGEAN και δίπλα καφέ. Καλό θα ήταν να έχετε όλοι μια ιδέα της διαδρομής. Για να μην υπάρχουν λοιπόν παρεξηγήσεις, δείτε την διαδρομή στον Γούγλη, κρατήστε σημειώσεις, περάστε την σε GPS, κάντε ότι νομίζετε απαραίτητο ώστε αν μείνετε πίσω να μην είναι κάποιος υποχρεωμένος να κόβει σε κάθε διασταύρωση ή χωριουδάκι και να περιμένει κόβοντας την δικιά του ευχαρίστηση. Θα υπάρχουν στάσεις για τσιγάρο και φώτο που θα βρισκόμαστε όλοι μαζί, θα κινηθούμε σε κονβόι με τουριστικές ταχύτητες, αλλά ο καθένας ας μπορεί να κινηθεί και μόνος του αν παραστεί τέτοια ανάγκη. Επίσης να ξαναθυμίσω: Αδιάβροχα. Δεν προβλέπεται βροχή αλλά μάλλον θα έχει ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες οπότε μπορεί να χρησιμεύσουν για να μας κρατήσουν ζεστούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες