Jump to content
Παναγιώτης Κ.

''Παρέλαση'' στην Βουλγαρία...... 27-28 Οκτωβρίου 2013

Recommended Posts

άντε να ακουστεί το κλακ να γυρίσει το κλειδί στην μίζα...και μετά τα φυσικά φαινόμενα να αρχίσουν ρυθμικά να κάνουν πάρτι μέσα στον θάλαμο καύσεις και ο εγκέφαλος να απελευθερώσει τις ενδορφίνες του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν οι αναφορικές διαδρομές δεν είναι απαγορευτικές για τα αλογακια της χοντρουλας μου, είμαι "μέσα". Καλό κι ευχάριστο ταξίδι στους σημερινούς εκδρομείς εύχομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό δρόμο τυχεράκηδες

Κλάψ κλαψ

Καλα ρε εσυ δεν θα πηγαινες μαζι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλωνω απο τωρα συμμετοχη.

Αν οι αναφορικές διαδρομές δεν είναι απαγορευτικές για τα αλογακια της χοντρουλας μου, είμαι "μέσα"....

Αν βολέψει η ημερομηνία κι εγω μέσα...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε εσυ δεν θα πηγαινες μαζι;

Είχα ένα ατυχηματάκι και βόλτα γιοκ

Αλλά όλα καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μην καθίσουν τώρα να γράψουν.

Θα έχουν πέσει με τα μούτρα στα σπα, στα λασπόλουτρα, στις πισίνες, και τα ρέστα.

Και μετά θα ετοιμαστούν να πάνε να φάνε τον άμπακο. Τους ξεχνάμε για σήμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα επικοινωνια με τον Παναγιωτη Κ, ολα βαινουν καλως και περνανε σουπερ τα παλλουκαρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να είναι εδώ και να κλαίει γοερά που έχασε τη βόλτα όλα καλά θα είναι.

Αλλά θα του φτιάξει ο θειος Παναγιώτης αν είναι στις καλές του για αποζημίωση μια εκδρομαρα στην ανατολή για την άνοιξη…. Σαμψούντα, Κερασούντα, Τραπεζούντα, Ριζουντα, και όλα τα άλλα σε εις ..ουντα και θα ξεχάσει όλες τις λύπες του μονομιάς :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω λόγια για την διαδρομή παιδιά. Την έκανα με διαφορά δύο ημερών από το γκρουπ. Πραγματικά απίστευτη. Ο ορισμός της μοτο-βόλτας. Πολύ καλή άσφαλτος με άλλες φορές μέτρια χάραξη και άλλες εξαιρετική. Τα κομμάτια που πραγματικά ήταν χάλια ήταν ελάχιστα. Η φύση φοβερή και τα τοπία μαγικά. Η διαδρομή από Ντόσπατ μέχρι και τους πρόποδες του Μπόροβετς το απόλυτο highlight κατά την γνώμη μου. Έχω λίγες φωτογραφίες αλλά θα περιμένω να ποστάρουν τα παιδιά πρώτα για να μην χαλάω το θέμα. Όσοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτή την βόλτα όσο βοηθάει ο καιρός ακόμα να την κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά να ακολουθήσουν ακριβώς την διαδρομή που πόσταρε ο Παναγιώτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ντουκατιστι γύρισε πρώτος και με διαφορά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φώτος το βράδυ μετά την δουλειά! για τώρα θα πώ μόνο "Ρουφιάνα ΒουλγαροΜερκελ Σερβιτορα τις κατάρες που μου έριξες απο μέσα σου επειδή πήρα τα σαντουιτσάκια δεν τις ξεχνάω! Θα γυρίσω μια μέρα με τον ΑΛΛΟ και θα σου τινάξω τον μπουφέ στον αέρα!"

Με καταράστηκε η ρουφιάνα και με πειραξε το φαγητό! έβγαζα τις μπότες και την γκορντούρα στην επιστροφή σε καθε στροφή! 0-100 σε 1nsecond για να ξεντυθώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες κατα της 6 ωρα επεστρεψα και εγω. Συγχαρητήρια πρωτα Στον οργανωτή σε ολο το κεφι της παρεας.Στα κοριτσια που ακολουθουσανε και στην οδηγο μας φυσικα, Καθως και στα γερικα honda που και με πετρελαιο ακομα πανε.

Αν και εβγαλα πολλες φωτογραφίες δεν εχω βρει το τρόπο να τις ανεβάσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ένα μεζεδάκι για αρχή μέχρι να μπούν και τα παιδια που βγάζανε φωτογραφίες τις προκοπής!

Το ΚΤΜ ερχόταν με έναν βέλγο αναβάτη απο το Ντουμπάι!

qm1v.jpg

Η θέα απο το ξενοδοχείο!

h6nu.jpg

Και αυτή αφιερωμένη στον Γέροντα Ναυτίλο μαζί με το πρώτο κλακ του κλειδιού της μίζας στο ξεκίνημα τις διαδρομής! Γέροντα εσένα είχα στο μυαλό μου όταν έβαζα μπρός να φύγω αντε μια βδομάδα έμεινε μέχρι την δική σας βόλτα! ποτάνα κρίση!

avi4.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φώτος το βράδυ μετά την δουλειά! για τώρα θα πώ μόνο "Ρουφιάνα ΒουλγαροΜερκελ Σερβιτορα τις κατάρες που μου έριξες απο μέσα σου επειδή πήρα τα σαντουιτσάκια δεν τις ξεχνάω! Θα γυρίσω μια μέρα με τον ΑΛΛΟ και θα σου τινάξω τον μπουφέ στον αέρα!"

Με καταράστηκε η ρουφιάνα και με πειραξε το φαγητό! έβγαζα τις μπότες και την γκορντούρα στην επιστροφή σε καθε στροφή! 0-100 σε 1nsecond για να ξεντυθώ!

Όλα φοβερά δρόμοι, παρέα, ξενοδοχείο κτλ.Φίλε το ίδιο πάθαμε και άλλοι 5 :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ όμως έπινα και νερό απο την βρύση τους και τις 2 μέρες! εσείς είχατε πιεί? όπως καταλαβαίνετε έχουν ανοίξει πόλεμο! αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι..να προετοιμάσουμε τα στομάχια μας μέχρι την άνοιξη και μετά βουρ να τους ξεφτιλίσουμε τον μπουφε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι πιο γρηγορο απο το 4g της Cosmote?

παρακάτω η απάντηση από πολλούς γρήγορους της παρέας(ήμουν και εγώ σε αυτήν ε)!!!

................Φίλε το ίδιο πάθαμε και άλλοι 5 :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τί έγινε ρε παιδιά τόσα άτομα μας πήγε αίμα?μήπως πρέπει να τους στείλουμε κανένα εξηγημένο e-mail? το κακό είναι ότι έβγαλα 7 ώρες καθαρής οδήγησης και 12 ώρες τελείως μα τελείως νηστικός! όλη μέρα ήπια μόνο ένα ice tea και ένα τσάι λεμόνι ζεστό το απόγευμα για να μπορέσω να συνεχίσω μέχρι το σπιτι! για βραδινό εφαγα λίγο ρύζι με τυρί και μου φάνηκε το πιό νόστιμο πράγμα του κόσμου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα